2011 Ekim Anneleri

Günaydınlarr olsun herkese....

Bugün nasıl herkes? Ben dün ilk kez sağlık ocağına gittim kan aldılar teste gönderdiler ve tetenoz aşısı yaptılar. Kolumda ağrı var ama dayanılmayacak gibi yakınacak gibi değil. Biri dokunmasa yeter ama sağolsun eşim gece uykuda yeterince dürttüğü için kolumu bir hayli uyandım :))) Birde niyeyse gece beni titreme aldı üzerimde yorgan vardı ama o kadar titredim ki eşimi uyandırdım bana sarıl üşüyorum diye. Çocukcağız uyku sersemi sarıldı üstüne üstlük benden birde fırça yedi ısıtamadı diye 20-25 dakika sürmüştür herhalde titreme aşıdan mı oldu acaba? Birde ilk defa şansım döndü sanırım sağlık ocağındaki bebek ve anne takibini yapan hemşire hemşehrim çıktı :)) Bir ilgi bir sevgi seli anlatamam her şeyimle ilgilendi sağolsun. Lahusalık döneminde gelirim sık sık sana ailenle de tanışırım yeğenimi de yakından takip ederim dedi.

Kızlar bende rüyamda dağcıymışım dağa tırmanıyorum acayippp yakışıklı birde erkek varr yanıma gelıoo çok yoruldunuz değilmi ben deneyimli dağcıyım ilk başlarda zor olur ama sonra keyfini yaşıcaksınız diyo benı yemeğe davet ediyor eşimi düşünüyorum ona söylemem lazım ama diyorum sonra bırtanede kız var 3 ümüz yemeğe çıkıyoruz esım benı arıyor heryerde tlf söylüyoumm işte yemeğe çıktık biz falan sen tanımadıgın ınsanlarla neden yemeğe çıkıyorsun dıo sadece ama kızmıyoo :))

yemeğimizi yıyoruz sonra benı esımın yanınabırakıyorlar bir dükkan kapatıcakmışş ona yardıma gidiyoruz ne alakaysa :))

ayy çok ağrın oldumuuuu:18:
bebek kime benziyordu
darısı gerçek doğumuna inşallah hayır olsun rüyan...

çok dayanamıcak kadar olmadı ama ağrım oldu tabi bir ara artık doğsun artık dedim arada suni sancı verdiler sonra benim tuvaletim geldi dedim o halde tuvalete gittim bir oturdum bebek elime geldi sonra kordonunu kestiler doğunca suratına baktım ama kimseye benzetemedim..ama doğum ağrım bu kadar olucaksa çok fazla zor değil yani

yok canım mutlaka eline iğne batmıştır bişey dikerken acııs okadarcık minicik bi kan çıkıyor başkada bişi yok anlık bi acı. Her defasında başka parmağına batırıyor ama zaten iki kere batırılıyor :)) Parmağını kesmiycekler merak etme kan vermekten daha basit ve daha acısız diyebilirim.

valla eğer annenin dediği gibi olursa benim sapsarı koca kafalı bir oğlum olacak hamileliğimin ilk dönemlerinde görmüştüm

Bi kere parmağımdan kan almışlardı kan gurubumu öğrenicektim ehliyete yazdırmak için mecburiydi yoksa kestirirmiyim parmacığımı Hemşire parmağımı tuttu ben başladım geri çekmeye bu sefer oda başladı kendine çekmeye kadın zorla batırmıştı parmağıma :86:

valla eğer annenin dediği gibi olursa benim sapsarı koca kafalı bir oğlum olacak hamileliğimin ilk dönemlerinde görmüştüm

Valla rüyada görüleni gerçekte doğurucaksın benimde koca kafalı poğça suratlı bi oğlum olması lazım ama benim kızım olucak hemde küçücük suratlı

Bugün bi tane tansiyon aleti aldım bilekten ölçmeli bunlar hamileyken ne kadar doğru sonuç verir acaba biliyo musunuz??

Bende bi kere rüyamda doğum yapıyodum ama ağrısını felan hiç yaşamamıştım Çok sancın oldumu bide suni sancı vermişler herşeyi gördün baya baya doğurmadan tecrübeli oldun

he valla ağrıda çektim ama çok şiddetli değildi bir uyandım sanki o yorgunluğu hissettim şimdi tecrübeli oldum çatır çatır doğururum

bu gun ruya patlaması olmus topıcte anlasılan ..aklınızı bebelerınızle bozarsanız ya dogum yaptıgınızı gorursunuz ya yada oyle bıseyyy..bende uyuz kocamı gorurum anca

bende cinsiyetini bilmeden öncede bi bebek görmüştüm erkek beyaz tenli sarı saçlı ve emzirmiştim... geçenlerde yine gördüm.. ama ben evdeyim sanırım doğumu yapıp gelip evde bekliyorum kaynanamla annem getirceklermiş bebeği. getiriolar yine sarı saçlı bembeyaz bi bebek yine emziriyorum altını falan değiştiriyorum... gerçek gibiydi ... onları yaparken hiç zorluk çekmicem inş... bide ne alakaysa kuzenimi gördüm biz annemlerin evindeydik oda ordaydı. o da evlendi bi sene oldu sık görüşmüyoruz da. eşime dedim acaba onun da eşi hamile mi dedim. 1 hafta sonra görüştük halam dedi hamile die ...

he valla ağrıda çektim ama çok şiddetli değildi bir uyandım sanki o yorgunluğu hissettim şimdi tecrübeli oldum çatır çatır doğururum

Benimde akşam doğurasım geldi Biraz haziran annelerini okumuştum gaza geldim doğurmakta ne var beeee iki dakkada doğururum demeye felan başlamıştım
Bizim seninle satımız aynı ben neden akşam görmedim o rüyayı

asıl diceemi unuttum yavvv... işin garibi bende eşimde esmeriz... o bebeğin benim olması imkansız görünüyo... ama allah büyük hayırlısını versin hepimize inşallahhh

günaydın kızlar nasılsınız? ya benim aklıma bir şey takıldı 1 haftadır su gibi bir akıntım oluyor 22. haftamdayım aynı problemi yaşayan varmı?nette biraz okudum bebeğin suyu olabilir diye yazıyordu

bu gun ruya patlaması olmus topıcte anlasılan ..aklınızı bebelerınızle bozarsanız ya dogum yaptıgınızı gorursunuz ya yada oyle bıseyyy..bende uyuz kocamı gorurum anca
Canom gelsinde o anlatsın rüyasını bakalım bu gece ne gibi atraksiyonlar yaptı İyi uyandıktan sonra kocana yapıştırmadın bi tane defol rüyamdan diye ben kocamı rüyamda gördüğümde kötü görüyosam uyanınca düşmana bakar gibi bakıyorum suratına adam noluyo diyo sabah sabah

Hamileyken alakasız insanları rüyada görmek sanırım normal ben sabahları kalkınca bunun ne işi vardı rüyamda diye çok düşünmüşümdür ama hiç öyle haber felan almadım gördüklerimden

Günaydın kızlarrr :)

iremcim haline üzüldüm canım herşeyin ortası güzel tabi. Eşine hamileyken çok sık fik fik yapmanın zararlarını anlatsan onunla ilgili netten yazılar felan bul okut ne bilim.

her kez farklı işte...

Bizim tüp bebek olduğundanmı bilinmez. Eşim bu halimde (zor bir olay yaşıyormuşum) benle fik fik yapmayı düşünmüyor. bi keresinde numaradan kırılmış gibi yaptım. Sen artık beni sevmiyorsun, güzel bulmuyorsun dedim. Bu halinle senden nasıl faydalanabilirim dedi. Bende bişi demedim. Sevineymmi üzüleyimmi bilemedim hahaha herşeyin ortası güzel valla. Gerçi bende korkuyorum yapsak bişi olcak sanıyorum. iyiyiz böylee

he bak aynı bende valla..bu sabah uyandıgımda ellerım atletının yakasındaydı adam işe gıdecek bırakmıyorum ..aynı bendede oyle olur ruya cok etkıler benı gunum mahfolur..canomun ruyalarının yerını hıc bısey tutamaz..esıp gecırır ortalıgı bı gelsın ..

günaydın kızlar çok sukur ısım gucum bıttı tatıl telası vs evımın temızlıgı sımdı mıs gıbı oturuyorum :)
bu arada kullanıcı ısmımı degıstırdım bılgınız olsunbenı cok desıfre edıyordu cunku :)
ısımler dusunulmeye baslanmıs benımde aklımda taha miraç yusuf var ama tamam sudur dedıgım bı ısım yok yanı cok begenıp koymak ıstedıgım kararsızım ılk oglum bu kadarken ısmı hazırdı bu garıbım ısımsız kaldı baska begendıgım ısımlerıde paylasıyım ben koymıycam ama fıkır olsun enes ahmet berat muaz bı tane daha vardı unuttum su cok yakısıklı olan sahabe hanı m ıle baslıyodu ama unuttum ıslamı ıısm olmasını ıstıyorum sahabe evlıya guzel anlamlı bı ısım kız olsa zeynep yada zehra koyardım cok sevıyorum o ısımlerı
herkesın gunu guzel gecsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…