2011 Ekim Anneleri

ben domatesli pilav & cacık düşünüyorum akşama, belki 2 şer parça da tavuk yapabilirim... öğlen kızartma ve karpuz yedik...
çay için de milföyden börek ve kek yap bence...
Afiyet olsun...

Son düzenleme:

sağol canım.
çiçekler kadar güzel insan gönderirse çiçekler sevilmezmi.çok sevdim.
bende de dolapta yeşil fasülye var ama onu bende yemek istemiyorum belki eşim yer.kızartmada iyi fikir.
canım misafirlerinede hazır bişeyler al istersen yorma kendini fazla.veya kek yanında milföyden bir börek tarzında bişeyler yap ama en kolayı hazır alma zaten çalışıyosun fazla yorma kendini.

denizim inan bana evde olunca daha çok fenalaşıyorum oturuyorum yok kalkıyorum ııı ıh uzanıyorum o hiç olmuyo rahat edemiyorum bi türlü göbeğimden dün iş çıkışı bir arkadaşımla buluşup alışveriş yaptık ona dakka başı sordu yoruldunmu diye yooo dedim en son dayanamadı ben yoruldum ya bi yerde oturup bişilermi içsek dedi 22.30 du eve girdim azcık uzandım hoop uyudum ne güzeldi bundan sonra böyle yapim diyorum eşime evde sığamıyorum bi yere gezim yorulanakadar sonra gelim sızim rahat rahat tutmayın beniii

ben domatesli pilav & cacık düşünüyorum akşama... öğlen kızartma ve karpuz yedik...
çay için de milföyden börek ve kek yap bence...
Afiyet olsun...

önerin için teşekkür ederim canım senin öğlen menün benim akşam menüm olsun o zaman çünkü senin akşam menün de benim öğlen menümdü
bu hafta 3 defa kek yaptım midem bulanmaya başladı kekten ama bakalım tarçınlı cevizli iyi bir alternatif olabilir

ahhh kuzum utandırıyorsun benio senin güzelliğin:78:

göbeğinden mi rahatsız oluyosun hahahah dur kızzz daha yeni çıktı göbek neresi rahatsız etti seni sen bir de son aylarda gör onu

ahhh kuzum utandırıyorsun benio senin güzelliğin:78:

göbeğinden mi rahatsız oluyosun hahahah dur kızzz daha yeni çıktı göbek neresi rahatsız etti seni sen bir de son aylarda gör onu

düşünmüyo değilim leyna kara kara düşünüyorum hemde :18: sağa sola dönerken 4 kerede anca dönebiliyorum ayakkabılarımı bağlarken nefesim kesiliyo yere bişi düşünce bu ifadeyle düşen şeye bakıyorum neden düştün der gibi ondan ben hep gezim durmim yüriyim alışveriş yapim mağazaları talan edim arkadaşlarımla buluşim böyle süper vallahi göbeğim aklıma gelmiyo elim ayağımda şişmiyo ağrımda olmuyo durmak yok banaaa haydi oğlum anan nereye sen oraya

evet yaa şimdiden çok zor oluyooo ayakkabı baglama yatakta sağdan sola dönmek tam
anlamıyla işkence dün patates soyuyorum koltuga yayılmışım patates elimden düştü
ben patatese patates bana baktı bakışıyoruz resmen eşimde bana bakıyo dönüp telepati
gücüyle o patatesi yerden kaldıramazsın didi

ayy edaaa haline güleyim mi ağlayım mı bilemedim. napsak koca bir yara bandı mı yapıştırsak göbeğine, neyle kamufle etsek bilemedim. ama bu gittiğin yol yol değil bacım çocuğu ordan oraya sürükleme, oturabildiğin kadar otur evde çok yorulunca kaslarımızda biriken laktik asit şeysi, bebeklerimize geçiyor bitanem çocuk da yoruluyor. onların kasları gelişme döneminde annesi. uyusun da büyüsün oğlumuz. sen hareket ettikçe dirlik vermicen ki, uyuyup da büyümek nerrdee. bi de sporcu olacak yavrumuz. onun sağlığını tehlikeye atma canım. öptüm sizi mmuckks.

Önceden zorla yemek yerdim, sırf doymuş olmak için. şekerim düşer, başım dönerdi. şimdi yemekleri gördükçe gözüm dönüyor hangisini yesem diye Grupanya.com da ankara sayfasında güzel yemek menüleri var hanımlar, çok ucuza geldi. balık ve kiloyla köfte yapan yerler var ya, onlar çok ucuz bugün. ikişer tane aldım az önce

çok sevgili kocam gülüyo canım sende gülebilirsin enişten gibi ben bile bazen halime gülüyorum
bak bu söylediğini bilmiyodum ben devamlı hareket halinde olmam benim içinde oğlum içinde iyi diye düşünüyodum hep taam bu haftasonuda gezim daha yok
bizde sizi öptük tatlı dilli teyzemiz ve pambık kızı

kızlar trendyolda polo nun erkek ayakkabıları 120 küsürden 50 liraya düşmüş eşime aldım bir tane çok güzel görünüyor kendinize almak istersenizde markofonide var polo nun ayakkabıları çok güzeller onlarda 50 lira aklınızda bulunsun belki işinize yarar

İnşallah herşey yolunda giderde 23 eylüle kadar çalışırım canım ama tabi zorlanırsam daha önce bırakırım, patronumada açıkça söyledim oda sağolsun çok anlayışlı idare edicez artık birbirimizi :)) Buarada pamuk kızının beşiğini alıcak olmanıza çok sevindim. Kullanışlı içinize sinen bir beşik al canım bazen çok güzel ve sevimli görünenler pek kullanışsız olabiliyor..

ha ha ha ilahi canom yaaa sen olmasan naparız bilmem. Nerden aklına geliyor böyle şeyler merak etme benim ofisimde erkek yok ama 4. katta ve asansörler sık sık arızalanır öyle bişey olursa muhtemelen merdivenlerden inmeye çalışırken doğuruum neyse şaka biyana hepimizi Allah korusun, zamanında ve kolay doğumlar versin hepimize inşallah..

Tatlım kendini çok yormak iyi değil tabi ama çok yürüyenlerin doğumları kısa sürermiş ve çok kolay olurmuş. Ağrısız sızısız doğum için gerekli açılma oluverirmiş eee sonrada 1-2 saat içinde doğum gerçekleşirmiş. Bence seninde öyle olucak. Hem yorulsan anlarsın mutlaka biyerin ağrır seni zorlar yada ödemin falan olur. Gezmelerine vücut alışkın demekki bu tempo seni zorlamıyor ozaman yürümeye devam ama arada dinlenmek şartıyla :)))

Ben de toparlanayım, az sonra çıkarım. Eve gider dinlenir, yemek yer yürüyüşe çıkarız. Pazar var bugün, pazara uğrar meyve alır eve döner happur huppur yerim Size de afiyet olsun şimdiden, öptüm sizi şekerler. Kendinize iyi bakın hepinize iyi akşammlaarr

Merhaba kızlar. Anca geçmişi okudum. Çok şükür herkes iyi.

Hanzedeciğim bebişin iyi çok şükür, Ne güzel görmüş rahatlamışsın. Darısı bana. Ama daha çok var, ayın 14ünde. Pofffffffff... Kocanda anlamış seni. İşte bazen bağrınmak işe yarıyor. Artık gereksiz şeylere sıkma canını.

Fatoş bu verdiğin değerler canım 50lik içinmi. Neden soruyorum, şekerli suyu içince 140 diye duymuştum. Umarım senin değerler doğrudur, çünkü benim 158 çıktı. Doktorum normal dedi ama ben nette 140ı görünce kuşkuya düştüm. Kontrolede epey var soramıyorum bir türlü dr.uma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…