2011 Ekim Anneleri

hatırladım sanırım
ahestenin kocası tatile gitmeyecekmiydi o da annesinde kalmayacakmıydı yanlış mı hatırladım yoksa ay çok merak ettim nerde bu kızzzz

çok sağol cnm benim bi temiz çıksın halay çekicem topikte
ahesteyle ilgilide son hatırladığım tatilemi ne gideceklerdi onlar gitmeden önce hastaneye gitti sinir olmuştu kız falan yani tatilde diye hatırlıyorum ben

Arkadaşın oğluşuna gelin adayı arıyor olmasın:26:yoksa senin prensesde gözümü var

tünaydın hatunlarrr dün akşam eşimi almaya metroya gittim gelirkende eşime evlilik yıldönümünde ne yapcaz dedim havalar düzelince bişiler yapcaz hediyenide alırım demiştin ne oldu unuttun mu didim adam bakıyooo demezmi hayatım boşa masraf olur ihtiyaçlarımızı alırız didi bende akşam internetten bebek için ne gerekliyse yazdım uzun uzun sabah dedim al sana ihtiyaçheheheh oh canıma degsinn

bakkk bakkkkk bende diyorum kulaklarım niye çınlıyoooo beni anmışınızzzzanacım gece rüyamda öcüler gördüm anlatmim çok saçmaydı canavarlar falan bizi kovalıyoduuuu

hanzadeee çok sevindim kızının iyi olmasına ayrıca eşinin bişi yollamamasınaa bak boşa üzdün kendiniiiiiii

bu arada aklıma ÖZGÜR ismi geldi aksam söyledim yok olmaz dediii ay sinir oldum hee
neyse susutum sen gene düşün dedim sabahta kahvaltı hazırlarken sırnaştım dedim
özgür hakkında ne düşünüyorsun olumlu bakmıyorum dedi bende sonunda patladım
ya ne desem hayır olmaz diyosun ben bu çocugun annesiyim taşıyıcısı bakıcısı değilim
ben özgür istiyorum ne dersem hayır diyosun birde sen koy dedin ismini toprak diyorum yokk
doruk diyorum yok arda diyorum yok ne istiyosun sıkıldım ben didim sustu

ÖZGÜR nasıl isim kızlarrr???
bebegimi taşıyorum ama ismini koymaya hakkım yokmuş gibi davranıyor ne desem ne önersem hayır diyo

uffff ben acayip terlemeye başladım klimalar harıl harıl çalışıyor benden boncuk boncuk ter boşalıyor yangın var yanıyorum:78:

düşündüğüm isimler arasındaydı canım çok güzel bence oğlunada çok yakışacak

İsmi onun bulmasını söyle sonrada bulduğu isimlere hayır olmaz de Toprakla doruk daha güzel özgürden eşini özgüre ikna etmektense diğerleri için ikna etmeye uğraş daha iyi. Çınar ismi hoşuma gidiyo benimde

doğurana kadar bu konuyu açmayın :) sonunda nasılsa gelip yine sana soracak ismini.. birde şey varmış.. sana da imza attırıyormuşlar ismi onaylıyormusun diye.. yanlış bilmiyorsam tabiii..

he bu arada öcüler mi kovaladı rüyanda :) kesin üstünü örtmedin cam da açık falan kalmıştır.. he bir soru daha.. hangi metroya gittin :) grossmarket mi raylı metro mu
bu arada benim içim dışım şişeleeeeer oldu karşı binanın önünde adamın biri arabasını falan temizliyor müziği de sonuna kadar açmış.. ha bire ankara havası.. (hiç te sevmem ama)
bana geliyor ki bu şarkıları söyleyenler sürekli sarhoş.. kendinden geçercesine söylüyor adam..

Walla önerdiğin bütün isimler benim de favorim...Çok artist duruyo bence.Büyüyüp meslek sahibi olunca mesela "Doruk Bey" demeleri çok karizmatik..
Benim sevgili eşim de bu tür isimleri anlamsız bulur niyeyse...
Sana bıraktıysa en beğendiğini koy hayatım:) Özgür güzel isim. Koy içine sindiyse.

doğurana kadar bu konuyu açmayın :) sonunda nasılsa gelip yine sana soracak ismini.. birde şey varmış.. sana da imza attırıyormuşlar ismi onaylıyormusun diye.. yanlış bilmiyorsam tabiii...

Yanlış hayatım. Ben eskiden nüfus md.de çalışıyodum. Öle bişi yok. Ebeveynlerden biri gelir bebeği kaydettirir ve onun imzası yeterlidir..

Yanlış hayatım. Ben eskiden nüfus md.de çalışıyodum. Öle bişi yok. Ebeveynlerden biri gelir bebeği kaydettirir ve onun imzası yeterlidir..

ozaman beynimdeki yanlışı düzeltiyorum :) biri öyle dediydi diye zıpladım böyle yazdım bende..
hem sen nerdeydin dün bakayım :) sesin çıkmamış ta.. gözümden kaçtı sanma

ya toprak kesinlikle olmaz diyor çınar isminede hayır deditoprak için iknalarım sonuçsuz kaldı doruk yada özgür için ısrarlarım devam edecek ama bişey var halasının oglunun adı özgürmüş onun oglununda adı dorukmuşbahtsız bir bedeviyim kutup ayılarına duyurulurrrrr
yaa bana sormazkiii isim konusunu sadece hayır demeyi biliyoobende doguma kadar bu konuyu kapatayım dedim ama şimdiden iknaya başlamak lazım ki istegim olsunnn
raylı metro kızzzzzzzzzzüstümüde örttüm ama akşam acuk korktum ben yaa sanki evde birileri varmış gibi geldiiiiiondan zaar böyle saçma rüyalar gördümmm

sana bıraktım diyor ama lafta ne desem hayır diyooo dogumda doktorlardan rica etsem 2-3 doz sakinleştirici vurmazlarmı acaba söyle kimliği çıkarana kadar etkili bişeytoprak ismine sey demişti toprak dede ne o öyle deprem dede gibi

canım ne istiyosan onu koy babasınada bu ismi çok istediğini anlat bir şekilde.isim konusunda bende hala kararsızım ilk ismi babası koydu ahmet olcak ikinci isimde ben koycam aklımda tuğra,kayra vardı son zamandada berkay diye düşündüm ama daha karar veremedim gerçektende zorr.büyük bir sorumluluk isim konusu bence.

Anladığım kadarıyla nesne isimlerinden hoşlanmıyolar..Halbuki Toprak ne kadar anlamlı...Toprak berekettir, toprak engindir, ferahlıktır herşeyi içine alır..Düşündüğün zaman öle diil mi..

Sıfat anlamında isimler bulabilirsin..Mesela Yiğit de hoşuma gider benim..Yağız, Onur da olabilir...

Bende cinsiyet öğrenmeden önce hep erkek bebek görüyordum rüyamda. Kendimi erkek bebeğe çok alıştırmıştım kiii doktor kız dedi. 5 hafta sonra pardon erkekmiş dedi Detaylıya kadar içimde şüphe vardı ama deteylıda erkek olduğu kesinleşti. Yavrumu 5 hafta boyunca kızım diye sevdirdi aceleci doktor amcası Doktor kız dedikten sonrada bir daha hiç bebekle ilglili rüya görmedim.

Bugün bi tane tansiyon aleti aldım bilekten ölçmeli bunlar hamileyken ne kadar doğru sonuç verir acaba biliyo musunuz??

Vermiyor canıııım. Ben araştırdım hamilelikteki tansiyon ölçümü özel yapılıyormuş ve otomatik olanlar doğru sonuç vermiyormuş.

Canım alet nasıl birşey? Eğer el ve ayak bileklerinden problu bir makine ise evet hamilelere zararlı. Vücuttaki su, yağ, kemik ayrımı o makinelerde şu şekilde ölçülüyor;
Vücuduna mikro amperler seviyesinde (yani çok az) akım gönderiliyor. Vücuttaki su ve yağ bu akıma farklı cevaplar veriyor. Gelen cevabı makine analiz edip vücudunda ne kadar yağ, su var onu hesaplıyor. Sanırım sadece kemik bu akıma cevap vermiyordu onu da toplam kilodan çıkarıp kalan da kemik ağırlığın diyordu.Vücuda mA seviyesinde de olsa gönderilen akım bebeği rahatsız edeceğinden bence tartıyı kullanma derim.

karın çatlaklarınız başladımı kızlarr?

ben her gün düzenli kremlenmeme rağmen oldu biraz. Dahada olur gibime geliyor

Sorma 2 gündür evde olmadığımdan sürmedim, hemen 1 tane çatlak oluşmuş. Krem bayağı işe yarıyormuş demekki dedim. Bugün çantama attım. Misafirlikte de olsa krem kullanmadığın gün olmaması lazım demekkiii.

Canım güzel haberlerle gel inşallah...

Helal sana yeşilim... He kocası tatile kaçıp, anasının evinde olan beniiiiim. Ye iç yat çok hoşuma gitmişti amaaa bugün tartıda 66 yı gördüm. Annede kalmanın 3 günlük bedeli bana 1 kilo olarak döndü. poffff...Halbuki bu ayın 1,5 kilo ile kapatacaktım beeeennnn:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…