aman yaarebbim bunlar karı koca muhteşem ikiliymiş edoşum maşallah :)
kırmızı, kısa fırfırlı kollu bir model var, onun S bedenini aldım o bile büyük canım imkanın varsa küçült bence :)
slm kızlar aranızda balık yagı içen varmı ben içmeye basladım bebegimin zeka gelişimi için içme çok kilo alırsın diyorlar umrumda degil siz ne dersiniz??
slm kızlar aranızda balık yagı içen varmı ben içmeye basladım bebegimin zeka gelişimi için içme çok kilo alırsın diyorlar umrumda degil siz ne dersiniz??
hım 3 iş günü sanırsam o zaman heralde benimde yarın en geç cuma gelir o zaman :26:
büyük olduğu iiçinmi haayal kırıklığına uğradın yoksa kumaşı vs..mi he bide eski bedenin neydi şimdi ne almıştın :)
benim M idi L aldım ama bunun önünde pilesi var göbekten her türlü olurda omuzdan oturmassa bende üzülcem
bu aldığımı gömleği 4 haftalıkken görmüştüm mağazada çok beyenmiştim ama o zamanlar hiç bişi almıcam kalp atışını duyanakadar demiştim sonrada bir daha bulamadım bi çok mağazasına bakmama rağmen kısmet netten al(dır)makmış
ben 38 beden almıştım 2 ay önce şimdi anca tam olmaya başladı lastikli kısmı kaliteli değil gevşek duruyo, yıkayıncada rengi attı. tabi fiyatları çok uygun ama işte kalite yok. daha önceden tek pantolon almıştım 2 tane bunun 2 katı fiyatındaydı. onlar iyi çıktı.
slm kızlar aranızda balık yagı içen varmı ben içmeye basladım bebgimin zeka gelişimi için içme çok kilo alırsın diyorlar umrumda degil siz ne dersiniz??
ohh ne güzel bulmuşsun canım güle güle iyi günlerinde giy inşallah.
kumaşlarla ilgili problem yok, yumuşacık ikisinin kumaşını da çok beğendim. elbise düşündüğümden daha uzun oldu, o problem değil ama bel kısmı bomboş oldu. arkadan koooskoca totolu gözüktürüyo insanı :) elbiseyi M, bluzu S aldım, elbiseyi de S alsam iyi olabilirmiş bi ihtimal.
önceden lcw bedenim yoktu. kalıbı büyük diye olmuyordu bana, almıyodum ben de. ama şimdi büyümüşümdür alıyım dedim yine tutturamadım :) neyse sağlık olsun canım artık seneye de giyerim :) bu arada ben internetten alışveriş işini sevdim, yorulmuyosun, kapı kapı sıcakta gezmiyosun bi de mağazadan daha ucuza alıyosun. süpermiş. ufak bi beden sorunu oldu ama onu da aşıcaz
merhaba kızlarr,
Bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Kızım dün gece kıpır kıpırdı üzülme ben burdayım der gibiydi ama bugün pek bi hımbıl. olsun hergün çok hareketli olacak diye birşey yok dimi ama ? Benim 1 Temmuzda evlilik yıl dönümüm var kızlar. 5. yılımızı kutluycaz ne alim diye düşünürken birden kendimi bir saatçide buldum. Eşime beğeniceğini düşündüğüm hoş bir saat aldım. Birde kırmızı kalın kurdale ve siyah bir gül. Saatin kutusunuda çok şık bir şekilde kapladım. Umarım iyi yapmışımdır ama zaman ne çabuk geçiyor saatine baktıkça kızımla beni hatırlasın istedim :))
Şimdi Cuma günü nasıl hazırlansam acaba. Yani muhtemelen beni yemeğe götürmek istiycek ama evdede hoş bişeyler hazırlamak istiyorum. Nasıl yapsamki üff heryerde mumlar yansın istiyorum ama bunu kim yapıcak? Aslında görümcem geldi şuan kayınvalidemlerin yanındalar sanırım cumaya burda olurlar birde o dert var şimdi onlar gelir bize kutlama falan yalan olur. en iyisi dışarı çıkmak.. Ama başka ne yapabilirim acaba ?
inşallah büyük olmaz ya netten değişim yapılıyormu onuda bilmiyorum
bide sendemi bu gömlekten almıştın :26:
saat güzel bir seçim canım iyi yapmışsın..
eşim tanışma yıldönümümüzde minik minik balonlar almış yaklaşık 250 tane evin heryerine doldurmuş rengarenk öğle tatilinde benden gizli gitmiş akşam evin kapısını bana açtırdı ayakkabılarını çıkarma bahanesiyle ben kapıyı bir açtım aman allahımmm çook güzeldi çok mutlu olmuştum ama canım kocam onları şişircem diye helak olmuştu dili dışarda geziyordu işte böyle
haa sonra birde onları toplaması temizlemesi vardı ev 2 gün öyle durdu sonra temizle temizleyebilirsen adım attığın yer balon ama olsun güzel bir hatıra kaldı işte
yaaaaa ayy çok ezandım canım, acaba bende şişirebilirmiyim okadar balonu. Yani 250 taneyi şişiremem belki amaaaa 50 taneyi şişiririm evet rengarenk balonlar alim antreye, salona falan koyarım onları eşimde bende 7 de evde oluruz ben ogün biraz oyalanayım eve 7:15 ten önce gitmiim gitsemde bi bahane bulup kapıyı ona açtırırım yada iş çıkışı direk dışarda yeriz eve gelince kapıyı o açarr ve bidaha şaşırır. Bide güsel pasta yaptımmı tamamdır. Eşim bihter çikolatalı pastaya bayılır üzerinde 5. yılımız kutlu olsun yazarım evet evet güsel bir süpriz olucak çokkkk teşekkür ederim. Balonları koyduktan sonra resmini çekip topiğe eklerim :))))))
fatoş ben 50-60 adet küçük mum alıp eşimin gelecegi saate yakın yakmıştım hepsini loş ışık falan güzel oluyooo
birde güzel masa yemekler falan romantizmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?