Fatoş bu verdiğin değerler canım 50lik içinmi. Neden soruyorum, şekerli suyu içince 140 diye duymuştum. Umarım senin değerler doğrudur, çünkü benim 158 çıktı. Doktorum normal dedi ama ben nette 140ı görünce kuşkuya düştüm. Kontrolede epey var soramıyorum bir türlü dr.uma.
Evet canım 50 lik için. Doktorum ilk olarak 50 lik yaptıklarını açken 120 nin çözeltiyi içtikten sonrada 185in üzerine çıkmaz yada bu değerler sınırlarda olmaz ise 100 lük şeker yüklemesini yapmaya gerek görmediklerini söyledi. Eğer ilk yüklemede değerlerde bir anormallik olursa 100 lük yapıldığını ve toplamda 2 yerine 4 kez kana bakıldığını söyledi. Benim açlık kan şekerim 90 çözeltiyi içtikten sonrakide 124 çıktı doktorum risk grubunda olmadığımı buyüzden 100 lük yükleme yapılmasını istemiyceni söyledi. Bende ısrarla alt ve üst sınırı sordum oda bahsettiğim sınırları söyledi. 140 belkide 100 lük şeker yüklemesi için sınırdır canım yada yanlış bilgidir sonuçta ben bizzat doktorumdan aldım bu bilgiyi. Hem senin doktorunda sonuca normal demiş. Ama benim doktorum yinede tatlılardan olabildiğince uzak durmamı canım isteyince meyve yememi istedi çünkü hamilelikte şeker problemi tatlıyı çok yiyenlerde oluyormuş genelde bir sorun olmasada tedbirli olmakta fayda var dedi.
Tatlım kendini çok yormak iyi değil tabi ama çok yürüyenlerin doğumları kısa sürermiş ve çok kolay olurmuş. Ağrısız sızısız doğum için gerekli açılma oluverirmiş eee sonrada 1-2 saat içinde doğum gerçekleşirmiş. Bence seninde öyle olucak. Hem yorulsan anlarsın mutlaka biyerin ağrır seni zorlar yada ödemin falan olur. Gezmelerine vücut alışkın demekki bu tempo seni zorlamıyor ozaman yürümeye devam ama arada dinlenmek şartıyla :)))
off geldim. çok yoruldum. yine yorgunum yine uykum var. bi de başıma iş açtım ki sormayın. izin düzenlemesi yapılıyor şirkette. iki üç gündür bilgi istiyorlardı benden. düşündüm taşındım, 35. haftanın sonunda ayrılcam dedimşimdi de geç mi oldu diye içim içimi yiyor. ama raporun başına da ekledim, "sağlık koşullarım elverdiği sürece" çalışacağım, 23 eylül itibariyle ayrılacağım filan dedim gönderdim şimdi. bir problem olmazsa yolda belde doğurmazsam daha uzuuun bir çalışma dönemi beni bekliyor :)
Rica ederim canımcım ni dimek?yok canım el ayak bilekleriyle alakalı bir şey yok sadece normal baskül gibi üzerine çıkıyorsun o ölçüm yapıyor ama sakıncalıysa değiştirip yerine normal bir baskül alıyım bari bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım...
selam teyzoşlarrrr
bu sabah ilk 50 lik şeker yüklemesi yaptırdım.buradan da dün sormuştum aç mı tok mu gidicez diye ya herkes aç demişti.ben de aç gittim.meğerse farketmezmiş.şaşırdımdemekki her hastane farklı uyguluyor
neyse sonuçları aldık.benimki biraz yüksek çıkmış.ikinciyide yaptırmam gerekmiş.azıcık sinir oldum ama olsun doktor amcası kızımın sağlıklı olduğunu söyledi.yüzünü de gördük.çok şirindiiiii
bu arada ben bugün itibariyle tatile çıkıyorum.eşimle mersine gidiyoruz.malum aileler orda.yazı orada geçireceğiz.internet bulduğum her fırsatta gelip ziyaret ederim sizleri.eylül başında tekrar görüşmek üzere canlarım.bebişlerinize çoook çokkk iyi bakın.beni sakın kimse unutmasın haaa.gelince bu turkuaz da kimdi demeyin
tekrar görüşmek üzereee
oyyyyyyyy denizim 35 çok yahuu ben 25 te ayrılma planları yapmaya başladım pazartesi yeni bir kız gelecek herşeye 0 dan başlıycaz neyseki bu gelenin altyapı sağlammış inşallah tez kaparda bende kaçarım evimin kadını çocuğumun anası olasım var
Canım bende eylül sonu gibi çıkmayı planlıyorum. Rabbim izin verir bebeğimde aceleci davranmazsa tabikiBen tamamen işi bırakacağım için elverdikçe çalışıp oğlumun ihtiyaçlarını daha rahat alayım diyorum.
ofiste dogummm
kadının sancıları başlar suyu gelir oldugu yere yığılır millet başına toplanır
kadınlı erkekli meraklı bakışlar eşliğinde bebegin başı gelir doguran kadın bakmayınnnnn
görmeyinnnnnnnndiye münüşünü saklamaya çalışırrr tabi türk milleti kaza oldugunda
nasıl foto çekiyorsa böyle bir anı ölümsüzleştirmeden yapamaz veee çıkıttt diye cep telleriyle
foto çekerler
düşünmüyo değilim leyna kara kara düşünüyorum hemde :18: sağa sola dönerken 4 kerede anca dönebiliyorum ayakkabılarımı bağlarken nefesim kesiliyo yere bişi düşünce bu ifadeyledüşen şeye bakıyorum neden düştün der gibi ondan ben hep gezim durmim yüriyim alışveriş yapim mağazaları talan edim arkadaşlarımla buluşim böyle süper vallahi göbeğim aklıma gelmiyo elim ayağımda şişmiyo ağrımda olmuyo durmak yok banaaa haydi oğlum anan nereye sen oraya
İçimi rahatlattın sağol canım. Dr.a gittiğimde değerlerden haberim yoktu, ona sormakta hiç aklıma gelmedi muaynede. Eve gelince içime bir kurt düştü. Yaz olduğu için dondurma yiyorum ama uzak durmaya çalışayım bare ondanda. Ne kadar başarılı olurum tartışılır tabi.
ağzın bal yesin bende nedense kolay doğurucam diye düşünüyorum hep çok şükür herşeyim rahat ya o da kolaycana olur gibi geliyo inşallah :) kesinlikle vücut alışık canım leyleği havada görenlerdenim birinin bana haydii demesi yeter en önde giderimbiz karı koca yollarda yaşarız bize kalsa 2009 da istanbuldan fethiyeye gittik hemde motosikletle 2000 kilometre yol yaaptık ah bi karavanımız olsaaa
evet yaa şimdiden çok zor oluyooo ayakkabı baglama yatakta sağdan sola dönmek tam
anlamıyla işkence dün patates soyuyorum koltuga yayılmışım patates elimden düştü
ben patatese patates bana baktı bakışıyoruz resmen eşimde bana bakıyo dönüp telepati
gücüyle o patatesi yerden kaldıramazsın didi
Ben de toparlanayım, az sonra çıkarım. Eve gider dinlenir, yemek yer yürüyüşe çıkarız. Pazar var bugün, pazara uğrar meyve alır eve döner happur huppur yerimSize de afiyet olsun şimdiden, öptüm sizi şekerler. Kendinize iyi bakın hepinize iyi akşammlaarr
Evet canım 50 lik için. Doktorum ilk olarak 50 lik yaptıklarını açken 120 nin çözeltiyi içtikten sonrada 185in üzerine çıkmaz yada bu değerler sınırlarda olmaz ise 100 lük şeker yüklemesini yapmaya gerek görmediklerini söyledi. Eğer ilk yüklemede değerlerde bir anormallik olursa 100 lük yapıldığını ve toplamda 2 yerine 4 kez kana bakıldığını söyledi. Benim açlık kan şekerim 90 çözeltiyi içtikten sonrakide 124 çıktı doktorum risk grubunda olmadığımı buyüzden 100 lük yükleme yapılmasını istemiyceni söyledi. Bende ısrarla alt ve üst sınırı sordum oda bahsettiğim sınırları söyledi. 140 belkide 100 lük şeker yüklemesi için sınırdır canım yada yanlış bilgidir sonuçta ben bizzat doktorumdan aldım bu bilgiyi. Hem senin doktorunda sonuca normal demiş. Ama benim doktorum yinede tatlılardan olabildiğince uzak durmamı canım isteyince meyve yememi istedi çünkü hamilelikte şeker problemi tatlıyı çok yiyenlerde oluyormuş genelde bir sorun olmasada tedbirli olmakta fayda var dedi.
zeytinnnn bişey diyeyimmi hakikatten sen varya çok kolay dogum yapacaksın bu kadar tempo gezmeler tozmalar dogumda nasıl işine yarıcak varyaaaaaaaaaa inşallah bir avazda dogurursunnnn
zeytinnnn bişey diyeyimmi hakikatten sen varya çok kolay dogum yapacaksın bu kadar tempo gezmeler tozmalar dogumda nasıl işine yarıcak varyaaaaaaaaaa inşallah bir avazda dogurursunnnn
Ne işim bitti nede sizinle muhabbet edebildim :) Güya erken gidicektim pehh, neyse şimdi çıkıyorum hala ne yemek yapacağımı bulamadımİyi akşamlar kızlar yarın herkesi sağ salim mutlu mesut huzurlu görmek dileğiyleee :) Muckss...
bu arada kızlar bacaklarınız da kasılmalar oluyo mu ya sabahları krampla uyanıorum
yemeğim olmasına rağmen .. sarımsaklı yoğurtlu soslu makarna canım çekti :) diğer yemekte sulu patates + bezelye yemeği.. ben seviyorum da eşim 1 kez yedi bi daha yemez ondan..
makarna da 1ay falan olmuştur yemeyeli
Canım bendede Salı sabahı oldu ama ne bağırdım ne bağırdım eşim bismillah diye diye zıpladı doğuruyorum sandı, hala kramp giren yer acıyor.. Magnezyum kullanıyorum ona rağmen oldu kullanmasam zıplatacak her gün demek ki..
bu arada kızlar bacaklarınız da kasılmalar oluyo mu ya sabahları krampla uyanıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?