2011 Ekim Anneleri

ayy inş canım yaa hayırlısıyla doğsunlar resimleri ekleriz buraya inşallah yok duygucum ya kendiliğinden çıktı başta küçüktü şimdi iyice büyüdü kahverengi leke

sanırım hamılelık lekelerı cıkıyor yuzunuzde arkadaslar..ablamdada cıkmıstı..umarım artmaz sonra ablamınkıler gecmedı hala duruyor cunku..:26:

bu arada bu lekeler ıcın krem duymustum ..kullanında artmasın ve gecsın ınsaallah arkadaslar..

doğumdan sonra geçer inşallah bazıları kalıcı oluyomuş ama bazıları geçiyomuş Sen yinede krem kullanda çoğalmasın
öyle yapıyorum canım daha fazla olmasından korkuyorum dayımın kızı çillenmişti mesela sanırım kız çocuğu olanlarda böyle oluyo..:18::18::18:
benim cenemde kirmizi oldu anlimda kahve rengi insallah sonra giderler (((

inş giderler tenim beyaz kötü duruyo valla

bende günes kremı ıyı gelıyor duydum

ben guneste daha da arttıgını bılıyorum..yanı gunes kremıde ıyı gelır muhtemelen ..eczanede satılıyormus bu hamıs lekelenmesı ıcınn kremler..arkadasım almıstı..ama onun kı bıraz farklı hamısken cıkmıs cocugu 6 yasında falan dı..eczaneden alıp surmus belkı fayda eder dıye..yanı onca zaman sonra..

öyle yapıyorum canım daha fazla olmasından korkuyorum dayımın kızı çillenmişti mesela sanırım kız çocuğu olanlarda böyle oluyo..:18::18::18:

inş giderler tenim beyaz kötü duruyo valla

Kız annenin güzelliği alır derler Bende korkuyorum çıkmasından inşallah çıkmazda

Inş giderler tenim beyaz kötü duruyo valla

bazılarıda dıyor dogum yaparken sacınla sılecekmıssın:)) ız olan yerlerı gecıyomus.

slm kızlarr dedim ki biraz yatıp dinleneyim anacım ne mümkün benim börülce allah ne verdiyse yagdırdı tekme kafa cimdik
uyuyamadım bende kalktım galiba karpuz yemiştim 5 parça sevdi teşekkür amaclımı dövdü beni bilemiyorum
ama kalktıgımdan beridir boşlugumun sağ ve sol tarafları sanki cimdiklenmiş gibi acıyo geridimi ne oldu çok siddetli değil ama agrıyoo sizdede oluyomu:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…