2011 Ekim Anneleri

eşim de kendi evimizi almamızı bekliyor beni çalıştırmayacak mış pışııııkkkkk
vallahi gücüm yetene kadar çalışırım evde oturmak hiç bana göre değil bir kaç gün iyi de bunlatırım insanları bende doğumdan 3 hafta önce ayrılıcam mecburen izne

İnşallah planladığın gibi olur Eyt'cim. ben de ne kadar çalışırsam o kadar iyi hissediyorum kendimi, evde çok mayışıyorum, depresif oluyorum. bir de birikim açısından iyi olacak tabi. önce 30 eylül dedim ama eşim istemiyor, ağustos sonu ayrıl diyor. 23 eylülde anlaştık en son, bakalım nasıl olacak...
bir de benim 17 eylüle kadar 14 gün yıllık iznim var. temmuzda 1 hafta, ağustosta 1 hafta izin kullanıcam. 30 ağustos zafer bayramı, ramazan bayramı derken çok fazla tatil var. dinlenme imkanım çok olacak. öyle olunca eylül sonuna kadar dinlene dinlene çalışırım herhalde. Allah hepimize güç kuvvet versin, vadesinde ve sağlıcakla gelsin yavru ceylanlarımız. bir de (ne çok bir de dedim yahu :)) yasal doğum izni bitiminde 6 aylık ücretsiz izin aldım.

maşallah hanzadecim güzel kızına
kuş gibi hafiflemiş görünüyosun Allah daim etsin canım

Amin canım, hafifledim evet edacım teşekkür ederiz :)

hatırladım sanırım
ahestenin kocası tatile gitmeyecekmiydi o da annesinde kalmayacakmıydı yanlış mı hatırladım yoksa ay çok merak ettim nerde bu kızzzz

kocişi tatile kaçan rumuzcumdu :))

Son düzenleme:
güzeller ben aşıya gidiyorum
inş geçen seferki gibi fazla acımaz
öptüm sizi.

sende bir selam veriyorsun geçmişe gidiyorsun sonra bitirip geliyorsun ben gidiyorum diyorsun öyle konuşulanları beğenmekle olmuyor nejlacığım uygun bir vakitte kal sohbet edelim özledik yahu..
geçmiş olsun şimdiden umarım çok acıtmazlar al bu çiçekler senin koklaya koklaya git

Merhaba kızlar,
Geçen cuma ve bu salı şeker yüklemesi yaptırdım. Önce 50 sonra 100 gramlık. Aklınızda bulunsun, eğer vücutta enfeksiyon varsa kan şekeri artıyormuş. Benim 50 likte ilk saat 157 çıkmıştı, zaten ondan 100 lük yaptılar tekrar, ama 100 lükte bile ilk saat 132 çıktı. Eğer başınıza gelirse aklınızda bulunsun, idrar tahlilinde enfeksiyona baktırın şeker yüksek çıkarsa. Ben 100 lüğü yaptırana kadar idrar enfeksiyonu ilaçlarla geçmişti, ondan normal çıktı.

aslında 39 a kadar çalışacak kadar iyim çok şükür şimdilik hiç birşeyim yok maşallahım var biliyosun ama yol ve insanların duyarsızlıkları beni öldüürüyo sende iyi olursan tabi çalış hakkın olanıda kap tontondan :) ben 32 dedimmi kaçıcam hatta 2 haftalık senelik iznimi sona saklayıp 30 da kaybolmayı planlıyorum inşallah :)
inşallah gelicek olan arkadaş dedikleri kadar vardır yoksa her geelenle 15 gün takıl doğuma kadar böyle gitmese bari
ahmet abi rahat olmadı doğurursun eşin bebeğe bakar sen gelirsin beni yarı yolda bırakmassın dedi bana
bu arada gömleğim geldiiiiii iyiki L almışım çok sevdimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya denizim ben bu eslem turşusunu çok özledim dün turşu yerken aklıma düştü gözlerim doldu

denizcim bende 23 eylülde izne ayrılıyorum ama tıpkı senin yazdığın gibi sağlık koşullarım iizn verdiğince diye bende ekledim. Bende 23 eylülde 37 haftalık falan oluyorum sanırım böyle düşününce tırsıyorum ama ağır olmassam çalışmak iyi gelir. Evde oturamam ben sıkılırım en azından saon 3 hafta oturmuş olurum ama doğum 36-40 hafta arası oluncada annemler ve eşim söyleniyor bakalım nasip artık olmadı ofiste doğururum minnoşumu :)))
Hanzade kızını görmüşsün maşaallah canım eşinle ilgili konunun düzelmesine çok sevindim.
Elifçim babanın test sonuçları umarım temiz çıkar sende rahat bir nefes alırsın canım.
Leynaaaa ben dün 100 tane renkli balon aldım. Sabahtan başlıyorum şişirmeye :)))

hadi bakalım ha gayret yavaş yavaş şişirirsin çok zevkli güzel bir şey olacağa benziyor kocan görsün bakalım karısı nasıl süpriz yaparmış

hadi bakalım ha gayret yavaş yavaş şişirirsin çok zevkli güzel bir şey olacağa benziyor kocan görsün bakalım karısı nasıl süpriz yaparmış

he he çok heyecanlıyım inşallah hepsini şişirip bide pasta yapabilirim akşama kadar :)) Buarada eşim dün akşam ilk kez kızımızı hissetti çok sevindi göbüşümü öptü tabi bende çok sevindim :)) Ama yarın kayınvalidemler geliyomuş canım eşimle başbaşa olmıycaz anlıycan öyle cümbür cemaat bi yıl dönümü beni bekliyor anlıycan ama ben yinede şişiricem balonlarımı banane bu bizim 5. yılımız üstelik kızımda var. Kimsenin bu güzel günü mahvetmesine izin vermiycem

maşallahın var kuzum biliyorum, 41 kere maşallah sana da rüzgara da. ama buna güvenip çok yoruyosun kendini. zaman kavramın yok senin yaa gecen gündüzün haftasonun yok tatlişkom çok yoruyosun kendini. biraz daha dikkat etcektin hani. yine gezmiş haftasonu, gündüz ayrı, gece ayrı gezmişsin bi de :) olmuyo yaniii.
senin de planladığın şekilde olur inşallah canım. ben izin sonrası yüzsüzlük yapıp ücretsiz izin aldım. 1 yıla kadar kullanabilirsin dedi, utandım 6 ay aldım. onun için yıllık iznimi, doğum izni alana kadar dinlene dinlene kullanıcam. böylelikle çok yorulmam diye düşündüm.
ayy geldi mi ciciiiinnn :) güle güle giy canım benim iyi günlerinde inşallah.
valla ne yalan söyleyim yeşil zeytin görünce sen, turşu görünce eslem geliyor aklıma. tatildeyim demişti en son. sağlığı iyiyse ne mutlu bize ama bi haber eyle eslemcim yahuu.

Fatooşş :) sen de mi 23 eylülde ayrılıyosuun. ayy çok sevindim. bi de destek aldım sanki senden. ama senin 37. haftan olması sanki biraz fazla oluyo kuzum yaa.ofiste doğururum, yolda belde doğururum diye gülüyoruz ama gerçek olabilir o zaman böyle güler miyiz karşılıklı bilemicem şekercim :)
ben de evde oturamam ama bir sürü alışveriş işi de var. senin her şeyin hazır tabi, kafan rahat ohh ne güzel :) kızımın amcası öğretmen, yarın görev yaptığı şehirden geliyor ankaraya. kızımızın beşiğini alacakmış.karar verip beşik siparişini vericez. onu hallettik mi büyük iş bitiyor sanki :) diğer ihtiyaçları da haftasonları alır, hazırlık aşamasını tamamlarız inşallah.

kızlar keşke şişmesektee son ana kadar çalışsak hatta işyerinde doğursak evde çok bunalırım benn yaa duramam kocakarı gibi bi yerime takarım kafayı akşama kadar onla uğraşırım beyynnnnnnn şişmezsem bende ağırlaşmazsam son ana kadar çalışcam allahın izniyle doktor 10 ekim dedi ama bende 1 ekim gibi çıkarım heralde kısmettt sağlıcakla gelsin kuzularımızzzzzz

İnşallah hepimizin kalbinden geçen olsun inşallah. Bir tek son zamanlarda wc ihtiyacı çok sık oluyormuş yolumda duraksız en az 1 saat :))) bakalım neler olcak. hahahah

Aynı sorun hepimizde var sanırım zeynepcim ama evde çatlasan da patlasan da işyerinde doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabiliyosun canım. kızz yok işyerinde niye doğuralım, mis gibi tertemiz hastanelerimiz varken, hem kukularımızı görürler burda hem etraf kan olur, temizlemesinler :) amma fantastik düşüncelerimiz varmış bakalım daha neler çıkacak meyydane.

haklısın canım.buaralar hep öyle oldu.neyse şimdi geçmişiokudum sohbet edebiliriz.
aşımı oldum geldim azcık acıdı şimdi gayet iyiyim.hemşire oğlumun kalp atışlarını dinlerken oğlum tam o sırada tekmeledi.hemşirede diyoki hareketlerini hissediyomusun evet dedim daha şlimdi tekmeledi.
kübracım çiçekler için teşekkür edrim mis gibi kokuyor.

ofiste dogummm
kadının sancıları başlar suyu gelir oldugu yere yığılır millet başına toplanır
kadınlı erkekli meraklı bakışlar eşliğinde bebegin başı gelir doguran kadın bakmayınnnnn
görmeyinnnnnnnn diye münüşünü saklamaya çalışırrr tabi türk milleti kaza oldugunda
nasıl foto çekiyorsa böyle bir anı ölümsüzleştirmeden yapamaz veee çıkıttt diye cep telleriyle
foto çekerler

canımmm
maşallah oğluna inşallah ilerleyen zamanlarda da acımayacak kolun çabuk yaptırdın aşını...
sen sevdiysen ben sana hep gönderirim çiçek akşam menüsünü sormuşsun benim hiç bir fikrim yok biraz yeşil fasulyem vardı ama onu da yiyesim yok belki kızartma yaparım üstelik çaya da misafirlerim gelecek onlara ne yapmalıyım basit bir şeyler onu bilmiyorum senin bir fikrin var mı?

ayy canom neler diyosun ağzından yel alsın :) çıkıttt diyeymiş :) :) ayy Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…