Canım bende eylül sonu gibi çıkmayı planlıyorum. Rabbim izin verir bebeğimde aceleci davranmazsa tabikiBen tamamen işi bırakacağım için elverdikçe çalışıp oğlumun ihtiyaçlarını daha rahat alayım diyorum.
Canım bende eylül sonu gibi çıkmayı planlıyorum. Rabbim izin verir bebeğimde aceleci davranmazsa tabikiBen tamamen işi bırakacağım için elverdikçe çalışıp oğlumun ihtiyaçlarını daha rahat alayım diyorum.
maşallah hanzadecim güzel kızına
kuş gibi hafiflemiş görünüyosun Allah daim etsin canım
hatırladım sanırım
ahestenin kocası tatile gitmeyecekmiydi o da annesinde kalmayacakmıydı yanlış mı hatırladım yoksa ay çok merak ettim nerde bu kızzzz
hanzade
yerim ben o prensesin ayalkarını maşallah ona yavrum benim
sakinleşmen iyi oldu değilmi şimdi daha iyisin aramadığın iyi oldu sen yüz göz olma eşin bir şeklde halletmiş işte ooh sende ayaklarını uzat yat :))
Evet evet çoook iyi oldu nasıl gerilmişim yahuu öyle, allahtan kimseye zarar vermedim kayınvalidem haricinde tabe ehu ehuu :))
gerilmiştim kaç gündür cnm akşam iyi başladı iyi devam etti annem kardeşim babam ben yemek yedik sonra balkonda çay keyfi yaptık baya güldük sohbet ettik falan gecede rahat uyumusum daha iyiyim şimdi :))
Daha daha iyi olucak inşallah canım motivasyon çok önemli moral moral moral :))
Merhaba arkadaşlar, yemekten geldim çokk şiştim, ipin ucu gidiyo, sabah 2.doz tetanoz aşısı oldum,, bebişimin kalp atışlarını dinledik maşallah, her şey güzel inşallah..
Hanzade senin içinde mutlu oldum, eee mutlu anneler mutlu bebişler olur inşallah.. Benim iş yerimde bi arkadaş var gelip gidip karnıma dokunuyo, sonra gelip arada karnımı öpüyo, seviyo, ben çok huylanıyorum, gülme krizim tutuyo, yapma diyorum, kız dinlemiyo, onunda oğlu var 2 yaşında, oğluma kardeş geliyo diyo seviniyo.. neden anlattım, ne bilim öyle esti işte, bende siz annecikleri hem yanaklarından, hem bebişlerinden öpüyorum
Nasılda içten severmiş bende arkadaşını sevdim şimdi :)
bu arada aklıma ÖZGÜR ismi geldi aksam söyledim yok olmaz dediii ay sinir oldum hee
neyse susutum sen gene düşün dedim sabahta kahvaltı hazırlarken sırnaştım dedim
özgür hakkında ne düşünüyorsun olumlu bakmıyorum dedi bende sonunda patladım
ya ne desem hayır olmaz diyosun ben bu çocugun annesiyim taşıyıcısı bakıcısı değilim
ben özgür istiyorum ne dersem hayır diyosun birde sen koy dedin ismini toprak diyorum yokk
doruk diyorum yok arda diyorum yok ne istiyosun sıkıldım ben didim sustu
ÖZGÜR nasıl isim kızlarrr???
bebegimi taşıyorum ama ismini koymaya hakkım yokmuş gibi davranıyor ne desem ne önersem hayır diyo
Özgür ismi güzel ama iki tane özgür tanıyorum ikiside hayırsız canom ama güzel isim :) nasıl moral verdim dimi :))
uffff ben acayip terlemeye başladım klimalar harıl harıl çalışıyor benden boncuk boncuk ter boşalıyor yangın var yanıyorum:78:
Bende çok fena terliyorum ve yanıyorum su suuu suuu diye inliyorum deniz'e aşeriyorum :)
selam teyzoşlarrrr
bu sabah ilk 50 lik şeker yüklemesi yaptırdım.buradan da dün sormuştum aç mı tok mu gidicez diye ya herkes aç demişti.ben de aç gittim.meğerse farketmezmiş.şaşırdımdemekki her hastane farklı uyguluyor
neyse sonuçları aldık.benimki biraz yüksek çıkmış.ikinciyide yaptırmam gerekmiş.azıcık sinir oldum ama olsun doktor amcası kızımın sağlıklı olduğunu söyledi.yüzünü de gördük.çok şirindiiiii
bu arada ben bugün itibariyle tatile çıkıyorum.eşimle mersine gidiyoruz.malum aileler orda.yazı orada geçireceğiz.internet bulduğum her fırsatta gelip ziyaret ederim sizleri.eylül başında tekrar görüşmek üzere canlarım.bebişlerinize çoook çokkk iyi bakın.beni sakın kimse unutmasın haaa.gelince bu turkuaz da kimdi demeyin
tekrar görüşmek üzereee
Evet canım banada yaptılar sabah, aç gidicektim güya sabah daldım iki kaşık pekmez içtim. Ama doktor farketmez dedi oluyormuş yapıldı. Şeker sonuçlarım normal, ama anladığım kadarı ile kansızlık var... Bakalım yarın görüşücez telefonla... İyi tatiller gezin tozun eğlenin ben beklerim istanbulu :)
oyyyyyyyy denizim 35 çok yahuu ben 25 te ayrılma planları yapmaya başladım pazartesi yeni bir kız gelecek herşeye 0 dan başlıycaz neyseki bu gelenin altyapı sağlammış inşallah tez kaparda bende kaçarım evimin kadını çocuğumun anası olasım var
25 te ayrılsan nolcak anacım evde durmassın sen fellik fellik gezersin bizi çatlatırsın buralardaBende Eylülün 15 ine kadar gelmeyi düşündüm ama bakalım...
Eyt bizim seninlede günümüz aynıymışş, filiz sen ben sevda 4 kiş olduk :) bende 15 Eylül gibi çıkmayı düşünüyorum bir aksilik olmassa...
güzeller ben aşıya gidiyorum
inş geçen seferki gibi fazla acımaz
öptüm sizi.
Edoşum şimdi sen böyle deyince daha bi çok geldi bana yaa 25 niree 35 nire ppoff. neyse yaa çok kötü olursam benden bu kadar a dostlar, deniz kaçarrr derim. şimdilik 35 diye planladım. çünkü olur da işten çıkarsam 17 eylül bu şirkette yıl dönümüm, bir yılı daha devireyim kıdemime 1 yıl eklensin diye planladım ama evdeki hesap çarşı pazara uyar mı bilemem artıkın. (olur da tazminat neyim verirlerse diye. benim tontonu biliyosun, sağı solu belli olmuyo çıkarır verir mi verir payalayını)
ne güzel işi bilen biri geliyomuş. iyi olmuş canım. senin çok sevdiğin insanlar, sen gittikten sonra sıkıntı çekmezler inşallah.
ondan sooora da hep beraber evimizin kadını, bebelerimin anası olalım hep beraber :) yaa eslem turşusuna baksana, oldu bile hanım. unuttu bizi.
off geldim. çok yoruldum. yine yorgunum yine uykum var. bi de başıma iş açtım ki sormayın. izin düzenlemesi yapılıyor şirkette. iki üç gündür bilgi istiyorlardı benden. düşündüm taşındım, 35. haftanın sonunda ayrılcam dedimşimdi de geç mi oldu diye içim içimi yiyor. ama raporun başına da ekledim, "sağlık koşullarım elverdiği sürece" çalışacağım, 23 eylül itibariyle ayrılacağım filan dedim gönderdim şimdi. bir problem olmazsa yolda belde doğurmazsam daha uzuuun bir çalışma dönemi beni bekliyor :)
denizcim bende 23 eylülde izne ayrılıyorum ama tıpkı senin yazdığın gibi sağlık koşullarım iizn verdiğince diye bende ekledim. Bende 23 eylülde 37 haftalık falan oluyorum sanırım böyle düşününce tırsıyorum ama ağır olmassam çalışmak iyi gelir. Evde oturamam ben sıkılırım en azından saon 3 hafta oturmuş olurum ama doğum 36-40 hafta arası oluncada annemler ve eşim söyleniyor bakalım nasip artık olmadı ofiste doğururum minnoşumu :)))
Hanzade kızını görmüşsün maşaallah canım eşinle ilgili konunun düzelmesine çok sevindim.
Elifçim babanın test sonuçları umarım temiz çıkar sende rahat bir nefes alırsın canım.
Leynaaaa ben dün 100 tane renkli balon aldım. Sabahtan başlıyorum şişirmeye :)))
hadi bakalım ha gayret yavaş yavaş şişirirsin çok zevkli güzel bir şey olacağa benziyor kocan görsün bakalım karısı nasıl süpriz yaparmış
aslında 39 a kadar çalışacak kadar iyim çok şükür şimdilik hiç birşeyim yok maşallahım var biliyosun ama yol ve insanların duyarsızlıkları beni öldüürüyosende iyi olursan tabi çalış hakkın olanıda kap tontondan :) ben 32 dedimmi kaçıcam hatta 2 haftalık senelik iznimi sona saklayıp 30 da kaybolmayı planlıyorum inşallah :)
inşallah gelicek olan arkadaş dedikleri kadar vardır yoksa her geelenle 15 gün takıl doğuma kadar böyle gitmese bari
ahmet abi rahat olmadı doğurursun eşin bebeğe bakar sen gelirsin beni yarı yolda bırakmassın dedi bana
bu arada gömleğim geldiiiiii iyiki L almışım çok sevdimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya denizim ben bu eslem turşusunu çok özledim dün turşu yerken aklıma düştü gözlerim doldu
denizcim bende 23 eylülde izne ayrılıyorum ama tıpkı senin yazdığın gibi sağlık koşullarım iizn verdiğince diye bende ekledim. Bende 23 eylülde 37 haftalık falan oluyorum sanırım böyle düşününce tırsıyorum ama ağır olmassam çalışmak iyi gelir. Evde oturamam ben sıkılırım en azından saon 3 hafta oturmuş olurum ama doğum 36-40 hafta arası oluncada annemler ve eşim söyleniyor bakalım nasip artık olmadı ofiste doğururum minnoşumu :)))
Hanzade kızını görmüşsün maşaallah canım eşinle ilgili konunun düzelmesine çok sevindim.
Elifçim babanın test sonuçları umarım temiz çıkar sende rahat bir nefes alırsın canım.
Leynaaaa ben dün 100 tane renkli balon aldım. Sabahtan başlıyorum şişirmeye :)))
İnşallah planladığın gibi olur Eyt'cim. ben de ne kadar çalışırsam o kadar iyi hissediyorum kendimi, evde çok mayışıyorum, depresif oluyorum. bir de birikim açısından iyi olacak tabi. önce 30 eylül dedim ama eşim istemiyor, ağustos sonu ayrıl diyor. 23 eylülde anlaştık en son, bakalım nasıl olacak...
bir de benim 17 eylüle kadar 14 gün yıllık iznim var. temmuzda 1 hafta, ağustosta 1 hafta izin kullanıcam. 30 ağustos zafer bayramı, ramazan bayramı derken çok fazla tatil var. dinlenme imkanım çok olacak. öyle olunca eylül sonuna kadar dinlene dinlene çalışırım herhalde. Allah hepimize güç kuvvet versin, vadesinde ve sağlıcakla gelsin yavru ceylanlarımız. bir de (ne çok bir de dedim yahu :)) yasal doğum izni bitiminde 6 aylık ücretsiz izin aldım.
Amin canım, hafifledim evet edacım teşekkür ederiz :)
kocişi tatile kaçan rumuzcumdu :))
hanzade
yerim ben o prensesin ayalkarını maşallah ona yavrum benim
sakinleşmen iyi oldu değilmi şimdi daha iyisin aramadığın iyi oldu sen yüz göz olma eşin bir şeklde halletmiş işte ooh sende ayaklarını uzat yat :))
Evet evet çoook iyi oldu nasıl gerilmişim yahuu öyle, allahtan kimseye zarar vermedim kayınvalidem haricinde tabe ehu ehuu :))
gerilmiştim kaç gündür cnm akşam iyi başladı iyi devam etti annem kardeşim babam ben yemek yedik sonra balkonda çay keyfi yaptık baya güldük sohbet ettik falan gecede rahat uyumusum daha iyiyim şimdi :))
Daha daha iyi olucak inşallah canım motivasyon çok önemli moral moral moral :))
Nasılda içten severmiş bende arkadaşını sevdim şimdi :)
Özgür ismi güzel ama iki tane özgür tanıyorum ikiside hayırsız canom ama güzel isim :) nasıl moral verdim dimi :))
Bende çok fena terliyorum ve yanıyorum su suuu suuu diye inliyorum deniz'e aşeriyorum :)
Evet canım banada yaptılar sabah, aç gidicektim güya sabah daldım iki kaşık pekmez içtim. Ama doktor farketmez dedi oluyormuş yapıldı. Şeker sonuçlarım normal, ama anladığım kadarı ile kansızlık var... Bakalım yarın görüşücez telefonla... İyi tatiller gezin tozun eğlenin ben beklerim istanbulu :)
25 te ayrılsan nolcak anacım evde durmassın sen fellik fellik gezersin bizi çatlatırsın buralardaBende Eylülün 15 ine kadar gelmeyi düşündüm ama bakalım...
Eyt bizim seninlede günümüz aynıymışş, filiz sen ben sevda 4 kiş olduk :) bende 15 Eylül gibi çıkmayı düşünüyorum bir aksilik olmassa...
aynı gün 4 kişi neyse o sancıları çekerken düşünüp teselli oluruz.
kızlar keşke şişmesektee son ana kadar çalışsak hatta işyerinde doğursak evde çok bunalırım benn yaa duramam kocakarı gibi bi yerime takarım kafayı akşama kadar onla uğraşırım beyynnnnnnn şişmezsem bende ağırlaşmazsam son ana kadar çalışcam allahın izniyle doktor 10 ekim dedi ama bende 1 ekim gibi çıkarım heralde kısmettt sağlıcakla gelsin kuzularımızzzzzz
sende bir selam veriyorsun geçmişe gidiyorsun sonra bitirip geliyorsun ben gidiyorum diyorsun öyle konuşulanları beğenmekle olmuyor nejlacığım uygun bir vakitte kal sohbet edelim özledik yahu..
geçmiş olsun şimdiden umarım çok acıtmazlar al bu çiçekler senin koklaya koklaya git
haklısın canım.buaralar hep öyle oldu.neyse şimdi geçmişiokudum sohbet edebiliriz.
aşımı oldum geldim azcık acıdı şimdi gayet iyiyim.hemşire oğlumun kalp atışlarını dinlerken oğlum tam o sırada tekmeledi.hemşirede diyoki hareketlerini hissediyomusun evet dedim daha şlimdi tekmeledi.
kübracım çiçekler için teşekkür edrim mis gibi kokuyor.
ofiste dogummm
kadının sancıları başlar suyu gelir oldugu yere yığılır millet başına toplanır
kadınlı erkekli meraklı bakışlar eşliğinde bebegin başı gelir doguran kadın bakmayınnnnn
görmeyinnnnnnnndiye münüşünü saklamaya çalışırrr tabi türk milleti kaza oldugunda
nasıl foto çekiyorsa böyle bir anı ölümsüzleştirmeden yapamaz veee çıkıttt diye cep telleriyle
foto çekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?