canımmm
maşallah oğluna inşallah ilerleyen zamanlarda da acımayacak kolun çabuk yaptırdın aşını...
sen sevdiysen ben sana hep gönderirim çiçek akşam menüsünü sormuşsun benim hiç bir fikrim yok biraz yeşil fasulyem vardı ama onu da yiyesim yok belki kızartma yaparım üstelik çaya da misafirlerim gelecek onlara ne yapmalıyım basit bir şeyler onu bilmiyorum senin bir fikrin var mı?
canımmm
maşallah oğluna inşallah ilerleyen zamanlarda da acımayacak kolun çabuk yaptırdın aşını...
sen sevdiysen ben sana hep gönderirim çiçek akşam menüsünü sormuşsun benim hiç bir fikrim yok biraz yeşil fasulyem vardı ama onu da yiyesim yok belki kızartma yaparım üstelik çaya da misafirlerim gelecek onlara ne yapmalıyım basit bir şeyler onu bilmiyorum senin bir fikrin var mı?
ayy canom neler diyosun ağzından yel alsın :) çıkıttt diyeymiş :) :) ayy Allah korusun.
maşallahın var kuzum biliyorum, 41 kere maşallah sana da rüzgara da. ama buna güvenip çok yoruyosun kendini. zaman kavramın yok senin yaa gecen gündüzün haftasonun yok tatlişkom çok yoruyosun kendini. biraz daha dikkat etcektin hani. yine gezmiş haftasonu, gündüz ayrı, gece ayrı gezmişsin bi de :) olmuyo yaniii.
senin de planladığın şekilde olur inşallah canım. ben izin sonrası yüzsüzlük yapıp ücretsiz izin aldım. 1 yıla kadar kullanabilirsin dedi, utandım 6 ay aldım. onun için yıllık iznimi, doğum izni alana kadar dinlene dinlene kullanıcam. böylelikle çok yorulmam diye düşündüm.
ayy geldi mi ciciiiinnn :) güle güle giy canım benim iyi günlerinde inşallah.
valla ne yalan söyleyim yeşil zeytin görünce sen, turşu görünce eslem geliyor aklıma. tatildeyim demişti en son. sağlığı iyiyse ne mutlu bize ama bi haber eyle eslemcim yahuu.
ben domatesli pilav & cacık düşünüyorum akşama... öğlen kızartma ve karpuz yedik...
çay için de milföyden börek ve kek yap bence...
Afiyet olsun...
ben domatesli pilav & cacık düşünüyorum akşama... öğlen kızartma ve karpuz yedik...
Afiyet olsun...
hanzadecim gözün aydın. çok sağlıklıymış güzel kızın. Allah esirgesin ikinizi de. birbirinize dikkat edin, karşılıklı üzmeyin hee :)
Çok şükür teyzesi sağlıklıymış annesinin gerginliğinden hasar almadan kurtulmuş kuzum, deşarj olmam gerekiyordu sanırım oldum artık doğuma kadar relax :)
kızlar akşama menüde neler var aklıma birşey gelmiyor poffff
Bende aynı dertten muzdaribim ne yapsam evdede bir şey kalmadı... Sebze filan almam lazım..
ben domatesli pilav & cacık düşünüyorum akşama, belki 2 şer parça da tavuk yapabilirim... öğlen kızartma ve karpuz yedik...
Afiyet olsun...
Dün tavuklu pilav cacık karpuz yedik... Ne yapsam diye bende düşünüyorum... Sıcaklarda hiç çekilmiyor yemekler..
ahhh kuzum utandırıyorsun benisağol canım.
çiçekler kadar güzel insan gönderirse çiçekler sevilmezmi.çok sevdim.
bende de dolapta yeşil fasülye var ama onu bende yemek istemiyorum belki eşim yer.kızartmada iyi fikir.
canım misafirlerinede hazır bişeyler al istersen yorma kendini fazla.veya kek yanında milföyden bir börek tarzında bişeyler yap ama en kolayı hazır alma zaten çalışıyosun fazla yorma kendini.
denizim inan bana evde olunca daha çok fenalaşıyorum oturuyorum yok kalkıyorum ııı ıh uzanıyorum o hiç olmuyo rahat edemiyorum bi türlü göbeğimdendün iş çıkışı bir arkadaşımla buluşup alışveriş yaptık ona dakka başı sordu yoruldunmu diye yooo dedim en son dayanamadı ben yoruldum ya bi yerde oturup bişilermi içsek dedi 22.30 du eve girdim azcık uzandım hoop uyudum ne güzeldi bundan sonra böyle yapim diyorum eşime evde sığamıyorum bi yere gezim yorulanakadar sonra gelim sızim rahat rahat tutmayın beniii
ahhh kuzum utandırıyorsun benio senin güzelliğin:78:
göbeğinden mi rahatsız oluyosun hahahah dur kızzz daha yeni çıktı göbek neresi rahatsız etti seni sen bir de son aylarda gör onu
hanzadecim gözün aydın. çok sağlıklıymış güzel kızın. Allah esirgesin ikinizi de. birbirinize dikkat edin, karşılıklı üzmeyin hee :)
Çok şükür teyzesi sağlıklıymış annesinin gerginliğinden hasar almadan kurtulmuş kuzum, deşarj olmam gerekiyordu sanırım oldum artık doğuma kadar relax :)
Bende aynı dertten muzdaribim ne yapsam evdede bir şey kalmadı... Sebze filan almam lazım..
Dün tavuklu pilav cacık karpuz yedik... Ne yapsam diye bende düşünüyorum... Sıcaklarda hiç çekilmiyor yemekler..
kadınların klasikleşen sorunu oldu bu yemek mevzusu.evde sebze var ama sulu yemek yapmak istemiyorum.kızartma iyi bir alternatif oldu dolapta olan yemeklerle birlikte iyi olucak.benim eşim tavuk ağzına sürmez etide çok sevmez.
ahhh kuzum utandırıyorsun benio senin güzelliğin:78:
göbeğinden mi rahatsız oluyosun hahahah dur kızzz daha yeni çıktı göbek neresi rahatsız etti seni sen bir de son aylarda gör onu
utanma tatlım gerçekleri söylüyorum.
düşünmüyo değilim leyna kara kara düşünüyorum hemde :18: sağa sola dönerken 4 kerede anca dönebiliyorum ayakkabılarımı bağlarken nefesim kesiliyo yere bişi düşünce bu ifadeyledüşen şeye bakıyorum neden düştün der gibi ondan ben hep gezim durmim yüriyim alışveriş yapim mağazaları talan edim arkadaşlarımla buluşim böyle süper vallahi göbeğim aklıma gelmiyo elim ayağımda şişmiyo ağrımda olmuyo durmak yok banaaa haydi oğlum anan nereye sen oraya
düşünmüyo değilim leyna kara kara düşünüyorum hemde :18: sağa sola dönerken 4 kerede anca dönebiliyorum ayakkabılarımı bağlarken nefesim kesiliyo yere bişi düşünce bu ifadeyledüşen şeye bakıyorum neden düştün der gibi ondan ben hep gezim durmim yüriyim alışveriş yapim mağazaları talan edim arkadaşlarımla buluşim böyle süper vallahi göbeğim aklıma gelmiyo elim ayağımda şişmiyo ağrımda olmuyo durmak yok banaaa haydi oğlum anan nereye sen oraya
ayy edaaa haline güleyim mi ağlayım mı bilemedim. napsak koca bir yara bandı mı yapıştırsak göbeğine, neyle kamufle etsek bilemedim. ama bu gittiğin yol yol değil bacım çocuğu ordan oraya sürükleme, oturabildiğin kadar otur evdeçok yorulunca kaslarımızda biriken laktik asit şeysi, bebeklerimize geçiyor bitanem çocuk da yoruluyor. onların kasları gelişme döneminde annesi. uyusun da büyüsün oğlumuz. sen hareket ettikçe dirlik vermicen ki, uyuyup da büyümek nerrdee. bi de sporcu olacak yavrumuz. onun sağlığını tehlikeye atma canım. öptüm sizi mmuckks.
Fatooşş :) sen de mi 23 eylülde ayrılıyosuun. ayy çok sevindim. bi de destek aldım sanki senden. ama senin 37. haftan olması sanki biraz fazla oluyo kuzum yaa.ofiste doğururum, yolda belde doğururum diye gülüyoruz ama gerçek olabiliro zaman böyle güler miyiz karşılıklı bilemicem şekercim :)
ben de evde oturamam ama bir sürü alışveriş işi de var. senin her şeyin hazır tabi, kafan rahat ohh ne güzel :) kızımın amcası öğretmen, yarın görev yaptığı şehirden geliyor ankaraya. kızımızın beşiğini alacakmış.karar verip beşik siparişini vericez. onu hallettik mi büyük iş bitiyor sanki :) diğer ihtiyaçları da haftasonları alır, hazırlık aşamasını tamamlarız inşallah.
ofiste dogummm
kadının sancıları başlar suyu gelir oldugu yere yığılır millet başına toplanır
kadınlı erkekli meraklı bakışlar eşliğinde bebegin başı gelir doguran kadın bakmayınnnnn
görmeyinnnnnnnndiye münüşünü saklamaya çalışırrr tabi türk milleti kaza oldugunda
nasıl foto çekiyorsa böyle bir anı ölümsüzleştirmeden yapamaz veee çıkıttt diye cep telleriyle
foto çekerler
çok sevgili kocam gülüyo canım sende gülebilirsin enişten gibi ben bile bazen halime gülüyorum
bak bu söylediğini bilmiyodum ben devamlı hareket halinde olmam benim içinde oğlum içinde iyi diye düşünüyodum heptaam bu haftasonuda gezim daha yok
bizde sizi öptük tatlı dilli teyzemiz ve pambık kızı
aytencim demekkki aynı düşünceymişiz bende eğer elleriyle hazırlamak isterse milföy ve kek dedim.
Öğlen oldu ancak geldik, herkes iyidir umarım :) Biz doktordan geldik kızımla elhamdülillah iyiymiş kızım ayaklarını gördüm kukusunu gördüm hemde çok net elleri filan yerim ben onları :) babasına benziyor, dr. cd verdi yine şimdi izledim, bir hayli andırıyor. Neyse babasıda güzeldirSağlıklı olsunda yavrum... kuş gibiyim .. Çok gerilmiştim geçen bir iki gün kızımı görünce kanatlandım resmen... İşlerim çok fena yığılı erken bitirirsem erken kaçıcam... RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN bana bu duyguyu yaşattığı için diye diye, şükür ede ede geldim... Dilerim kucağımda görmek te nasip olur.. Dileyen herkese tüm kadınlara yaşatır rabbim inşallah bu duyguyu...
Bu arada ben tatil planı yapmadım ve sormadımda ama doktorum sen niye tatile çıkmıyosun dedi :))) Bebek için dedim, erdeğe kadar gidebilirsin dedi.. Korkma biş olmaz dedi. Bana illa tatil yap diyor canım doktorum :) ama düşünmüyorum otelede gitsem yorulucam bu halimle gerek yok.. 1 ay sonra ramazan zaten, istanbulda kıyı kesimlerinde takılcaz kocamla :) bebeğim sağlıklı ya bana tatil gibi geliyor.. Ama denize giricem istanbulda biraz bronzlaşıcam :) deniz olmadan olmuyor aş eriyorum sanırım su suu suuuu :)
Bu arada akşam eşim dediki, annesini aramış görümcem ve eltim dün akşam yola çıktılar eşimde annesini arayıp anne çok sıkışığız hastane masraflarımız var hanzadede çalışıyor bu haliyle zor oluyor onada... ancak karşılıyoruz kendi masraflarımızı istediklerini gönderemiyorum demişkayınvalidem ne dedi bilmiyorum ama kızlar iyiki aramamışım o sinirle iyiki arattırmamışsınız eşimin arayıp söylemesi çok daha güzel oldu cuk oldu.. Banada diyor ki çok yoruluyorsan dayanamıyorsan gitme artık ben bir şekilde hallederim kapatırım borcu Canım ya, acaba seni keserim dedim diyemi etkilendi yoksa halimemi üzüldü onu çözemedim çok uzattım dimi yine, sustum
yok duygucum ben şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptırmıştım. Kanı öyle damardan almıyorlar, şeker ölçme cihazıyla parmağına küçük bir iğne batırıp açlık kan şekerini ölçüyorlar sonra sana çözelti halindeki şekeri bir bardak su ile karıştırıp içiriyorlar. O şekilde 1 saat bekledikten sonra yine şeker ölçümü yapan cihazla şekerini ölçüyorlar. Açlık kan şekeri 120 nin altında çözeltiyi içtikten sonraki şekerinde 185 in altında ise bi problem yok demek ama bu sınırlara yakın yada üzerindeyse 100ml yükleme daha yapıp tekrar şekere bakılıyor. Yani sağlık ocağında yaptırabilirsin canım bi sorun yoksa toplam 1 saat sürüyor. Şekerli suyu içmek aç karnına biraz bulantı yapıyor birazda halsizlik ama geçiyor.
buarada herkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?