2011 Ekim Anneleri

kızlar ben aşıya gıdıyorum..yarında mısafırım gelcek bıraz alısverısten sonrada kocama evı temızletecem ..tabı basında durup direktif vermem gerekıyor..hoscakalın...bu arada sakın ama sakın bebıslerını kaybeden annelerın sayfasını okumayın ..dun gece ben okudum ve aglamaktan mahfoldum resmen gecede ruyama gırdı..karnım sertlestı okurken ..yavrum bıle uzüldu içimden ..rabbım gucumuzu artırsın..

aman yaarebbim bunlar karı koca muhteşem ikiliymiş edoşum maşallah :)
kırmızı, kısa fırfırlı kollu bir model var, onun S bedenini aldım o bile büyük canım imkanın varsa küçült bence :)

ay bu msjını şimdi gördüm :)
eşide bizim şirkette canım ona özel bi odası var gümüş yapıyo (takı) çok güzel şeyler yapıyor hemde :)
manevi anne babam onlar benim

slm kızlar aranızda balık yagı içen varmı ben içmeye basladım bebegimin zeka gelişimi için içme çok kilo alırsın diyorlar umrumda degil siz ne dersiniz??

Balık yağı kapsülü içiyorum ben ama her gün değil üç günde bir

Son düzenleme:

ohh ne güzel bulmuşsun canım güle güle iyi günlerinde giy inşallah.
kumaşlarla ilgili problem yok, yumuşacık ikisinin kumaşını da çok beğendim. elbise düşündüğümden daha uzun oldu, o problem değil ama bel kısmı bomboş oldu. arkadan koooskoca totolu gözüktürüyo insanı :) elbiseyi M, bluzu S aldım, elbiseyi de S alsam iyi olabilirmiş bi ihtimal.
önceden lcw bedenim yoktu. kalıbı büyük diye olmuyordu bana, almıyodum ben de. ama şimdi büyümüşümdür alıyım dedim yine tutturamadım :) neyse sağlık olsun canım artık seneye de giyerim :) bu arada ben internetten alışveriş işini sevdim, yorulmuyosun, kapı kapı sıcakta gezmiyosun bi de mağazadan daha ucuza alıyosun. süpermiş. ufak bi beden sorunu oldu ama onu da aşıcaz

inşallah büyük olmaz ya netten değişim yapılıyormu onuda bilmiyorum
bide sendemi bu gömlekten almıştın :26:

slm kızlar aranızda balık yagı içen varmı ben içmeye basladım bebgimin zeka gelişimi için içme çok kilo alırsın diyorlar umrumda degil siz ne dersiniz??

selam. balık, ceviz, semiz otu haftada iki üç kez yemiyorsan içmen iyi olur. ben balık yemiyorum o yüzden haftada iki kez içiyorum. içilmesi gerektiğini düşünüyorum.
çok kilo almak benim için problem değil. dün öğrendim doğumdan sonra emzirirken 1 damla/1 cc süt üretebilmek için vücudumuz 7 kalori harcayacak. hem şimdiden depolayalım ki ilerde lazım olacak:) korkma o kadar. bebeğin bir günlük süt ihtiyacını karşılamak için 750 civarı kalori yakılacak ve o kilolar birkaç ayda buhar olup uçacak.

Son düzenleme:

inşallah denizim inşallah hepberaber
yahu hala eski bedenindesi ne güzellllllllllll maşallah sana giy sen o elbiseyi koca göründüğünü iddia ettiğin totonda nazar boncuğun olsun be denizim
netten alışverişi hep sevmişimdir bende ama tükkan tükkan gezmek karıştırmakta ayrı güzel

saat güzel bir seçim canım iyi yapmışsın..
eşim tanışma yıldönümümüzde minik minik balonlar almış yaklaşık 250 tane evin heryerine doldurmuş rengarenk öğle tatilinde benden gizli gitmiş akşam evin kapısını bana açtırdı ayakkabılarını çıkarma bahanesiyle ben kapıyı bir açtım aman allahımmm çook güzeldi çok mutlu olmuştum ama canım kocam onları şişircem diye helak olmuştu dili dışarda geziyordu işte böyle
haa sonra birde onları toplaması temizlemesi vardı ev 2 gün öyle durdu sonra temizle temizleyebilirsen adım attığın yer balon ama olsun güzel bir hatıra kaldı işte

inşallah büyük olmaz ya netten değişim yapılıyormu onuda bilmiyorum
bide sendemi bu gömlekten almıştın :26:

yok ben pantolon almıştım, deneyerek aldım ama o lastik kısmı hep gevşek duruyo, ben geçen hafta trendyoldan bi elbise aldım, aslında gebelik ürünü değil ama, şimdi moda ya omuzdan aşağıya kadar bol iniyo, 36 bedendim önceden 40 alayım dedim , çok güzel çıktı, tam üstüme oldu, güzel bi site tavsiye ederim,

yaaaaa ayy çok ezandım canım, acaba bende şişirebilirmiyim okadar balonu. Yani 250 taneyi şişiremem belki amaaaa 50 taneyi şişiririm evet rengarenk balonlar alim antreye, salona falan koyarım onları eşimde bende 7 de evde oluruz ben ogün biraz oyalanayım eve 7:15 ten önce gitmiim gitsemde bi bahane bulup kapıyı ona açtırırım yada iş çıkışı direk dışarda yeriz eve gelince kapıyı o açarr ve bidaha şaşırır. Bide güsel pasta yaptımmı tamamdır. Eşim bihter çikolatalı pastaya bayılır üzerinde 5. yılımız kutlu olsun yazarım evet evet güsel bir süpriz olucak çokkkk teşekkür ederim. Balonları koyduktan sonra resmini çekip topiğe eklerim :))))))

aaa çok güzel sana fikir verebildiysem çok mutlu olurum zaten balonlar küçük olduğundan hemen şişer ama çok zorlama kendini yinede şişirebildiğin kadar fotoğraf isteriz mutlaka hatta ben de yarın benim evimin o halinin fotoğraflarını getireyim size:)

fatoş ben 50-60 adet küçük mum alıp eşimin gelecegi saate yakın yakmıştım hepsini loş ışık falan güzel oluyooo
birde güzel masa yemekler falan romantizmm

Son düzenleme:
kızlar hani bebek tekmeliyor ya benimki belirli aralıklarla yani mesela 2 saniyede bir 5-6 kere vuruyor sonra geçiyor sanki kurmalı gibi bu gün bir arkadaşım söyledi o bebeğin hıçkırıklarıymış böyle bir durumu yaşayan var mı?

naber kızlar 111 sayfayı tabiki okuyamaıdm kayganadayım hala bir haftaya kadar evime dönücem inşallah...bu arada sıkıntılarımız var sağ böbrekte taşi,şişme,ve büyüme çıktı ayrıca yapılan idrar kültüründe mikrop çıktı bravo yavruma nasılda duruyo hala bu kadar berbat bi bünyede şaşkınım vallaa
sizlerden dua dileniyorum bebeğime bişey olmasın büyüme ve şişme devam ederse katater takjılabilirmiş aynı zamanda erkn doğum riski var dedi korkuyorum çok...şimdilik kaçıyorum fırsat bulursam yazarım tekrar herkesi ayrı ayrı öpüyor selamlar gönderiyorum allaha emanet olun ha bu arad geçmiş kandiliniz mübarek olsun dualarnız kabul olsun inşallahhh....

fatoş ben 50-60 adet küçük mum alıp eşimin gelecegi saate yakın yakmıştım hepsini loş ışık falan güzel oluyooo
birde güzel masa yemekler falan romantizmm

Canom mumları bende düşündüm ama ikimizde 7 de evde oluyoruz birde hava 9 da kararıyor. Mum için dışarı çıkmamız lazım evdede başka birinin hava kararıp gelmemize yakın mumları yakması falan bu organizasyon için gereken ikinci kişi yok ( Yemekte büyük ihtimal eşim beni dışarı çıkarıcak malum 5. yılımız ve hamileyim :)) boşuna yemekel uğraşmiim diyorum. Birde eşim benim bu tür günlerde süpriz yapmayı bitürlü beceremediğimi syleyip dalga geçer :)) öyle eve gelince heryuerde balon oluca aklının ucundan bile geçmez görsün bakalım süpriz nasıl yapılır. Buarada patronum evlilik yıl dönümüm dolayısıyla izin alabiliceğimi söyledi. Akşama kadar pastamı yaparım. Balonlarımı şişirim süper olucak çok heyecanlıyım bana yarın olmaz artık :)) Aslında birinci evlilik yıl dönümümde giydiğim elbiseye bi bakim içine hala girebiliyorsam onu giyerim hoş olur

yazmayı unuttum ama dileğim hep bu yçnde zaten inşallah herkes en son bıraktığım gibidir sağlıklı sıhhatli çok çok iyidir öyle demi iyisiniz dmei kızlar hayde kaygana söyenmeden kaçaym öptüm çook

Selam güzel hatunlar :)
sanırım bende açıkta kaldım bu gece.. acaip rüyam vardı :) ama canonun ki kadar olmasa da etkilendim
ankaradakiler maltepe tandoğan yolunu bilirler.. beşevler ankarayın ordak- göbekteki fıskiyeyi geçince birden nedense atatürk orman çifliğinin yolu önüme çıkıyor.. yeşillik ağaçlar falan.. sonbahardayız kışa yakın.. soğuk hava... bir otobüs durağı var hemen yanında tek bir tane vişne ağacı.. ama dalları nasıl dolu kıpkırmızı.. güya bir işimi halletmeye biryere gidiyordum ama .. vişneden yedim yedim 2-3 dal kopardım.. geri evin yolunu tuttum.. tabi sonra telefonum çaldı ve uyandım

sanırım ilk defa aşeriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…