slm kızlarr dedim ki biraz yatıp dinleneyim anacım ne mümkün benim börülce allah ne verdiyse yagdırdı tekme kafa cimdik
uyuyamadım bende kalktım galiba karpuz yemiştim 5 parça sevdi teşekkür amaclımı dövdü beni bilemiyorum
ama kalktıgımdan beridir boşlugumun sağ ve sol tarafları sanki cimdiklenmiş gibi acıyo geridimi ne oldu çok siddetli değil ama agrıyoo sizdede oluyomu:26::26:
selam kızlar
umarım herkesler iyidir
bu sabah çok feci bir bacak krampıyla uyandım
hiç hayatımda yaşamadığım birşey kramp
napicağımı bilemedim kasıldım kitllendim kaldım sesimi bile çıkaramadım, 10 sn sürdü
arkadaşlar olur normal bi daha olursa doktora söyle magnezyum verir dediler
sizlerdende magnezyum kullananlar var diye biliyorum, kesiyor mu bu krampları ?
hoşgeldin canımm magnezyum kasılmaları krampları azaltıyor bende kullanıyorum doktoruna yazdır istersenselam kızlar
umarım herkesler iyidir
napicağımı bilemedim kasıldım kitllendim kaldım sesimi bile çıkaramadım, 10 sn sürdü
HOS GELDIN CANOOoluyo bendede oluyo öyle ama uzun cimdik atip kaciyo
selam kızlar
umarım herkesler iyidir
hoşgeldin canımm magnezyum kasılmaları krampları azaltıyor bende kullanıyorum doktoruna yazdır istersen
bu arada detaylıyı sen nerede yaptırmıstın ben p.tesi nisaya gitcem iyimi ilgileniyolarmıııı:26:
hoşbuldum canım yanlarım agrıyo ya dayak yemişim gibiii
canom bence sen bebegı uzun uzun ıncelemenın derdıne 50 kere detaylıya gırecen zaar kızzzzzzzzzz doguma kadar...
hiç doktor bana sormamıştı kasılman krampın varmı diye gayetde güzel devam ediyoduk şimdi bide bunun içinmi ilaç alıcam pofff
ben nisada yaptırdm canım reyhan hanıma
biraz aksi bi kadın korkarak gittim biliyosun ama beklediğim gibi olmadı iyi gününe denk geldik baya inceledi anlattı konuştu.
inşallah seninkide güzel geçer güzel sonuçlar alırsın..
kız biz 16. haftada detaylıya girdik daha önce düşükler oldugu için eşi aşagıdaydı
şimdi ben istiyorum baksınlar eşi hala aşagıdamı erken dogum riski varmış kanama olurmuş falan falan
normal ultrasonla bakılmıyomuşşşş onun korkusu var biraz bacııııı:18::18:
korma guzum sende yaaa..ne pimpiriklisin erken dogum falan ..deme ole demeee cano deme..
kızım doktor didi bunları banaa bende doktora deme öyle ayla deme öyle deseydim
pöfff diziler sezon finaline girdi eski heyecanı kalmadı tv ninnn
4-5 gün sonra beşiğimizi alıyozzzz çekirdeğimi cipsimi alır artık onun karşısına geçer seyrederimm
pöfff diziler sezon finaline girdi eski heyecanı kalmadı tv ninnn
4-5 gün sonra beşiğimizi alıyozzzz çekirdeğimi cipsimi alır artık onun karşısına geçer seyrederimm
delüüü...bende senden aklımda kalmıs detaylıya gırınce sordum bagı asagıda falan oluyomus kımı delülerın ddımımbende delüü oldugumdan benımkıde oylemı dıdıımm yok dıdı..ayrıca senınkı coktan yukarı cıkmıstır bana bıle 3 hafta once 1 haftaya kadar cıkar yukarı dedı.. amannnn o husa bu hosa bosver bırazda kafana takıpta dert edınme..
ne guzel heycanlar bunlar ya bızde hazırladık odasını cicilerını bıle aldık arada açıorm dolabın kapısını sevıorm kızımın cicilerını hayırlısıyla gıydırmek nasıp olur inşalhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?