2011 Ekim Anneleri

oda neymıs anam bacım..koltugun o tarafı bıle çökmüştür artıkneyse en ıyısımı gıt su doktorun adet olmadan da kocanın içi rahatlasın sen de at kendını sokaklara..ozlemıstır ıstanbul caddelerı senı

bende bır kazak bır pantolon aldım kızıma baska bır seyı yok :)))

valla bızım paramız yok,kocamın yuzunden borcumuz cok,o bu akılla gıderse de bıtmeyecek amannnn dusunmuyorum ılersını oturup kafama takınca dellenıyorum cunku..neydem adam kendınımı satsınben zaten dogumdan hemen sonra sıfır beden olacagım ıcın gızımla ortak gıyınırız artıkın ..

benımm kıne de bakın züğürt tesellisi resmen ..

bende devlet babadan para beklıyorum versın alırım bır seyler

amannnn yavaş yavaş alırsınız canım yaaa benimki umursamıyodu utanmasa yaprakla gezdircekti çocuguu baktım olacak gibi değil tuttum elinden magazaya soktumaz az aldım ki adamın gözü korkmasın birden yüklenmim didim

Son düzenleme:

yok kız kocam sımdı bıle alır ben desem borc falan demez..ama ben rahat degılım ıcınde bulundugumuz durumdan ..daha oncede dedıgım gıbı ısın sakası bır yana ablalarımdan aldım zaten 2 3 yasına gelene kadar gıyecegı dunya kadar kıyafet var..(bu duruma ne kadar canım sıkılsada)kocamın nıyetını bıldıgım ıcın ona da kıyamıyorum..hem Allah kerım kaynanamın turkıyedekı ılk torunu olucak alsın gondersın ..gecen annem telde kem kum esın bana ucuz ucak bıletlerınden alsın da dogumuna geleyım dedı.. bunu demeden oncede dogumuna kaynanan gelecek mı o gelecekse ben gelmeyım dedıgulermısın aglarmısın..anamdan bısey beklemem de belkım kaynanam alır bıseyler yollar..amannnnn neydıyım çul degıl mı varsın olmasın Allah kerımdır.

allah büyük dediğin gibi canım annen gelmiyosa kaynanan gelsin hangisiyle daha rahat edersen onu çagır destek olanı ama köstek olanı değil

benim annemde uçak bileti ayarlıyalım dedik çok pahalıya geldi dedik otobusle gelirsin surat astı ee sen gelcen diyooo sanki dogumdan çıkıp izmire gitcemdogumdan sonra yanlız kalcam galibaa pufffff

Son düzenleme:
iyi geceler güzel anneler ve bebişleri
bizde daha oğluşuma hiçbirşey almadık ablamız biraz kıskanıyor yanımdayken hiçbirşey alamıyorum eşimde anneme bırakır öyle alışverişe çıkarız diyo öyle yapıcaz artık kıyamam kızıma üzülmesine dayanamam daha çok küçük

Allahümmme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Sellim...Hayırlı cumalar olsun :) Yaradan mevlam dileyen herkese annelik ve babalık duygusunu yaşatsın.. Yeşim, Sevgi ve Gülse kardeşlerimize tez vakitte sağlıklı bebekler versin :) Bizlerede hayırlısı ile evlatlarımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah:)

Herkese günaydın, güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah...
Artık sabahları uyuyamıyorum, saat 7de kalktım. Birde bi burnum kanadı sabah sabah...Son 3 ay gebelik tam anlamıyla yaşanıyor demekki. Baya değişiklikler oldu bende bu hafta çünkü. Bebeğim sağlıkla olsunda ben herşeye razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…