kızlar ticker yaparken bebeginizin dogum tarihini girerseniz kalan dogru günleri gösteriyor girmezseniz fazladan hesaplıyorrr
ohhhh afiyet olsun yarasın löp löp et olsun bebişine
sana o kadar didikkk stres olma diye kulak çekme smili olsaydı sana yollardımbirdaha kendini ve yegenimizi üzme sağlıkla kucagına al bebişini sonra
hep beraber dalarız kaynananaay ne güzel herkesler doktora gidiyooooo biz bu hafta gitceydik emmeee olmadı haftaya p.tesi gitcez oglumu çok özledimmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
ay ben kocayı 1 günlük unuturumda koca beni unuturmu kızzzz polise gider
karım oglumu alıp firar etti diye şikayette bulunur kırmızı bültenle aratır
aşı oldum adam bana felçli muamelesi yapıyo kolunu kıpırdatma agır taşımaa
dün sol kolumu kullanmayı unutuyodum az daha
dün gece yanında yattım adam kaybolmayayım diye ayagını üstümden çekmedi eminönüne nasıl salsın
pekmez içiyo musunuz hanımlar? ben yeni başladım ama dr tavsiyesiyle değil. iki üç gündür bu saatlerde iki kaşık içiyim dedim, içim bayılıyor bi tuhaf oluyorum ama faydalıdır deyip başladım. şekerin yükselmesine, ani kilo artışına filan sebep olmaz umarım.
Amanıın benim bebe yine coştu sağ kaburgam çürüdü resmen can kurtaran yokmu imdaat diye çığlık atıcam şimdi:84:
Siz böyle anlatınca kendimden utanıyorum yaa. Ben daha bi kere bile ev süpürmedim. cam silmedim. çok tırsıyorum en ufak fazladan bi iş yapsam bile. maş. size valla.
Hiç utanma bende aynı senin gibiyim :) El sürmedim yemek çamaşır ütü o kadar diğer işlere kadın geliyor.. Yapamam zaten çalşıyorum bide onlarla uğraşamam benimde hemen kasığım belim ağrıyor bend ekorkuyorum. Az kaldı 5 ay geçti 4 ay daha idare edicez napalım :)
kızlar göğsünden süt gelen var mı ???
Yok canım benim gelmedi henüz..
hahay bende yapayım o zaman aynısını mola verdim karpuz yiyom oglum bu karpuz diyim bakim tepki vercekmiiii
Bilmiyorumki canım ticker ın yalancısıyım hehehe :44:
canım seninki doğru zeamedinki yanlış
slm canım evet ben ikisinide yaptırdım bence gereklı doğum anında mıkrop kapmamak için yaptırmanızı tavsıye ederım ama yınede doktoruna sor o sana bir dozmu yoksa iki dozmu yaptıman gereklı soylıcek ama bı sakıncası yok yanı
lcw internetten alışveriş yapan güzel bacılarım kaç günde geldi kargonuz acaba, ben dün yaptım alışverişi hala sevk edilmeyi bekliyor yazıyo
merhaba kızlar...
okula gittim bugün. not yükseltme sınavı vardı.ay bayıldım eve gelene kadar ve çıktığımdan beri çalışan hamişlere Allahtan kolaylık diliyorum.
kışın neyse idare ettim de şmdi ağırlaştık demek ki. bi de sıcaklar inanın bayılacaktım iki defa elimi yüzümü yıkadım anca kendime geldim.
Allah yardım etsin size valla çok zor her sabah her sabah. hele sabahın nurunda kalkmak ayrı bi zor
de de...dur bende akşam karpuz alıp denyeyeim bari...
merhaba kızlar...
okula gittim bugün. not yükseltme sınavı vardı.ay bayıldım eve gelene kadar ve çıktığımdan beri çalışan hamişlere Allahtan kolaylık diliyorum.
kışın neyse idare ettim de şmdi ağırlaştık demek ki. bi de sıcaklar inanın bayılacaktım iki defa elimi yüzümü yıkadım anca kendime geldim.
Allah yardım etsin size valla çok zor her sabah her sabah. hele sabahın nurunda kalkmak ayrı bi zor
Benimki biraz daha değişik öyle bir seçenek yok canom
kızlar ticker yaparken bebeginizin dogum tarihini girerseniz kalan dogru günleri gösteriyor girmezseniz fazladan hesaplıyorrr
Ya benimki yemeğe göre tepki vermiyor canı isterse oynuyo istemesse dünyayı yesem totosunu kımıldatmıyor...
ben alışveriş yapmadım bilmiyorum canım ne aldın merak ettim :)
mihrimah senin son adet 8 ocak benim 9 ocak ama sen 25.haftada gözüküyosun ben 24 nasıl oluyoo
Ya benimki yemeğe göre tepki vermiyor canı isterse oynuyo istemesse dünyayı yesem totosunu kımıldatmıyor...
sabah 6:30 da kalkıyoruz valla..annemle konuştum saat 10 da dişyor kahvaltı etcez dedim bizim için gün başlayalı yıl oldu
Merhaba canım :) Evet ağırlaştıkça zor oluyor.. Filiz siz okulların tatil olması ile beraber izine ayrılmıyormusunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?