Allahümmme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Sellim...Hayırlı cumalar olsun :) Yaradan mevlam dileyen herkese annelik ve babalık duygusunu yaşatsın.. Yeşim, Sevgi ve Gülse kardeşlerimize tez vakitte sağlıklı bebekler versin :) Bizlerede hayırlısı ile evlatlarımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah:)
Allahümmme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Sellim...Hayırlı cumalar olsun :) Yaradan mevlam dileyen herkese annelik ve babalık duygusunu yaşatsın.. Yeşim, Sevgi ve Gülse kardeşlerimize tez vakitte sağlıklı bebekler versin :) Bizlerede hayırlısı ile evlatlarımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah:)
hayırlı cumalar hanzadecim amin inşallah canımm...ne kadar güzel dualar etmişsin öyle Allah kabul etsin..
ben kaç gündür çok yoğunum hiç katılamıyorum geçmişi zaten okumaya kalksam ipin ucu kaçtı..forum hep açık kalıyo kendimi teselli ediyorum işte..
Herkese günaydın, güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah...
Artık sabahları uyuyamıyorum, saat 7de kalktım. Birde bi burnum kanadı sabah sabah...Son 3 ay gebelik tam anlamıyla yaşanıyor demekki. Baya değişiklikler oldu bende bu hafta çünkü. Bebeğim sağlıkla olsunda ben herşeye razıyım.
Oyy maşallah 27 haftanız bitmiş artık 7. aydan 1 hafta almışsınız kuzum kocaman olmuştur yavrucum şimdi :) Aramızda tam 1 ay var sibel sanırım ilk doğuranlardan olucakın sede senin bebe 1 aylık olucak 40 ı çıkarken ekim anneleri hala doğuruyor olur sanırım :)
aynen öyle canım... herkesin iyi olmasına çok sevindim senin doktor randevun mu vardı ben mi yanlış hatırlıyorum varsa nasıl geçti canım?Anladım Emelcim, bazen bende forumda açık oluyorum ama bir türlü yazamıyorum, senide bir kaç defa gördüm tahmin ettim işlerinin olduğunu.. Olsun müsait zamanında bakarsın, bu defa geçmişe bakayım derken sohpete katılamıyor insan.. Herkes iyi çok şükür bir yaramazlık yok geçmişte :)
günaydın hayırlı cumalarrr ...
hanzadecim ağzına yüreğine sağlık amin canım ...
Herkese günaydın, güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah...
Artık sabahları uyuyamıyorum, saat 7de kalktım. Birde bi burnum kanadı sabah sabah...Son 3 ay gebelik tam anlamıyla yaşanıyor demekki. Baya değişiklikler oldu bende bu hafta çünkü. Bebeğim sağlıkla olsunda ben herşeye razıyım.
aynen öyle canım... herkesin iyi olmasına çok sevindim senin doktor randevun mu vardı ben mi yanlış hatırlıyorum varsa nasıl geçti canım?
Günaydıııın hayırlı cumalaaaaar.
Aminnn canım.
Üff bana günler hiiç geçmiyor gibi geliyo
İnşallah canım, Allah hepimize o günleri göstersin. Yavaş yavaş başlıyor doğum heyacanı, önceden daha çok var diyordum, şimdi öyle diyemiyorum. Bakalım 30. haftalara gelince nasıl olacağız.
Heyyyt be koccaman olmuş bıdığın maşallahhh. Ne güseeelDarısı hayırlısı ile bize inşallah yahu.
Üff bana günler hiiç geçmiyor gibi geliyo
Dün anneannesi bebikimin yorganını, yastığını, beşik altına serilecek yün ped yatağını yapmış. Artanlarla da ana kucağı altına bi ped yatak yapmışAy nasıl tatlı olmuş nasıl. Canım beniiiiiim.
Cumartesi iş çıkışı çarşıya gidip hastane çıkışını falan beğendirecekmiş bana. Anne 28. hafta bitsinde öyle çıkalım dedim kızdı. Bu ne karamsarlık böyle çıkıcaaaz dedi. :44: Allahım korusun ne diyim. Neyse kötü düşünmüyoruuum, herşey çok güzel olacak Allahın izniyle..
Bu arada dün espressonun kontrolü vardı, nerelerde ne yaptı acaba???
Başlasın başlasın peşpeşe doğuralım o günleri sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hiç birimiz, hiç bir aksilik yaşanmadan tam takım doğururuz :)
Çok güzel geçti Emelcim kızım gayet iyi çok şükür :) Elleri ayakları ağzı burnu çok çok çok büyümüş geldi bu defa bana, cd aldık.. İzleyip duruyorum :)Ben sormadım ama tatile izin verdi doktorum, illaki git diye tutturdu.. Kilom çok iyiymiş boyuma göre 71 çıktı 70 yazıyor.. 7 kilo almışım bu zamana kadar ama normalde boyuma göre (1,74)bu kilo iyiymiş hamilelik için sana az bile diyor doktor. Şeker testimiz yapıldı sorun yok çok şükür açlık 96/ tokluk 120 çıktı.. Tansiyonumuz düşük birde dün tam kan sayımı yapıldı ama sonuçları hakkında görüşemedik.. Sanırım biraz kansızlık var anladığım kadarı ile doktorla görüştükten sonra yazarım onuda. Tit bakıldı bir şey yok çok şükür oda temiz.. Biz böyleyiz artık 3 hafta sonra gidicez doktor teyzemize inşallah :) Szin randevunuz ne zaman canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?