2011 Ekim Anneleri

kızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım.sorum şu ki şeker yüklemesi yapıran bacılarım aç mı gittiniz tok mu???

kocamı almaya gittim metrodan yürüyüş yapa yapa geldik yimek yidikkkkkk o bi koltuga ben bi koltuga yayılıp kaldık

Ben daha öncesinde mağazadan bi tane pantolon almıştım zaten 36 beden biraz bol olmuştu ama lastiği daraltınca düşmüyo 36dan küçüğüde olmadığı için onu almak zorundaydım netttende 36 diye aldım
kızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım.sorum şu ki şeker yüklemesi yapıran bacılarım aç mı gittiniz tok mu???
Bende yarın sağlık ocağına gidip sorucam yapılıyo mu diye inşallah yapıyolardır hastanede uğraşmak istemiyorum

ben de bursadayım.neresindeymiş bu fuar.hiç haberim yoktu.

canım aç karnına gidiyosun .aç karnına bir kere kan alıyorlar. daha sonra glikoz içip 1 saat sonra tekrar alıyorlar bu dediğim 50 gramlık yükleme 100 gramlık ta her saat başı 4 kez kan alınıyor. 100 gramlık uzun sürüyor ben 9 da başladım 12 de bitti.şimdiden geçmiş olsun.

sağlık ocağın da yapılmıyor şeker yüklemesi. hastaneler yapıyor.

sağlık ocağın da yapılmıyor şeker yüklemesi. hastaneler yapıyor.

Teşekkür ederim Gitmiyim o zaman boş yere Hastane yolu gözüktü bana:85: İnşallah 50likle yırtarım nefret ediyorum iğneden birazda tırsıyorum şekilden şekile giriyorum hemde kan alıcaklar damarımdan gittiğini hissettikçe fenalık geçiriyorum (az buçuk kan tutarda beni)

günaydın anneler ve bebişleriiii

bu arada bursadan 3 kişi çıktı sanırırm başka yokkkkkkkkkkkkkmu artırannnnn???????

ya bizde bi buluşma yapsak ya... hiç mi özenmiyonuz ya şu istanbullulara? :44::44::44:

kızlar isim konusunu naptınız ?
ben hep ama heeep taha koymak istiyodum oğlum olursa bide kayınpederimin ismi mehmet ali. onunda mehmetini alıp '' mehmet taha '' koyarız dedim eşimde acayip alıştı erkeke olduğunu öğrendikten sonra hep mehmet tahaaaa diye konuştu oğlumla. ama geçenlerde bi sohbet ortamında hocahanım arkadaşlar ablalar dedilerki uygun olmaz . kuranda hurufu mukatta olarak geçiyo anlamı bilinmiyor çocuğa ağır gelir dediler. bende biliyodum ama mesela yasin ismini herkes
koyuyo banane banane

işte o gün bugün isim arayışındayız. ve alıştığımız için taha ya, sanki en güzel isim oydu başka yok şimdi kabak gibi kaldık ortada

2 isim koymak istiyorum ve biri kayınpederimin adı olsun istiyorum.

''muhammed ali '' koyalım dedim eşime olmaz dioooo
taha ya alternatif olarak '' mehmet talha '' koyalım dedim ona biraz olumlu bakıyo ama oda çok istiyodu taha yı....

napcaz biz yaaaaa

ben oğluşuma pike dikicektim bi güzel baş tarafına ayıcık işlicektim ayıcıkların ellerinde balonlar olcaktı o balonlarda harf harf t a h a yazcaktı

günayddınn herkeseee kızlarrr

isim konusunda bende allak bullağımm

eşim ceylin ismini duymuş onu koymak istiyor

bende hira masal duru isimleri aklımda karar vermek çokk zormuşş yaaa

Son düzenleme:
günaydınnn
geçmişi okumak hiç zor olmadı çok konuşulmamış dün
oğluşum ve ben çok iyiyiz umarım siz de öylesinizdir...
isim konusunu şimdilik hiç düşünmüyoruz bir bir ara siraç koyarız dedik öyle kaldı konu bakalım zaman ne gösterecek vaktimiz var henüz sende üzülme esfacığım balonlarını yap işlemesi fazla vaktini almaz hemen yaparsın hayırlı bir isim olsun bebeğinizin adı adının anlamını taşısın inşallah...

Günaydınlaaar..
Ay ne çabuk bitti bu geçmiş
Gece çok kötü bi rüya gördüm, hala şokundayım.. Rabbim Hayra çıkarsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…