2011 Ekim Anneleri

hoşgeldin :80:
ankaralı kızlar olarak henüz bir buluşma planı yok yapamadık yani bakalım zaman ne gösterecek sen de mi ankaradasın ?

evettt :) normalde istanbulluyum ailem falan orda ama evlenince ankaraya geldim.cukurambarda oturuyorum.eşimin tarafından akrabalarımız var ama kendi tarafımdan kimse yok

evettt :) normalde istanbulluyum ailem falan orda ama evlenince ankaraya geldim.cukurambarda oturuyorum.eşimin tarafından akrabalarımız var ama kendi tarafımdan kimse yok

aaa aşkolsun biz ankaralılar kız tarafıyız neden kimse yokmuş bak bir ankaralı daha geldi;
hoşgeldin kübracığım kulaklarını çok çınlattım burda gerçi az önce konuştuk ama ankaraya da hoşgeldin :)

ayyyyyyy cok teşekkürlerrr cok sevindirik oldum.bulusalım diyorum ben ya tanısalım kaynasalım.istanbullular bulustu bizim neyimiz eksik :) benm adım müjde canım kübra da mı ankaralı annelerden :)

Hoşgeldinnnnnn
Biz iyiyiz valla sizi sormalı

biz yiyiz maşallah teyzesi.. ankaraya yerleşme telaşı yeni yeni dindi..internetimiz bağlanınca hemencecik geldik..

ayyy hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn nasılsın yerleşebildinmiiii

iyiyim canıımmm...yerleştim sayılır ama eksikler bi türlü bitmiyo ki.. çok gerip geliyo alışamadım daha..sanki başkasının evindeymişim gibi bi kaç gün sonra istanbuldaki evime geri döncekmişim gibi hissediyorumm..

hoşgeldin jujuu. ben de çukurambardayım. işyerim burda yani. öğlenleri 12-13 saatleri arası müsaitim, görüşebiliriz kimsem yok diye üzülme, kk ile koca bi aile olmuşuz burda :)

ayyyyyyy cok teşekkürlerrr cok sevindirik oldum.bulusalım diyorum ben ya tanısalım kaynasalım.istanbullular bulustu bizim neyimiz eksik :) benm adım müjde canım kübra da mı ankaralı annelerden :)

müjdecim artık bende ankaralı anne oldum.. istanbuldan yeni taşındık buraya..burdakiler bi organizasyon düşünüyolardı bakalım...istanbuldakilerle olmadı burdakilerle inşallah...

hoşgeldin jujuu. ben de çukurambardayım. işyerim burda yani. öğlenleri 12-13 saatleri arası müsaitim, görüşebiliriz kimsem yok diye üzülme, kk ile koca bi aile olmuşuz burda :)

oleyyyyyyyy :)) dimi ya haklsıın valla.ok ayarlayalım hatta yarın bile olabilir bana :) 12-13 arası sana yemek ısmarlayabilirim mado liva big chefs sen sec :)

ben de öyle düşünüyorum işlerimizi ayarlayalım konuşalım buluşalım emel deniz kübra ayça duyun biziiiiii

hoşgeldin kübra. yeni evin, yeni düzenin hayırlı olsun. kısa zamanda yerleşir, alışır ve seversin umarım. nereye taşındık dedin? cebeci miydi etlik mi??

Geçmiş olsun o zaman, geceyi sağ salim atlatırsan yırttın demektir... Yok canım benim gün hayli tempolu gidiyor bir bakayım dedim, evet evet o yüzden briaz alel acele çalışıyorum ki akşam 5,5 gibi çıkabileyim pazara erken gideyim taze ürünler bitmeden :) Market boğuyor beni artık.. Dışarı açılcam :))

çok sevindim uğurlu torun olcak kızçen demekki :) Bak dedesine sağlık getirdi.. :)

müjdecim artık bende ankaralı anne oldum.. istanbuldan yeni taşındık buraya..burdakiler bi organizasyon düşünüyolardı bakalım...istanbuldakilerle olmadı burdakilerle inşallah...

kübracım o zaman sende hosgeldinn .istanbulum yerini hiç birsey tutamaz ama ankarada da dostluklar insanlık daha bi baska sanki ist.da insanlar birbirlerine pençelerini gösteriyolar :) bakk en iyi biz anlarız birbirimizi .ne traftasın canım ?

Emel'cim öyle güzel bir liste hazırlamışsın, ellerine sağlık canım. kocacığım adına teşekkür edeyim, muhtemelen şuan ayılıp bayılmakla meşguldür ama napalım. listeyi burda görür görmez hızla copy paste, sonra hooppp kocişin mail adresine aps :) gelen cevap : "Liste bi an hiiiç bitmiycek sandımm" ben de "ufak bir kısmını gönderdim, artık ona göre kendini ayarlarsın" dedim :) Bugünden başlamamız lazım ki listenin tamamlandığı gün doğumu yapabilelim dedik en son :) O kadar çok eksiğimiz var yani.
Her ayın 15'ine telefonuma hatırlatma kurdum, mothercare indirim günlerindeyim artık hahah :) bu arada iki gün önce ankamalldaki mothercare deydim orda sürekli indirim var galiba, her yerinde indirim yazıyor hemen hemen yüzde elli indirim vardı ama ayın 15'i değildi. orası uygun oluyor galiba, aklında olsun canım. Liste için teşekkürler öperim mmuckss

hoşgeldin kübra. yeni evin, yeni düzenin hayırlı olsun. kısa zamanda yerleşir, alışır ve seversin umarım. nereye taşındık dedin? cebeci miydi etlik mi??

hoşbulduk canım...güzel dileklerin için çok sağol..taşındığım yer mamak diye geçiyo ama cebeciye çok yakınız çok garip gelmedi sevdim gibi gibi..zaten başka alternatifim yok sevmek zorundayım..

Dindarlığı cemaate katılmak olarak adlandırdığımı hatırlamıyorum? Sadece kişinin kendi yanlışlarıyla cemaati karıştırmamak gerekli dedim.

Türlü türlü safsatalar yaşayan, bunları din gibi anlatan bir sürü yanlış gruplar var bunda hemfikiriz zaten. Ama"aklı başında" bir insan neyin yanlış neyin doğru olduğunu açar Kur'an-ı Kerim mealini, açar hadisleri, açar ilmihali öğrenir. Eğer cemaatin her dediği doğrudur diye dinle alakasız şeyleri din gibi dayatmaya kalkıyosa, bu yalnız ve yalnız kendi işine geldiği içindir...

Bu salak topluluklar yüzünden cemaati yanlış algılıyoruz. Bak kendin de söylemişsin, annem topluca dua etmeye, sohbetlere gider diye. Esas cemaat bu işte..Dinimizde cemaatle (topluca) yapılan ibadetlerin sevabı artar deniliyor.. .Nasıl ki okulda arkadaşlarla çalışılan dersler daha verimli daha kalıcı olurdu, bu da öle. Birbirini hayra ve iyiliğe davet ettiğin bir ortam dinimizde çok kıymetlidir. Üye olmak filan da gerektiğini sanmıyorum.

Arkadaşının eşinin gittiği nasıl bir topluluk bilemem. Ondan dolayı da, şahsi hatalarını direk olarak o tarafa maletmenin doğru olmadığını ifade etmeye çalıştım. Umarım bu kez açıklayabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…