kızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım.sorum şu ki şeker yüklemesi yapıran bacılarım aç mı gittiniz tok mu???
kızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım.sorum şu ki şeker yüklemesi yapıran bacılarım aç mı gittiniz tok mu???
Kesinlikle aç gitmen lazım canım.
ben kaçar iyi geceler herkeze :)
aç gtmen lazım canm
Ben daha öncesinde mağazadan bi tane pantolon almıştım zaten 36 beden biraz bol olmuştu ama lastiği daraltınca düşmüyo 36dan küçüğüde olmadığı için onu almak zorundaydım netttende 36 diye aldımuw alt grup almak daha riskli hayatta tutturamam heralde bravo sana :)
bende m almak istedim aslında ama tiraje abla illa l al göğüslerin büyüdü sıkar dedideğiştirme şansım sanırım yok mağazalarında bulamadığım için netten almıştım sen mağazalar değişim yapyor diyosun neyse denizin dediği gibi büyüyünce giyerim artık
Bende yarın sağlık ocağına gidip sorucam yapılıyo mu diye inşallah yapıyolardır hastanede uğraşmak istemiyorumkızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım.sorum şu ki şeker yüklemesi yapıran bacılarım aç mı gittiniz tok mu???
kız sen bursada mıydın... bendeeee aynen aylardır o fuarı bekliorum inşallah cumartesi 4 den sonra orda olucam. eğer vakit yetmezse pazar da gidicem...
herşey vardır ya hem tekstil hem mobilya falan ... hem fuar olduğu için özel fiyatlar olur die tahmin ediyorum ama inşallah öyle olur
Ben daha öncesinde mağazadan bi tane pantolon almıştım zaten 36 beden biraz bol olmuştu ama lastiği daraltınca düşmüyo 36dan küçüğüde olmadığı için onu almak zorundaydım netttende 36 diye aldım
Bende yarın sağlık ocağına gidip sorucam yapılıyo mu diye inşallah yapıyolardır hastanede uğraşmak istemiyorum
sağlık ocağın da yapılmıyor şeker yüklemesi. hastaneler yapıyor.
ben yenı katılıorm aranıza inşlh bende sızlerle beraber anne olucam bu süreçte birbirimze destek olursak sevınırımm
ben de bursadayım.neresindeymiş bu fuar.hiç haberim yoktu.
günayddınn herkeseee kızlarrr
isim konusunda bende allak bullağımm
eşim ceylin ismini duymuş onu koymak istiyor
bende hira masal duru isimleri aklımda karar vermek çokk zormuşş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?