2011 Ekim Anneleri

canım yaa allah korktuğuna uğratmasın vaktinde gelsin bebeğin inşallah öyle uzun uzun kaybolupp bizi güzel sohberinden mahrum etme kayganaya saygı ve sevgiler...:79:

evet tatlım benimde kızım ara ara hıçkırıyor. Arka arkaya pıt pıtlar oluyor ritmik bir şekilde :))))

geçmiş olsun canım üzme kendini. İdrar yolu enfeksiyonu ara ara hepimizde oluyordu bol bol su iç ayaklarını sıcak tut birde doktorunun verdiği ilaçları kullan en kısa zamanda enfeksiyonu atlatırsın inşallah. Böbreklerinde doğuma kadar bi problem çıkarmaz umarım zamanında doğum yaparsın. Herşeyin hayırlısı inşallah sağlıklı sıhatli bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. Kendine çok dikkat et...

çok sevindim canım cinsiyet tahmininde bulunmadı mı doktor?

ah nerde.. devlette yaptırdım testi.. cinsiyet tahminini bırak.. 2dakikadan fazla sürmemiştir ölçümleri.. ayın 9da özelden randevu aldım.. yani önümüzdeki hafta cumartesi 15+1 olucaz.. belki gösterirse belli olur.. edebine bağlı artık o iş aman sağlıklı olsun da .. geç öğrensekte olur..
arkadaşım doğuma kadar bir türlü öğrenememişti cinsiyetini bebeğinin.. erkek doğdu :)

aslında uğraşınca görüyorlar sorun uğraşmamakta....senin ilk 3 ay bitiminde ayruntılı ultrasonun olacak o zaman öğrenirsin zaten

benim kızda net olarak 21.haftada gösterdi kendini kız biraz geç belli olurmuş

fatoş ben 50-60 adet küçük mum alıp eşimin gelecegi saate yakın yakmıştım hepsini loş ışık falan güzel oluyooo
birde güzel masa yemekler falan romantizmm

Kızlar ben 1.5 yıllık evliyim. ilk yıldönümümüzü 22 Kasım'da kutladık. Fikir vermesi açısından anlatayım istedim. eşim benden önce eve girip yemek hazırlamış.(hertürlü yemeği ustalıkla yapar,maaşallah). yemek masasını donatmış. masada 3 adet şamdan vardı mumları yakmış. masaya mor renkli, kokulu gül kurusu serpiştirmiş. birde renkli incilerle doldurmuştu. yani masa ışıl ışıldı. evin korıdorunun ve odaların zemini gül kurusu doluydu ev mis gibi kokuyordu. ve 100 adet mum yerlerde gül kurularının arasında ışıldıyordu.(yuvarlak mumlardan, ince uzun mum değil.). genelde eşimden önce eve girdiğim için evde birini beklemiyordum. eve geldiğimde dış kapıda bir kartpostal. "mutlu yıllar" yazıyordu üzerinde sevimli ayıcıklı falan kırmızı bir kart. içine suan net hatırlamasamda "evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. hediyene kavuşmak istiyorsan benimle bir oyuna ne dersin" yazıyordu birde güzel bir kaç söz. sonundada ikinci kartı bul bakalım yazıyordu. kapıyı açıp eve girdiğimde dediğim gibi heryer mumun ışığından ısıldıyordu yerler gül kurusu dolu:) 2. kartpostalı bulmak zor olmadı yerde koridorda duruyordu. içine yine güzel sözler yazmış. sonundada erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye bir ipucu yazmış. karanlıkta mutfağa kostum. yemek masasını görünce ıkıncı şoku yaşadım:) mutfakta kartı bulmak zor oldu ama en sonunda buzdolabının içinde kartpostalı buldum. içi yine güzel sözlerle doldurulmuş. 4. ipucu banyoda bir yerde diye yazmış. banyodaki kartpostalı deterjan kutusunun içinde buldum. içinde son ipucunu buldun hediyen evdeki gelinlik gibi şeyin altında yazıyordu. düşün düşün aklıma gelmedi. birden yatak örtüsü olduğunu anladım ve yatak odasına koştum. bembeyaz yatak örtüsünü öyle bir dağıttımki,ışığı yakmak aklıma bile gelmedi. neyse buldum hediye paketini. bir kartpostal daha vardı yanında. kartta cok guzel şeyler yazıyordu ve hediyeme sonunda kavustuğum ama eşimin nerde olduğunu bulamadığım yazıyordu. paketi açmadan önce eşimi bulmam gerektıgını anladım. zor olmadı.yatak başının arkasında buldum çıkardım sarıldım öptüm öptüm. paketi beraber açtık. içinden altın kolye cıktı cooook sevındım cunku ne zamandır istediğim tenis raketi kolyesiydi. şimdi hep boynumda .uğur getirdiğine inandığım bir şey oldu benim için. gerçektende boynumda olduğu 7 aydan beri hiç bir maçı kaybetmedim:))))

aslında uğraşınca görüyorlar sorun uğraşmamakta....senin ilk 3 ay bitiminde ayruntılı ultrasonun olacak o zaman öğrenirsin zaten

canım benim 3 ay bitti ama doktor 1 ay sonraya randevu verdi.. 17 haftalık falan olunca.. ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi 12. haftada hatta 12+2dim ben ozaman...
zaten içime sinmediği için özele gidicem.. yavrumun daha 1 ultrason çıktısını alamadık.. 14 haftamız bitecek nerdeyse..

Eklemiştim zaten eksiklerini tamamladım şimdide
resim yan duruyor yan çekmişim belki anlamazsınız
Maşallah Yanda olsa anlıyoruz artık gözümüz alıştı önceden olsa bu ne diye bön bön bakardık
lcw internetten alışveriş yapan güzel bacılarım kaç günde geldi kargonuz acaba, ben dün yaptım alışverişi hala sevk edilmeyi bekliyor yazıyo
Ben yaptım pazar günü üstümdeki kotu netten almıştım Perşembe sipariş verdim cuma kargoya verildi cumartesi teslim aldım Seninkide bu akşam kargoya verilir
Keşke M alsaydın Ben önünde bebek resmi felan penyelerinden aldım S beden biraz bol geliyo Sana M olurdu ama L bedende şimdi olmazsa bi kaç aya olur kesin
inşallah büyük olmaz ya netten değişim yapılıyormu onuda bilmiyorum
bide sendemi bu gömlekten almıştın :26:
Netten aldıklarını mağazadan değişebiliyosun ama netten alırken yapılan %10 indirim yapılmıyo netten 50ye aldığın şeyi mağazadan aynı ürünle değiştirirken üstüne %10luk farkı ödüyosun
Bende bi pantolon daha almıştım onu değiştiricem

canım ya banada havuzlu hanı tavsiye ettiler. ama ben hiç bişey bulamadım. genellikle tekstil vardı zaten. ben tekstili CİVİL bebeden tamamladım. oraya beşik bakmaya gitmiştim. cokta ucuz gelmedi bana. maskodan daha ucuza aldım. mobilya beşik bebek arabası vs. için mutlaka maskoya bakın.

canımcım sen bencede ssklısın nasılsa bir özel hastaneye git....nerde yaşıyordun sen

canımcım sen bencede ssklısın nasılsa bir özel hastaneye git....nerde yaşıyordun sen

ankaradayım canım.. zekai tahire gidiyorum.. tahlil vs için yine oraya gidicem de.. ultrason kontrollerini falan özelde devam ederim.. doğumu da orda düşünüyorum çünkü

canım eşin çoook güsel bir süpriz yapmış. Bende bikeresinde bahçe kapısından başlayarak browni ve bonibomlarla eşimin yatağına kadar yol yapmıştım. nevresiminin altınada bir demet nazar boncuklu krizanten buketi koymuştum. Yani bonibomlu falandı ama süprizdi işte ama çok teferruatlı bişiyi beceremem heyecanlanır belli ederim. Zaten benim eşim öyle bişi yapsam notlardan önce beni arar bulur :)) Kurnaz kocamm benim şimdilik balona taktım kafayı yyapıp resimlerini ekliycem cumartesiye :)))

çok güzellll

bizde zaten ciciler aldık hastane çıkışı alt değişimi battaniye falan aziz bebeden hiç bi eksiğimiz kalmadı.resimleri koymayı beceremedim.beşik içinde kararsızım takımmı alsam tek beşikmi hergün fikir değiştiriyos bakalım sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…