2011 Ekim Anneleri

Evet bak mantıklıymış ek gıdalardada kullanılabilir dediği gibi bunları not edicem şimdi bulunsun bari kenarda lazım olcak hepsi.. :)

Ben kurutma makinası siparişi verdim hala gelecek, annemler illaki alın dedi.. Onlar kullanıyor çok rahatlar... Yıka kurusun diye bekleyene kadar hem evde nem rutubet olmaz hem herşey hazır olur :) Bende yakınlarımdan ne varsa alıcam özellikle 1 yaşa kadar o yüzden kıyafete çok yığılmıyorum birde hediye çok gelicek.. Bakım malzemelerine yoğunlaşıcam :) Biberon ateş ölçer emzik vs.gibi..

tebrik ederim valla bravo nasıl beceriyosunuz bunca şeyi anynı rüyada buluşturmayı anacım yaaa

off offf napcazz yaa nasıl yetıscek o kadar maddıyatt çöker valla

ne demek canım benim rica ederim darısı başınıza olsun insan markaya karar verince hemen alıyo zaten..şu küçük ama kafayı meşhul eden bakım malzemelerini aradan çıkarayım dedim tatlım çünkü onlar hediye de gelmez zaten..havlu süper bi hediye olmuş sibelcim arkadaşın iyi akıl etmiş..mesela benim annem bebek görmeye gittiğinde genelde 9 aylıkken veya 1 yaşında giyeceği kıyafetler alır..sen de alırsın canım yavaş yavaş ama çok da ağırdan alma:))

Kurutma makinası çamaşırları yıpratıyor diye biliyorum,nefret ediyorum kış aylarında çamaşır kurutmaktan bende alayım çamaşırlara zarar vermiyorsa

bende sebamed serısını aldım
beşiğini aldım
1 örgü battanıye (örgü yelek hırka süeterler de var )
1 peluş battanıye
1 tane yenıdoğan seti aldım (kanz dan battanıyesı tulumu altı üstü eldıven önlük şapka takım ) 2 tane alsak yetermıs herhalde

off offf napcazz yaa nasıl yetıscek o kadar maddıyatt çöker valla

Bir arkadaşım annesiyle çarşıya çıkıp herşeyini almış toplamda 900 tl ödemiş.. Marka vs sormadım tabi.. Tam konuşamadık. Beşiğini annem alıcak benimde rumuz gibi bizdede ilk bebeği kız annesi alır.. Bence hiç kasmayalım şimdilik acil bir kaç kıyafetini, ve en önemlisi bakım malzemelerini alalım.. Bebek doğduktan sonra boyuna posuna ve ihtiyacına göre kalanları alırız hem o zaman analık ödeneğimizi almış olur keyfimize göre yaparız alışverişlerini. Böyle düşündüm hiç kasmıyorum şimdi, sadece şu bakım malzemelerini ve kalitelerini iyi araştırmak lazım.. Sanırım fatoş çok ince araştırma yapmuştı, gelsinde ona danışalım

canım cam biberon alayım diye düşünüyodum ama satıcı chicconun biberon ve emziklerini tavsiye etmiyorum avent veya dr. brown dedi. bi de cam içinize sinecek mi kırılması söz konusu ve ağır olucak dedi ve beni caydırdi..
arzum aklımızda bulunsun sibelcim teşekkür ederiz..yalnız ilk zamanlarda biberon sterilize makinesini almanız gereksiz diyolar onu galiba öncelikli ihtiyaçlar tamamlandıktan sonra bakıcam..

ben sordum bu konuda eğitim falan almış bır arkadaşa mustela dedı

ama ben sebamedlerı almıs bulundumm sebamede güvenıyorum gerçi ben

Kurutma makinası çamaşırları yıpratıyor diye biliyorum,nefret ediyorum kış aylarında çamaşır kurutmaktan bende alayım çamaşırlara zarar vermiyorsa

Hayır canım kesinlikle hiç bir şey yapmıyor çıkardığında ütü bile istemiyor o kadar mükemmel yani :) Annem ve ablamlar yıllardır kullanıyor.. Bende kendi evime geçince alıcaktım ama şimdi şart oldu.. A sınıfı olmasına dikkat et, her kurutmada 1 tl harcıyor :)

kızlarr dün akşam eşimle konuştuk yarın büyük ihtimalle beşiğimizi alıyoruzz
birde hava temizleme filtresi almayı düşünüyormusunuz bebek için:26::26:

Leyna ve deniz işlerin altında kaldı sanırım rumuzcuğumun değimiyle allah kolaylık versin bende şimdi başlayacağım bi gün erken geldim ya o zamanıda burda geçirdim :)))) Şimdi çıkayım azimle bitireyim işlerimi yarın cumartesi çok mutlu sevindirikim ve bu akşam pazara çıkıcam bende dün denizi kıskandım bende pazara gitmek istiyorum

Mothercare'deki %50lik indirim çok hoşuma gitti. Aklımda bulunsun. Sağol canım. Bu arada tecrübeli arkadaşlardan edindiğim diğer tavsiyeler ateş ölçer braun kulaktan (biraz pahalı ama birçok kişi bunu tavsiye etti), göğüs pompası mutlaka elektrikli, en iyisi avent demişlerdi, göğüs ucunuza mutlaka 8.aydan sonra yara olmaması için ilaç sürmeye başlayın, chicconun bakım seti önerilmiyor. Sebamed iyimiş. Şimdilik aklıma bunlar geldi.

bizde de örgüleri eşimin tarafı yapıyo sağolsunlar kış bebeği olacakları için lazım olucak..yeni doğan seti 1 tane aldım ben ama bi tane daha almamız gerekiyo mu bilmiyorum tatlım onu da yine bütün ihtiyaçlarını bitsin öyle alıcam çünkü daha odasının perdesi duvar kağıdı halısı nevresimleri beşiği çok şey var bi onları alayım sonra duruma göre bakıcam..

Günayydın teyzoşşlar biz geldiikk :) Herkese iyi bir gün diliyorum, hayırlı cumalarımız olsun inşallah.
Sağlık ocağından geldim şimdi. Geçen hafta cuma gitmiş ama yaptıramamıştım, bu hafta sağlıkocağının buzdolabı tamiri yapılmış, doktor da iyileşmiş gelmişti. Kan ve idrar vermiştim onun sonuçlarını aldım. hepsi güzel çıkmış. Kalp atışı da dinledik, çok şükür anne-kız sağlıklıyız arkadaşlar. Bir ay sonra ikinci dozu yaptırıcam. bu arada iğne yapılırken hiç acımadı. şuanda da pek bir şey yok, ağrısız sızısız geçer umarım. olmadı eve gider gitmez sarma sarmaya oturucam :)

ben yeğenlerıme hep dr brown aldım kendı bebeğime de dr brown alıcam

bende hastane için 2 tane iyi olur dedım bırı pislense diğer setı gıydırırım
bıze bebeği görmeye çok fazla kişi gelıcek esım tarafından özellıkle cıcı olsun kızım

bız ne yapcaz ya odayı boyancak zımparalancak eve boya falan yaptıralı yıl olmadı daha oysakı ama kızımın odasına ister tadılat pimapenı değişmesı gerek kızlar adopen kesınlıklee kullanmayın annemınde 10 yıllık ama egepen taş gibi duruyorr bızımkıde 10 yıllık daıre ama adopen iğrenç bır markaymıs mahvolmus pimapenlerr en üst kat ve soğuk olur kızımın odası onların değişmesı gerek masraf çokk yaa öle böle değill

rica ederim canım..bende braun ateş ölçeri not ediyorum sağol canım(yalnız ilk 3 ay kulaktan ölçülenleri kullanmamalıymışız) göğüs pompasını da not ediyorum canım elektrikli olsun die duymuştum ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…