2011 Ekim Anneleri

kaynanam için şu an yorum yapamıycam ama kayınpederimi allah için çok seviyorum... ben gönüllü diorum yaniii eşim falan demedi...
ama sorma beni de kendi annem fitil ediyo ya.. milletin içinde ya ali olcak ya mehemt ali dio. o zaman koymak istemiyorum emri vakiiii yapınca. ali de eşimin dedesinin adı oda vefat etti 8 ay önce... daha hamilelik falan yoktu o zaman babaannesi torun olsada sevsek demiş annemde inşallah dedenin adını yaşatcak biri gelir demiş... benim adıma söz verince sinir oluyorum ya.. koycaam varsa da ters tepiyo.

bide kaynanam yine hamilelikten önce bi konusu geçmişti oğlunuz olursa ibrahim koyun bari dedi... ben çok istiyodum ama ibo derler die koymadım dedi... akla bakkkk. onunkine ibo dicekler benimkine demicekler... dedim benim hem kardeşim hem dayım hem kuzenim ibrahim çok var benim sülalede ibrahim koyamamm dedim.

buğün doktor kontrolüm var,güzel haberler alırım inşallah
daha önceki kontrollerimde hiç şikayetsiz gittiğim için şanslı hamile diyordu doktorum
buğün koca bir şikayet listesiyle gidecem inşallah geçici şeylerdir

valla zor canım ya benim kocada hergün izin versem yapar ama ben olmaz yorgunum falan diyorum üstüme varmıyor haftada 1 en fazla 2 oluyor napayım yani..

Ne kadar marifetlisin maş. aman giy yaa boşver nolcak kendini yorduğuna değmez. Dikiş işide sıkıcıdır adamı bunaltır. Hem kınada nie pardesü giyiyorsun elbise giysene canım? Sen Bursa'da yaşıyorsun değilmi? ben iclalden bi elbise aldım 85 e çokşık bişey kınalarda flan onuda giyiyorum iyi oluyor. Aslındahamile lebisesi değil ama hem önden hem arkadan pilesi var üstelik kumaşıda jarse mi ne diyorlar öyle bişey esnek işte çok rahat oluyor 9. ayıma kadarda olur. benim bu dediğimle birlikte 5 tane hamile elbisem var değişikliğe giyiyorum dışarda. aradada hamiş gömleği felan idare ediyorum

ferace en güzeli bence kapalılar için sıcakta incecik. altınada her türlü ayakkabıyı giyebilirsin. kahve ayakkabı giy, kahve çanta tak taba rengi bigi mesela çok şık oluyo klasik. Spor ayakkabı giy üstüneboyundan atma çanta tak al pikniğe giy. Bide feracen yandan bağlamalıya gayet şık oluyor.

yada siyah beyaz çanta tak ve siyah beyaz babet giy oda çok şık oluyor.

Son düzenleme:

içimi rahatlattın çok saol sabah kalktım bende oldu bi bakayım dedim netten bebeğin suyu olabilir yazınca korktum baya. benimde pazartesi kontrolüm söylerim bakalım ne diyecek..

Bugün bi tane tansiyon aleti aldım bilekten ölçmeli bunlar hamileyken ne kadar doğru sonuç verir acaba biliyo musunuz??
TANSİYON ALETİNİ tam bilmiyorum ama neden vermesin ki doğru sonucu? acaba çok değişiklikler olabildiği için mi?
eşim geçen baskül almış eve çok işlevli yağ ölçüyo su ölçüyo kilo falan ama kullanma kılavuzunda hamilelerin kullanması sakıncalı yazıyor ama ben çok dikkata almadım umarım bir şey olmaz...

ooh sen herşeyini kendin dikebiliyorsun ne güzel benimde öyle bir yeteneğim olsa çeşit çeşit dikerdim heralde hemkendime hem çevreme ama yok bir düğmeyi bile zor dikerim dikiş konusunda çok beceriksizim evde sökük bir kaç şey var bekliyorm ki annem gelsin de diksin püüüh bana

Son düzenleme:
karın çatlaklarınız başladımı kızlarr?

ben her gün düzenli kremlenmeme rağmen oldu biraz. Dahada olur gibime geliyor

Bugün bi tane tansiyon aleti aldım bilekten ölçmeli bunlar hamileyken ne kadar doğru sonuç verir acaba biliyo musunuz??

söyleyecek tek kelımeee bulamadım şap at yemeklerıne askerde atıyorlarmıs yaa ondan rahat edersın belkı bıraz aam nasıl bulunur o bılemem

söyleyecek tek kelımeee bulamadım şap at yemeklerıne askerde atıyorlarmıs yaa ondan rahat edersın belkı bıraz aam nasıl bulunur o bılemem

Aktarlarda vardır belki ama nasıl istiycekki aktarcı anlar. bayan bi aktardan all

mavipetikler eski nick söylemedin ama ben merak ettim buldum. Eski nick: sinem_ahmet

canım manto düğün içindi... elbise diktim dün giydiim. bugün içinde bi tane dikiyorum ama sanırım vazgeçtim.... aynısını giycemmm... feracem var bende iclalden almıştım. evet orda çok güzel elbiseler var yaaaa...

Aktarlarda vardır belki ama nasıl istiycekki aktarcı anlar. bayan bi aktardan all

mavipetikler eski nick söylemedin ama ben merak ettim buldum. Eski nick:

3 sayfa once sınde yazmıztım ben aslında :) 3272 ama bundan sonra eskı nıckımı kullanmıycam onun ıcın mavıpztıkdıyın bana eskı ısmım yazılmazsa sevınırım cunku herkes bılıo onu rahat edemıyorum

Son düzenleme:
hehehe ben utanırım valla

benım başımda böle bır problem olsa utanmaz alırdım gerçi ben prezervatıfıde kendım alıyorum ki
biz yüzükte takmıyoruz takamıyorum ellerımde şiş yüzüğü 2 kere genıslettım ama yok olmuyo sevmıyorum takı falan zaten

alıyorum market alısverısıyle falan

hmm anladım canım :) güle güle giy inş. :)

görmedim ama bu nick çok şeker olmuş bayıldım :13:

aslında haklısın insanın başı sıkışınca her işi yapıyor valla. ne yapabilirsin el mahkum :90:

Öğlen oldu ancak geldik, herkes iyidir umarım :) Biz doktordan geldik kızımla elhamdülillah iyiymiş kızım ayaklarını gördüm kukusunu gördüm hemde çok net elleri filan yerim ben onları :) babasına benziyor, dr. cd verdi yine şimdi izledim, bir hayli andırıyor. Neyse babasıda güzeldir Sağlıklı olsunda yavrum... kuş gibiyim .. Çok gerilmiştim geçen bir iki gün kızımı görünce kanatlandım resmen... İşlerim çok fena yığılı erken bitirirsem erken kaçıcam... RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN bana bu duyguyu yaşattığı için diye diye, şükür ede ede geldim... Dilerim kucağımda görmek te nasip olur.. Dileyen herkese tüm kadınlara yaşatır rabbim inşallah bu duyguyu...

Bu arada ben tatil planı yapmadım ve sormadımda ama doktorum sen niye tatile çıkmıyosun dedi :))) Bebek için dedim, erdeğe kadar gidebilirsin dedi.. Korkma biş olmaz dedi. Bana illa tatil yap diyor canım doktorum :) ama düşünmüyorum otelede gitsem yorulucam bu halimle gerek yok.. 1 ay sonra ramazan zaten, istanbulda kıyı kesimlerinde takılcaz kocamla :) bebeğim sağlıklı ya bana tatil gibi geliyor.. Ama denize giricem istanbulda biraz bronzlaşıcam :) deniz olmadan olmuyor aş eriyorum sanırım su suu suuuu :)

Bu arada akşam eşim dediki, annesini aramış görümcem ve eltim dün akşam yola çıktılar eşimde annesini arayıp anne çok sıkışığız hastane masraflarımız var hanzadede çalışıyor bu haliyle zor oluyor onada... ancak karşılıyoruz kendi masraflarımızı istediklerini gönderemiyorum demiş kayınvalidem ne dedi bilmiyorum ama kızlar iyiki aramamışım o sinirle iyiki arattırmamışsınız eşimin arayıp söylemesi çok daha güzel oldu cuk oldu.. Banada diyor ki çok yoruluyorsan dayanamıyorsan gitme artık ben bir şekilde hallederim kapatırım borcu Canım ya, acaba seni keserim dedim diyemi etkilendi yoksa halimemi üzüldü onu çözemedim çok uzattım dimi yine, sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…