benim çenemde kocaman oldu
ayy inş canım yaa hayırlısıyla doğsunlar resimleri ekleriz buraya inşallahyok duygucum ya kendiliğinden çıktı başta küçüktü şimdi iyice büyüdü kahverengi leke
[ı]bu arada bu lekeler ıcın krem duymustum ..kullanında artmasın ve gecsın ınsaallah arkadaslar..[/ı]
öyle yapıyorum canım daha fazla olmasından korkuyorum dayımın kızı çillenmişti mesela sanırım kız çocuğu olanlarda böyle oluyo..:18::18::18:doğumdan sonra geçer inşallah bazıları kalıcı oluyomuş ama bazıları geçiyomuş Sen yinede krem kullanda çoğalmasın
benim cenemde kirmizi oldu anlimda kahve rengi insallah sonra giderler(((
bende günes kremı ıyı gelıyor duydum
öyle yapıyorum canım daha fazla olmasından korkuyorum dayımın kızı çillenmişti mesela sanırım kız çocuğu olanlarda böyle oluyo..:18::18::18:
inş giderler tenim beyaz kötü duruyo valla
öyle yapıyorum canım daha fazla olmasından korkuyorum dayımın kızı çillenmişti mesela sanırım kız çocuğu olanlarda böyle oluyo..:18::18::18:
Inş giderler tenim beyaz kötü duruyo valla
sanırım hamılelık lekelerı cıkıyor yuzunuzde arkadaslar..ablamdada cıkmıstı..umarım artmaz sonra ablamınkıler gecmedı hala duruyor cunku..:26:
bazılarıda dıyor dogum yaparken sacınla sılecekmıssın:)) ız olan yerlerı gecıyomus.
Kız annenin güzelliği alır derler Bende korkuyorum çıkmasından inşallah çıkmazda
Kız annenin güzelliği alır derler Bende korkuyorum çıkmasından inşallah çıkmazda
saçımla mı kız sonra beni deli diye kapatmasınlar tımarhaneye
Sizi hoş sohbetler ben kaçtım
İyi akşamlar
masallah hepsini aldi bir sey birakmadi cene alin yüz :))))
Sizi hoş sohbetler ben kaçtım
İyi akşamlar
bilmiyorum öle dediler :)))
ole deme annesı üzülür sonra kızın herşeye değer onların varlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?