- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
canom sen tetanoz aşısını oldunmu ben halen olmadım...sağlık ocağına sordum biz sizi arıyacaz dedilerr..geç olmadımı yaa burdakılerın hepsii olmuşş coktann 24 - 4 oldum ben .
heyooooo dün anlatamadıgım rüyamı paylaşmak istiyorummmmm
rüyamda ben ajda pekkandım ve ferudun düzagacın boş ders şarkısını ip atlayarak söylüyordum
nanikkkkkk
kızlar test edip onayladım bebişiniz kıpraşmıyorsa ceviz yiyin ben dün cevizli kek yapmıştım
1 dilim yidim oglum içerde horon tepiyooo ha uşagum haaa
bacılar daha öncede sordum cevap vermedinizz
karnınız sertleşiyormuuuuuuu taş gibi oluyomuuuu merak ediyommmmmmmmm
kızlar ben artık gecmişi okyamıyorum inan hiç yetişemiyorum.
size bir haber vereyim dedim. istanbulda oturanlar belki ilgilenir. hem birlikte seminere katılır hem de tanısırız diye düsündüm.
9 temmuz cumartesi günü saat 12.30-18.00 arasında Medical Park Göztepe hastanesinde "Bebeğim Olacak" adlı bir ücretsiz seminer varmış.
katılmak isteyenler telefon numarasından santrale baglanıp kayıt oluyorlar. ben kayıt oldum. kimler katılmak istiyorsa bildirsin de tanısalım orda
Adres : E5 Üzeri 23 Nisan Sok. No: 17 Merdivenköy Kadıköy İstanbul
Telefon : 0 (216) 468 44 44
benimki sertleşmiyor sertleşmesi mi gerekirdi:44:
benimki sertleşmiyor sertleşmesi mi gerekirdi:44:
işte bilmiyorum yürüdükten sonra taş gibi oluyo karnım birde geriliyooo yırtılıvercek sanıyorum acaba nidennnnnn
yeee sibel teyzesiii bal benim oğlum :)) ya lazerin kırmızı ışığını takip eden kediler olur ya o kırmızı ışık nereye onlar oraya aynı öyleydi içerde pusuya yatmış cihazın karnıma deymesini bekliyo gibi bi hali vardı akıllı oğlumun oyun yaptı kendine heralde
kızlar ben artık gecmişi okyamıyorum inan hiç yetişemiyorum.
size bir haber vereyim dedim. istanbulda oturanlar belki ilgilenir. hem birlikte seminere katılır hem de tanısırız diye düsündüm.
9 temmuz cumartesi günü saat 12.30-18.00 arasında Medical Park Göztepe hastanesinde "Bebeğim Olacak" adlı bir ücretsiz seminer varmış.
katılmak isteyenler telefon numarasından santrale baglanıp kayıt oluyorlar. ben kayıt oldum. kimler katılmak istiyorsa bildirsin de tanısalım orda
Adres : E5 Üzeri 23 Nisan Sok. No: 17 Merdivenköy Kadıköy İstanbul
Telefon : 0 (216) 468 44 44
bacılar daha öncede sordum cevap vermedinizz
karnınız sertleşiyormuuuuuuu taş gibi oluyomuuuu merak ediyommmmmmmmm
ay benimki bebişin pozisyonuna göre değişiyooo bazen yımşak bazen sert oluyooo sert olunca kıpraşma çok az yımşak olunca deli danalar gibi bi o duvara vuruyo kendini bi bu duvaraİki türlü sertleşme var biri bebeğin pozisyonundan kaynaklanıyor diğeri de rahim kendini doğuma hazırlamak için kasılma yapıyormuş Canom hangisinden söz ediyor acep:26:
bakk seen :) şimdiden numaralara başlamış bizim bıdık :) yerim onun pusuya yatmış halini. numaracı seniii :) maşallah edoşum ikinize de.
ankarada olsa gelirdimdün akşamki tecrübemden sonra seminerlerin aranan yüzü olcam artık, nerde seminer orda ben hahah :)
canom göbeğin tamamında diyorsan evet bir sertlik var ama bu genel bir sertlik. nasıl diyim ımmm, popo kadar yumuşak değil artık göbeğim :) belli bir bölgede sertlik yok. bilmem anlatabildim mi
işte bilmiyorum yürüdükten sonra taş gibi oluyo karnım birde geriliyooo yırtılıvercek sanıyorum acaba nidennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?