canım benim 3 ay bitti ama doktor 1 ay sonraya randevu verdi.. 17 haftalık falan olunca.. ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi 12. haftada hatta 12+2dim ben ozaman...
zaten içime sinmediği için özele gidicem.. yavrumun daha 1 ultrason çıktısını alamadık.. 14 haftamız bitecek nerdeyse..
sen zekai tahire git olmadı sadece ayrıntılıya dışarı gidersin
Kızlar ben 1.5 yıllık evliyim. ilk yıldönümümüzü 22 Kasım'da kutladık. Fikir vermesi açısından anlatayım istedim. eşim benden önce eve girip yemek hazırlamış.(hertürlü yemeği ustalıkla yapar,maaşallah). yemek masasını donatmış. masada 3 adet şamdan vardı mumları yakmış. masaya mor renkli, kokulu gül kurusu serpiştirmiş. birde renkli incilerle doldurmuştu. yani masa ışıl ışıldı. evin korıdorunun ve odaların zemini gül kurusu doluydu ev mis gibi kokuyordu. ve 100 adet mum yerlerde gül kurularının arasında ışıldıyordu.(yuvarlak mumlardan, ince uzun mum değil.). genelde eşimden önce eve girdiğim için evde birini beklemiyordum. eve geldiğimde dış kapıda bir kartpostal. "mutlu yıllar" yazıyordu üzerinde sevimli ayıcıklı falan kırmızı bir kart. içine suan net hatırlamasamda "evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. hediyene kavuşmak istiyorsan benimle bir oyuna ne dersin" yazıyordu birde güzel bir kaç söz. sonundada ikinci kartı bul bakalım yazıyordu. kapıyı açıp eve girdiğimde dediğim gibi heryer mumun ışığından ısıldıyordu yerler gül kurusu dolu:) 2. kartpostalı bulmak zor olmadı yerde koridorda duruyordu. içine yine güzel sözler yazmış. sonundada erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye bir ipucu yazmış. karanlıkta mutfağa kostum. yemek masasını görünce ıkıncı şoku yaşadım:) mutfakta kartı bulmak zor oldu ama en sonunda buzdolabının içinde kartpostalı buldum. içi yine güzel sözlerle doldurulmuş. 4. ipucu banyoda bir yerde diye yazmış. banyodaki kartpostalı deterjan kutusunun içinde buldum. içinde son ipucunu buldun hediyen evdeki gelinlik gibi şeyin altında yazıyordu. düşün düşün aklıma gelmedi. birden yatak örtüsü olduğunu anladım ve yatak odasına koştum. bembeyaz yatak örtüsünü öyle bir dağıttımki,ışığı yakmak aklıma bile gelmedi. neyse buldum hediye paketini. bir kartpostal daha vardı yanında. kartta cok guzel şeyler yazıyordu ve hediyeme sonunda kavustuğum ama eşimin nerde olduğunu bulamadığım yazıyordu. paketi açmadan önce eşimi bulmam gerektıgını anladım. zor olmadı.yatak başının arkasında buldum çıkardım sarıldım öptüm öptüm. paketi beraber açtık. içinden altın kolye cıktı cooook sevındım cunku ne zamandır istediğim tenis raketi kolyesiydi. şimdi hep boynumda .uğur getirdiğine inandığım bir şey oldu benim için. gerçektende boynumda olduğu 7 aydan beri hiç bir maçı kaybetmedim:))))
:çok güzellllllllllllllllll diyecek bişi bulamadımm biz ilk evlilik yıldönümümüzde evde fb maçı izlemiştik uyuzz dışarı çıkacaktık yagmur yagıyo diye çıkmadık hediye bile almadı insan bi çiçek alır demiii
:çok güzellllllllllllllllll diyecek bişi bulamadımm biz ilk evlilik yıldönümümüzde evde fb maçı izlemiştik uyuzz dışarı çıkacaktık yagmur yagıyo diye çıkmadık hediye bile almadı insan bi çiçek alır demiii
canommmm :))iyiki varsin ya morelim bozuk olunca senin yazilari okuyorum morelim düzeliyoooo:))))
yok canım heeeçç üzülmüyom ama sözü var havalar düzelsin evlilik yıldönümümüzü çok güzel kutlicaz didi amaaaaaaaa unutmuştur kesinnnnn beni bilir dediği verdiği sözleri hiç unutmam kakarım başınaüzülme kuzum benimkide hiç süpriz bilmez hep ben yaparım aslında yapardım bende bıraktım....en son anneler günüde hediyemi bana seçtirdi:)
hahahbenim kocişten bitane daha varmış hediye almaktan anlamaz.kendine alışveriş yapmaktan bile üşenen bi insan ...ama olsun çok seviyoruz biz onları değilmi...
yok canım heeeçç üzülmüyom ama sözü var havalar düzelsin evlilik yıldönümümüzü çok güzel kutlicaz didi amaaaaaaaa unutmuştur kesinnnnn beni bilir dediği verdiği sözleri hiç unutmam kakarım başına
seviyoz tabiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben bıraktım bacım....zaten en son ben pes ettim özel gün neymiş pehhh hergünüm özel(züğürt tesellisi)
ben bıraktım bacım....zaten en son ben pes ettim özel gün neymiş pehhh hergünüm özel(züğürt tesellisi)
bizde zaten ciciler aldık hastane çıkışı alt değişimi battaniye falan aziz bebeden hiç bi eksiğimiz kalmadı.resimleri koymayı beceremedim. beşik içinde kararsızım takımmı alsam tek beşikmi hergün fikir değiştiriyos bakalım sonuç ne olacak
bu gebelik döneminde olanların kaydını almaları gerekiomuş sanırım ben gittiğimde 20. haftaydı sanırım kaydı geç aldıkları için dr un maaşından kesinti yapıcaklarmış performans düşüklüğü die o yüzden sıkı takip ediolar...
canım bişey sorcam ya hani tickerimiz var ya sen benden büyüksün benim kalan gün 108 ve hesapladım doğru seninki daha fazla yaa dimii yoksa ben uyanamadım mı hala
Bana da kimse demedi tetanoz aşısı diye. Doktorumben sordum yaptırayım mı diye, yaptır dedi. Sağlık ocağına gidince de doktorum fırçaladı, niye bu saate kadar gelmedin diye...:44:
Ya benim tickerimda yanlış. Sanırım yanlışlık 1 ayı 30 gün hesaplamalarından kaynaklanıyor. Halbuki hamilelikte 1 ay 28 (4 hafta X 7 gün) günden hesaplanıyor. Yani toplam 280 gün. Kaç haftalıksanız 280 den çıkarınca kalan gününüzü hesaplayabiliyorsunuz.
ben 38 beden almıştım 2 ay önce şimdi anca tam olmaya başladı lastikli kısmı kaliteli değil gevşek duruyo, yıkayıncada rengi attı. tabi fiyatları çok uygun ama işte kalite yok. daha önceden tek pantolon almıştım 2 tane bunun 2 katı fiyatındaydı. onlar iyi çıktı.
LCW nin ürünleri çok kalitesiz. Ben epeydir bir şey almak istemiyorum. Geçen mecburiyettn 1 tane tunik aldım (9.90 dı ucuz diye aldım) 2 gün giydikten sonra kollarımın sürttüğü yerler kabardı.yıkadıktan sonra heryeri tiftiklendi. O yüzden bişey almak istemiyorum LCW dan.
selam. balık, ceviz, semiz otu haftada iki üç kez yemiyorsan içmen iyi olur. ben balık yemiyorum o yüzden haftada iki kez içiyorum. içilmesi gerektiğini düşünüyorum.
çok kilo almak benim için problem değil. dün öğrendim doğumdan sonra emzirirken 1 damla/1 cc süt üretebilmek için vücudumuz 7 kalori harcayacak. hem şimdiden depolayalım ki ilerde lazım olacak:) korkma o kadar. bebeğin bir günlük süt ihtiyacını karşılamak için 750 civarı kalori yakılacak ve o kilolar birkaç ayda buhar olup uçacak.
Ayy umarım sütümüz bol olur da bissürü damla üretiriz
saat güzel bir seçim canım iyi yapmışsın..
eşim tanışma yıldönümümüzde minik minik balonlar almış yaklaşık 250 tane evin heryerine doldurmuş rengarenk öğle tatilinde benden gizli gitmiş akşam evin kapısını bana açtırdı ayakkabılarını çıkarma bahanesiyle ben kapıyı bir açtım aman allahımmm çook güzeldi çok mutlu olmuştum ama canım kocam onları şişircem diye helak olmuştu dili dışarda geziyordu işte böyle
haa sonra birde onları toplaması temizlemesi vardı ev 2 gün öyle durdu sonra temizle temizleyebilirsen adım attığın yer balon ama olsun güzel bir hatıra kaldı işte
Ay çok hoş yaaa. Ne ormantik kocalar vaaar. Bizimki de unutmaz saolsun ama sürprizi hiç beceremez. Kendi çapında bişiler yapmaya çalışır ama öyle sizinkiler gibi yerlerde gül kuruları, balonlar yok efendim mumlar hiiiç bilmez. Ay canım benim napsın bildiğini yapıyor işte
Son evlilik yıldönümümüzde saat gece saat 12 yi 1 dk geçince son ses müzik açmıştı. Ben de uyuyordum. Bu ses ne yahu diye uyandım, tam kavgaya hazırlanıyordum ki elinde mumla geldi. ertesi günü bekleyememiş, bir de beni şaşırtmak istemiş.Sonra bi ara kuyumcuda beğendiğim bi kolye vardı onu süslemiş, üzerine notlar yazmış onu verdi. Yarı uykulu öptüm, sarıldım, teşekkür edip döndüm totomu uyudum Yuh dediğinizi duyar gibiyim ama ama napiiim ben uykudan uyandırılmayı hiç sevmeeem.:78:
ben daha deneyimli arkadaşlara danıştım ve bebek odası almaya karar verdim ayrıca yatak odamada park yatak alıcam gündüzleri odada geceleri yanımda olcak kızım en azından 40 ı çıkana kadar..
Eklemiştim zaten eksiklerini tamamladım şimdide
MaşallahYanda olsa anlıyoruz artık gözümüz alıştı önceden olsa bu ne diye bön bön bakardık
Ben yaptım pazar günü üstümdeki kotu netten almıştım Perşembe sipariş verdim cuma kargoya verildi cumartesi teslim aldım Seninkide bu akşam kargoya verilir
Keşke M alsaydın Ben önünde bebek resmi felan penyelerinden aldım S beden biraz bol geliyo Sana M olurdu ama L bedende şimdi olmazsa bi kaç aya olur kesin
Netten aldıklarını mağazadan değişebiliyosun ama netten alırken yapılan %10 indirim yapılmıyo netten 50ye aldığın şeyi mağazadan aynı ürünle değiştirirken üstüne %10luk farkı ödüyosun
Bende bi pantolon daha almıştım onu değiştiricem
kızlar ahesteden haberi olan varmı göremiyorum onu?
kızlar ahesteden haberi olan varmı göremiyorum onu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?