ayy çok ağrın oldumuuuu:18:
bebek kime benziyordu
darısı gerçek doğumuna inşallah hayır olsun rüyan...
ayyy canım ya ne güzel rüya görmüşsün bende dün kızımı gördüm küçücüktü, ela gözlü, pembe yanaklı,minik burunluydu meleğim. Çok usluydu hiç ağlamıyordu emziriyodum sonra hemen uyuyveriyordu. Uyandığındada ağlamıyordu hiç öyle etrafına bakıyordu. Uyurken terleyiyordu çok ooo küçücüktü kucağıma alıp üstünü değiştirip altını temizleyip, emziirp yine yatağına yatırıyordum. Gerçek gibiydi :)) Birde poposu pişik olmuştu prensesimin evde fellik fellik pişik kremiyle, pudra arıyoduk. Ufff keşke hemen ekim ayı olsada gördüğüm rüya gerçek olsa. Annem enneler bebeklerini doğmadan rüyalarında görürler diyor belkide rüyamda gördüğüm bebek benim kızıma benziyodur :)))
yok canım mutlaka eline iğne batmıştır bişey dikerken acııs okadarcık minicik bi kan çıkıyor başkada bişi yok anlık bi acı. Her defasında başka parmağına batırıyor ama zaten iki kere batırılıyor :)) Parmağını kesmiycekler merak etme kan vermekten daha basit ve daha acısız diyebilirim.
valla eğer annenin dediği gibi olursa benim sapsarı koca kafalı bir oğlum olacak hamileliğimin ilk dönemlerinde görmüştüm
Bende bi kere rüyamda doğum yapıyodum ama ağrısını felan hiç yaşamamıştım Çok sancın oldumu bide suni sancı vermişler herşeyi gördün baya baya doğurmadan tecrübeli oldun
Aa esfa teessüf ederim darılırım bak şimdi şuracıkta :) benim kocacığımın adı da Yasin
valla eğer annenin dediği gibi olursa benim sapsarı koca kafalı bir oğlum olacak hamileliğimin ilk dönemlerinde görmüştüm
he valla ağrıda çektim ama çok şiddetli değildi bir uyandım sanki o yorgunluğu hissettim şimdi tecrübeli oldum çatır çatır doğururum
bende cinsiyetini bilmeden öncede bi bebek görmüştüm erkek beyaz tenli sarı saçlı ve emzirmiştim... geçenlerde yine gördüm.. ama ben evdeyim sanırım doğumu yapıp gelip evde bekliyorumkaynanamla annem getirceklermiş bebeği. getiriolar yine sarı saçlı bembeyaz bi bebek yine emziriyorum altını falan değiştiriyorum... gerçek gibiydi ... onları yaparken hiç zorluk çekmicem inş... bide ne alakaysa kuzenimi gördüm biz annemlerin evindeydik oda ordaydı. o da evlendi bi sene oldu sık görüşmüyoruz da. eşime dedim acaba onun da eşi hamile mi dedim. 1 hafta sonra görüştük halam dedi hamile die ...
Canom gelsinde o anlatsın rüyasını bakalım bu gece ne gibi atraksiyonlar yaptı İyi uyandıktan sonra kocana yapıştırmadın bi tane defol rüyamdan diye ben kocamı rüyamda gördüğümde kötü görüyosam uyanınca düşmana bakar gibi bakıyorum suratına adam noluyo diyo sabah sabahbu gun ruya patlaması olmus topıcte anlasılan..aklınızı bebelerınızle bozarsanız ya dogum yaptıgınızı gorursunuz ya yada oyle bıseyyy ..bende uyuz kocamı gorurum anca
bende cinsiyetini bilmeden öncede bi bebek görmüştüm erkek beyaz tenli sarı saçlı ve emzirmiştim... geçenlerde yine gördüm.. ama ben evdeyim sanırım doğumu yapıp gelip evde bekliyorumkaynanamla annem getirceklermiş bebeği. getiriolar yine sarı saçlı bembeyaz bi bebek yine emziriyorum altını falan değiştiriyorum... gerçek gibiydi ... onları yaparken hiç zorluk çekmicem inş... bide ne alakaysa kuzenimi gördüm biz annemlerin evindeydik oda ordaydı. o da evlendi bi sene oldu sık görüşmüyoruz da. eşime dedim acaba onun da eşi hamile mi dedim. 1 hafta sonra görüştük halam dedi hamile die ...
Canom gelsinde o anlatsın rüyasını bakalım bu gece ne gibi atraksiyonlar yaptı İyi uyandıktan sonra kocana yapıştırmadın bi tane defol rüyamdan diye ben kocamı rüyamda gördüğümde kötü görüyosam uyanınca düşmana bakar gibi bakıyorum suratına adam noluyo diyo sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?