hatırladım sanırım
ahestenin kocası tatile gitmeyecekmiydi o da annesinde kalmayacakmıydı yanlış mı hatırladım yoksa ay çok merak ettim nerde bu kızzzz
hanzade
yerim ben o prensesin ayalkarını maşallah ona yavrum benim
sakinleşmen iyi oldu değilmi şimdi daha iyisin aramadığın iyi oldu sen yüz göz olma eşin bir şeklde halletmiş işte ooh sende ayaklarını uzat yat :))
elif
babanın iyi haberlerini biz de bekliyoruz umarım bütün sonuçlar tertemiz çıkar canım benim...
Merhaba arkadaşlar, yemekten geldim çokk şiştim, ipin ucu gidiyo, sabah 2.doz tetanoz aşısı oldum,, bebişimin kalp atışlarını dinledik maşallah, her şey güzel inşallah..
Hanzade senin içinde mutlu oldum, eee mutlu anneler mutlu bebişler olur inşallah.. Benim iş yerimde bi arkadaş var gelip gidip karnıma dokunuyo, sonra gelip arada karnımı öpüyo, seviyo, ben çok huylanıyorum, gülme krizim tutuyo, yapma diyorum, kız dinlemiyo, onunda oğlu var 2 yaşında, oğluma kardeş geliyo diyo seviniyo.. neden anlattım, ne bilim öyle esti işte, bende siz annecikleri hem yanaklarından, hem bebişlerinden öpüyorum
bakkk bakkkkk bende diyorum kulaklarım niye çınlıyoooo beni anmışınızzzzCanom gelsinde o anlatsın rüyasını bakalım bu gece ne gibi atraksiyonlar yaptı İyi uyandıktan sonra kocana yapıştırmadın bi tane defol rüyamdan diye ben kocamı rüyamda gördüğümde kötü görüyosam uyanınca düşmana bakar gibi bakıyorum suratına adam noluyo diyo sabah sabah
Hamileyken alakasız insanları rüyada görmek sanırım normal ben sabahları kalkınca bunun ne işi vardı rüyamda diye çok düşünmüşümdür ama hiç öyle haber felan almadım gördüklerimden
çok sağol cnm benim bi temiz çıksın halay çekicem topikte
bu arada aklıma ÖZGÜR ismi geldi aksam söyledim yok olmaz dediii ay sinir oldum hee
neyse susutum sen gene düşün dedim sabahta kahvaltı hazırlarken sırnaştım dedim
özgür hakkında ne düşünüyorsun olumlu bakmıyorum dedi bende sonunda patladım
ya ne desem hayır olmaz diyosun ben bu çocugun annesiyim taşıyıcısı bakıcısı değilim
ben özgür istiyorum ne dersem hayır diyosun birde sen koy dedin ismini toprak diyorum yokk
doruk diyorum yok arda diyorum yok ne istiyosun sıkıldım ben didim sustu
ÖZGÜR nasıl isim kızlarrr???
bebegimi taşıyorum ama ismini koymaya hakkım yokmuş gibi davranıyor ne desem ne önersem hayır diyo
bu arada aklıma ÖZGÜR ismi geldi aksam söyledim yok olmaz dediii ay sinir oldum hee
ya ne desem hayır olmaz diyosun ben bu çocugun annesiyim taşıyıcısı bakıcısı değilim
ben özgür istiyorum ne dersem hayır diyosun birde sen koy dedin ismini toprak diyorum yokk
bebegimi taşıyorum ama ismini koymaya hakkım yokmuş gibi davranıyor ne desem ne önersem hayır diyo
Arkadaşın oğluşuna gelin adayı arıyor olmasın:26:yoksa senin prensesde gözümü var
doğurana kadar bu konuyu açmayın :) sonunda nasılsa gelip yine sana soracak ismini.. birde şey varmış.. sana da imza attırıyormuşlar ismi onaylıyormusun diye.. yanlış bilmiyorsam tabiii...
Yanlış hayatım. Ben eskiden nüfus md.de çalışıyodum. Öle bişi yok. Ebeveynlerden biri gelir bebeği kaydettirir ve onun imzası yeterlidir..
meryemcim bi prensesim olsun isterdim.. Ama benim şehzadem olucak :13: o yüzden sanırım oğluna arkadaş arıyo
ya toprak kesinlikle olmaz diyor çınar isminede hayır dediİsmi onun bulmasını söyle sonrada bulduğu isimlere hayır olmaz deToprakla doruk daha güzel özgürden eşini özgüre ikna etmektense diğerleri için ikna etmeye uğraş daha iyi. Çınar ismi hoşuma gidiyo benimde
yaa bana sormazkiii isim konusunu sadece hayır demeyi biliyoodoğurana kadar bu konuyu açmayın :) sonunda nasılsa gelip yine sana soracak ismini.. birde şey varmış.. sana da imza attırıyormuşlar ismi onaylıyormusun diye.. yanlış bilmiyorsam tabiii..
he bu arada öcüler mi kovaladı rüyanda :) kesin üstünü örtmedin cam da açık falan kalmıştır.. he bir soru daha.. hangi metroya gittin :) grossmarket mi raylı metro mu
bu arada benim içim dışım şişeleeeeer oldukarşı binanın önünde adamın biri arabasını falan temizliyor müziği de sonuna kadar açmış.. ha bire ankara havası.. (hiç te sevmem ama)
bana geliyor ki bu şarkıları söyleyenler sürekli sarhoş.. kendinden geçercesine söylüyor adam..
Walla önerdiğin bütün isimler benim de favorim...Çok artist duruyo bence.Büyüyüp meslek sahibi olunca mesela "Doruk Bey" demeleri çok karizmatik..
Benim sevgili eşim de bu tür isimleri anlamsız bulur niyeyse...
Sana bıraktıysa en beğendiğini koy hayatım:) Özgür güzel isim. Koy içine sindiyse.
ya toprak kesinlikle olmaz diyor çınar isminede hayır deditoprak için iknalarım sonuçsuz kaldı doruk yada özgür için ısrarlarım devam edecek ama bişey var halasının oglunun adı özgürmüş onun oglununda adı dorukmuş bahtsız bir bedeviyim kutup ayılarına duyurulurrrrr
yaa bana sormazkiii isim konusunu sadece hayır demeyi biliyoobende doguma kadar bu konuyu kapatayım dedim ama şimdiden iknaya başlamak lazım ki istegim olsunnn
raylı metro kızzzzzzzzzzüstümüde örttüm ama akşam acuk korktum ben yaa sanki evde birileri varmış gibi geldiiiii ondan zaar böyle saçma rüyalar gördümmm
sana bıraktım diyor ama lafta ne desem hayır diyooo dogumda doktorlardan rica etsem 2-3 doz sakinleştirici vurmazlarmı acaba söyle kimliği çıkarana kadar etkili bişeytoprak ismine sey demişti toprak dede ne o öyle deprem dede gibi
ozaman beynimdeki yanlışı düzeltiyorum :) biri öyle dediydi diye zıpladım böyle yazdım bende..
hem sen nerdeydin dün bakayım :) sesin çıkmamış ta.. gözümden kaçtı sanma
ayyy canım ya ne güzel rüya görmüşsün bende dün kızımı gördüm küçücüktü, ela gözlü, pembe yanaklı,minik burunluydu meleğim. Çok usluydu hiç ağlamıyordu emziriyodum sonra hemen uyuyveriyordu. Uyandığındada ağlamıyordu hiç öyle etrafına bakıyordu. Uyurken terleyiyordu çok ooo küçücüktü kucağıma alıp üstünü değiştirip altını temizleyip, emziirp yine yatağına yatırıyordum. Gerçek gibiydi :)) Birde poposu pişik olmuştu prensesimin evde fellik fellik pişik kremiyle, pudra arıyoduk. Ufff keşke hemen ekim ayı olsada gördüğüm rüya gerçek olsa. Annem enneler bebeklerini doğmadan rüyalarında görürler diyor belkide rüyamda gördüğüm bebek benim kızıma benziyodur :)))
Bugün bi tane tansiyon aleti aldım bilekten ölçmeli bunlar hamileyken ne kadar doğru sonuç verir acaba biliyo musunuz??
TANSİYON ALETİNİ tam bilmiyorum ama neden vermesin ki doğru sonucu? acaba çok değişiklikler olabildiği için mi?
eşim geçen baskül almış eve çok işlevli yağ ölçüyo su ölçüyo kilo falan ama kullanma kılavuzunda hamilelerin kullanması sakıncalı yazıyor ama ben çok dikkata almadım umarım bir şey olmaz...
ooh sen herşeyini kendin dikebiliyorsun ne güzel benimde öyle bir yeteneğim olsa çeşit çeşit dikerdim heralde hemkendime hem çevreme ama yok bir düğmeyi bile zor dikerim dikiş konusunda çok beceriksizim evde sökük bir kaç şey var bekliyorm ki annem gelsin de diksin püüüh bana
karın çatlaklarınız başladımı kızlarr?
ben her gün düzenli kremlenmeme rağmen oldu biraz. Dahada olur gibime geliyor
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli??? hala annemlerdeyim ve babamın sonuçları daha çıkmadı ama güzel çıksında ben beklemeye razıyım.....
burda bekarlık günlerime geri döndüm bunun keyfini çıkartıyorum şimdilik kocamıda çok özledim ama dün kaç kere aradı oda beni çok özlemiş durup durup sesini duyuyorum sanki bana sesleniyorsun gibi diyo etrafa bakınıyorum diyo....
o kadar konuşmanın üstüne akşam kapı çaldı ve benim biricik aşkım bana bir demet kırmızı gül göndermiş notunada "sizi çok seviyorum" yazmış.... canım aşkım benim biliyo nasıl sıkılıp gerilidiğimi çok iyi geldi bu kızımla bize...
bizden havadisler bu kadar canlarım hepinizi çok öpüyorum
o rumuzdu canım yoksa değilmiydi :26:
ahestenin bilgisayarı traktör taklidi yapıyordu ara sıra gene kendini traktör sanıyor olabilir belki ondan ötürü giremiyodur kontrolleri iiyi geçmişti bi sıkıntısı yoktu bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?