- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
Anladığım kadarıyla nesne isimlerinden hoşlanmıyolar..Halbuki Toprak ne kadar anlamlı...Toprak berekettir, toprak engindir, ferahlıktır herşeyi içine alır..Düşündüğün zaman öle diil mi..
Sıfat anlamında isimler bulabilirsin..Mesela Yiğit de hoşuma gider benim..Yağız, Onur da olabilir...
Canom senin ve eşinin isimleri ne? biraz düşünelim istersen sizin için uygun bi isim , gerçi siz yinede istediğinizi koyarsınız.. isim konusu eş arasında tartılışınca can sıkıyo, bizde ilk zamanlar çok ters isimler istedik, o a dedi ben b sonra ortasında buluştuk, o yusuf istedi, ben ömer, ömer yusuf koycaz inşallahbu arada ben merve, eşim erol, oğlum ömer, bak şimdi ( ö-mer-ve-rol ) nasıl ama
evet toprak ve doruk çok güzel ben onları çokk begendim ama eşim çok uyuz bu konuda miraç dedim kandil akşamı çocuk taşıyamaz o ismi diyor ardından muhammed olsun diyor ee miraç ı taşıyamayan çocuk muhammedi nasıl taşısın ya küfrederlerse diye takılmış gidiyo bu işin bu kadar zor ve sinir bozucu olacagını düşünmemiştim hele tartışmak istesem bile tartışamıyoruz ki heh gene başladık bu gecemizde rezil oldu diyor ve beni bastırıyor sen koy isim diyen adam ama önerilerimel dalga geçiyor ne yapıcam bilmiyorummmmmisim koymak gerçekten çok zor. toprak ya da doruk özgürden daha güzel bence. bende uzun bi süre kayra dedim ama bu ara kerem miraç istiyorum.
Canom senin ve eşinin isimleri ne? biraz düşünelim istersen sizin için uygun bi isim , gerçi siz yinede istediğinizi koyarsınız.. isim konusu eş arasında tartılışınca can sıkıyo, bizde ilk zamanlar çok ters isimler istedik, o a dedi ben b sonra ortasında buluştuk, o yusuf istedi, ben ömer, ömer yusuf koycaz inşallahbu arada ben merve, eşim erol, oğlum ömer, bak şimdi ( ö-mer-ve-rol ) nasıl ama
evet toprak ve doruk çok güzel ben onları çokk begendim ama eşim çok uyuz bu konuda miraç dedim kandil akşamı çocuk taşıyamaz o ismi diyor ardından muhammed olsun diyor ee miraç ı taşıyamayan çocuk muhammedi nasıl taşısın ya küfrederlerse diye takılmış gidiyo bu işin bu kadar zor ve sinir bozucu olacagını düşünmemiştim hele tartışmak istesem bile tartışamıyoruz ki heh gene başladık bu gecemizde rezil oldu diyor ve beni bastırıyor sen koy isim diyen adam ama önerilerimel dalga geçiyor ne yapıcam bilmiyorummmmm
canım biz ortak bir noktaya varamıyoruz kiiiiii varsak zaten olay biter iki isimde istemiyor sıkcam ümüğünü bi gece
evet toprak ve doruk çok güzel ben onları çokk begendim ama eşim çok uyuz bu konuda miraç dedim kandil akşamı çocuk taşıyamaz o ismi diyor ardından muhammed olsun diyor ee miraç ı taşıyamayan çocuk muhammedi nasıl taşısın ya küfrederlerse diye takılmış gidiyo bu işin bu kadar zor ve sinir bozucu olacagını düşünmemiştim hele tartışmak istesem bile tartışamıyoruz ki heh gene başladık bu gecemizde rezil oldu diyor ve beni bastırıyor sen koy isim diyen adam ama önerilerimel dalga geçiyor ne yapıcam bilmiyorummmmm
canım biz ortak bir noktaya varamıyoruz kiiiiii varsak zaten olay biter iki isimde istemiyor sıkcam ümüğünü bi gece
benimkide bi acayiptir başta hayır der sonrada benim bulduğum isimle seslenir. ilk kayra dediğimde ben çocuğumla kaydırak diye dalga geçirtmem demişti sonra alıştı gitti bu seferde ben vazgeçtim. isimler gerçekten önemli bazen ağır gelebiliyo anlamı . galiba doğunca kesinleşecek isimler
yok canım el ayak bilekleriyle alakalı bir şey yok sadece normal baskül gibi üzerine çıkıyorsun o ölçüm yapıyor ama sakıncalıysa değiştirip yerine normal bir baskül alıyım bari bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım...Canım alet nasıl birşey? Eğer el ve ayak bileklerinden problu bir makine ise evet hamilelere zararlı. Vücuttaki su, yağ, kemik ayrımı o makinelerde şu şekilde ölçülüyor;
Vücuduna mikro amperler seviyesinde (yani çok az) akım gönderiliyor. Vücuttaki su ve yağ bu akıma farklı cevaplar veriyor. Gelen cevabı makine analiz edip vücudunda ne kadar yağ, su var onu hesaplıyor. Sanırım sadece kemik bu akıma cevap vermiyordu onu da toplam kilodan çıkarıp kalan da kemik ağırlığın diyordu.Vücuda mA seviyesinde de olsa gönderilen akım bebeği rahatsız edeceğinden bence tartıyı kullanma derim.
off geldim. çok yoruldum. yine yorgunum yine uykum var. bi de başıma iş açtım ki sormayın. izin düzenlemesi yapılıyor şirkette. iki üç gündür bilgi istiyorlardı benden. düşündüm taşındım, 35. haftanın sonunda ayrılcam dedimşimdi de geç mi oldu diye içim içimi yiyor. ama raporun başına da ekledim, "sağlık koşullarım elverdiği sürece" çalışacağım, 23 eylül itibariyle ayrılacağım filan dedim gönderdim şimdi. bir problem olmazsa yolda belde doğurmazsam daha uzuuun bir çalışma dönemi beni bekliyor :)
selam teyzoşlarrrr
bu sabah ilk 50 lik şeker yüklemesi yaptırdım.buradan da dün sormuştum aç mı tok mu gidicez diye ya herkes aç demişti.ben de aç gittim.meğerse farketmezmiş.şaşırdımdemekki her hastane farklı uyguluyor
neyse sonuçları aldık.benimki biraz yüksek çıkmış.ikinciyide yaptırmam gerekmiş.azıcık sinir oldum ama olsun doktor amcası kızımın sağlıklı olduğunu söyledi.yüzünü de gördük.çok şirindiiiii
bu arada ben bugün itibariyle tatile çıkıyorum.eşimle mersine gidiyoruz.malum aileler orda.yazı orada geçireceğiz.internet bulduğum her fırsatta gelip ziyaret ederim sizleri.eylül başında tekrar görüşmek üzere canlarım.bebişlerinize çoook çokkk iyi bakın.beni sakın kimse unutmasın haaa.gelince bu turkuaz da kimdi demeyin
tekrar görüşmek üzereee
iyi tatiller bacımmmm bende tatil istiyorummmmmm:84::84::84:
sende oralarda bizi unutmaaaa güzelce bir tatil yap kızınlaaa güneşte kalmaa bol bol su içççç
senin börülceni gördükçe canım börülce salatası istiyor ya huuu
oyyyyyyyy denizim 35 çok yahuu ben 25 te ayrılma planları yapmaya başladım pazartesi yeni bir kız gelecek herşeye 0 dan başlıycaz neyseki bu gelenin altyapı sağlammış inşallah tez kaparda bende kaçarım evimin kadını çocuğumun anası olasım var
off geldim. çok yoruldum. yine yorgunum yine uykum var. bi de başıma iş açtım ki sormayın. izin düzenlemesi yapılıyor şirkette. iki üç gündür bilgi istiyorlardı benden. düşündüm taşındım, 35. haftanın sonunda ayrılcam dedimşimdi de geç mi oldu diye içim içimi yiyor. ama raporun başına da ekledim, "sağlık koşullarım elverdiği sürece" çalışacağım, 23 eylül itibariyle ayrılacağım filan dedim gönderdim şimdi. bir problem olmazsa yolda belde doğurmazsam daha uzuuun bir çalışma dönemi beni bekliyor :)
senin börülceni gördükçe canım börülce salatası istiyor ya huuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?