2011 Ekim Anneleri

ii uygunmuşta o beşik netten mi alıcan sen canım?

kızlar ahesteden haberi olan varmı göremiyorum onu?

haber almadım. ama merak edip aradım. bebeğini kaybedenler grubunda. çok kötü hala. bebeğinin usg fotolarına bakıp ağlıyormuş içim parçalandı.

Hımmm saol canım bilgi için. Çok merak ediyorum ama özelden mesaj da atmak istemiyorum, yanlış anlaşılmaktan ve onu üzmekten çekiniyorum. Allah'ım sabır versin, dua etmekten başka ne gelir elden... Rabbim herkesin yavrusunu korusun....

ii uygunmuşta o beşik netten mi alıcan sen canım?

yok cnm fikir olarak sadece o linki gösterdim.. 100-120 lirayı geçmeyecek bu tipte birşey alırım.. yerine gidince en azından pazarlık payın oluyor..
kayınım mesela exorbaby park yatak aldı hepsiburada.com'dan 200 liraya, ama başka sitede 180'e gördüm.. yerinde bakarsak belki daha da uygun olur..

dırekt dalıyorum ama ahestenın moralı nıye bozuk..bebegıne bıseymıoldu

slm kızlar aranızda balık yagı içen varmı ben içmeye basladım bebegimin zeka gelişimi için içme çok kilo alırsın diyorlar umrumda degil siz ne dersiniz??

bende içiyorum bır kutu sevenseas pulse içtim yanı bıtmek üzere şimdı ocean markasına gectım ve hergün içiyorumm

toplamda 6 kilo aldımm alırsamda kesınlıkle kesmem kızımın boyu uzunmus dr umuz öle söledı inşallah işe yarıyordur :))

merhaba arkadaşlar,
ben hamile olduğumu öğrendiğimde size yazmıştım,bir daha yazamadım kusura bakmayın:26:
son durumumuzu haber vermek istedim listeye eklerseniz sevinirim,22+4 teyiz ve bizim de bir prensesimiz olacak kısmet olursa.şuanki kilom da 81
herkese rahat bir hamilelik diliyorum

kız sen bursada mıydın... bendeeee aynen aylardır o fuarı bekliorum inşallah cumartesi 4 den sonra orda olucam. eğer vakit yetmezse pazar da gidicem...
herşey vardır ya hem tekstil hem mobilya falan ... hem fuar olduğu için özel fiyatlar olur die tahmin ediyorum ama inşallah öyle olur

hepsi aynı bacım...özellikle arabada felan hiç kımıldamıyor....yatayım hele birde sırt üstü anam anam dön dön dönüyor

allah allah benimkide arabada ve otobüste çok oynuyor . onu gezmeye götürüyorum diye seviniyor sanırım
bide benim oğlum günlere gittiğim zaman acayip oynuyo içimde... o yüzden diodum belki kız olabilir die ama kesin erkek dedi doktor... belkide sesten rahatsız oluyo yada tepki veriyo.. birde bi kaç kez bağırdığım zaman acayip oynadığını gördüm. sanırım o zamanda korkuyo yavrummm

bende eşimin doğum gününde 25 ocakta çooook güzel hazırlanmıştım... koridorun her tarafı mumdu acayip hoş bi görüntü... kapı girişindeki aynaya rujla iyiki doğduuun canımcıııım seni seviyorum yazmıştım... sonra süper bi sofra vardı tabiki pasta da :) yatak odamızı balonlarla doldurmuştum... bi kaç ayrı hediye almıştım hepsini paketleyip sakladım mini mini notlarla araya araya buldu... notları da sakladım tabi. bi not başka bi nota gönderiyodu çoook eğlenceliydi...tabiki bütün hediyelerin eeeen sonunda sakladığım hediyenin 1 adet çift çizgili gebelik testi olmasını istiyordum ama umudum olmadığı için aklıma bile gelmemişti yapmak keşke yapsaymışım... çünkü sonra bi kere eşim o gün en son hediye olarak testi bulucaamı sanmıştım demişti ... ayyyy ne güzeldi yaaaa...

ama malesef babalar gününde hiç bişi yapamamanın üzüntüsü içerisindeyim. düğün telaşesiyle gümbürtüye gitti. oğlumdan bi hediye veremedim gitti. içimde kaldı yaaaaa....

Bende aylardır fuarı bekliyorum canım. Evet bursada yaşıyorum

allah allah benimkide arabada ve otobüste çok oynuyor . onu gezmeye götürüyorum diye seviniyor sanırım
:

hahahahahha süper yaaa buna çok güldüm valla

ben tırsıyorum yaa otobüse binmeye. Zıplatıyorya

ben tırsınca dışardabebekde tırsıyor sanırım. Hiç hareketlerini hissetmiyorum dışarda ben genelde her şey beni bulurda. Dışarda çocuklar top oynar, top gele gele benim kafama felan gelir bisiklet süren çocuk bana çarpar felan. Ben kendimi ve bebeği iyice kasıyorum heralde :44::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…