2011 Ekim Anneleri

lcw internetten alışveriş yapan güzel bacılarım kaç günde geldi kargonuz acaba, ben dün yaptım alışverişi hala sevk edilmeyi bekliyor yazıyo

Geçen hafta perşembe ya da cuma aldım ben, pazartesi sabahı geldi canım. elbise hayalimdeki gibi çıkmadı maalesef. çok büyük oldu. bir ay sonra ancak olur.
ellerinde ürün yoksa depo araştırması filan yapıyorlardır belki.

ben yatışa geçiyorum. erken kalktım. ge. yatmıştım gece de. öpüyorum kızlar.

Ömrü hayatımda gündüz uyuyamadım, uyuyamıyorum yaa. Manyak uykum olsa bile, hasta olsam bile uyuyamıyorum 2-3 saat yatakta bi o tarafa bi bu tarafa yatıp manyak bi modda kalkıyorum en son.

nasıl oluyorda gündüz uyuyorsunuz, yada ben uyuyamıyorum

aman yaarebbim bunlar karı koca muhteşem ikiliymiş edoşum maşallah :)
kırmızı, kısa fırfırlı kollu bir model var, onun S bedenini aldım o bile büyük canım imkanın varsa küçült bence :)

ben 38 beden almıştım 2 ay önce şimdi anca tam olmaya başladı lastikli kısmı kaliteli değil gevşek duruyo, yıkayıncada rengi attı. tabi fiyatları çok uygun ama işte kalite yok. daha önceden tek pantolon almıştım 2 tane bunun 2 katı fiyatındaydı. onlar iyi çıktı.

lcw alt eşofmanları çok rahat sürekli evde onlarla duruyorum ben

hım 3 iş günü sanırsam o zaman heralde benimde yarın en geç cuma gelir o zaman :26:
büyük olduğu iiçinmi haayal kırıklığına uğradın yoksa kumaşı vs..mi he bide eski bedenin neydi şimdi ne almıştın :)
benim M idi L aldım ama bunun önünde pilesi var göbekten her türlü olurda omuzdan oturmassa bende üzülcem
bu aldığımı gömleği 4 haftalıkken görmüştüm mağazada çok beyenmiştim ama o zamanlar hiç bişi almıcam kalp atışını duyanakadar demiştim sonrada bir daha bulamadım bi çok mağazasına bakmama rağmen kısmet netten al(dır)makmış

merhaba kızlarr,
Bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Kızım dün gece kıpır kıpırdı üzülme ben burdayım der gibiydi ama bugün pek bi hımbıl. olsun hergün çok hareketli olacak diye birşey yok dimi ama ? Benim 1 Temmuzda evlilik yıl dönümüm var kızlar. 5. yılımızı kutluycaz ne alim diye düşünürken birden kendimi bir saatçide buldum. Eşime beğeniceğini düşündüğüm hoş bir saat aldım. Birde kırmızı kalın kurdale ve siyah bir gül. Saatin kutusunuda çok şık bir şekilde kapladım. Umarım iyi yapmışımdır ama zaman ne çabuk geçiyor saatine baktıkça kızımla beni hatırlasın istedim :))
Şimdi Cuma günü nasıl hazırlansam acaba. Yani muhtemelen beni yemeğe götürmek istiycek ama evdede hoş bişeyler hazırlamak istiyorum. Nasıl yapsamki üff heryerde mumlar yansın istiyorum ama bunu kim yapıcak? Aslında görümcem geldi şuan kayınvalidemlerin yanındalar sanırım cumaya burda olurlar birde o dert var şimdi onlar gelir bize kutlama falan yalan olur. en iyisi dışarı çıkmak.. Ama başka ne yapabilirim acaba ?

slm kızlar aranızda balık yagı içen varmı ben içmeye basladım bebegimin zeka gelişimi için içme çok kilo alırsın diyorlar umrumda degil siz ne dersiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…