2011 Ekim Anneleri

Evet canım 50 lik için. Doktorum ilk olarak 50 lik yaptıklarını açken 120 nin çözeltiyi içtikten sonrada 185in üzerine çıkmaz yada bu değerler sınırlarda olmaz ise 100 lük şeker yüklemesini yapmaya gerek görmediklerini söyledi. Eğer ilk yüklemede değerlerde bir anormallik olursa 100 lük yapıldığını ve toplamda 2 yerine 4 kez kana bakıldığını söyledi. Benim açlık kan şekerim 90 çözeltiyi içtikten sonrakide 124 çıktı doktorum risk grubunda olmadığımı buyüzden 100 lük yükleme yapılmasını istemiyceni söyledi. Bende ısrarla alt ve üst sınırı sordum oda bahsettiğim sınırları söyledi. 140 belkide 100 lük şeker yüklemesi için sınırdır canım yada yanlış bilgidir sonuçta ben bizzat doktorumdan aldım bu bilgiyi. Hem senin doktorunda sonuca normal demiş. Ama benim doktorum yinede tatlılardan olabildiğince uzak durmamı canım isteyince meyve yememi istedi çünkü hamilelikte şeker problemi tatlıyı çok yiyenlerde oluyormuş genelde bir sorun olmasada tedbirli olmakta fayda var dedi.

Son düzenleme:

İçimi rahatlattın sağol canım. Dr.a gittiğimde değerlerden haberim yoktu, ona sormakta hiç aklıma gelmedi muaynede. Eve gelince içime bir kurt düştü. Yaz olduğu için dondurma yiyorum ama uzak durmaya çalışayım bare ondanda. Ne kadar başarılı olurum tartışılır tabi.

ağzın bal yesin bende nedense kolay doğurucam diye düşünüyorum hep çok şükür herşeyim rahat ya o da kolaycana olur gibi geliyo inşallah :) kesinlikle vücut alışık canım leyleği havada görenlerdenim birinin bana haydii demesi yeter en önde giderim biz karı koca yollarda yaşarız bize kalsa 2009 da istanbuldan fethiyeye gittik hemde motosikletle 2000 kilometre yol yaaptık ah bi karavanımız olsaaa

Anammmm.. Nettin sen Deniz?? Kendimden utandım valla. Bana bıraksalar Temmuzu bitirip kaçayım diyorum. Evde sıkılıcamdan emin olduğum için ağustos sonuna kadar çıkmayı düşünmüyorum şimdilik. Ama sabahları çok zor kalkıyoruuum.

Bu arada yerime eleman bulundu.. Kız pazartesi başlıyor. Yalnız fazla teknik bilgisi yok, bende 2 ayda öğretirim ben onu didiiiim. Şimdi Edanın elemanının gittiğini duyunca acaba hata mı ettim dedim...:44:Amaaan kısmet bakalım..

Rica ederim canımcım ni dimek?

Yaaaa Mersine mi gidiyoooonnn? Deme öyleee. Çok yüzme emi Biz yüzemiyoz daaa

Hadi Eda bu kızlar çalışssın biz işten çıkp gezek. Sonra onlar da kıskansın biziiii.
Ya şaka bir yana son zamanlarımızı rahat geçirmek iyi olur.Çünkü doğumdan sonra maraton bizi bekliyor inşallah. Hem Haziran annelerine bakarsak haziran15 inde doğum yapmamış çok az insan kalmıştı. Bir de benim ablamda 32 de doğum iznine ayrıldı. Tam rahatlamıştı ki 37 de doğum yaptı. Hala der ki keşke "erken çıkabilirsin dediklerinde çıkıp hamileliğin keyfini çıkarsaymışım. Tam eğlenmeye başlamıştım ki doğdu" der. Laf aramızda kendisi de aynı edacık gibi doğuma kadar fellik fellik gezdi.

Sen de mi Brütüs üfff bende kovulana kadar çıkmiim madem ööle.

Ya öldüm gülmekten yeşilim burada Ofis arkadaşım bu kız kafayı tırttı heralde dercesine yandan yandan bana bakıyoo. Üff ne güzel muhabbetler kaçırıyorum ben yaa

Neyseee, iş çıkışı yaklaştı. Son işleri toparlamam lazım. Ben kaçarrr...Öptüm hepinizi güzellerrrr. Yarın görüşürük inşallah.

dondurmayı bende yiyorum hemde her gün bir külah ama yıllardır çayı şekersiz içerim, hamilelikten beridirde tatlı şeylere ilgim azaldı yani tatlı olarak yediğim bi karpuzum birde dondurmam var oda oluversin artık kızımın tatlıyada ihtiyacı vardır heralde değilmi ? Bence dondurmanı ye ama oturup yarım kilo- bir kilo tatlıyı tek seferde yeme şekerinde yokmuş zaten. Hamileyiz canım doktorlar utanmasa diyete sokçaklar bizi ala ala 1,5 kilo almışım beyefendiye beğendiremiyoruz kızartma yok tatlı yok diyor başka bişi demiyor. ama ben kendi bildiğimi yapıyorum valla abartmadan canımın çektiğini yiyorum madem herşey normal niye herşey yasak olsun onada aynen sizin dediğiniz gibi yemiyorum hiç diyorum :))

zeytinnnn bişey diyeyimmi hakikatten sen varya çok kolay dogum yapacaksın bu kadar tempo gezmeler tozmalar dogumda nasıl işine yarıcak varyaaaaaaaaaa inşallah bir avazda dogurursunnnn

bende elimden geldiğince yürüyorum canım. En azından yarım saat zaten mağazada bakıyorum oooo gün bitiveriyor. akşamda eve gidince yorulup uyuyveriyorum oyüzden uyku sorunum yok şükür. Buarada eşimle benimde en büyük hayalimiz karavan almak. uff hafta sonları bile istediğimiz yere gidebiliriz her beğendiğimiz yerde durup keyfini çıkarabiliriz :)) Biz eşimle evlendiğimiz ay toplam 3608 km yol yapmıştık. Millet bize bakıp şaşırıyordu leyleği havadamı gördünüz diye ama bana gezmek olsun çine bile giderim hiç üşenmem :))

Eşinin tepkisine çok güldüm canom hakkını vermek lazım telepati demek he :)

bende pazara çıkmak istiyorum , ama önce bir pazar arabası almalıyım yoksa alır aldıklarımıda taşıyamam yolda kalırım

Ben sabah 2 kaşık pekmez yedim, aman nasıl olsa unutup pekmez yedim test yapılamaz diye birde kakaolu kek yedim kızçem oynasın zıplasın güzelce göreyim diye, birde üzerine 50 cc lik glikoz yüklediler doktora ölmem dimi dedim. Eeee kekleri pekmezleri yemeden önce düşüncektin dedi ama şakayla.. tabi bende şekerim fırlarsa diye bir tedirginlik oluştu... Neyse önce açlık şekeri için kan verdi,1 saat sonra tokluk için tekrar verdim...

Açlık ş. 74.1 ila 106 arasında olmalıymış benim 96 çıktı tabi pekmezle kekin etkisi var az biraz :) Toklukta 120 çıktı.. Değerlerim normal Tokluk şekerinin sınırlarını bilmiyorum bende ama normal dedi. Birde pekmez dışında tatlı bir şey yiyemiyorum ben..

Son düzenleme:
rumuzum neşen daim olsun canım arkadaşım, sen yeterki iste ve bana gezmek de ben şimdi çıkim işten göbek göbeğe gezelim sefamız olsunnn demek ablanda benim gibiydi ve kolay doğurdu he ay ne güzel oldu bunu duymak benim annem ablamıda benide evde doğurmuş sancılandıktan yarım saat sonra doğuvermişiz hiç bişi anlamadım der annem hep inşallah anneme çekmişimdir bende bi kardeşim sezeryan o da 6.5 aylık doğdu kordon dolanmasından aman Allah korusun bebelerimizi

zeytinnnn bişey diyeyimmi hakikatten sen varya çok kolay dogum yapacaksın bu kadar tempo gezmeler tozmalar dogumda nasıl işine yarıcak varyaaaaaaaaaa inşallah bir avazda dogurursunnnn

Kolay yaparda erken yapmasa bari Edaa kız çok ayakta kalma öyle saatlerce, yarım saatte bir otur dinlen... 28. HAFTADAN SONRA DOĞUM İÇİN YÜRÜYÜŞLERE BAŞLA diyorlar.. rahim açıklığı olmasın diye aman diyim... :)

Ne işim bitti nede sizinle muhabbet edebildim :) Güya erken gidicektim pehh, neyse şimdi çıkıyorum hala ne yemek yapacağımı bulamadım İyi akşamlar kızlar yarın herkesi sağ salim mutlu mesut huzurlu görmek dileğiyleee :) Muckss...

yemeğim olmasına rağmen .. sarımsaklı yoğurtlu soslu makarna canım çekti :) diğer yemekte sulu patates + bezelye yemeği.. ben seviyorum da eşim 1 kez yedi bi daha yemez ondan..
makarna da 1ay falan olmuştur yemeyeli

bu arada kızlar bacaklarınız da kasılmalar oluyo mu ya sabahları krampla uyanıorum

Canım bendede Salı sabahı oldu ama ne bağırdım ne bağırdım eşim bismillah diye diye zıpladı doğuruyorum sandı, hala kramp giren yer acıyor.. Magnezyum kullanıyorum ona rağmen oldu kullanmasam zıplatacak her gün demek ki..

Makarnadan gına geldi bezelyeyi eşim sevmez patateside iki gün önce kıymalı yapmıştım puf.. Ben gidip markete dalayım, hadi bu kez kaçtım

aynen benımde ole çok kotu oluo bende kullanıorm onlar fazla yaramıo galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…