kızlar ahesteden haberi olan varmı göremiyorum onu?
selam güzel teyzoşlar oğlumla biz geldik.
dün hiç giremedim geçmişi okucam daha.umarım herkesler iyidir.
Bende görmüyorum uzun süredir yaa nerelerde acaba.
Bu arada paşamdan haber alan var mı?
hoşgeldin nejllacım ve tabiki yakışıklı yiğenim
valla ben deneyimli değilim ama aynısını bende yapmayı düşündüm.. hatta park yatak değil de, dur link bulayım
Yonca Bambam Bebek Beşik Kod 101 | | Bebefix.com
bu beşik sanırım fazla yer kaplamıyor.. gün içinde oturduğun odada bile kullanabilirsin ilk zamanlarda.. park yataklar çok büyük oluyor.. odan genişse al derim.. şahsen benim odada tam park yataklık yer var.. ve 2-3 adımlık yer kalıyor odada.. okadar büyük bişi almam sanırım
kızlar ahesteden haberi olan varmı göremiyorum onu?
haber almadım. ama merak edip aradım. bebeğini kaybedenler grubunda. çok kötü hala. bebeğinin usg fotolarına bakıp ağlıyormuşiçim parçalandı.
ii uygunmuşta o beşik netten mi alıcan sen canım?
hoşbulduk edacım.rüzgarımız nasıl annesi seni tepikliyomu
Hımmm saol canım bilgi için. Çok merak ediyorum ama özelden mesaj da atmak istemiyorum, yanlış anlaşılmaktan ve onu üzmekten çekiniyorum. Allah'ım sabır versin, dua etmekten başka ne gelir elden... Rabbim herkesin yavrusunu korusun....
dırekt dalıyorum ama ahestenın moralı nıye bozuk..bebegıne bıseymıoldu
slm kızlar aranızda balık yagı içen varmı ben içmeye basladım bebegimin zeka gelişimi için içme çok kilo alırsın diyorlar umrumda degil siz ne dersiniz??
Aramızda Bursa'da olan varmı bilmiyorum ama bu hafta sonu Bursa'da bebek fuarı var. Aylardır bekliyorum inş. gidicez eşimle. Belki bilmeyenler vardır die söyledim. Çok kaliteli şeyler yarı fiyatınaymış. Bursalı anne adayları kaçırmasın bence
hepsi aynı bacım...özellikle arabada felan hiç kımıldamıyor....yatayım hele birde sırt üstü anam anam dön dön dönüyor
merhaba kızlarr,
Bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Kızım dün gece kıpır kıpırdı üzülme ben burdayım der gibiydi ama bugün pek bi hımbıl. olsun hergün çok hareketli olacak diye birşey yok dimi ama ? Benim 1 Temmuzda evlilik yıl dönümüm var kızlar. 5. yılımızı kutluycaz ne alim diye düşünürken birden kendimi bir saatçide buldum. Eşime beğeniceğini düşündüğüm hoş bir saat aldım. Birde kırmızı kalın kurdale ve siyah bir gül. Saatin kutusunuda çok şık bir şekilde kapladım. Umarım iyi yapmışımdır ama zaman ne çabuk geçiyor saatine baktıkça kızımla beni hatırlasın istedim :))
Şimdi Cuma günü nasıl hazırlansam acaba. Yani muhtemelen beni yemeğe götürmek istiycek ama evdede hoş bişeyler hazırlamak istiyorum. Nasıl yapsamki üff heryerde mumlar yansın istiyorum ama bunu kim yapıcak? Aslında görümcem geldi şuan kayınvalidemlerin yanındalar sanırım cumaya burda olurlar birde o dert var şimdi onlar gelir bize kutlama falan yalan olur. en iyisi dışarı çıkmak.. Ama başka ne yapabilirim acaba ?
kız sen bursada mıydın... bendeeee aynen aylardır o fuarı bekliorum inşallah cumartesi 4 den sonra orda olucam. eğer vakit yetmezse pazar da gidicem...
herşey vardır ya hem tekstil hem mobilya falan ... hem fuar olduğu için özel fiyatlar olur die tahmin ediyorum ama inşallah öyle olur
dırekt dalıyorum ama ahestenın moralı nıye bozuk..bebegıne bıseymıoldu
allah allah benimkide arabada ve otobüste çok oynuyor . onu gezmeye götürüyorum diye seviniyor sanırım
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?