ya ben amannn çıkmıştır diye rahatlasam iyi asıl eşimi rahatlatmak lazım adam sadece 10 dk uzak yerlere izin veriyo
gezmek istiyorum evde turistik geziler düzenlicem oglumun deli anası olcekeminönüne gidip bebek için bişiler bakmak istiyorum alsın beni gezdirsin istiyorum anam 6 aydır koltugun aynı yerinde oturmaktan koltukta totoşumun izi çıktı şaka bi yana çok sıkıldım herkesler tatile gidiyo ben koltuktan kalkınca eşim nereye diye soruyo ya bi hava almak deniz görmek istiyorum legene su koyup gemi yüzdürcem valla istanbuldayım ama istanbulu özledimmmmmmmmmmmm
oda neymıs anam bacım..koltugun o tarafı bıle çökmüştür artıkneyse en ıyısımı gıt su doktorun adet olmadan da kocanın içi rahatlasın sen de at kendını sokaklara..ozlemıstır ıstanbul caddelerı senı
hepınıze ıyı akşamlar kızlar ben çıkıorm by by
ben bir çöp bile almadım...bu gidişlede alamıcammm sanırım..
gızzzzdelüü noldun geneee
bende bır kazak bır pantolon aldım kızıma baska bır seyı yok :)))
[ı]valla bızım paramız yok,kocamın yuzunden borcumuz cok ,o bu akılla gıderse de bıtmeyecek Amannnn dusunmuyorum ılersını oturup kafama takınca dellenıyorum cunku..neydem adam kendınımı satsın ben zaten dogumdan hemen sonra sıfır beden olacagım ıcın gızımla ortak gıyınırız artıkın ..
Benımm kıne de bakın züğürt tesellisi resmen ..[/ı]
valla bızım paramız yok,kocamın yuzunden borcumuz cok ,o bu akılla gıderse de bıtmeyecek amannnn dusunmuyorum ılersını oturup kafama takınca dellenıyorum cunku..neydem adam kendınımı satsın ben zaten dogumdan hemen sonra sıfır beden olacagım ıcın gızımla ortak gıyınırız artıkın ..
benımm kıne de bakın züğürt tesellisi resmen ..
alissin tabi yaprak la olmaz öyle oglun onu cikarir atar :))))amannnn yavaş yavaş alırsınız canım yaaa benimki umursamıyodu utanmasa yaprakla gezdircekti çocuguu baktım olacak gibi değil tuttum elinden magazaya soktumaz az aldım ki adamın gözü korkmasın birden yüklenmim didim
amannnn yavaş yavaş alırsınız canım yaaa benimki umursamıyodu utanmasa yaprakla gezdircekti çocuguu baktım olacak gibi değil tuttum elinden magazaya soktumaz az aldım ki adamın gözü korkmasın birden yüklenmim didim
yok kız kocam sımdı bıle alır ben desem borc falan demez..ama ben rahat degılım ıcınde bulundugumuz durumdan ..daha oncede dedıgım gıbı ısın sakası bır yana ablalarımdan aldım zaten 2 3 yasına gelene kadar gıyecegı dunya kadar kıyafet var..(bu duruma ne kadar canım sıkılsada)kocamın nıyetını bıldıgım ıcın ona da kıyamıyorum..hem Allah kerım kaynanamın turkıyedekı ılk torunu olucak alsın gondersın ..gecen annem telde kem kum esın bana ucuz ucak bıletlerınden alsın da dogumuna geleyım dedı..bunu demeden oncede dogumuna kaynanan gelecek mı o gelecekse ben gelmeyım dedı gulermısın aglarmısın..anamdan bısey beklemem de belkım kaynanam alır bıseyler yollar..amannnnn neydıyım çul degıl mı varsın olmasın Allah kerımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?