öğlen oldu ancak geldik, herkes iyidir umarım :) biz doktordan geldik kızımla elhamdülillah iyiymiş kızım ayaklarını gördüm kukusunu gördüm hemde çok net elleri filan yerim ben onları :) babasına benziyor, dr. Cd verdi yine şimdi izledim, bir hayli andırıyor. Neyse babasıda güzeldir :d sağlıklı olsunda yavrum... Kuş gibiyim .. çok gerilmiştim geçen bir iki gün kızımı görünce kanatlandım resmen... Işlerim çok fena yığılı erken bitirirsem erken kaçıcam... Rabbime şükürler olsun bana bu duyguyu yaşattığı için diye diye, şükür ede ede geldim... Dilerim kucağımda görmek te nasip olur.. Dileyen herkese tüm kadınlara yaşatır rabbim inşallah bu duyguyu...
Bu arada ben tatil planı yapmadım ve sormadımda ama doktorum sen niye tatile çıkmıyosun dedi :))) bebek için dedim, erdeğe kadar gidebilirsin dedi.. Korkma biş olmaz dedi. Bana illa tatil yap diyor canım doktorum :) ama düşünmüyorum otelede gitsem yorulucam bu halimle gerek yok.. 1 ay sonra ramazan zaten, istanbulda kıyı kesimlerinde takılcaz kocamla :) bebeğim sağlıklı ya bana tatil gibi geliyor.. Ama denize giricem istanbulda biraz bronzlaşıcam :) deniz olmadan olmuyor aş eriyorum sanırım su suu suuuu :)
bu arada akşam eşim dediki, annesini aramış görümcem ve eltim dün akşam yola çıktılar eşimde annesini arayıp anne çok sıkışığız hastane masraflarımız var hanzadede çalışıyor bu haliyle zor oluyor onada... Ancak karşılıyoruz kendi masraflarımızı istediklerini gönderemiyorum demişKayınvalidem ne dedi bilmiyorum ama kızlar iyiki aramamışım o sinirle Iyiki arattırmamışsınız Eşimin arayıp söylemesi çok daha güzel oldu cuk oldu.. Banada diyor ki çok yoruluyorsan dayanamıyorsan gitme artık ben bir şekilde hallederim kapatırım borcu Canım ya, acaba seni keserim dedim diyemi etkilendi Yoksa halimemi üzüldü onu çözemedim çok uzattım dimi yine, sustum
Ben tüp bebek tedavsine başladığımdan beri erkek bebek görüyorum. Yok doğuruyorum, ok giydiriyorum vs vs değişik değişik rüyalar. Bebeğim erkek olucak inş.
bende her gece erkek görürdüm bi öğrendim ki kızmış
ohh çok sevındım bak allah herşeyi yoluna koyuyorr maşallah
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli??? hala annemlerdeyim ve babamın sonuçları daha çıkmadı ama güzel çıksında ben beklemeye razıyım.....
burda bekarlık günlerime geri döndüm bunun keyfini çıkartıyorum şimdilik kocamıda çok özledim ama dün kaç kere aradı oda beni çok özlemiş durup durup sesini duyuyorum sanki bana sesleniyorsun gibi diyo etrafa bakınıyorum diyo....
o kadar konuşmanın üstüne akşam kapı çaldı ve benim biricik aşkım bana bir demet kırmızı gül göndermiş notunada "sizi çok seviyorum" yazmış.... canım aşkım benim biliyo nasıl sıkılıp gerilidiğimi çok iyi geldi bu kızımla bize...
bizden havadisler bu kadar canlarım hepinizi çok öpüyorum
Öğlen oldu ancak geldik, herkes iyidir umarım :) Biz doktordan geldik kızımla elhamdülillah iyiymiş kızım ayaklarını gördüm kukusunu gördüm hemde çok net elleri filan yerim ben onları :) babasına benziyor, dr. cd verdi yine şimdi izledim, bir hayli andırıyor. Neyse babasıda güzeldirSağlıklı olsunda yavrum... kuş gibiyim .. Çok gerilmiştim geçen bir iki gün kızımı görünce kanatlandım resmen... İşlerim çok fena yığılı erken bitirirsem erken kaçıcam... RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN bana bu duyguyu yaşattığı için diye diye, şükür ede ede geldim... Dilerim kucağımda görmek te nasip olur.. Dileyen herkese tüm kadınlara yaşatır rabbim inşallah bu duyguyu...
Bu arada ben tatil planı yapmadım ve sormadımda ama doktorum sen niye tatile çıkmıyosun dedi :))) Bebek için dedim, erdeğe kadar gidebilirsin dedi.. Korkma biş olmaz dedi. Bana illa tatil yap diyor canım doktorum :) ama düşünmüyorum otelede gitsem yorulucam bu halimle gerek yok.. 1 ay sonra ramazan zaten, istanbulda kıyı kesimlerinde takılcaz kocamla :) bebeğim sağlıklı ya bana tatil gibi geliyor.. Ama denize giricem istanbulda biraz bronzlaşıcam :) deniz olmadan olmuyor aş eriyorum sanırım su suu suuuu :)
Bu arada akşam eşim dediki, annesini aramış görümcem ve eltim dün akşam yola çıktılar eşimde annesini arayıp anne çok sıkışığız hastane masraflarımız var hanzadede çalışıyor bu haliyle zor oluyor onada... ancak karşılıyoruz kendi masraflarımızı istediklerini gönderemiyorum demişkayınvalidem ne dedi bilmiyorum ama kızlar iyiki aramamışım o sinirle iyiki arattırmamışsınız eşimin arayıp söylemesi çok daha güzel oldu cuk oldu.. Banada diyor ki çok yoruluyorsan dayanamıyorsan gitme artık ben bir şekilde hallederim kapatırım borcu Canım ya, acaba seni keserim dedim diyemi etkilendi yoksa halimemi üzüldü onu çözemedim çok uzattım dimi yine, sustum
hatırladım sanırım
ahestenin kocası tatile gitmeyecekmiydi o da annesinde kalmayacakmıydı yanlış mı hatırladım yoksa ay çok merak ettim nerde bu kızzzz
gerilmiştim kaç gündür cnm akşam iyi başladı iyi devam etti annem kardeşim babam ben yemek yedik sonra balkonda çay keyfi yaptık baya güldük sohbet ettik falan gecede rahat uyumusum daha iyiyim şimdi :)):) Evet evet çok şükür... boşuna gerdim kendi kendimi... Şimdi çok kızıyorum ama oldu işte. Birdaha olmaz inşallah :)
Maşallah eşine çok mutlu etmiş sizi bu sıkıntılı günlerinizde :) Babanında iyi sonuçları gelir inşallah.. Evet bazen insan babaevinde olmak istiyor gerçekten :)
elifim bende seni merak ediyordum zırt pırt mesajda atmak istemiyorumneyseki iyi gördüm seni maşallah eşine de sanada kızınada inşallah babanın sonuçlarıyla daha iyi olucaksınız hepiniz dualarım sizinle canım
o rumuzdu canım yoksa değilmiydi :26:
ahestenin bilgisayarı traktör taklidi yapıyordu ara sıra gene kendini traktör sanıyor olabilir belki ondan ötürü giremiyodur kontrolleri iiyi geçmişti bi sıkıntısı yoktu bildiğim kadarıyla
şey kılzar bişi sorcam bi de gelince cevaplayınbu şeker yüklemesi için bu hafta içi gitmem uygun olur dimi, çünkü diyarbakıra filan gidicez gelene kadar geç olabilir.. zaten 24/28 hafta arası yapılıyor dimi.. yaptıranlar, dr dan bilgi alanlar aydınlatsın beni lütfen:82:
hadi ben kaçar, daha sisz geleceksiniz, geçmiş okucaksınız.. muhabbetiniz bol olsun,görüşürüz
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli??? hala annemlerdeyim ve babamın sonuçları daha çıkmadı ama güzel çıksında ben beklemeye razıyım.....
burda bekarlık günlerime geri döndüm bunun keyfini çıkartıyorum şimdilik kocamıda çok özledim ama dün kaç kere aradı oda beni çok özlemiş durup durup sesini duyuyorum sanki bana sesleniyorsun gibi diyo etrafa bakınıyorum diyo....
o kadar konuşmanın üstüne akşam kapı çaldı ve benim biricik aşkım bana bir demet kırmızı gül göndermiş notunada "sizi çok seviyorum" yazmış.... canım aşkım benim biliyo nasıl sıkılıp gerilidiğimi çok iyi geldi bu kızımla bize...
bizden havadisler bu kadar canlarım hepinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?