- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
taha ismini çok duydm niye ağır geliyo onu anlamadım ama....
kayınpederinin adını niye bu kadar çok koymak istiyosun. ben eşimin gözünün içine bakıyorum koymayalım diye ama o boynunu büküp nolur diyo babamın ismini koyalım ben de bi şi diyemiyorum
eşimin babası vefat etmiş ve eşim de tek erkek çocuk. herkes olması gerekiyo gibi bakıyo ama ben istemiyorum. eşimi de kırmak istemiyorum. napcam hiiiiç bilmiyorum. düşünmemeye çalışıyorum o yüzden.
canım bende ısterım ıllakı beraber olmayıama ozleyım ıstıyorum bıraz bende ısteyım..ben ıstemedıgım zaman cok canım yanıyor cunku ve bunu bılıyor bana ıstetmek ıcın elınden gelenı yaptıkca dahada ısteksızlık oluyor..ya nasıl olmasın ..okula gıdıyor oglen gelıyor ben mutfakta kahvaltıyı hazırlarken arkamdan sarılıyor bırak kahvaltıyı odamıza gıdelım..guc bela bak tansıyonum dustu bak sekerım dustu cok acıktım dıye dıye ıkna edıyorum bu seferde kahvaltı sonrası yemınle sürükleyerek goturuyor odaya..kapıların esıklerıne dayanıyorum artık gıtmemk ıcın ama yok..ve bunun bırde aksamı oluyor tabı..gunde 3 postayı kımın canı ceker allah askına..el ınsaf dıyorum artık kocama ve onun fik fik askına.karnım tas gıbı oluyo cok zaman kasıklarım sancıyo isten sonra bılıyor da bunu..ee daha ne..soruyorum bıseymı ıcıyorsun sen bu ne ıstek dıyorum senı cok sevıyorum dayanamıyorum dıyo..yuh ya ..daha ben nasıl anlatabılırım bılmıyorum ..vallahı erken dogum yaparsam sebebı kocam olur kımse degıl..daha da dıyokı temmuzda aılelerımıze gıtcez orda nasıl yapcaz gunduz dıyo..bosarım senı yeter artık dedım gecen de adam laftan sozden anlamıyor..azmısss azmıssssssss evlerden uzak... 24 saat kıcınıza yapısık bır adamla yasadıgınızı dusunun bana hak vereceksınız..
offffffff offffffff ....yarın eşimin kuzeninin düğünü var . kız da benim okul arkadaşım ..onlar da bizden 1 sene önce çıkmaya başlamışlardı. çok şükür onlar da evleniyor... evleniyor da bu düğünler masrafa sokuyor insanı yav... bugün kına var sohbetli akşam. dünde oynamalı kına vardı...
kıyafet bakmaya gittim hiç güzel bişi yok. olanlarda çok pahalı... bi manto beğendim siyah fiyonklu bişi 280 tl dedi. içnde de krem bi dantel etek vardı onada 120 tl dedi... yuh dedim. 400 tl... daha bunun eşarbı var ayakkabısı var çantası var... hadi 500 e kapatsak. eee bu bi günlük diğer günler nooolcak...
bend edüşündüm taşındım kaşındımdikmeye karar verdim birini çok beğendim elbisemin dün giydim. yaın düğünde giyceğim mantomu da bitirdim deeee bugün giyeceğimi daha bitiremedim... pek içime sinmedi sanki. dünki daha güzel gibi gelio ... aynsıını giysem nolur yaaaaaaaa... keşke başka rengini alıp 2 tane dikseydim...napcam ya... sabahtan beride burdayım çıkamıom bi türlü...
şeytan dio yat kızım akşama giyersin aynısını nolcakmış dio... bide düğünlük mantomun içine de dantel etekten diktim krem ama sonra vazgeçtim beyaz düz kumaştan dikicem inşallah ya bugün ya yarın... allahtan düğün akşamdaha çoooook var... bide yetişirse çanta yapmak istiyorum ama mantoma takım ve halaaaa burdayım...
ayakkabı da alamadım zaten sinir oldum .. topuksuz ayakkabılar çok çirkin topuklular da şöyle böyle diil 12 13 cm... ben zaten 1.73 üm..zaten kocamdan 1 2 cm uzunumhiç bizi düşünmüo şu ayakkabı üreticileri... topuksuzlar da babaanneme göre... banane işte evdeki ayakkabılarımı giycem ohhhhhhhhh...
Sülalede yokmu hiç sarışın Babamlar 4 kardeş 3ü kara bi tek amcam sapsarı ne annesine nede babasına benzemiyo renk olarak ama Allahtan tip benziyo
Oluyo oluyo Bende de var özellikle sabahları kalkınca gece yatarken toplanıyo kalkınca resmen altıma işemiş gibi oluyorum Her sabah pijama değiştiriyorumİç çamaşırını her dışarı çıkıp dönmemde değiştiriyorum evdeyken bez kullanıyorum günde 2-3 tanede onu değiştiriyorum Çok oluyo kontrole gittiğimde bi tahlil yaptırmayı düşünüyorum
TANSİYON ALETİNİ tam bilmiyorum ama neden vermesin ki doğru sonucu? acaba çok değişiklikler olabildiği için mi?Bugün bi tane tansiyon aleti aldım bilekten ölçmeli bunlar hamileyken ne kadar doğru sonuç verir acaba biliyo musunuz??
offffffff offffffff ....yarın eşimin kuzeninin düğünü var . kız da benim okul arkadaşım ..onlar da bizden 1 sene önce çıkmaya başlamışlardı. çok şükür onlar da evleniyor... evleniyor da bu düğünler masrafa sokuyor insanı yav... bugün kına var sohbetli akşam. dünde oynamalı kına vardı...
kıyafet bakmaya gittim hiç güzel bişi yok. olanlarda çok pahalı... bi manto beğendim siyah fiyonklu bişi 280 tl dedi. içnde de krem bi dantel etek vardı onada 120 tl dedi... yuh dedim. 400 tl... daha bunun eşarbı var ayakkabısı var çantası var... hadi 500 e kapatsak. eee bu bi günlük diğer günler nooolcak...
bend edüşündüm taşındım kaşındımdikmeye karar verdim birini çok beğendim elbisemin dün giydim. yaın düğünde giyceğim mantomu da bitirdim deeee bugün giyeceğimi daha bitiremedim... pek içime sinmedi sanki. dünki daha güzel gibi gelio ... aynsıını giysem nolur yaaaaaaaa... keşke başka rengini alıp 2 tane dikseydim...napcam ya... sabahtan beride burdayım çıkamıom bi türlü...
şeytan dio yat kızım akşama giyersin aynısını nolcakmış dio... bide düğünlük mantomun içine de dantel etekten diktim krem ama sonra vazgeçtim beyaz düz kumaştan dikicem inşallah ya bugün ya yarın... allahtan düğün akşamdaha çoooook var... bide yetişirse çanta yapmak istiyorum ama mantoma takım ve halaaaa burdayım...
ayakkabı da alamadım zaten sinir oldum .. topuksuz ayakkabılar çok çirkin topuklular da şöyle böyle diil 12 13 cm... ben zaten 1.73 üm..zaten kocamdan 1 2 cm uzunumhiç bizi düşünmüo şu ayakkabı üreticileri... topuksuzlar da babaanneme göre... banane işte evdeki ayakkabılarımı giycem ohhhhhhhhh...
Bugün bi tane tansiyon aleti aldım bilekten ölçmeli bunlar hamileyken ne kadar doğru sonuç verir acaba biliyo musunuz??
canım bende ısterım ıllakı beraber olmayıama ozleyım ıstıyorum bıraz bende ısteyım..ben ıstemedıgım zaman cok canım yanıyor cunku ve bunu bılıyor bana ıstetmek ıcın elınden gelenı yaptıkca dahada ısteksızlık oluyor..ya nasıl olmasın ..okula gıdıyor oglen gelıyor ben mutfakta kahvaltıyı hazırlarken arkamdan sarılıyor bırak kahvaltıyı odamıza gıdelım..guc bela bak tansıyonum dustu bak sekerım dustu cok acıktım dıye dıye ıkna edıyorum bu seferde kahvaltı sonrası yemınle sürükleyerek goturuyor odaya..kapıların esıklerıne dayanıyorum artık gıtmemk ıcın ama yok..ve bunun bırde aksamı oluyor tabı..gunde 3 postayı kımın canı ceker allah askına..el ınsaf dıyorum artık kocama ve onun fik fik askına.karnım tas gıbı oluyo cok zaman kasıklarım sancıyo isten sonra bılıyor da bunu..ee daha ne..soruyorum bıseymı ıcıyorsun sen bu ne ıstek dıyorum senı cok sevıyorum dayanamıyorum dıyo..yuh ya ..daha ben nasıl anlatabılırım bılmıyorum ..vallahı erken dogum yaparsam sebebı kocam olur kımse degıl..daha da dıyokı temmuzda aılelerımıze gıtcez orda nasıl yapcaz gunduz dıyo..bosarım senı yeter artık dedım gecen de adam laftan sozden anlamıyor..azmısss azmıssssssss evlerden uzak... 24 saat kıcınıza yapısık bır adamla yasadıgınızı dusunun bana hak vereceksınız..
söyleyecek tek kelımeee bulamadım şap at yemeklerıne askerde atıyorlarmıs yaa ondan rahat edersın belkı bıraz aam nasıl bulunur o bılemem
Aktarlarda vardır belkiama nasıl istiycekki aktarcı anlar. bayan bi aktardan all
mavipetikler eski nick söylemedin ama ben merak ettim buldum. Eski nick: sinem_ahmet
kız ne olcak anlasınnn aman boşverr
Ne kadar marifetlisin maş.aman giy yaa boşver nolcak kendini yorduğuna değmez. Dikiş işide sıkıcıdır adamı bunaltır. Hem kınada nie pardesü giyiyorsun elbise giysene canım? Sen Bursa'da yaşıyorsun değilmi? ben iclalden bi elbise aldım 85 e çokşık bişey kınalarda flan onuda giyiyorum iyi oluyor. Aslındahamile lebisesi değil ama hem önden hem arkadan pilesi var üstelik kumaşıda jarse mi ne diyorlar öyle bişey esnek işte çok rahat oluyor 9. ayıma kadarda olur. benim bu dediğimle birlikte 5 tane hamile elbisem var değişikliğe giyiyorum dışarda. aradada hamiş gömleği felan idare ediyorum
ferace en güzeli bence kapalılar için sıcakta incecik. altınada her türlü ayakkabıyı giyebilirsin. kahve ayakkabı giy, kahve çanta tak taba rengi bigi mesela çok şık oluyo klasik. Spor ayakkabı giy üstüneboyundan atma çanta tak al pikniğe giy. Bide feracen yandan bağlamalıya gayet şık oluyor.
yada siyah beyaz çanta tak ve siyah beyaz babet giy oda çok şık oluyor.
Aktarlarda vardır belkiama nasıl istiycekki aktarcı anlar. bayan bi aktardan all
mavipetikler eski nick söylemedin ama ben merak ettim buldum. Eski nick:
hehehe ben utanırım valla
hmm anladım canım :) güle güle giy inş. :)canım manto düğün içindi... elbise diktim dün giydiim. bugün içinde bi tane dikiyorum ama sanırım vazgeçtim.... aynısını giycemmm... feracem var bende iclalden almıştım. evet orda çok güzel elbiseler var yaaaa...
3 sayfa once sınde yazmıztım ben aslında :) 3272 ama bundan sonra eskı nıckımı kullanmıycam onun ıcın mavıpztıkdıyın bana eskı ısmım yazılmazsa sevınırım cunku herkes bılıo onu rahat edemıyorum
benım başımda böle bır problem olsa utanmaz alırdım gerçi ben prezervatıfıde kendım alıyorum ki
biz yüzükte takmıyoruz takamıyorum ellerımde şiş yüzüğü 2 kere genıslettım ama yok olmuyo sevmıyorum takı falan zaten
alıyorum market alısverısıyle falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?