2011 Ekim Anneleri

çok güzel isimler var evettt.bende şuan kızıma ECRİN ismini koymayı düşünüyorum.ZEYNEP ECRİN de olabilir iki isim olsun istiyorum.daha sonra fikrimm değismessee tabikii.sağlıkla doğsunlar da inşaallahh..isim işi kolayy....

gunaydın kızlar...dun tetanoz asısının 2. dozu yaptırıp eve geldıkten sonra esımle tartıstık..daha dogrusu o saka yaptıgını sanarken ben bagırmaya basladım(cunku gece gunduz ben herhangı bır ısle mesgulken esımın fik fik aşkı costugundan bıktım resmen bıktım)sonra yanastı bılmem sevıyorum bılmem askımsın ama bende koptu bı kere tabı..konusmadım hem kolumun acısına hem bana hıssettrdıgı seylere oturdum sabaha kadar agladım..ben dolaba aldıgımız erzagı yerlestırırken arkamdan sarıldı bende bırak sırasımı bunaltma benı dedım ve basımı itti o anda..sok oldum bana vurusuna..benım ılk esımden ayrılma sebebım de dayak oldugu ıcın bana el kaldırmasını ben kaldıramadım..tabı akılları sadece fik fik konusunda detaylıca calısan onun dısında kus beyınlı olan erkeklerın bunu dusunmelerı ımkansız..gece yarısı yattımm geldı yatırdı benı yataga salondan..sureklı uyandım..uyudugum 1 2 saatte de hep esımı gordum ruyamda ...yasamaktan zevk falan almıyorum yemın ederım..mardınde olmak..burda enaz 2 sene daha kalacak olmak ,burda bır basıma kımsesızler gıbı yasamak kaldıramıyorum artık...yok esım gelsın benı gezdırsın,yok esım gelsın alısverıs yapoalım ,esım gelsın uyuyalım,esım gelsın sunu bunu yapalım..varsa yoksa o..onun da cınsel ohtıyacları bıktırdı..bu mudur sevmek.ya sabırrrrrrr

herkese günaydın ..çok şükür bu gece bacaklarım beni rahat bıraktı uykumu alabildim .kahvaltımıda yaptım azıcık tembellik yapayım sonra iş zamanı.

ben hep kızım olursa adını eylül koymak isterdim sanki doğumumuz da eylüle gelecek gibi eşimde ecrin ismini istio ikisini koyarsak olur dioduk.ecrin isminin anlamı ücret demekmiş yeni öğrendik..okadar benimsemiştikki şimdi boşlukta kaldık

böyle şeyler çift taraflı olduğunda anlamlı eşin sana anlayış göstermeli aslında ama sende onun bu isteğine her zaman karşı gelme onunda ihtiyacı sonuçta fakat anladığım kadarıyla eşin hergün birlikte olmak taraftarı güzel bir dille anlat bari seninde istekli olduğun zamanlarda olsun her şey...
eşinle iyi anlaşıyor olmanda çok güzel aslında benim burada bir sürü arkadaşım var ama en iyi arkadaşım kocam ondan ayrı bir şey yapmıyorum yapamıyorum ablamla gezmeye çıkacağımız zamanlarda bile sen de gel demeye başladım düşün artık sende bu durumun tadını çıkar işte bebekte geliyor zaten az kaldı kimseye ihtiyacın kalmaz...
bak burasını atlamışım kocan senin kafanı ittirmiş madem madem mutfaktaydın yok muydu yakınlarında bir tava geçiriverseydin kafasına :)))böyle bir durum benim başıma gelse yapardım heralde:)

Son düzenleme:

yok duygucum ben şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptırmıştım. Kanı öyle damardan almıyorlar, şeker ölçme cihazıyla parmağına küçük bir iğne batırıp açlık kan şekerini ölçüyorlar sonra sana çözelti halindeki şekeri bir bardak su ile karıştırıp içiriyorlar. O şekilde 1 saat bekledikten sonra yine şeker ölçümü yapan cihazla şekerini ölçüyorlar. Açlık kan şekeri 120 nin altında çözeltiyi içtikten sonraki şekerinde 185 in altında ise bi problem yok demek ama bu sınırlara yakın yada üzerindeyse 100ml yükleme daha yapıp tekrar şekere bakılıyor. Yani sağlık ocağında yaptırabilirsin canım bi sorun yoksa toplam 1 saat sürüyor. Şekerli suyu içmek aç karnına biraz bulantı yapıyor birazda halsizlik ama geçiyor.

buarada herkese günaydın

günaydın canım hayır olsun inşallah rüyan ...

Umarım hayırdır Leynacım. Sağolasın...
Ben rüyalarımdan korkarım açıkçası. :18:Çocukluktan beri 3 kez gördüğüm kötü rüyayı anlattım ve sonu kötü oldu. O günden beri iyi olduğuna inandığım duayı belki anlatırım ama kötü rüyayı kimseye anlatmam.

kızlar yeni uyandım rüyamın etkisinde kaldım resmen rüyamda doğum yaptım ağrısını bile hissettim bebeğimin kordonunu kesip bana verdiler ne tatlıydı ya..ben tecrübe edimiş oldum baya baya arada suni sancı verdiler alttan bile kestiler sonra bebeğimin kafası geldi ve doğdu o nasıl bir rüyaydı ya

ayy çok ağrın oldumuuuu:18:
bebek kime benziyordu
darısı gerçek doğumuna inşallah hayır olsun rüyan...

Günaydın melek anneleriiiii

Tuğra var canım taha ya benziyo biraz ama ne istiyosan onu koy bence boşver kim ne derse desin
Günaydınlaaar..
Ay ne çabuk bitti bu geçmiş
Gece çok kötü bi rüya gördüm, hala şokundayım.. Rabbim Hayra çıkarsın inşallah...
Hayırlara çıksın inşallah Bende çok kötü bi rüya gördüm Rüya değil kabussssssdu
Bende hep kızım olursa ecrin koyucam adını derdim ama teyzemin torununa koydular
Bi an boş bulunmuştur seninde böyle tepki vericeğini tahmin etmemiştir Bi daha yapmıycak olduğundan ben eminim çünkü anlattığın kadarıyla gördüğüm seni çok seviyor olduğu Sende araya fazla mesafe koyma bence ondan başka kimsen yok tek dayanağın o ve bebeğin Bazı erkeklerin sevgisini göstermesi böyle oluyo yapıcak bişey yok İstemediğin zaman güzel bi dille anlat bence ama şeyinide çıkarma her defasında olmaz diye Erkekler sonuçta bizim gibi olmalarını bekleyemezsin
Ecrin koyduğun zaman anlamını soran olursa sende ücret demezsin canım Bi anlamı ''allahın hediyesi'' biride ''sevap'' bunlardan birini söylersin Eylül de güzel isim
Parmağımı mı kesicekler Her defasında farklı yeremi batırıyo o cihazı Bence kolumuza bi musluk taksınlar sürekli bi tarafımızı delmektense lazım oldukça musluktan açar alırlar
akan suya anlat derler Ben bi ara musluğun başına geçip suyu açıp anlatıcam

Rumuz&seyma
rüyalarınızı hayırdır deyip hayra yoralım hanımlar.
seyma doğum provası yapmak da güzel oluyormuş, ben göremedim henüz.
sağlıcakla o günlere gelir ve teker teker gerçeğini anlatırız inşallah birbirimize.

ayy çok ağrın oldumuuuu:18:
bebek kime benziyordu
darısı gerçek doğumuna inşallah hayır olsun rüyan...

ayyy canım ya ne güzel rüya görmüşsün bende dün kızımı gördüm küçücüktü, ela gözlü, pembe yanaklı,minik burunluydu meleğim. Çok usluydu hiç ağlamıyordu emziriyodum sonra hemen uyuyveriyordu. Uyandığındada ağlamıyordu hiç öyle etrafına bakıyordu. Uyurken terleyiyordu çok ooo küçücüktü kucağıma alıp üstünü değiştirip altını temizleyip, emziirp yine yatağına yatırıyordum. Gerçek gibiydi :)) Birde poposu pişik olmuştu prensesimin evde fellik fellik pişik kremiyle, pudra arıyoduk. Ufff keşke hemen ekim ayı olsada gördüğüm rüya gerçek olsa. Annem enneler bebeklerini doğmadan rüyalarında görürler diyor belkide rüyamda gördüğüm bebek benim kızıma benziyodur :)))

Bende bi kere rüyamda doğum yapıyodum ama ağrısını felan hiç yaşamamıştım Çok sancın oldumu bide suni sancı vermişler herşeyi gördün baya baya doğurmadan tecrübeli oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…