Bazı biberonların ucu anne memesini taklit şeklindeymiş, tecrübeli arkadaşlarım onları tavsiye etti. Avent (anti bakteriyelmiş) yada chicconun cam biberonu iyimiş. Ablamda Arzumun biberon sterilize makinesini tavsiye etti. Diğer markalara göre hem uygunmuş fiyatı, hemde buharda sebze falanda pişiriyormuş. Ek gıdaya geçince işine yarar demişti.
fazla fazla alırsan problem değil tabii küçülenı verırsın hemen
3 tulum normal zaten onun yanında yıne 4-5 tane altı olması gerek altını değiştirirken bıle gectı falan dıye yıne değişiyo ayy
kışın çamaşırda kurumazz yaz bebeklerıne göre daha fazla almak zorundayızzzz
ayy en ıyısı kızkardesımden yengemden herseylerını almak evde de olsa kullanırım yaaa
günaydınnnnn hayırlı cumalarrrrrrrr
anacım bu mübarek günde öyle bi rüya gördüm kii kabus kabusss
rüyamda kaynanam bize gelmiş bende yatakta yatıyorum gelmiş başıma kalk hadi kalk diyo
dedim anne saat daha 6 nereye kalkıcam bırak yatayım gözlerim kapanıyo
yokk illa kalkacakmışım uyumayacakmışım bir sinirlendim dedim anne çekil git başımdan rahat bırak beni
bi baktım hastanedeyiz küçücük bir odada demir legenin içinde bebek ama amniyo sıvısı içinde
benimle konuşuyo suyu çekildi bebeğin nasıl bagırıyorum elimde ice tea vardı onu döktüm ölmesin diye
hemşireler geldi aldılar bebegi sonra odadan çıktım baktım ki yerlerde biberler patlıcanlar millet onları topluyo
bende başladım toplamayasonra süheyl ile behsat uygur geldi kazananı açıkladı kocamda bana sırnaştı tam
öpüyodu uyandım :84::84:az daha uyusaydım keskeeee
Evet bak mantıklıymış ek gıdalardada kullanılabilir dediği gibi bunları not edicem şimdi bulunsun bari kenarda lazım olcak hepsi.. :)
Ben kurutma makinası siparişi verdim hala gelecek, annemler illaki alın dedi.. Onlar kullanıyor çok rahatlar... Yıka kurusun diye bekleyene kadar hem evde nem rutubet olmaz hem herşey hazır olur :) Bende yakınlarımdan ne varsa alıcam özellikle 1 yaşa kadar o yüzden kıyafete çok yığılmıyorum birde hediye çok gelicek.. Bakım malzemelerine yoğunlaşıcam :) Biberon ateş ölçer emzik vs.gibi..
ne demek canım benim rica ederim darısı başınıza olsun insan markaya karar verince hemen alıyo zaten..şu küçük ama kafayı meşhul eden bakım malzemelerini aradan çıkarayım dedim tatlım çünkü onlar hediye de gelmez zaten..havlu süper bi hediye olmuş sibelcim arkadaşın iyi akıl etmiş..mesela benim annem bebek görmeye gittiğinde genelde 9 aylıkken veya 1 yaşında giyeceği kıyafetler alır..sen de alırsın canım yavaş yavaş ama çok da ağırdan alma:))Maşallah Emelciğim bebişinin çeyizlerini döşemişsin. Darısı bize olsun. Çokta açıklayıcı yazmışsın. Teşekkür ederiz canım. Ben henüz birşey almadım ama bir dolu hediyeler geldi daha şimdiden. Kundak havlu bile almış bir arkadaşım. En komiğide önümüzdeki yaz takması için şapka bile almışlar. Bana da utan utan anası olacaksın daha birşey almadın diyorlar
tebrik ederim valla bravo nasıl beceriyosunuz bunca şeyi anynı rüyada buluşturmayı anacım yaaa
Evet bak mantıklıymış ek gıdalardada kullanılabilir dediği gibi bunları not edicem şimdi bulunsun bari kenarda lazım olcak hepsi.. :)
Ben kurutma makinası siparişi verdim hala gelecek, annemler illaki alın dedi.. Onlar kullanıyor çok rahatlar... Yıka kurusun diye bekleyene kadar hem evde nem rutubet olmaz hem herşey hazır olur :) Bende yakınlarımdan ne varsa alıcam özellikle 1 yaşa kadar o yüzden kıyafete çok yığılmıyorum birde hediye çok gelicek.. Bakım malzemelerine yoğunlaşıcam :) Biberon ateş ölçer emzik vs.gibi..
ne demek canım benim rica ederim darısı başınıza olsun insan markaya karar verince hemen alıyo zaten..şu küçük ama kafayı meşhul eden bakım malzemelerini aradan çıkarayım dedim tatlım çünkü onlar hediye de gelmez zaten..havlu süper bi hediye olmuş sibelcim arkadaşın iyi akıl etmiş..mesela benim annem bebek görmeye gittiğinde genelde 9 aylıkken veya 1 yaşında giyeceği kıyafetler alır..sen de alırsın canım yavaş yavaş ama çok da ağırdan alma:))
off offf napcazz yaa nasıl yetıscek o kadar maddıyatt çöker valla
Bazı biberonların ucu anne memesini taklit şeklindeymiş, tecrübeli arkadaşlarım onları tavsiye etti. Avent (anti bakteriyelmiş) yada chicconun cam biberonu iyimiş. Ablamda Arzumun biberon sterilize makinesini tavsiye etti. Diğer markalara göre hem uygunmuş fiyatı, hemde buharda sebze falanda pişiriyormuş. Ek gıdaya geçince işine yarar demişti.
Bir arkadaşım annesiyle çarşıya çıkıp herşeyini almış toplamda 900 tl ödemiş.. Marka vs sormadım tabi.. Tam konuşamadık. Beşiğini annem alıcak benimde rumuz gibi bizdede ilk bebeği kız annesi alır.. Bence hiç kasmayalım şimdilik acil bir kaç kıyafetini, ve en önemlisi bakım malzemelerini alalım.. Bebek doğduktan sonra boyuna posuna ve ihtiyacına göre kalanları alırız hem o zaman analık ödeneğimizi almış olur keyfimize göre yaparız alışverişlerini. Böyle düşündüm hiç kasmıyorum şimdi, sadece şu bakım malzemelerini ve kalitelerini iyi araştırmak lazım.. Sanırım fatoş çok ince araştırma yapmuştı, gelsinde ona danışalım
Kurutma makinası çamaşırları yıpratıyor diye biliyorum,nefret ediyorum kış aylarında çamaşır kurutmaktan bende alayım çamaşırlara zarar vermiyorsa
ben sordum bu konuda eğitim falan almış bır arkadaşa mustela dedı
ama ben sebamedlerı almıs bulundumm sebamede güvenıyorum gerçi ben
çok teşekkürler hanzadem.. amin inşallah siz de güzel günlerde kullanınn cicilerinizi..biz de mothercareden 1 tane battaniye almıştık hemde % 50'ye denk gelmişti 10 milyona malolmuştu (mothercare de her ayın 15 inde % 50 indirim var haberiniz olsun kızlar) bi de eşimin yengesi battaniye örüyo. biberon için de kuzum açıkçası satıcı yönlendirdi beni zaten ya avent ya da dr. brown alıcaktım. avent almaya karar verdim ucuna dikkat etmedim açıkçası kolik sancılarını önlemesine filan dikkat ettim..
bizde de örgüleri eşimin tarafı yapıyo sağolsunlar kış bebeği olacakları için lazım olucak..yeni doğan seti 1 tane aldım ben ama bi tane daha almamız gerekiyo mu bilmiyorum tatlım onu da yine bütün ihtiyaçlarını bitsin öyle alıcam çünkü daha odasının perdesi duvar kağıdı halısı nevresimleri beşiği çok şey var bi onları alayım sonra duruma göre bakıcam..bende sebamed serısını aldım
beşiğini aldım
1 örgü battanıye (örgü yelek hırka süeterler de var )
1 peluş battanıye
1 tane yenıdoğan seti aldım (kanz dan battanıyesı tulumu altı üstü eldıven önlük şapka takım ) 2 tane alsak yetermıs herhalde
ben yeğenlerıme hep dr brown aldım kendı bebeğime de dr brown alıcamcanım cam biberon alayım diye düşünüyodum ama satıcı chicconun biberon ve emziklerini tavsiye etmiyorum avent veya dr. brown dedi. bi de cam içinize sinecek mi kırılması söz konusu ve ağır olucak dedi ve beni caydırdi..
arzum aklımızda bulunsun sibelcim teşekkür ederiz..yalnız ilk zamanlarda biberon sterilize makinesini almanız gereksiz diyolar onu galiba öncelikli ihtiyaçlar tamamlandıktan sonra bakıcam..
bizde de örgüleri eşimin tarafı yapıyo sağolsunlar kış bebeği olacakları için lazım olucak..yeni doğan seti 1 tane aldım ben ama bi tane daha almamız gerekiyo mu bilmiyorum tatlım onu da yine bütün ihtiyaçlarını bitsin öyle alıcam çünkü daha odasının perdesi duvar kağıdı halısı nevresimleri beşiği çok şey var bi onları alayım sonra duruma göre bakıcam..
Mothercare'deki %50lik indirim çok hoşuma gitti. Aklımda bulunsun. Sağol canım. Bu arada tecrübeli arkadaşlardan edindiğim diğer tavsiyeler ateş ölçer braun kulaktan (biraz pahalı ama birçok kişi bunu tavsiye etti), göğüs pompası mutlaka elektrikli, en iyisi avent demişlerdi, göğüs ucunuza mutlaka 8.aydan sonra yara olmaması için ilaç sürmeye başlayın, chicconun bakım seti önerilmiyor. Sebamed iyimiş. Şimdilik aklıma bunlar geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?