naber kızlar 111 sayfayı tabiki okuyamaıdm kayganadayım hala bir haftaya kadar evime dönücem inşallah...bu arada sıkıntılarımız var sağ böbrekte taşi,şişme,ve büyüme çıktı ayrıca yapılan idrar kültüründe mikrop çıktı bravo yavruma nasılda duruyo hala bu kadar berbat bi bünyede şaşkınım vallaa
sizlerden dua dileniyorum bebeğime bişey olmasın büyüme ve şişme devam ederse katater takjılabilirmiş aynı zamanda erkn doğum riski var dedi korkuyorum çok...şimdilik kaçıyorum fırsat bulursam yazarım tekrar herkesi ayrı ayrı öpüyor selamlar gönderiyorum allaha emanet olun ha bu arad geçmiş kandiliniz mübarek olsun dualarnız kabul olsun inşallahhh....
kızlar hani bebek tekmeliyor ya benimki belirli aralıklarla yani mesela 2 saniyede bir 5-6 kere vuruyor sonra geçiyor sanki kurmalı gibi bu gün bir arkadaşım söyledi o bebeğin hıçkırıklarıymış böyle bir durumu yaşayan var mı?
kontrol panelindeki o biyer nerde acaba? bulamadım
naber kızlar 111 sayfayı tabiki okuyamaıdm kayganadayım hala bir haftaya kadar evime dönücem inşallah...bu arada sıkıntılarımız var sağ böbrekte taşi,şişme,ve büyüme çıktı ayrıca yapılan idrar kültüründe mikrop çıktı bravo yavruma nasılda duruyo hala bu kadar berbat bi bünyede şaşkınım vallaa
sizlerden dua dileniyorum bebeğime bişey olmasın büyüme ve şişme devam ederse katater takjılabilirmiş aynı zamanda erkn doğum riski var dedi korkuyorum çok...şimdilik kaçıyorum fırsat bulursam yazarım tekrar herkesi ayrı ayrı öpüyor selamlar gönderiyorum allaha emanet olun ha bu arad geçmiş kandiliniz mübarek olsun dualarnız kabul olsun inşallahhh....
KOPRİNA
ikili test yaptınmı sen canım?
banada verdi doktorum düzenlı olmasada arada içiyorum ama bencede kılo aldırıo
yaptık canım, 2 hafta oluyor.. çok şükür bir sıkıntımız yok..
çok sevindim canım cinsiyet tahmininde bulunmadı mı doktor?
ah nerde.. devlette yaptırdım testi.. cinsiyet tahminini bırak.. 2dakikadan fazla sürmemiştir ölçümleri.. ayın 9da özelden randevu aldım.. yani önümüzdeki hafta cumartesi 15+1 olucaz.. belki gösterirse belli olur.. edebine bağlı artık o işaman sağlıklı olsun da .. geç öğrensekte olur..
arkadaşım doğuma kadar bir türlü öğrenememişti cinsiyetini bebeğinin.. erkek doğdu :)
ah nerde.. devlette yaptırdım testi.. cinsiyet tahminini bırak.. 2dakikadan fazla sürmemiştir ölçümleri.. ayın 9da özelden randevu aldım.. yani önümüzdeki hafta cumartesi 15+1 olucaz.. belki gösterirse belli olur.. edebine bağlı artık o işaman sağlıklı olsun da .. geç öğrensekte olur..
arkadaşım doğuma kadar bir türlü öğrenememişti cinsiyetini bebeğinin.. erkek doğdu :)
fatoş ben 50-60 adet küçük mum alıp eşimin gelecegi saate yakın yakmıştım hepsini loş ışık falan güzel oluyooo
birde güzel masa yemekler falan romantizmm
aslında uğraşınca görüyorlar sorun uğraşmamakta....senin ilk 3 ay bitiminde ayruntılı ultrasonun olacak o zaman öğrenirsin zaten
Eklemiştim zaten eksiklerini tamamladım şimdideAyrica Duygu ekim 2011 gurubunda benimde ismim gecsin istiyorum. Benide ekler misin lütfeennn
NİCK NurcanNurcan
YAŞ 26
TAHMİNİ D.TARIHI 22.10.2011
HAMİŞ KALDIĞI KİLO 58
BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ erkek
ADI Eymen
YAŞADIĞI ŞEHİR Izmir
Cok tesekkür ediyorum
Öptm bye byee
Maşallahresim yan duruyor yan çekmişim belki anlamazsınız
Ben yaptım pazar günü üstümdeki kotu netten almıştım Perşembe sipariş verdim cuma kargoya verildi cumartesi teslim aldım Seninkide bu akşam kargoya verilirlcw internetten alışveriş yapan güzel bacılarım kaç günde geldi kargonuz acaba, ben dün yaptım alışverişi hala sevk edilmeyi bekliyor yazıyo
Keşke M alsaydın Ben önünde bebek resmi felan penyelerinden aldım S beden biraz bol geliyo Sana M olurdu ama L bedende şimdi olmazsa bi kaç aya olur kesinçok sevgili patronumun çok sevgili eşinin hediyesi canım
"yaaaaaaaa çok güzeeeel bana bunu alsanızaaaaaaaa" dememle alındı ama olsun hediye
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Tunik - CORAL PRINTED
L beden aldım inşallah çuval gibi olmaz
bakalım beyenicekmisin hanzadem
Netten aldıklarını mağazadan değişebiliyosun ama netten alırken yapılan %10 indirim yapılmıyo netten 50ye aldığın şeyi mağazadan aynı ürünle değiştirirken üstüne %10luk farkı ödüyosuninşallah büyük olmaz ya netten değişim yapılıyormu onuda bilmiyorum
bide sendemi bu gömlekten almıştın :26:
bende yaptırdım 1. dozu 2.yede yarın gidicem şeker yüklemeside yarın yapılıcak hepimizin sonuçları iyi çıkar inşallah..
Buarada meşhur havuzluhanı herkese tavsiye ederim geçenlerde istanbul seyahatimizde gitmiştim girince kendimi kaybetmişim sanırımharikaydı bidolu şey aldık
canım benim 3 ay bitti ama doktor 1 ay sonraya randevu verdi.. 17 haftalık falan olunca.. ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi 12. haftada hatta 12+2dim ben ozaman...
zaten içime sinmediği için özele gidicem.. yavrumun daha 1 ultrason çıktısını alamadık.. 14 haftamız bitecek nerdeyse..
canımcım sen bencede ssklısın nasılsa bir özel hastaneye git....nerde yaşıyordun sen
Kızlar ben 1.5 yıllık evliyim. ilk yıldönümümüzü 22 Kasım'da kutladık. Fikir vermesi açısından anlatayım istedim. eşim benden önce eve girip yemek hazırlamış.(hertürlü yemeği ustalıkla yapar,maaşallah). yemek masasını donatmış. masada 3 adet şamdan vardı mumları yakmış. masaya mor renkli, kokulu gül kurusu serpiştirmiş. birde renkli incilerle doldurmuştu. yani masa ışıl ışıldı. evin korıdorunun ve odaların zemini gül kurusu doluydu ev mis gibi kokuyordu. ve 100 adet mum yerlerde gül kurularının arasında ışıldıyordu.(yuvarlak mumlardan, ince uzun mum değil.). genelde eşimden önce eve girdiğim için evde birini beklemiyordum. eve geldiğimde dış kapıda bir kartpostal. "mutlu yıllar" yazıyordu üzerinde sevimli ayıcıklı falan kırmızı bir kart. içine suan net hatırlamasamda "evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. hediyene kavuşmak istiyorsan benimle bir oyuna ne dersin" yazıyordu birde güzel bir kaç söz. sonundada ikinci kartı bul bakalım yazıyordu. kapıyı açıp eve girdiğimde dediğim gibi heryer mumun ışığından ısıldıyordu yerler gül kurusu dolu:) 2. kartpostalı bulmak zor olmadı yerde koridorda duruyordu. içine yine güzel sözler yazmış. sonundada erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye bir ipucu yazmış. karanlıkta mutfağa kostum. yemek masasını görünce ıkıncı şoku yaşadım:) mutfakta kartı bulmak zor oldu ama en sonunda buzdolabının içinde kartpostalı buldum. içi yine güzel sözlerle doldurulmuş. 4. ipucu banyoda bir yerde diye yazmış. banyodaki kartpostalı deterjan kutusunun içinde buldum. içinde son ipucunu buldun hediyen evdeki gelinlik gibi şeyin altında yazıyordu. düşün düşün aklıma gelmedi. birden yatak örtüsü olduğunu anladım ve yatak odasına koştum. bembeyaz yatak örtüsünü öyle bir dağıttımki,ışığı yakmak aklıma bile gelmedi. neyse buldum hediye paketini. bir kartpostal daha vardı yanında. kartta cok guzel şeyler yazıyordu ve hediyeme sonunda kavustuğum ama eşimin nerde olduğunu bulamadığım yazıyordu. paketi açmadan önce eşimi bulmam gerektıgını anladım. zor olmadı.yatak başının arkasında buldum çıkardım sarıldım öptüm öptüm. paketi beraber açtık. içinden altın kolye cıktı cooook sevındım cunku ne zamandır istediğim tenis raketi kolyesiydi. şimdi hep boynumda .uğur getirdiğine inandığım bir şey oldu benim için. gerçektende boynumda olduğu 7 aydan beri hiç bir maçı kaybetmedim:))))
Kızlar ben 1.5 yıllık evliyim. ilk yıldönümümüzü 22 Kasım'da kutladık. Fikir vermesi açısından anlatayım istedim. eşim benden önce eve girip yemek hazırlamış.(hertürlü yemeği ustalıkla yapar,maaşallah). yemek masasını donatmış. masada 3 adet şamdan vardı mumları yakmış. masaya mor renkli, kokulu gül kurusu serpiştirmiş. birde renkli incilerle doldurmuştu. yani masa ışıl ışıldı. evin korıdorunun ve odaların zemini gül kurusu doluydu ev mis gibi kokuyordu. ve 100 adet mum yerlerde gül kurularının arasında ışıldıyordu.(yuvarlak mumlardan, ince uzun mum değil.). genelde eşimden önce eve girdiğim için evde birini beklemiyordum. eve geldiğimde dış kapıda bir kartpostal. "mutlu yıllar" yazıyordu üzerinde sevimli ayıcıklı falan kırmızı bir kart. içine suan net hatırlamasamda "evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. hediyene kavuşmak istiyorsan benimle bir oyuna ne dersin" yazıyordu birde güzel bir kaç söz. sonundada ikinci kartı bul bakalım yazıyordu. kapıyı açıp eve girdiğimde dediğim gibi heryer mumun ışığından ısıldıyordu yerler gül kurusu dolu:) 2. kartpostalı bulmak zor olmadı yerde koridorda duruyordu. içine yine güzel sözler yazmış. sonundada erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye bir ipucu yazmış. karanlıkta mutfağa kostum. yemek masasını görünce ıkıncı şoku yaşadım:) mutfakta kartı bulmak zor oldu ama en sonunda buzdolabının içinde kartpostalı buldum. içi yine güzel sözlerle doldurulmuş. 4. ipucu banyoda bir yerde diye yazmış. banyodaki kartpostalı deterjan kutusunun içinde buldum. içinde son ipucunu buldun hediyen evdeki gelinlik gibi şeyin altında yazıyordu. düşün düşün aklıma gelmedi. birden yatak örtüsü olduğunu anladım ve yatak odasına koştum. bembeyaz yatak örtüsünü öyle bir dağıttımki,ışığı yakmak aklıma bile gelmedi. neyse buldum hediye paketini. bir kartpostal daha vardı yanında. kartta cok guzel şeyler yazıyordu ve hediyeme sonunda kavustuğum ama eşimin nerde olduğunu bulamadığım yazıyordu. paketi açmadan önce eşimi bulmam gerektıgını anladım. zor olmadı.yatak başının arkasında buldum çıkardım sarıldım öptüm öptüm. paketi beraber açtık. içinden altın kolye cıktı cooook sevındım cunku ne zamandır istediğim tenis raketi kolyesiydi. şimdi hep boynumda .uğur getirdiğine inandığım bir şey oldu benim için. gerçektende boynumda olduğu 7 aydan beri hiç bir maçı kaybetmedim:))))
canım ya banada havuzlu hanı tavsiye ettiler. ama ben hiç bişey bulamadım. genellikle tekstil vardı zaten. ben tekstili CİVİL bebeden tamamladım. oraya beşik bakmaya gitmiştim. cokta ucuz gelmedi bana. maskodan daha ucuza aldım. mobilya beşik bebek arabası vs. için mutlaka maskoya bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?