saat 3-4 gibi pazara gitcem hadi gelin beraber gidek tek başına zevkli olmiiiii
hoşgeldin :80:
ankaralı kızlar olarak henüz bir buluşma planı yok yapamadık yani bakalım zaman ne gösterecek sen de mi ankaradasın ?
kızlarrrr ben geldiimmm..herkesler nasıllar?? umarım herşey iyi gidiyodur..özlemişim yahuu...
kızlarrrr ben geldiimmm..herkesler nasıllar?? umarım herşey iyi gidiyodur..özlemişim yahuu...
evettt :) normalde istanbulluyum ailem falan orda ama evlenince ankaraya geldim.cukurambarda oturuyorum.eşimin tarafından akrabalarımız var ama kendi tarafımdan kimse yok
aaa aşkolsun biz ankaralılar kız tarafıyız neden kimse yokmuş bak bir ankaralı daha geldi;
hoşgeldin kübracığım kulaklarını çok çınlattım burda gerçi az önce konuştuk ama ankaraya da hoşgeldin :)
Hoşgeldinnnnnn
Biz iyiyiz valla sizi sormalı
ayyy hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn nasılsın yerleşebildinmiiii
aaa aşkolsun biz ankaralılar kız tarafıyız neden kimse yokmuş bak bir ankaralı daha geldi;
hoşgeldin kübracığım kulaklarını çok çınlattım burda gerçi az önce konuştuk ama ankaraya da hoşgeldin :)
evettt :) normalde istanbulluyum ailem falan orda ama evlenince ankaraya geldim.cukurambarda oturuyorum.eşimin tarafından akrabalarımız var ama kendi tarafımdan kimse yok
ayyyyyyy cok teşekkürlerrr cok sevindirik oldum.bulusalım diyorum ben ya tanısalım kaynasalım.istanbullular bulustu bizim neyimiz eksik :) benm adım müjde canım kübra da mı ankaralı annelerden :)
hoşgeldin jujuu. ben de çukurambardayım. işyerim burda yani. öğlenleri 12-13 saatleri arası müsaitim, görüşebilirizkimsem yok diye üzülme, kk ile koca bi aile olmuşuz burda :)
ayyyyyyy cok teşekkürlerrr cok sevindirik oldum.bulusalım diyorum ben ya tanısalım kaynasalım.istanbullular bulustu bizim neyimiz eksik :) benm adım müjde canım kübra da mı ankaralı annelerden :)
biz yiyiz maşallah teyzesi.. ankaraya yerleşme telaşı yeni yeni dindi..internetimiz bağlanınca hemencecik geldik..
iyiyim canıımmm...yerleştim sayılır ama eksikler bi türlü bitmiyo ki..çok gerip geliyo alışamadım daha..sanki başkasının evindeymişim gibi bi kaç gün sonra istanbuldaki evime geri döncekmişim gibi hissediyorumm..
ben de öyle düşünüyorum işlerimizi ayarlayalım konuşalım buluşalım emel deniz kübra ayça duyun biziiiiii
Son günlerde eşimde ve bende de alerjik rinit oldu. ikimiz de çok fenayız. nefes alamıyoruz geceleri, hatta ben şuanda da tıkalıyım yine nefes alamıyorum. bu makinadan alsak mı iyi geliyo mu biliyo musun?
bi de eşim ilaç kullanıyor şuan, o biraz daha iyi ama ben her gece boğulma tehlikesi atlatıyorum :)
Geldim hanzadecim, aşı yaptırdım sağlık ocağındaydım. dün söylemeyi unuttum atlamışım. Kolaylık dileğin için teşekkür ederim. Sana da, tüm çalışanlara da evdeki hamişlerimize de kolaylıklar diliyorum. Patronumuz bugün istanbula gidiyor, şuan havaalanı yolunda, günüm çok rahat geçicek bugün. senin de öyle olur umarım. pazara gitmek çok keyifli, hele ki akşam serinliği olunca çok daha güzel oluyor. çoğunlukla seçtirmiyorlar ama zaten güzeller, beğenmediğini de almıyosun zaten. markette beğenmesen bile dayatıyorlar bunu alacaksın diye, pörsümüş ve daha pahalı oluyorlar. sevdim ben bu pazar işini :) tavsiye ediyorum sizlere de.
kızlaaaaaar ben geldim hemde hayırlı haberlerle geldim
hastaneden geliyoruz babamın sonuçları temiz çıktıallahım sana şükürler olsun bugünüde gördüm ya öyle mutluyum ki şuan ne desem ne yazsam bilmiyorum ama cnm arkadaşlarım bu zamana kadar benden desteğinizi ve dualarınızı esirgemediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum
müjdecim artık bende ankaralı anne oldum..istanbuldan yeni taşındık buraya..burdakiler bi organizasyon düşünüyolardı bakalım...istanbuldakilerle olmadı burdakilerle inşallah...
hoşgeldin kübra. yeni evin, yeni düzenin hayırlı olsun. kısa zamanda yerleşir, alışır ve seversin umarım. nereye taşındık dedin? cebeci miydi etlik mi??
dindarlık cemmate katılmakmı canım kesınlıklee hayır
bu cemaatlerden bahsedıyorum insanın psikolojisini bozuyor kesınlıkle kım ne derse desın bu benım fıkrım
bır tanıdıgımda bu cemaatlere takılatakıla kızlarını okutmadı kızlar okumazmıs onların kuran kursuna gıdermıs akıllanması doğru değilmiş
bunun gibi düşünen beyinler yüzündenn birsürü kız birsürü aile mahvolup gidiyor
kendısıde eğitemedı 3 kızınıda zorla evlendırmeye çalıştı 1 i kaçtı 2. si zorla evlendırılıp boşandı 3. sünüde şuanda zorla evlendırdıı
cemmatlerın dındarlıkla alakası yok benceee
benım annemde dındardır hergün kuran öğrenmeye hergün topluca dua etmeye gıder kapalıdır arkadaşlarıyla kuran öğrenıp sohbetlerı olur ama kuranda ne yazıyorsa onlar konusulup sohbet edılıyor hiç bir cemaate üye değil ama
dindar temız kalplı kımsenın kalbını kırmaz
evet dindarlığı cahillik olarak görenlere bende karsıyım ve bence kesınlıklee insanı köreltiyorr bu cemaatler en azından bünyesı zayıf olanlardaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?