2011 Ekim Anneleri

Unutmadan 71 kg olmuşum yani 70 kg. Çok dimi dedim doktoruma oda bana hayır dedi senin boyun hamilelik olmasa dahi bu kiloyu kaldırır dedi.. Çok sevindim :) 7 kilo almışım toplamda.. 23 haftam bitti.. Bundan sonrada 8 kilo alsam 15 te biticek umduğum gibi ve idealmiş bana göre bu oran çünkü zayıf hamile kalmışım boyum 1,74 kilom 63 müş..

Geçmişi merak ediyorum neler yazdınız konuştunuz diye dünde bakamadım malum ay sonları telaşesi.. Neyse bakıcam şöyle 1 saat bi toparlanayımda...

ohh çok sevındım bak allah herşeyi yoluna koyuyorr maşallah

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli??? hala annemlerdeyim ve babamın sonuçları daha çıkmadı ama güzel çıksında ben beklemeye razıyım.....
burda bekarlık günlerime geri döndüm bunun keyfini çıkartıyorum şimdilik kocamıda çok özledim ama dün kaç kere aradı oda beni çok özlemiş durup durup sesini duyuyorum sanki bana sesleniyorsun gibi diyo etrafa bakınıyorum diyo....
o kadar konuşmanın üstüne akşam kapı çaldı ve benim biricik aşkım bana bir demet kırmızı gül göndermiş notunada "sizi çok seviyorum" yazmış.... canım aşkım benim biliyo nasıl sıkılıp gerilidiğimi çok iyi geldi bu kızımla bize...
bizden havadisler bu kadar canlarım hepinizi çok öpüyorum

Selam annecikler..
umarım hepiniz iyisinizdir.. güzel bir gün geçirmek dileğiyle...

sabahın köründe kalktım..
akşam kocacığım sabah beraber kahvaltı yapalım dedi yeter ki iste kocacığım dedim.. genelde uyanır uyanmaz sigarayı ağzına alır.. zaten iştahı da hemen açılmaz gözünü açınca.. giyinip işe çıkar..
çook kahvaltı hazırlayıp 1 lokma yemeden gittiği var.. yada en fazla 1 bardak çay içip çıkardı... bugün de şaşırttı beni :) güzel yedi.. zaten salatalık domates zeytin peynir tereyağ koydum.. pişmiş bişi olmasın dediydi.. bende yumurta haşladım 2 ona 1 bana.. 1 tane yedi.. bende kendi payımı yedim.. demez mi kızımın yumurtasını niye yemiyorsun adam kızım kızım diye seviyor bebeğin daha cinsiyeti belli değil :) Rabbim sağlıcaklı bebiş versinde.. kukulu pipili önemli değil :) ama öyle cümle kurmasına şaşırdım yani. tabi yiyemedim yumurtayı.. eşim de demez mi bak kızım annen kendisini doyurdu seni yedirmiyor falan :) güzel bir sabah geçirdik yani..
inş 9 gün sonraki kontrolümüzde öğreniriz artık cinsiyetini.. rüyalarımda hep kız görüyorum.. hayırdır inşallah
hee benim de sizin gibi rüyalarım oluyor :) hatta hamile kaldığım ay (daha öğrenmeden gebeliği) öyle bir rüyam oldu ki peeh :) sezeryanla doğum yapmışım.. geçende anlattıydım sanırım
tam ayılıyorum böyle, dikişlerimi atıyorlar.. üstüne de yod sürüyorlar dikişin olduğu yere.. doktor hemşireler bana bakıyorlar öyle.. kucağıma çok güzel bir kız bebek geldi.. sarışın mavi gözlü bekliyoruz biz nedense.. kucağımdaki kestane saçlı kahverengi gözlü.. hemşireye kızıyorum diyorum ki bu neden sarı değil.. benim olduğuna emin misiniz.. kimse konuşmuyor gülümsüyorlar sadece.. bebekte o anda gözlerimin içine nasıl baktı yarabbim.. hala hatırlıyorum.. sonra hemşire yanaştırdı biraz daha bebeği o da göğsüme yapıştı .. şapır şupur emmeye başladı.. ve uyandım :) ama hala etkisindeyim..

canoo nerdesin .. hadi sende rüyanı anlat

ohh çok sevındım bak allah herşeyi yoluna koyuyorr maşallah

:) Evet evet çok şükür... boşuna gerdim kendi kendimi... Şimdi çok kızıyorum ama oldu işte. Birdaha olmaz inşallah :)

Maşallah eşine çok mutlu etmiş sizi bu sıkıntılı günlerinizde :) Babanında iyi sonuçları gelir inşallah.. Evet bazen insan babaevinde olmak istiyor gerçekten :)

akşam herkesin bi tarafları açık kalmış galiba buna ben denizde dahil.....
bende rüyamda karnımın çatladığını gördüm (( oysaki kendimi telkin ediyordum ne zamandır aman çatlarsa çatlasın kızım iyi olsun yeterki diye ama dün o çatlakları görünce baya bi üzülüyodum ((
akşam annemle konuşuyoduk sen ne zaman çatladın falan diye sordum kadına onun etkisinde kaldım herhalde çatlamayan karın istiyorum arkadaşlar
ben bi gidip yağlanıp geleyim en iyisi

maşallah hanzadecim güzel kızına
kuş gibi hafiflemiş görünüyosun Allah daim etsin canım

elifim bende seni merak ediyordum zırt pırt mesajda atmak istemiyorum neyseki iyi gördüm seni maşallah eşine de sanada kızınada inşallah babanın sonuçlarıyla daha iyi olucaksınız hepiniz dualarım sizinle canım

hatırladım sanırım
ahestenin kocası tatile gitmeyecekmiydi o da annesinde kalmayacakmıydı yanlış mı hatırladım yoksa ay çok merak ettim nerde bu kızzzz

hatırladım sanırım
ahestenin kocası tatile gitmeyecekmiydi o da annesinde kalmayacakmıydı yanlış mı hatırladım yoksa ay çok merak ettim nerde bu kızzzz

o rumuzdu canım yoksa değilmiydi :26:
ahestenin bilgisayarı traktör taklidi yapıyordu ara sıra gene kendini traktör sanıyor olabilir belki ondan ötürü giremiyodur kontrolleri iiyi geçmişti bi sıkıntısı yoktu bildiğim kadarıyla

hanzade
yerim ben o prensesin ayalkarını maşallah ona yavrum benim
sakinleşmen iyi oldu değilmi şimdi daha iyisin aramadığın iyi oldu sen yüz göz olma eşin bir şeklde halletmiş işte ooh sende ayaklarını uzat yat :))
elif
babanın iyi haberlerini biz de bekliyoruz umarım bütün sonuçlar tertemiz çıkar canım benim...

gerilmiştim kaç gündür cnm akşam iyi başladı iyi devam etti annem kardeşim babam ben yemek yedik sonra balkonda çay keyfi yaptık baya güldük sohbet ettik falan gecede rahat uyumusum daha iyiyim şimdi :))

sağol cnm benim karşılaştırmalı rapor hazırlayacakları için uzamış konuştuk dün gene sağolsun babamın bi arkadaşı var cerrahpasada o çok yardımcı oluyo bize hocayla falan konuşmuş iyi bişey çıkartmak için uğraşıyormuş oda inş. bu akşam çıkarda hayırlı haberleri bizde yarın ne olduğunu öğrenebiliriz ama topladım kendimi daha iyiyim umutluyum herşey çok güzel olacak....

öyle miydi aman kuruyorum kendimce işte evet bilgisayardan olabilir kapanıp duruyordu bir haber verse bari cadı kız meraklandırdı bizi burda

Ayın 24ünde yazmış diyarbakıra gidiceğini herhalde gitti

Merhaba arkadaşlar, yemekten geldim çokk şiştim, ipin ucu gidiyo, sabah 2.doz tetanoz aşısı oldum,, bebişimin kalp atışlarını dinledik maşallah, her şey güzel inşallah..
Hanzade senin içinde mutlu oldum, eee mutlu anneler mutlu bebişler olur inşallah.. Benim iş yerimde bi arkadaş var gelip gidip karnıma dokunuyo, sonra gelip arada karnımı öpüyo, seviyo, ben çok huylanıyorum, gülme krizim tutuyo, yapma diyorum, kız dinlemiyo, onunda oğlu var 2 yaşında, oğluma kardeş geliyo diyo seviniyo.. neden anlattım, ne bilim öyle esti işte, bende siz annecikleri hem yanaklarından, hem bebişlerinden öpüyorum

Maşallah size canım sonuçlarda gelsin çok daha mutlu olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…