Günaydınlaaar..
Ay ne çabuk bitti bu geçmiş
Gece çok kötü bi rüya gördüm, hala şokundayım.. Rabbim Hayra çıkarsın inşallah...
hira da güzelmiş.... duru ismi de son 3 - 4 yıldır acayip yaygın
benım çevremde yok sadece onun için düşünüyorum ve sanki kızıma bu isim çok yakıştı gibi gelioo duru diyesim var kızımı severken[/QUOTE
canım ya.. sev zaten şu an bizi duyuyorlar hem aşinalık olur adına karşı...
bende tahayı isim olarak hiç kimsede duymamıştım bi ünlü var dini ezgi söylüyo şiir falan okuyo . bende sadece onu biliyodum taha die. dün arkadaşıma söyledim benim üniversitede büssssssürü arkadaşım var dio taha dieee.hadi ya dedim... bide ben taaahaaa diye söylüyorum uzatarak hem kurandaki asıl okunuşu öyle hemde daha havalı daha klas gelio kulağıma... dün kız demesin mi en kısasından taha hiç uzatmadan extra kısaltarak valla isimden soğudum ya...
taha ne yaaa taha
çok güzel isimler var evettt.bende şuan kızıma ECRİN ismini koymayı düşünüyorum.ZEYNEP ECRİN de olabilir iki isim olsun istiyorum.daha sonra fikrimm değismessee tabikii.sağlıkla doğsunlar da inşaallahh..isim işi kolayy....
gunaydın kızlar...dun tetanoz asısının 2. dozu yaptırıp eve geldıkten sonra esımle tartıstık..daha dogrusu o saka yaptıgını sanarken ben bagırmaya basladım(cunku gece gunduz ben herhangı bır ısle mesgulken esımın fik fik aşkı costugundan bıktım resmen bıktım)sonra yanastı bılmem sevıyorum bılmem askımsın ama bende koptu bı kere tabı..konusmadım hem kolumun acısına hem bana hıssettrdıgı seylere oturdum sabaha kadar agladım..ben dolaba aldıgımız erzagı yerlestırırken arkamdan sarıldı bende bırak sırasımı bunaltma benı dedım ve basımı itti o anda..sok oldum bana vurusuna..benım ılk esımden ayrılma sebebım de dayak oldugu ıcın bana el kaldırmasını ben kaldıramadım..tabı akılları sadece fik fik konusunda detaylıca calısan onun dısında kus beyınlı olan erkeklerın bunu dusunmelerı ımkansız..gece yarısı yattımm geldı yatırdı benı yataga salondan..sureklı uyandım..uyudugum 1 2 saatte de hep esımı gordum ruyamda ...yasamaktan zevk falan almıyorum yemın ederım..mardınde olmak..burda enaz 2 sene daha kalacak olmak ,burda bır basıma kımsesızler gıbı yasamak kaldıramıyorum artık...yok esım gelsın benı gezdırsın,yok esım gelsın alısverıs yapoalım ,esım gelsın uyuyalım,esım gelsın sunu bunu yapalım..varsa yoksa o..onun da cınsel ohtıyacları bıktırdı..bu mudur sevmek.ya sabırrrrrrr
Teşekkür ederim Gitmiyim o zaman boş yere Hastane yolu gözüktü bana:85: İnşallah 50likle yırtarım nefret ediyorum iğneden birazda tırsıyorum şekilden şekile giriyorum hemde kan alıcaklar damarımdan gittiğini hissettikçe fenalık geçiriyorum (az buçuk kan tutarda beni)
günaydın canım hayır olsun inşallah rüyan ...
BOŞVER SEN KİM NE DERSE DESIN VAZGECMEE MİLLET ÖLE BÖLE DİYOO EŞİMDE İSTEMIYOO DURU İSMİNİ AMA BENIM KIZIMA DURU YAKIŞIRR OĞLUM OLURSADA DEMİR KOYCAM ADINI İKİSİDE D HARF Lİ OLCAK GÜZELLbenım çevremde yok sadece onun için düşünüyorum ve sanki kızıma bu isim çok yakıştı gibi gelioo duru diyesim var kızımı severken[/QUOTE
canım ya.. sev zaten şu an bizi duyuyorlar hem aşinalık olur adına karşı...
bende tahayı isim olarak hiç kimsede duymamıştım bi ünlü var dini ezgi söylüyo şiir falan okuyo . bende sadece onu biliyodum taha die. dün arkadaşıma söyledim benim üniversitede büssssssürü arkadaşım var dio taha dieee.hadi ya dedim... bide ben taaahaaa diye söylüyorum uzatarak hem kurandaki asıl okunuşu öyle hemde daha havalı daha klas gelio kulağıma... dün kız demesin mi en kısasından taha hiç uzatmadan extra kısaltarak valla isimden soğudum ya...
taha ne yaaa taha
gunaydın kızlar...dun tetanoz asısının 2. dozu yaptırıp eve geldıkten sonra esımle tartıstık..daha dogrusu o saka yaptıgını sanarken ben bagırmaya basladım(cunku gece gunduz ben herhangı bır ısle mesgulken esımın fik fik aşkı costugundan bıktım resmen bıktım)sonra yanastı bılmem sevıyorum bılmem askımsın ama bende koptu bı kere tabı..konusmadım hem kolumun acısına hem bana hıssettrdıgı seylere oturdum sabaha kadar agladım..ben dolaba aldıgımız erzagı yerlestırırken arkamdan sarıldı bende bırak sırasımı bunaltma benı dedım ve basımı itti o anda..sok oldum bana vurusuna..benım ılk esımden ayrılma sebebım de dayak oldugu ıcın bana el kaldırmasını ben kaldıramadım..tabı akılları sadece fik fik konusunda detaylıca calısan onun dısında kus beyınlı olan erkeklerın bunu dusunmelerı ımkansız..gece yarısı yattımm geldı yatırdı benı yataga salondan..sureklı uyandım..uyudugum 1 2 saatte de hep esımı gordum ruyamda ...yasamaktan zevk falan almıyorum yemın ederım..mardınde olmak..burda enaz 2 sene daha kalacak olmak ,burda bır basıma kımsesızler gıbı yasamak kaldıramıyorum artık...yok esım gelsın benı gezdırsın,yok esım gelsın alısverıs yapoalım ,esım gelsın uyuyalım,esım gelsın sunu bunu yapalım..varsa yoksa o..onun da cınsel ohtıyacları bıktırdı..bu mudur sevmek.ya sabırrrrrrr
CANIM ÇOK MU SIK İSTİYORR UYGUN DİLLE ANLATSAN İSTEMEDİĞİNİ NE OLURSA OLSUN O KAFAYI İTTİRME ÇOK ÇİRKİN BİR HAREKET BENDE KAFAMA SEVMEK İÇİN BİLE DOKUNULMASINDAN HOŞLANMAM
AMA SIKMA KENDİNİ EMİNİM TAHMİNİMDEN ZORDUR MARDINDE YAŞAMAK HEMDE SEVDİKLERİNDEN UZAKTAA SABRET CANIM BİRAZ HERHALDE MECBURI HIZMETTEN FALAN ORDASINIZ DÖNCEKSINIZ SIKMA KENDINI KENDINE GÜZEL MEŞKALELER BUL
kızlar yeni uyandım rüyamın etkisinde kaldım resmen rüyamda doğum yaptım ağrısını bile hissettim bebeğimin kordonunu kesip bana verdiler ne tatlıydı ya..ben tecrübe edimiş oldum baya baya arada suni sancı verdiler alttan bile kestiler sonra bebeğimin kafası geldi ve doğduo nasıl bir rüyaydı ya
Tuğra var canım taha ya benziyo biraz ama ne istiyosan onu koy bence boşver kim ne derse desinkızlar isim konusunu naptınız ?
ben hep ama heeep taha koymak istiyodum oğlum olursa bide kayınpederimin ismi mehmet ali. onunda mehmetini alıp '' mehmet taha '' koyarız dedim eşimde acayip alıştı erkeke olduğunu öğrendikten sonra hep mehmet tahaaaa diye konuştu oğlumla. ama geçenlerde bi sohbet ortamında hocahanım arkadaşlar ablalar dedilerki uygun olmaz . kuranda hurufu mukatta olarak geçiyo anlamı bilinmiyor çocuğa ağır gelir dediler. bende biliyodum ama mesela yasin ismini herkes
koyuyo banane banane
işte o gün bugün isim arayışındayız. ve alıştığımız için taha ya, sanki en güzel isim oydu başka yok şimdi kabak gibi kaldık ortada
2 isim koymak istiyorum ve biri kayınpederimin adı olsun istiyorum.
''muhammed ali '' koyalım dedim eşime olmaz dioooo
taha ya alternatif olarak '' mehmet talha '' koyalım dedim ona biraz olumlu bakıyo ama oda çok istiyodu taha yı....
napcaz biz yaaaaa
ben oğluşuma pike dikicektim bi güzel baş tarafına ayıcık işlicektim ayıcıkların ellerinde balonlar olcaktı o balonlarda harf harf t a h a yazcaktı
Hayırlara çıksın inşallah Bende çok kötü bi rüya gördüm Rüya değil kabussssssduGünaydınlaaar..
Ay ne çabuk bitti bu geçmiş
Gece çok kötü bi rüya gördüm, hala şokundayım.. Rabbim Hayra çıkarsın inşallah...
Bende hep kızım olursa ecrin koyucam adını derdim ama teyzemin torununa koydularçok güzel isimler var evettt.bende şuan kızıma ECRİN ismini koymayı düşünüyorum.ZEYNEP ECRİN de olabilir iki isim olsun istiyorum.daha sonra fikrimm değismessee tabikii.sağlıkla doğsunlar da inşaallahh..isim işi kolayy....
Bi an boş bulunmuştur seninde böyle tepki vericeğini tahmin etmemiştir Bi daha yapmıycak olduğundan ben eminim çünkü anlattığın kadarıyla gördüğüm seni çok seviyor olduğu Sende araya fazla mesafe koyma bence ondan başka kimsen yok tek dayanağın o ve bebeğin Bazı erkeklerin sevgisini göstermesi böyle oluyo yapıcak bişey yok İstemediğin zaman güzel bi dille anlat bence ama şeyinide çıkarma her defasında olmaz diye Erkekler sonuçta bizim gibi olmalarını bekleyemezsingunaydın kızlar...dun tetanoz asısının 2. dozu yaptırıp eve geldıkten sonra esımle tartıstık..daha dogrusu o saka yaptıgını sanarken ben bagırmaya basladım(cunku gece gunduz ben herhangı bır ısle mesgulken esımın fik fik aşkı costugundan bıktım resmen bıktım)sonra yanastı bılmem sevıyorum bılmem askımsın ama bende koptu bı kere tabı..konusmadım hem kolumun acısına hem bana hıssettrdıgı seylere oturdum sabaha kadar agladım..ben dolaba aldıgımız erzagı yerlestırırken arkamdan sarıldı bende bırak sırasımı bunaltma benı dedım ve basımı itti o anda..sok oldum bana vurusuna..benım ılk esımden ayrılma sebebım de dayak oldugu ıcın bana el kaldırmasını ben kaldıramadım..tabı akılları sadece fik fik konusunda detaylıca calısan onun dısında kus beyınlı olan erkeklerın bunu dusunmelerı ımkansız..gece yarısı yattımm geldı yatırdı benı yataga salondan..sureklı uyandım..uyudugum 1 2 saatte de hep esımı gordum ruyamda ...yasamaktan zevk falan almıyorum yemın ederım..mardınde olmak..burda enaz 2 sene daha kalacak olmak ,burda bır basıma kımsesızler gıbı yasamak kaldıramıyorum artık...yok esım gelsın benı gezdırsın,yok esım gelsın alısverıs yapoalım ,esım gelsın uyuyalım,esım gelsın sunu bunu yapalım..varsa yoksa o..onun da cınsel ohtıyacları bıktırdı..bu mudur sevmek.ya sabırrrrrrr
Ecrin koyduğun zaman anlamını soran olursa sende ücret demezsin canım Bi anlamı ''allahın hediyesi'' biride ''sevap'' bunlardan birini söylersin Eylül de güzel isimherkese günaydın ..çok şükür bu gece bacaklarım beni rahat bıraktı uykumu alabildim .kahvaltımıda yaptım azıcık tembellik yapayım sonra iş zamanı.
ben hep kızım olursa adını eylül koymak isterdim sanki doğumumuz da eylüle gelecek gibi eşimde ecrin ismini istio ikisini koyarsak olur dioduk.ecrin isminin anlamı ücret demekmiş yeni öğrendik..okadar benimsemiştikki şimdi boşlukta kaldık
yok duygucum ben şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptırmıştım. Kanı öyle damardan almıyorlar, şeker ölçme cihazıyla parmağına küçük bir iğne batırıp açlık kan şekerini ölçüyorlar sonra sana çözelti halindeki şekeri bir bardak su ile karıştırıp içiriyorlar. O şekilde 1 saat bekledikten sonra yine şeker ölçümü yapan cihazla şekerini ölçüyorlar. Açlık kan şekeri 120 nin altında çözeltiyi içtikten sonraki şekerinde 185 in altında ise bi problem yok demek ama bu sınırlara yakın yada üzerindeyse 100ml yükleme daha yapıp tekrar şekere bakılıyor. Yani sağlık ocağında yaptırabilirsin canım bi sorun yoksa toplam 1 saat sürüyor. Şekerli suyu içmek aç karnına biraz bulantı yapıyor birazda halsizlik ama geçiyor.
buarada herkese günaydın
akan suya anlat derler Ben bi ara musluğun başına geçip suyu açıp anlatıcamUmarım hayırdır Leynacım. Sağolasın...
Ben rüyalarımdan korkarım açıkçası. :18:Çocukluktan beri 3 kez gördüğüm kötü rüyayı anlattım ve sonu kötü oldu. O günden beri iyi olduğuna inandığım duayı belki anlatırım ama kötü rüyayı kimseye anlatmam.
ayy çok ağrın oldumuuuu:18:
bebek kime benziyordu
darısı gerçek doğumuna inşallah hayır olsun rüyan...
kızlar yeni uyandım rüyamın etkisinde kaldım resmen rüyamda doğum yaptım ağrısını bile hissettim bebeğimin kordonunu kesip bana verdiler ne tatlıydı ya..ben tecrübe edimiş oldum baya baya arada suni sancı verdiler alttan bile kestiler sonra bebeğimin kafası geldi ve doğduo nasıl bir rüyaydı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?