2011 Ekim Anneleri

selam kızlar
umarım herkesler iyidir

bu sabah çok feci bir bacak krampıyla uyandım
hiç hayatımda yaşamadığım birşey kramp
napicağımı bilemedim kasıldım kitllendim kaldım sesimi bile çıkaramadım, 10 sn sürdü

arkadaşlar olur normal bi daha olursa doktora söyle magnezyum verir dediler
sizlerdende magnezyum kullananlar var diye biliyorum, kesiyor mu bu krampları ?

bende çıkıyorum kızlar kocam gelir şimdi gidip balkondan yolunu gözleyeyim kocacığımın öptüm herkesi allaha emanet olun

HOS GELDIN CANOO oluyo bendede oluyo öyle ama uzun DEYIL cimdik atip kaciyo

Son düzenleme:

bana da oluo ama ben duzenlı kulanmadıgım içindır belkı pek yaramıo magnezyum

hoşgeldin canımm magnezyum kasılmaları krampları azaltıyor bende kullanıyorum doktoruna yazdır istersen
bu arada detaylıyı sen nerede yaptırmıstın ben p.tesi nisaya gitcem iyimi ilgileniyolarmıııı:26:
HOS GELDIN CANOO oluyo bendede oluyo öyle ama uzun cimdik atip kaciyo

hoşbuldum canım yanlarım agrıyo ya dayak yemişim gibiii

BANA magnesium COK IYI GELDI AGLATACAK KADAR CANIMI YAKIYORDU O KRANFT LAR

canom bence sen bebegı uzun uzun ıncelemenın derdıne 50 kere detaylıya gırecen zaar kızzzzzzzzzz doguma kadar...

hiç doktor bana sormamıştı kasılman krampın varmı diye gayetde güzel devam ediyoduk şimdi bide bunun içinmi ilaç alıcam pofff

ben nisada yaptırdm canım reyhan hanıma
biraz aksi bi kadın korkarak gittim biliyosun ama beklediğim gibi olmadı iyi gününe denk geldik baya inceledi anlattı konuştu.
inşallah seninkide güzel geçer güzel sonuçlar alırsın..

canom bence sen bebegı uzun uzun ıncelemenın derdıne 50 kere detaylıya gırecen zaar kızzzzzzzzzz doguma kadar...

kız biz 16. haftada detaylıya girdik daha önce düşükler oldugu için eşi aşagıdaydı
şimdi ben istiyorum baksınlar eşi hala aşagıdamı erken dogum riski varmış kanama olurmuş falan falan
normal ultrasonla bakılmıyomuşşşş onun korkusu var biraz bacııııı:18::18:

kızlar puset baktınızmı
haftasonu havuzluhana gitmiştikya
orda gördüğüm kraftın twist modelli travil sistem arabayı almaya karar verdik
allaah izin verirse önümüzdeki ay alıcaz.
park yatakda gene kraftın 504 modeli

canım olmadı aile hekimine git kramplarım var magnezyum yazarmısınız de yazar ama krampların oldugunu söyle yazar kesinliklee
ya o kadın benide korkutmaya başladı yorumları okudum da ben onu döverimmm o kadar para verip birde orda azarlanamam ben inş. adet dönemine denk gelmem kadının

korma guzum sende yaaa..ne pimpiriklisin erken dogum falan ..deme ole demeee cano deme..

kızım doktor didi bunları banaa bende doktora deme öyle ayla deme öyle deseydim

delüüü...bende senden aklımda kalmıs detaylıya gırınce sordum bagı asagıda falan oluyomus kımı delülerın ddımım bende delüü oldugumdan benımkıde oylemı dıdıımm yok dıdı..ayrıca senınkı coktan yukarı cıkmıstır bana bıle 3 hafta once 1 haftaya kadar cıkar yukarı dedı..amannnn o husa bu hosa bosver bırazda kafana takıpta dert edınme..

pöfff diziler sezon finaline girdi eski heyecanı kalmadı tv ninnn

4-5 gün sonra beşiğimizi alıyozzzz çekirdeğimi cipsimi alır artık onun karşısına geçer seyrederimm

pöfff diziler sezon finaline girdi eski heyecanı kalmadı tv ninnn

4-5 gün sonra beşiğimizi alıyozzzz çekirdeğimi cipsimi alır artık onun karşısına geçer seyrederimm

ne guzel heycanlar bunlar ya bızde hazırladık odasını cicilerını bıle aldık arada açıorm dolabın kapısını sevıorm kızımın cicilerını hayırlısıyla gıydırmek nasıp olur inşalhh

ya ben amannn çıkmıştır diye rahatlasam iyi asıl eşimi rahatlatmak lazım adam sadece 10 dk uzak yerlere izin veriyo
gezmek istiyorum evde turistik geziler düzenlicem oglumun deli anası olcek eminönüne gidip bebek için bişiler bakmak istiyorum alsın beni gezdirsin istiyorum anam 6 aydır koltugun aynı yerinde oturmaktan koltukta totoşumun izi çıktışaka bi yana çok sıkıldım herkesler tatile gidiyo ben koltuktan kalkınca eşim nereye diye soruyo ya bi hava almak deniz görmek istiyorum legene su koyup gemi yüzdürcem vallaistanbuldayım ama istanbulu özledimmmmmmmmmmmm

ben bir çöp bile almadım...bu gidişlede alamıcammm sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…