2011 Ekim Anneleri

Ayy canım benim yaa ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten. Allah eşine akıl fikir versin bu ne böyle. off çok üzüldüm canım. ama sen ona kk ya girdiğini söyleme gel yine ne olacakki. Evde o olmadığı zamanlarda yalnızsın ne yapacaksın. Sürekli tv izlesen olmaz kuran da sürekli okuyamassın yani. Canım benim senin adına gerçekten çok üzüldüm senin için bundan sonra dua edeceğim inş. dualarımdasın unutma canım. Eşin çok merhametsiz biri bütün kk kadınları toplanıp onu bi pataklasak belki aklı başına glir. KK ya giriyorsunda ne oluyor erkeklerlemi konuşuyorsun kötü bişeymi yapıyorsun sanki.

lütfen temelli gitme gel olurmu. Ben hep geleceğini düşüneceğim. Bİiz bırakma lütfen. Eşinin her dediği olmak zorundada değil ayrıca. o önce kendine baksın

lütfen temelli gitme canım

iremguzum,
canım yazdıklarına çok üzüldüm,neyazacağımı bilemedim ama önce yuvan gelir
bir müddet kafanı dinle,bebeğini ve kendini germe herşey yoluna girecektir umarım
sağlıcakla kal

Ya ne denir ki?? Şaştım kaldım.En güzelini Espresso demiş" önce ailen ve bebeğin gelir." Hakkında hayırlısı olsun...

nasıl yaa eşin her istediğini yapabiliyor yaptırıyor sana burayımı çok görüyorr bence çok yüz vermişsin canım eşine eger sen her dediğine boyun egip oturacaksan o evlilik niye o bebek niye kuklamısın sen senin isteklerin senin düşüncelerin senin kişisel eglentilerin olmayacakmıymış ohhh onunda istediği bu sende ben sadece kocama hizmet için onun gönlünü hoş tutmak için evlendim diyorsan bişi diyemem ama sende insansın ve böyle bişeye karşı çıkması çokkkk gereksiz ve saçma ben gitmeni istemiyorum bence eşin buradan şikayetçi değil internetin faturası sıkıyor onun canını ve kapattırmak istiyor çok kızdım eşine gerçekten gelen komşun için trip atıyor internetine karışıyor ama herşeyi istiyorr bu senin hayatın senin evliliğin ama böyle giderse çok tartışırsınız inşallahh gitmezsinnnnnnnnnnnnnnnnn

canım ıyı dıleklerın ıcın Allah razı olsun..yarın ankaraya gıdıyoruz...oyle heyecanlıydım kı iremımı(yegenım) gorucem sarılıcam öpücem kokusu burnumda buram buram esıyor dıyordum..vallahı ıkı gundur burnumdan getırdı aglamaktan halım kalmadı..suraya kafam dagılsın vakıt gecsın dıye gırdım..suc oldu..oyle mutsuzum oyle tad almıyorkı hayattan anlatamam..kımsem yok..en cok canımı yakan da bu..ona buraya gelırken herseyım sensın dedım yemın edıyorum cok gece ellerım atletının yakasında uyanıyorum sabah dıyo nıye sureklı benı bırakma dıye yalvarıyorsun senı bırakmıcam dıyo...kımsem yok cunku yokk..en azından bıraz uzak kalayım kı burdan o zaman bakalım bana ne dıyecek..

minnoşumu eklemeye çalışayım
24 haftalığız buğün

inanamıyorum yaaa ağlıcaktım nerdeyseee bak yanlış yapacaksın burayı bırak tamam sen öle istiyorsan ama eşin böle istiyor diye değil
ne olcak 2 sohbet edemedıgın kımse yokk robot mu olcaksınn ALLAH KOCANI ISLAH ETSİN İNŞALLAHH
SENİ KARNINDAKİ BEBEĞİNİN MANEVİ İHTİYAÇLARINI DÜŞÜNMESINI SAĞLASINN SAKIN SAKIN BUNLATMA KENDINI BAŞKA OYALANACAK ŞEYLER BUL VE KESINLIKLEE DOĞRU DÜZGÜN BIR DR A GIDINCE ESININ İSTEGININ KÖRELMESI İÇİN NE KULLANABILIRIM DIYE SORR

DURUMUNA ÇOK ÜZÜLDÜM CANIMM ELİMDEN BİRŞEY GELMEMESİ BENİ DAHA DA ÇOK ÜZDDÜÜ ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAHH SABIR VERSİN EŞİN İNŞALLAHH O CEMAATTEN AYRILIRR

HERŞEYİN FAZLASI ZARAR

DİN ALLAH İLE KUL ARASINDADIR KURANDAMI YAZIYO BU CEMAATLER BEN KULLUĞUMU YAPARIM BU TOPLULUKLAR CEMMATLER NERDEN ÇIKTIII HİÇBİRİSİNEDE İNANMIYORUMM PEYGAMBER EFENDIMIZDEN DAHA MI BİLGİLİLERR
HAYIRR İNSANLARI KÖRELTİYORLARR

PEYGAMBER EFENDIMIZ VE ALLAH IN DEDİKLERININ DIŞINDA HİÇBİRŞEYE VE KİMSEYE İNANMIYORUMMM

ALLAH SANA TEKRAR SABIR VERSİN CANIMMM RABBİMM EŞİNİ SENİN İHTİYAÇLARINI MORALİNİ İSTEDİĞİN İSTEMEDİĞİN ŞEYLERİ GÖRMESİNİ SAĞLASINN

canım lütfen kendini bu kadar üzme bebeğine o kadar zarar veriyorsun ki..o zaman 1 hafta falan gibi kısa bi süre girme senin düşüncelerinin burasıyla ilgili olmadığını anlasın..sonuçta önemli olan senin kendini bilmen onun ne düşündüğünü boşver sen bazen biraz gamsız olmak lazım ..

canom esım cok merhametlı bencıl olmayan bırıdır normalde..ama son zamanlar resmen buraya takmıs durumda..onun nazarında ben cok rahatım..yemek yapmadıgımda kızacak bı kocam yokmus,evı temızlemedıgımde soylenecek bırı degılmıs,benı ıstedıgım zaman dısarı (sokakta yuruyuse )goturuyormus..(sankı sahılde dolasmaya goturuyor gııbı)ıstedıgımı ıstedıgım zamanda yapabılırmısın ızın almama gerek yokmus(ızın alacagım bır mesela hıc olmadıkı..burda ne gıdılcek bır yer var ne bır arkadasım)2 senedır tanıyorum esımı ılk defa bu denlı cınselloıge dustugune sahıdım ..korkutuyor benı bu halı normal kesınlıkle degıl..ben buna baglıyorum ..o usteledıkce de ben nefret eder oldum..net ıcın falan degıl canom net ucretsız bızım..ıste benım eglencelı hayatım ..ona gore mutsuz olmam ıcın zerre kadar bır sebep yok yanı..perfect bır adam kendısı..

Son düzenleme:

Canım benim yaa. Tamam canım sen bir süre uzak kal hem ailenin yanınada gidiyormuşsun. kafan dağılır hiç olmazsa biraz. ama lütfen temelli bırakma olurmu. sonradan yine gel ve ona buraya girdiğini söyleme canım.

kusura bakma ama eşin çok bencil bir insanmış. kendi istediğini yaptırıyor hep. Senin isteklerin o kadarda önemli değil. yarım saat misafir gelmiş ne olmuş sanki. Misafirim biizm kültürümüzün dinimizin baş tacıdır. yemediya evini sanki.

geçenlerdede türkçe olimpiyatlarına gittik çok yoruldum ayaklarım şişti felan dedin onuda unutamadım ben. Çünkü ben Bursada yaşıyorum burdada vardı geçenlerde eşim gidelimmi dedi arkadaşlarıda gelicekti o beni kırmıyor hadi bende onu kırmayım dedim. gittim ama çok fazla oturamadım 1.5 saat felan sonra ben daha fazla oturamıyorum kalkalım dedim hemen kalktık yani. ama seni o gün düşünemiyoum bile ne kadar yorulmuşsundur üstüne üstlük bide ne düşünüyor sonrasında beyefendi. ayyy bu adamı bulsam valla iyi bi pataklıcam haa

lütfen daha sonra her şey düzene girince gel tatlım. ama ona bişey söyleme olurmu

Herşey gönlünce olsun. İnş. ordanda bir an evvel tayininiz çıkar

canım özeline yazmak istiyorum kontrol edersin

ahh canımmm..mesele onun cemaatte olması degıl,o bu yogunluktayken benım evde kös kös oturmam..bende aynı kanıdayım..bı zaman gırmedıgımı gorsun o zaman bana dıyecek sozu kalmayacak..bırazda ben sebebım sanırım boyle dusunmesıne..kendıme de cok kızıyorum..pasam bebegını kaybetmesın dıye esımle okuduk yasınlerını o cemaatten arkadaslarına dagıttı o gece bıtırdık..ve pasamın akıbetı benı mahfettı gunlerce ustumden atamadım..oyle agladım kı..sızlerden bırı hastalandıgında esımle konusuyordum boyle demıs doktoru buda olabılırmıs aklımızda bulunsun bızde soralım falan dıyordum ..benıde dusunun konusacak kımsem yok kı ondan baska ..hem uzuntumu hem mutlulugumu hep onunla paylastım sunca zaman..ama o sımdı benım bı yuzum dusse bır moralım bozuk olsa anında kk da mı bısey oldu gene dıyor..yok dıyorum karnım agrıyor onlarındamı agroıyormus etkılendın mı dıyor..kelalaka..ben ınsanım elbette uzulecek ve sevınecegım ..anlatamıyorummmm sankı aynı dılı konusmuyoruz.

Bir sürü alıntı yapmıştım ama senin yazını görünce hepsini iptal ettim Gerçekten çok özüldüm böyle olmasına Zor bi durum tahmin edebiliyorum her tartışmada en ufak bişeydi bunu önüne sürülmesini Dönüp dönüp aynı şeyden tartışmaktansa lanet olsun diyip sen artık buraya girmeme kararı aldın bence Bezdirme politikası uyguluyo seninde canına tak ediyo
Dediğin gibi herşeyin zamanı var sürekli namaz kılarak kuran okuyarak gününü geçiremezsin sende insansın birilerini görmek istersin sohbet etmek istersin tabi ki kafa dengi olan Dinlemekten sohbet etmekten sıkıldığın insanlarlada ne kadar oturabilirsin Allah kolaylık versin canım en iyisini sen bilirsin yine nasıl rahat ediceğini düşünüyosan öyle yap Her zaman görmek isteriz seni burda umarım herşey yoluna girer yine katılırsın aramıza
İnsan kendi nasılsa karşısınndakini öyle görürmüş acaba eşin cemaaatten arkadaşlarının aklıylamı hareket ediyoki senin bizim aklımızla hareket ettiğini ima ediyo Cemaate çok fazlada kaptırmasın bence kendini diyicem ama kaptırmış gibi ve seninde sadece o tür insanlara görüşmeni onların dışında birisiyle görüşmeni istemiyo gibi geldi bana Sadece yarım saat oturup giden bi komşu için öyle tepki vermesi normal değil
Bebişininde seninde hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim

Son düzenleme:
herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar Allah dualarımızı kabul etsın sıkıntıda olanların da yardımcısı olsun inşallh

sende çok etkılenıyorsun benım gıbı ama açıkçası ben kötü birşey varsa okumayı kesıyorum yoksa etkısıdnen kurtulamıyorumm bende eşime anlatıyorum bir kere sadece oda bır ara takmıstı buraya evlılık zamanı bende bır ara gırmemıstım
tamam canım sende bır ara gırme kendınide sıkma başka şeylerle ılgılen kötü şeyleri düşünmee herşey yolunda olcak dıye düşün

ALLAH SANA SABIR VERSİN SIHHAT VERSİN BEBEĞİNEDE CANIM ÖPTÜM SENİİ ÇOK KENDİNE İYİ BAKK

selam ekim anaları hepinize hayırlı doğumlar
ben 2010 kasım anasıyım
süt sağma makinası almak isteyen varsa elimde sıfırdan farksız var 1 ay bile kullanamadım diye bilirim garantisi kutusu faturası herşeyi duruyo (medela mini elektrikli pompa)
90 liraya veriyorum isteyen olursa ulaşsın bana

sızlerı sevıyorum arkadaslar..varlıgımı hıssetırıyorsunuz bana bunca yoklugun ıcınde..su tatıl bır gecsın..agzımdan sızlerle alakalı bı muddett bısey duymasın bakalım nasıpse ondan gızlı yıne gelırım..yoksa kafayı yememem elden degıl..varlıgınız tesellı edıcı..Alllah razı olsun..duanızda unutmayın..

bırazdan gelır bende kalkıp camasırları falan asıp valızı hazırlayım arkadaslar..sımdılık hoscakalın..kım öle kım kala nasıpse gorusuruz ınsaallah gene...hepınızı ayrı ayrı öpüyorum unutmayın benı yeter...

kızlaaaaaar ben geldim hemde hayırlı haberlerle geldim
hastaneden geliyoruz babamın sonuçları temiz çıktı allahım sana şükürler olsun bugünüde gördüm ya öyle mutluyum ki şuan ne desem ne yazsam bilmiyorum ama cnm arkadaşlarım bu zamana kadar benden desteğinizi ve dualarınızı esirgemediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum

bence bütün mevcudiyetini kullanarak onu bir psikoloğa götür durum hiç iç açıcı görünmüyor söylediğim şekilde kafayı yemen yakındır iremciğim allah yar ve yardımcın olsun...

çok sevindim canımm bak boşuna üzülmüşsün biz demiştikkkkkk

çooook sevindim gözünüz aydın güzel arkadaşım babanın ellerinden senin gözlerinden öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…