günaydın kızlar nasılsınız? ya benim aklıma bir şey takıldı 1 haftadır su gibi bir akıntım oluyor 22. haftamdayım aynı problemi yaşayan varmı?nette biraz okudum bebeğin suyu olabilir diye yazıyordu
günaydın kızlar çok sukur ısım gucum bıttı tatıl telası vs evımın temızlıgı sımdı mıs gıbı oturuyorum :)
bu arada kullanıcı ısmımı degıstırdım bılgınız olsunbenı cok desıfre edıyordu cunku :)
ısımler dusunulmeye baslanmıs benımde aklımda taha miraç yusuf var ama tamam sudur dedıgım bı ısım yok yanı cok begenıp koymak ıstedıgım kararsızım ılk oglum bu kadarken ısmı hazırdı bu garıbım ısımsız kaldı baska begendıgım ısımlerıde paylasıyım ben koymıycam ama fıkır olsun enes ahmet berat muaz bı tane daha vardı unuttum su cok yakısıklı olan sahabe hanı m ıle baslıyodu ama unuttum ıslamı ıısm olmasını ıstıyorum sahabe evlıya guzel anlamlı bı ısım kız olsa zeynep yada zehra koyardım cok sevıyorum o ısımlerı
herkesın gunu guzel gecsın
Sülalede yokmu hiç sarışın Babamlar 4 kardeş 3ü kara bi tek amcam sapsarı ne annesine nede babasına benzemiyo renk olarak ama Allahtan tip benziyoasıl diceemi unuttum yavvv... işin garibi bende eşimde esmeriz... o bebeğin benim olması imkansız görünüyo... ama allah büyük hayırlısını versin hepimize inşallahhh
Oluyo oluyo Bende de var özellikle sabahları kalkınca gece yatarken toplanıyo kalkınca resmen altıma işemiş gibi oluyorum Her sabah pijama değiştiriyorumgünaydın kızlar nasılsınız? ya benim aklıma bir şey takıldı 1 haftadır su gibi bir akıntım oluyor 22. haftamdayım aynı problemi yaşayan varmı?nette biraz okudum bebeğin suyu olabilir diye yazıyordu
Günaydın kızlarrr :)
iremcim haline üzüldüm canım herşeyin ortası güzel tabi. Eşine hamileyken çok sık fik fik yapmanın zararlarını anlatsan onunla ilgili netten yazılar felan bul okut ne bilim.
her kez farklı işte...
Bizim tüp bebek olduğundanmı bilinmez. Eşim bu halimde (zor bir olay yaşıyormuşum) benle fik fik yapmayı düşünmüyor. bi keresinde numaradan kırılmış gibi yaptım. Sen artık beni sevmiyorsun, güzel bulmuyorsun dedim.Bu halinle senden nasıl faydalanabilirim dedi. Bende bişi demedim. Sevineymmi üzüleyimmi bilemedim hahaha herşeyin ortası güzel valla. Gerçi bende korkuyorum yapsak bişi olcak sanıyorum. iyiyiz böylee
günaydın kızlar çok sukur ısım gucum bıttı tatıl telası vs evımın temızlıgı sımdı mıs gıbı oturuyorum :)
bu arada kullanıcı ısmımı degıstırdım bılgınız olsunbenı cok desıfre edıyordu cunku :)
ısımler dusunulmeye baslanmıs benımde aklımda taha miraç yusuf var ama tamam sudur dedıgım bı ısım yok yanı cok begenıp koymak ıstedıgım kararsızım ılk oglum bu kadarken ısmı hazırdı bu garıbım ısımsız kaldı baska begendıgım ısımlerıde paylasıyım ben koymıycam ama fıkır olsun enes ahmet berat muaz bı tane daha vardı unuttum su cok yakısıklı olan sahabe hanı m ıle baslıyodu ama unuttum ıslamı ıısm olmasını ıstıyorum sahabe evlıya guzel anlamlı bı ısım kız olsa zeynep yada zehra koyardım cok sevıyorum o ısımlerı
herkesın gunu guzel gecsın
canım bende ısterım ıllakı beraber olmayıama ozleyım ıstıyorum bıraz bende ısteyım..ben ıstemedıgım zaman cok canım yanıyor cunku ve bunu bılıyor bana ıstetmek ıcın elınden gelenı yaptıkca dahada ısteksızlık oluyor..ya nasıl olmasın ..okula gıdıyor oglen gelıyor ben mutfakta kahvaltıyı hazırlarken arkamdan sarılıyor bırak kahvaltıyı odamıza gıdelım..guc bela bak tansıyonum dustu bak sekerım dustu cok acıktım dıye dıye ıkna edıyorum bu seferde kahvaltı sonrası yemınle sürükleyerek goturuyor odaya..kapıların esıklerıne dayanıyorum artık gıtmemk ıcın ama yok..ve bunun bırde aksamı oluyor tabı..gunde 3 postayı kımın canı ceker allah askına..el ınsaf dıyorum artık kocama ve onun fik fik askına.karnım tas gıbı oluyo cok zaman kasıklarım sancıyo isten sonra bılıyor da bunu..ee daha ne..soruyorum bıseymı ıcıyorsun sen bu ne ıstek dıyorum senı cok sevıyorum dayanamıyorum dıyo..yuh ya ..daha ben nasıl anlatabılırım bılmıyorum ..vallahı erken dogum yaparsam sebebı kocam olur kımse degıl..daha da dıyokı temmuzda aılelerımıze gıtcez orda nasıl yapcaz gunduz dıyo..bosarım senı yeter artık dedım gecen de adam laftan sozden anlamıyor..azmısss azmıssssssss evlerden uzak... 24 saat kıcınıza yapısık bır adamla yasadıgınızı dusunun bana hak vereceksınız..
Selam güzel anneler
tetanoz aşısı bir banamı çektiriyor
kolum kızardı ve şişti ağrıdan uyuyamadım ,diğer hamileliklerimde yaptırmamıştım yaptırdığıma pişman oldum
aşıdamı proplem bendemi anlayamadım ilk aşıdada 2. sindede aynı
Selam güzel anneler
kolum kızardı ve şişti ağrıdan uyuyamadım ,diğer hamileliklerimde yaptırmamıştım yaptırdığıma pişman oldum
canım bende ısterım ıllakı beraber olmayıama ozleyım ıstıyorum bıraz bende ısteyım..ben ıstemedıgım zaman cok canım yanıyor cunku ve bunu bılıyor bana ıstetmek ıcın elınden gelenı yaptıkca dahada ısteksızlık oluyor..ya nasıl olmasın ..okula gıdıyor oglen gelıyor ben mutfakta kahvaltıyı hazırlarken arkamdan sarılıyor bırak kahvaltıyı odamıza gıdelım..guc bela bak tansıyonum dustu bak sekerım dustu cok acıktım dıye dıye ıkna edıyorum bu seferde kahvaltı sonrası yemınle sürükleyerek goturuyor odaya..kapıların esıklerıne dayanıyorum artık gıtmemk ıcın ama yok..ve bunun bırde aksamı oluyor tabı..gunde 3 postayı kımın canı ceker allah askına..el ınsaf dıyorum artık kocama ve onun fik fik askına.karnım tas gıbı oluyo cok zaman kasıklarım sancıyo isten sonra bılıyor da bunu..ee daha ne..soruyorum bıseymı ıcıyorsun sen bu ne ıstek dıyorum senı cok sevıyorum dayanamıyorum dıyo..yuh ya ..daha ben nasıl anlatabılırım bılmıyorum ..vallahı erken dogum yaparsam sebebı kocam olur kımse degıl..daha da dıyokı temmuzda aılelerımıze gıtcez orda nasıl yapcaz gunduz dıyo..bosarım senı yeter artık dedım gecen de adam laftan sozden anlamıyor..azmısss azmıssssssss evlerden uzak... 24 saat kıcınıza yapısık bır adamla yasadıgınızı dusunun bana hak vereceksınız..
bende dun ası oldum hıc acımadı bugun sadece bastırısam acıyo umarım 2.sıde boyle olur senınkıde en kısa zamanda gecsın ıns.Selam güzel anneler
allah yardımcın olsun canım ya hamıs hamıscanım bende ısterım ıllakı beraber olmayıama ozleyım ıstıyorum bıraz bende ısteyım..ben ıstemedıgım zaman cok canım yanıyor cunku ve bunu bılıyor bana ıstetmek ıcın elınden gelenı yaptıkca dahada ısteksızlık oluyor..ya nasıl olmasın ..okula gıdıyor oglen gelıyor ben mutfakta kahvaltıyı hazırlarken arkamdan sarılıyor bırak kahvaltıyı odamıza gıdelım..guc bela bak tansıyonum dustu bak sekerım dustu cok acıktım dıye dıye ıkna edıyorum bu seferde kahvaltı sonrası yemınle sürükleyerek goturuyor odaya..kapıların esıklerıne dayanıyorum artık gıtmemk ıcın ama yok..ve bunun bırde aksamı oluyor tabı..gunde 3 postayı kımın canı ceker allah askına..el ınsaf dıyorum artık kocama ve onun fik fik askına.karnım tas gıbı oluyo cok zaman kasıklarım sancıyo isten sonra bılıyor da bunu..ee daha ne..soruyorum bıseymı ıcıyorsun sen bu ne ıstek dıyorum senı cok sevıyorum dayanamıyorum dıyo..yuh ya ..daha ben nasıl anlatabılırım bılmıyorum ..vallahı erken dogum yaparsam sebebı kocam olur kımse degıl..daha da dıyokı temmuzda aılelerımıze gıtcez orda nasıl yapcaz gunduz dıyo..bosarım senı yeter artık dedım gecen de adam laftan sozden anlamıyor..azmısss azmıssssssss evlerden uzak... 24 saat kıcınıza yapısık bır adamla yasadıgınızı dusunun bana hak vereceksınız..
sinem_ahmet ama bırazdan sılerım herkes okuusnda :) sızlerde mavı patık dıyın bundan sonra banaİyi yapmışsın değiştirmekle de eski nick neydi resmi hatırlıyorum Bi kocan bi oğlun bide göbişindeki toplam 3 yakışıklı onuda hatırladım ama isim yok gelmiyo aklıma
Eski nick neydi?
m ile başlayan yakışıklı sahabi Mus'ab b. Umeyr di
askerlere ne veriyolardı onlardan bulup koy yemeklerine
kızlar isim konusunu naptınız ?
ben hep ama heeep taha koymak istiyodum oğlum olursa bide kayınpederimin ismi mehmet ali. onunda mehmetini alıp '' mehmet taha '' koyarız dedim eşimde acayip alıştı erkeke olduğunu öğrendikten sonra hep mehmet tahaaaa diye konuştu oğlumla. ama geçenlerde bi sohbet ortamında hocahanım arkadaşlar ablalar dedilerki uygun olmaz . kuranda hurufu mukatta olarak geçiyo anlamı bilinmiyor çocuğa ağır gelir dediler. bende biliyodum ama mesela yasin ismini herkes
koyuyo banane banane
işte o gün bugün isim arayışındayız. ve alıştığımız için taha ya, sanki en güzel isim oydu başka yok şimdi kabak gibi kaldık ortada
2 isim koymak istiyorum ve biri kayınpederimin adı olsun istiyorum.
''muhammed ali '' koyalım dedim eşime olmaz dioooo
taha ya alternatif olarak '' mehmet talha '' koyalım dedim ona biraz olumlu bakıyo ama oda çok istiyodu taha yı....
napcaz biz yaaaaa
ben oğluşuma pike dikicektim bi güzel baş tarafına ayıcık işlicektim ayıcıkların ellerinde balonlar olcaktı o balonlarda harf harf t a h a yazcaktı
Aynen senin yaptığın gibi yaptım canımAyy canım yaa Allah yardımcın olsun işin çok zormuş valla. bu ne be böyle valla bişiler felanmı içiyor acava?ayy yazık sana canım benim. Yenimi evlisiniz? belki ondanda oluyordur :44:
kızarıp şişmedi ama ilk 2 gün kolumun acısından öldüm. Hele ilk gece acısından katıla katıla ağladım resmen ve ağrı kesici felanda içemedim. Bişey olur die. Sadece buz koydum buz biraz uyuşturdu iyi geldi. Ama diğer zamanlardada sıcak tuttum kolumu. oda iyi geldi. yani buz koydum en az yarım saat bekledi uyumadan önce sonrada kolumu yorganın altına soktum üşütmedimm o şekilde gece 3 te sızmıştım. Bu ayın 11 de 2. dozum var onu düşünüyorum kara kara. Yatsı namazımı bile tek kolla kıldım. kolumu hiç kaldıramadım. Eşofmanlarımı eşim giydirdi. kolumdan geçirirken birden oraya denk geldi ve katıldım acısından. Eşimde korktu yazık :90: şimdi gülüyorumda o zaman çok ağlıcam heralde.
canım denedim,sanırım bünyeyle alakalıBuz felan koymayı denedin mi Bi kaç kişi buz tavsiye etmişti ben acısını çekmediğim için denemedim ama iyi geliyodur herhalde
GünaydınGünaydın annişler.
eşim çok harika bi kahvaltı hazırladı. doyurduk karnımızı size bakalım dedik.
herkes iyidir umarım.
dün gece namaza kalktım siteye bi bakayım dedim. site tadilatta dedi açılmadı aboooo nasıl üzüldüm dedim keşke birilerinin telefonu falan olsaydı ya da mail napcam dedim ben topiksiz(( neyse ki şimdi baktım açılmış.
ama sizi kaybetmek istemiyorum ben yaaa :26::26:
canım doktoruna git tanış tabi ama bebeğin suyu olsa öyle bir haftada yavaş yavaş boşalmaz heralde...
benimde senin haftalarındayken buna benzer bişi olmuştu. Aslında beyaz bir akıntıydı bazende su gibi şeffaf çamaşırımı ıslatıyorduda. Ama farkettimki hamilelik yüzünden çok terliyorum ( iş yerinde bilgisayar başında tüm gün deri koltukta oturuyordum ve o ara klimalarda çalışmıyordu) birazda akıntı olunca çamaşırım ıslanıyordu ve şeffaf renkte oluyordu doktoruma söyledim oda güldü bebeğin suyu olsa şimdiye kadar o su biterdi merak etme sadece normal zamanlara göre daha çok terliyosun bide hamilelikte görülen beyaz akıntı normaldir ve hemen hemen tüm hamilelerde görülür demişti. Dediği gibi işyerine klima takıldıktan sonra çamaşırımdaki ıslaklık geçti ama günde bir kaç damla şeffaf yada beyaz akıntı hala oluyor. Akıntının rengi sarı,yeşil ve kokulu değilse bir problem yok demişti. Bebeğin suyu bazen sızdırabiliyormuş ama oda çamaşırı epey ıslatırmış. ve bir iki gün içinde erken doğumu başlatırmış yani bir haftadır suyun az az gelse çoktan doğumun başlardı heralde ama tabi en iyiisni doktorun bilir canım önce ona bi danış gerekirse akıntıdan örnek alıp bi bakar kesin bişeyler söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?