2011 Ekim Anneleri

lcw internetten alışveriş yapan güzel bacılarım kaç günde geldi kargonuz acaba, ben dün yaptım alışverişi hala sevk edilmeyi bekliyor yazıyo

ivet ivet ivet ama laz damarım tuttu sanırım :) yazdım bir kenara doğum yapayım hayırlısıyla...

İyi yapıyor canom eşin dinlen şimdilik en azından bu kontorolün geçsin bakalım yukarı çıkmışmı plesanta ona göre gidersin sende :)

Pende içiyorum iki gündür ama aynı tedirginlik bendede var şeker testimi yaptırdıktan sonra daha rahat içerim sanırım.. Çok yakıyor yahu...

Amanıın benim bebe yine coştu sağ kaburgam çürüdü resmen can kurtaran yokmu imdaat diye çığlık atıcam şimdi:84:

Ayy bende istiyorum ya kaburgam çöksün :))))))

merhaba kızlar...
okula gittim bugün. not yükseltme sınavı vardı.ay bayıldım eve gelene kadar ve çıktığımdan beri çalışan hamişlere Allahtan kolaylık diliyorum.
kışın neyse idare ettim de şmdi ağırlaştık demek ki. bi de sıcaklar inanın bayılacaktım iki defa elimi yüzümü yıkadım anca kendime geldim.
Allah yardım etsin size valla çok zor her sabah her sabah. hele sabahın nurunda kalkmak ayrı bi zor

sabah 6:30 da kalkıyoruz valla..annemle konuştum saat 10 da dişyor kahvaltı etcez dedim bizim için gün başlayalı yıl oldu

Merhaba canım :) Evet ağırlaştıkça zor oluyor.. Filiz siz okulların tatil olması ile beraber izine ayrılmıyormusunuz ki?

Ya benimki yemeğe göre tepki vermiyor canı isterse oynuyo istemesse dünyayı yesem totosunu kımıldatmıyor...

hepsi aynı bacım...özellikle arabada felan hiç kımıldamıyor....yatayım hele birde sırt üstü anam anam dön dön dönüyor

sabah 6:30 da kalkıyoruz valla..annemle konuştum saat 10 da dişyor kahvaltı etcez dedim bizim için gün başlayalı yıl oldu

çok zor ya. izne ayrılın da bir an önce kurtulun. hiç çekilmiyo

Merhaba canım :) Evet ağırlaştıkça zor oluyor.. Filiz siz okulların tatil olması ile beraber izine ayrılmıyormusunuz ki?

yok canım nerdeeee.
herkes öğretmenler 3 ay tatil yapıyo sanıyo ama temmuzun 10una kadar devam ediyo sınav-seminer dönemi.
eylül 1 dedin mi de başlıyo okul.yani 2 ayı anca buluyo. ama buna da şükür tabiki. hiç değilse bi sınava girip eve geldim gün boyu olsa oracıkta bayılırdım.
Allah yardım etsin hanzadem size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…