2011 Ekim Anneleri

sen zekai tahire git olmadı sadece ayrıntılıya dışarı gidersin

sen zekai tahire git olmadı sadece ayrıntılıya dışarı gidersin

işte öyle düşünüyorum bende.. bakalım doğuma kadar fikirlerim karışmazsa tabi :) hergün farklı birşeyler duyuyor öğreniyorum :) ama zekai tahirden vazgeçmem yinede..

:çok güzellllllllllllllllll diyecek bişi bulamadımm biz ilk evlilik yıldönümümüzde evde fb maçı izlemiştikuyuzz dışarı çıkacaktık yagmur yagıyo diye çıkmadık hediye bile almadı insan bi çiçek alır demiii

hahah benim kocişten bitane daha varmış hediye almaktan anlamaz.kendine alışveriş yapmaktan bile üşenen bi insan ...ama olsun çok seviyoruz biz onları değilmi...

üzülme kuzum benimkide hiç süpriz bilmez hep ben yaparım aslında yapardım bende bıraktım....en son anneler günüde hediyemi bana seçtirdi:)

emin ol fenerbahçe maçı, görümcenin kömürlüğüne odun dizmekten iyidir evlilik yıldönümünde en azından başbaşasın kocanla :) tabi biz bayanlar başka beklentiler içinde oluyoruz ama o ayrı konu.. :)
sadece ilk evlilik yıldönümüm iyi geçti, cumartesiye denk geliyordu ikimizde öğlene kadar çalışıyoruz.. anlaştık şu saatte şurda buluşup dolaşmaya gidicez dışarda yemek yicez diye..
tabi ben salladım işi gücü kuaföre saç yaptırmaya gittim.. işyerime yakın.. azıcık cıss yaptı ücreti ama o anda başka seçenek yoktu malesef..
sekretere de dedim ki eşim ararsa müşteride falan olduğumu söylersin.. tabi kocacım bana ulaşamayınca cepten şirketten aradı içime doğmuş gibi.. sekreter de demez mi kuafore gitti (kıskanırdı nedense beni.. 30yaşında bekardı da ondan sanırım)
neyse ben kuaförden çıktım.. tabi giderken güneşliydi hava.. şirkete taş çatlasın 3-4dk yürüme mesafesi var.. bir yağmura yakalandım anlatamam.... saç baş eski hale geldi.. dışa doğru fön çektirmiştim..
geldim ben ofise saat 12,30 falandı eşimle 13,30da buluşucaz.. arayıp demez mi acil iş çıktı gitmem gerekiyor.. diğer elemanlarda serviste diye.. saat 5e kadar kocamı bekledim okadar da üzüldüm ki anlatamam..
neyse sonra kızılayda buluştuk biz.. klasik pantolon gömlek falan.. ayol dedim noluyor :) sabah böyle çıkmadıydı bu evden :) hoşuma da gitti.. napalım dedik.. standart mekanımız Ankamall'e gittik..
orda dışarda bir banka oturduk... niye oturduk dedim (hayatta oturmayız dışarda bankta..) yoruldum dedi eşim .. çok koşturduk şirkette falan bir yandan sırıtıyor.. baktım ceketinin iç cebi kabarık duruyor.. attı elini cebine.. gül çıktı birtane.. kırmış sapını alüminyum folyo sarmış batmasın ceketi bozmasın diye.. :) şok oldum hani beklemiyordum.. sonra da öbür cebine attı elini.. yüzük kutusu çıktı :) tektaşıma ilk evlilik yıldönümümüzde kavuştum :) çok sevindim... sonra da dedim sen niye bu saate kadar beklettin beni..
işte anlattı tozlu paslı kocayla nasıl gezecektin böyle :) meğer bizimki berbere gitmiş.. sonra eve gitmiş duş almış.. cicilerini giymiş.. sonra da yüzüğü almış öyle gelmiş :) son dakka işi yapmaya çok sever kocacım..
güzel vakit geçirdik işte.. ama ondan sonraki 2 yılı ne siz sorun ne ben diyim..

canommmm :)) iyiki varsin ya morelim bozuk olunca senin yazilari okuyorum morelim düzeliyoooo:))))

üzülme kuzum benimkide hiç süpriz bilmez hep ben yaparım aslında yapardım bende bıraktım....en son anneler günüde hediyemi bana seçtirdi:)
yok canım heeeçç üzülmüyom ama sözü var havalar düzelsin evlilik yıldönümümüzü çok güzel kutlicaz didi amaaaaaaaa unutmuştur kesinnnnn beni bilir dediği verdiği sözleri hiç unutmam kakarım başına
hahah benim kocişten bitane daha varmış hediye almaktan anlamaz.kendine alışveriş yapmaktan bile üşenen bi insan ...ama olsun çok seviyoruz biz onları değilmi...

seviyoz tabiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben bıraktım bacım....zaten en son ben pes ettim özel gün neymiş pehhh hergünüm özel(züğürt tesellisi)

ben bıraktım bacım....zaten en son ben pes ettim özel gün neymiş pehhh hergünüm özel(züğürt tesellisi)

mutlaka öyle canım :) eşin yanındayken hergün özel gün senin içinde.. böyle günlerin amacı da günlük monoton hayattan uzaklaşıp değişiklik yapmak bence ben de pek öyle süpriz falan yapmayı sevmem.. hele hediye konusunda ne biliyim :) ya ben beceremiyorum ya da eşim odun
doğumgünü 5 mayıstı.. dükkanı 1 saat falan erken kapattım.. işten de 20-20,30en geç gelmiş olması lazım.. gittim eve hafif yemekler yaptım.. sigara böreği falan.. bir de pasta yaptım.. imkanım olmadı çıkıp almaya..
güzelce kremşanti ile süsledim yazı falan yazdım.. ışıkları kapattım bekliyorum koca gelecek diye..
o da dükkana gitmiş 1-2 iş çıkmış ta onları halletmek için.. sen keyfine bak diye aradı beni.. ben cvp vermeden yüzüne kapattım.. sonra arıyor işte ablam da geldi dükkana sende gel oturalım hem yemek te getir burda yiyim dedi.. ben oldum sinir küpü.. oturmak isteyen gelsin evde otursun.. ben zaten bütün gün dükkandaydım gelmiyorum dedim kapattım.. masa öyle süslediğim gibi durdu.. aldım battaniyeyi yattım kanepeye uyumuşum.. kapı çaldı benim odun koca göndermiş ablasını yemek almak için.. kadın eve girince aklına geldi kardeşinin doğumgünü pastayı görünce.. sonra aradı eşimi gel ye de git. kız evde yalnız kalmasın falan biz burda otururuz dedi.. öylelikle geldi kocam .. sevindi tabi ama ben kırılmıştım (sanki benim doğum günüm )
ondan sonra da kendime dedim ki.. bu son.. birdaha hiç birşey için hazırlık yapmıyacağım.. kutlanacak bişi varsa çıkarız dışarda yemeğimizi yiyip geliriz.. yeter okadar..

ben daha deneyimli arkadaşlara danıştım ve bebek odası almaya karar verdim ayrıca yatak odamada park yatak alıcam gündüzleri odada geceleri yanımda olcak kızım en azından 40 ı çıkana kadar..

ben daha deneyimli arkadaşlara danıştım ve bebek odası almaya karar verdim ayrıca yatak odamada park yatak alıcam gündüzleri odada geceleri yanımda olcak kızım en azından 40 ı çıkana kadar..

valla ben deneyimli değilim ama aynısını bende yapmayı düşündüm.. hatta park yatak değil de, dur link bulayım
Yonca Bambam Bebek Beşik Kod 101 | | Bebefix.com

bu beşik sanırım fazla yer kaplamıyor.. gün içinde oturduğun odada bile kullanabilirsin ilk zamanlarda.. park yataklar çok büyük oluyor.. odan genişse al derim.. şahsen benim odada tam park yataklık yer var.. ve 2-3 adımlık yer kalıyor odada.. okadar büyük bişi almam sanırım

benim dovşanım hep hatırlar ve mutlaka bi güzellik yapar. Onu tanıdığım ilk günden beri hediyelerimi normal bir şekilde almadım. Mutlaka küçük bir süpriz planlar ve o şekilde verir ve ben her seferinde şaşırım. Eşim böyle olunca onu şaşırtmam biraz zor oluyor tabi ama balon şişiricem hayatta aklına gelmez şimdi patronum cuma günü izinli olduğumu söyledi. Öyle bir süpriz hazırlıycamki benimle dalga geçtiğine pişman olucak. Tek korkum onunda evle ilgili bi süpriz hazırlamak istemesi :))) Pişti olmayalımda....
İlk evlendiğimizde ben yemek yapmayı pek bilmiyor sürekli yemekleri yakıyordum ve bu duruma canım sıkılıyordu. Bigün akşam çay koymak için mutfağa gittiğimde bardakların rafında renkli bi kitap dikkatimi çekti. Bu kitabın burda ne işi var diye uzanıp kitabı elime aldığımda kitabın kapağında Fatoş ERSİNDEN yemek tarifleri yazdığını gördüm. 500 sayfalık bir yemek kitabıydı üstelik arka kapağında, sevgiliyken kek yapmaya çalıştığım bigün mutfak önlüğüyle çekilmiş bir resmim vardı :))
Sırf ben yemek yapamıyorum diye üzüldüğüm için yapmış inanılmaz mutlu olmuştum :))
Sonra benim resimlşerimden oluşan 2007 yılı takvimi, yine resimlerimden oluşan bir futbol topu büyüklüğünde küre ( buarada eşim grafiker )yani biçok süpriz hepte başka biyerde bulamıycam şeyler yapar. Bu yıl ben onu şaşırtmak istiyorum kızlar umarım herşey yolunda gider.

uw alt grup almak daha riskli hayatta tutturamam heralde bravo sana :)
bende m almak istedim aslında ama tiraje abla illa l al göğüslerin büyüdü sıkar dedi değiştirme şansım sanırım yok mağazalarında bulamadığım için netten almıştım sen mağazalar değişim yapyor diyosun neyse denizin dediği gibi büyüyünce giyerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…