Dün anneannesi bebikimin yorganını, yastığını, beşik altına serilecek yün ped yatağını yapmış. Artanlarla da ana kucağı altına bi ped yatak yapmışAy nasıl tatlı olmuş nasıl. Canım beniiiiiim.
Cumartesi iş çıkışı çarşıya gidip hastane çıkışını falan beğendirecekmiş bana. Anne 28. hafta bitsinde öyle çıkalım dedim kızdı. Bu ne karamsarlık böyle çıkıcaaaz dedi. :44: Allahım korusun ne diyim. Neyse kötü düşünmüyoruuum, herşey çok güzel olacak Allahın izniyle..
Bu arada dün espressonun kontrolü vardı, nerelerde ne yaptı acaba???
Günaydın Edacım, dün akşam bir kaç işim vardı bankaya, kuaföre, markete uğradım saat 9 du eve girdiğimde, biR hayli yoruldum ve kulaklarını çınlattım bu kız nasıl geziyor motormu var bunda diye, zira ben çelik dairemin kapısını açarken nefesim kesilmek üzereydi... MAŞALLAH GÖZÜM TOTONA DİYİP kendi kendimin lafını sokuşturayım bu arada.... Eda senin kan değerlerini çok merak ediyorum ben bu enerji normal değil anacım diil diiil :))
Sanada hayırlı cumalar :) Rumuzcum aramızda 4 gün varmış seninle, banada günler geçmiyor bu ara sanki hemen geçsin bitsin diye sabırsızlanıyorum :)
Başlasın başlasın peşpeşe doğuralım o günleri sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hiç birimiz, hiç bir aksilik yaşanmadan tam takım doğururuz :)
Büyüyor çok şükür teyzesi ama gel bir de bana sor. Asker gibi gün sayıyorum bende. Önceden yazlar hiç bitmesin isterdim şimdi Haziranı devirdiğimiz için nasıl mutluyum. Havalar böyle devam etse ne iyi olacak. İzmir bile azda olsa serinledi. Umarım dedikleri gibi serin bir yaz olur.
bu arada kızlar burada bi arkadaşımız bebeklerin ihtiyaçlarının olduğu bi liste yazmıştı o çok işime yaradı..
çıktısını aldım internetten araştırarak bazılarının fiyatlarını ve markalarını yazdım sonra alışverişe çıktım mağazalar da araştırıp gittiğim için daha iyi pazarlık yaptım..
kıyafetleri bayağı oldu zaten özellikle 0-3 aylık, 3-6 aylık da var bi kaç şeyi.yeni doğan seti aldım mothercaredan, 1 tane zıbın yine yeni doğan için kardeşim almış, 3 tane de şu uzun kollu eldivenli bodyler oluyo ya onlardan aldım..baktım herkes ben kıyafet aldım bebeğine diye söylüyo dedim ki en azından artık diğer ıvır zıvır hediye gelmicek şeyleri alayım ki hem aklımı kurcalamasın hem de bütçem elverirse sonra biraz daha kıyafet alırım..
sebamedin şampuan, sabun, pişik kremi, bebek yağı, bebek losyonunu aldım(unnadodan 80 tl tuttu galiba kargoyla)
avent 2'li biberon 260 ml(gaz yapmayan), chicco tırnak makası, chicco saç fırçası ve tarağı, chicco burun aspiratörü, bebedor banyo termometresini de hediye ettiler 60 TL verdim. c&a 'dan bi de battaniye aldım 22 TL. (ÖZELLİKLE FİYATLARINI YAZIYORUM Kİ MUKAYESE ŞANSIMIZ OLSUN DİYE)
bi daha ki alacaklarım: sevi bebe güvenli yatış yastığı, banyo küveti filesi, bornozu, havlusu olucak...
kızlar bişeyler alanlar varsa sizde yazın ki birbirimizden faydalanalım..
Büyüyor çok şükür teyzesi ama gel bir de bana sor. Asker gibi gün sayıyorum bende. Önceden yazlar hiç bitmesin isterdim şimdi Haziranı devirdiğimiz için nasıl mutluyum. Havalar böyle devam etse ne iyi olacak. İzmir bile azda olsa serinledi. Umarım dedikleri gibi serin bir yaz olur.
bu arada kızlar burada bi arkadaşımız bebeklerin ihtiyaçlarının olduğu bi liste yazmıştı o çok işime yaradı..
çıktısını aldım internetten araştırarak bazılarının fiyatlarını ve markalarını yazdım sonra alışverişe çıktım mağazalar da araştırıp gittiğim için daha iyi pazarlık yaptım..
kıyafetleri bayağı oldu zaten özellikle 0-3 aylık, 3-6 aylık da var bi kaç şeyi.yeni doğan seti aldım mothercaredan, 1 tane zıbın yine yeni doğan için kardeşim almış, 3 tane de şu uzun kollu eldivenli bodyler oluyo ya onlardan aldım..baktım herkes ben kıyafet aldım bebeğine diye söylüyo dedim ki en azından artık diğer ıvır zıvır hediye gelmicek şeyleri alayım ki hem aklımı kurcalamasın hem de bütçem elverirse sonra biraz daha kıyafet alırım..
sebamedin şampuan, sabun, pişik kremi, bebek yağı, bebek losyonunu aldım(unnadodan 80 tl tuttu galiba kargoyla)
avent 2'li biberon 260 ml(gaz yapmayan), chicco tırnak makası, chicco saç fırçası ve tarağı, chicco burun aspiratörü, bebedor banyo termometresini de hediye ettiler 60 TL verdim. c&a 'dan bi de battaniye aldım 22 TL. (ÖZELLİKLE FİYATLARINI YAZIYORUM Kİ MUKAYESE ŞANSIMIZ OLSUN DİYE)
bi daha ki alacaklarım: sevi bebe güvenli yatış yastığı, banyo küveti filesi, bornozu, havlusu olucak...
Heee aramızda çok yok kiii. Dediğin gibi hiç aksilik olmadan peşpeşe hayırlısıyla doğururz inşallah.
Valla ya hergün şafak sayıyorum. Babasınında askerden gelmesini beklemiştim. Son 81 gün Türkiye haritasını karalamıştık. Hatta babası bi program yapmıştı. Her eksilen gün, harita üzerinde bulunan şehirleri plaka numarasına göre kırmızıya boyuyordu. Haritadaki kırmızı yerler arttıkça biz de oh çekiyorduk. En son Adana kırmızıya boyanmıştı.O zaman çok sıkıcıydı ama şimdi gülümseyerek hatırlıyororuzz.
canım o lısteyı eklermısın buraya birde sebamed ın ürünlerını alacaklar unnadoda kampanya bıttımı bılmıyorum ama bıttıyse tshoplarda çok uygun sebamedler
offf çok eksığımız var
kızlar ayaklı tulumlardan almayın dıyolar 1-2 kez gıyılebılıyormus boydan uzasa anında ayaklar olmuyormuss ona göre
canım o lısteyı eklermısın buraya birde sebamed ın ürünlerını alacaklar unnadoda kampanya bıttımı bılmıyorum ama bıttıyse tshoplarda çok uygun sebamedler
offf çok eksığımız var
kızlar ayaklı tulumlardan almayın dıyolar 1-2 kez gıyılebılıyormus boydan uzasa anında ayaklar olmuyormuss ona göre
Ama ama ben görünüşlerine aldanıp onlarca aldım boşunamı almışım yani
adına sevındım canım..torunu hakkında bu kadar ısteklı bır annen oldugu ıcın ne cok sanslısın bılemezsın...ıyı gunlerde kullnın,boyle anne varken sırtınız yere gelmez zaten ..
İnşallah canım. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Güzel güzel geçirelim son aylarımızıda.
Severim onların eşyalarını... Minik minik ne şekerler. Bende daha yavruma bir don almadım. Arkadaşlarım ama sürekli eve hediyelerini taşıyorlar. Geçen hafta sonu eşimle biraz dolandık, liste yaptık ama Ağustos'a girince almaya niyetliyim. Saçma düşünüyorum ama nedense böyle bir karar almıştım en başta.
offf çok eksığımız var
Maşallah canım güzel günlerde kullanın inşallah, bende dün 1 adet battaniye daha aldım... 2 kışlık battaniyemiz, 1 hastane çıkışı 0-3 aylık 10 parça- birkaç kıyafet aldım.. Bende şimdi bakım malzemelerini almayı planlıyordum.. Yanlız biberonal ilgili bişey sorucam canım, ucu nasıl hani damaklı damaksız filan oluyormuş bazne bebek almıyormuş vs.. Neye göre seçtin onu?
ben tecrübelı annelere sordum böle dıyorlar kızkardesımde demıstı tulumları 1-2 kez gıydı dıye
hatta ayaklarını kesıp gıydırdı bır kacını
bak hatta bir babanneye sordum torununa bakıyor bıberon sterıl makınasını kesınlıkle önerdı bırde fısher prıce ın tıtresımlı ana kucağını
Ayaksızlarda üşür ama benim teyzelerim ablalarım filan hep ayaklı ile büyüttü 0-3 3 adet 0-6 5 adet ayaklı mesela zaten 1 yaşa kadar giyecek büyük olunca giyebilir ayacıklarıda üşümez bilekleride açılmaz :) ve evet çook eksiğimiz var aslında bakım malzemelerini alsak rahatlarız heralde biraz :) Onlar hem detaylı hem marka kalite çok önemli uzun süre kullanılacaklar çünkü...
çok teşekkürler hanzadem.. amin inşallah siz de güzel günlerde kullanınn cicilerinizi..biz de mothercareden 1 tane battaniye almıştık hemde % 50'ye denk gelmişti 10 milyona malolmuştu (mothercare de her ayın 15 inde % 50 indirim var haberiniz olsun kızlar) bi de eşimin yengesi battaniye örüyo. biberon için de kuzum açıkçası satıcı yönlendirdi beni zaten ya avent ya da dr. brown alıcaktım. avent almaya karar verdim ucuna dikkat etmedim açıkçası kolik sancılarını önlemesine filan dikkat ettim..Maşallah canım güzel günlerde kullanın inşallah, bende dün 1 adet battaniye daha aldım... 2 kışlık battaniyemiz, 1 hastane çıkışı 0-3 aylık 10 parça- birkaç kıyafet aldım.. Bende şimdi bakım malzemelerini almayı planlıyordum.. Yanlız biberonla ilgili bişey sorucam canım, ucu nasıl hani damaklı damaksız filan oluyormuş bazen bebek almıyormuş vs.. Neye göre seçtin onu?
Sağol canım. Bizim buralarda adettir. Kız annesi beşiğini, içini ve ilk giyeceklerini alır. Hem annem benden daha hevesle yapıyor Allah razı olsun. Kendi örüp, kendi seviyor
Valla bende seninle aynı niyetteydim canım da annem bırakmıyor. Ağustos ramazana denk geliyor hem de ağırlaşınca zor olur diyor. Ki bence haklı. Sizi bilmem ama ben çarşıda gezerken hangi mağazaya girsem totomu koyacak yer arıyorumNefesim kesiliyor, belim ağrıyor hemen. Daha 6. ayda böyleyim, sonum nasıl olur onu bilmiyorum.:44:
Daha tecrübe edinmemiz gereken çok şey var.Bende oda nemlendiricisi alıcaktım faydasından çok zararı var dediler,cihaz nem yaptıkça odada uçuşan toz parçaçıkları tüle perdeye halıya yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?