canım gözün aydın çok sevindim şükürler olsun ...kızlaaaaaar ben geldim hemde hayırlı haberlerle geldim
hastaneden geliyoruz babamın sonuçları temiz çıktıallahım sana şükürler olsun bugünüde gördüm ya öyle mutluyum ki şuan ne desem ne yazsam bilmiyorum ama cnm arkadaşlarım bu zamana kadar benden desteğinizi ve dualarınızı esirgemediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum
inanamıyorum yaaa ağlıcaktım nerdeyseee bak yanlış yapacaksın burayı bırak tamam sen öle istiyorsan ama eşin böle istiyor diye değil
ne olcak 2 sohbet edemedıgın kımse yokk robot mu olcaksınn ALLAH KOCANI ISLAH ETSİN İNŞALLAHH
SENİ KARNINDAKİ BEBEĞİNİN MANEVİ İHTİYAÇLARINI DÜŞÜNMESINI SAĞLASINN SAKIN SAKIN BUNLATMA KENDINI BAŞKA OYALANACAK ŞEYLER BUL VE KESINLIKLEE DOĞRU DÜZGÜN BIR DR A GIDINCE ESININ İSTEGININ KÖRELMESI İÇİN NE KULLANABILIRIM DIYE SORR
DURUMUNA ÇOK ÜZÜLDÜM CANIMM ELİMDEN BİRŞEY GELMEMESİ BENİ DAHA DA ÇOK ÜZDDÜÜ ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAHH SABIR VERSİN EŞİN İNŞALLAHH O CEMAATTEN AYRILIRR
HERŞEYİN FAZLASI ZARAR
DİN ALLAH İLE KUL ARASINDADIR KURANDAMI YAZIYO BU CEMAATLER BEN KULLUĞUMU YAPARIM BU TOPLULUKLAR CEMMATLER NERDEN ÇIKTIII HİÇBİRİSİNEDE İNANMIYORUMM PEYGAMBER EFENDIMIZDEN DAHA MI BİLGİLİLERR
HAYIRR İNSANLARI KÖRELTİYORLARR
PEYGAMBER EFENDIMIZ VE ALLAH IN DEDİKLERININ DIŞINDA HİÇBİRŞEYE VE KİMSEYE İNANMIYORUMMM
ALLAH SANA TEKRAR SABIR VERSİN CANIMMM RABBİMM EŞİNİ SENİN İHTİYAÇLARINI MORALİNİ İSTEDİĞİN İSTEMEDİĞİN ŞEYLERİ GÖRMESİNİ SAĞLASINN
kızlaaaaaar ben geldim hemde hayırlı haberlerle geldim
hastaneden geliyoruz babamın sonuçları temiz çıktıallahım sana şükürler olsun bugünüde gördüm ya öyle mutluyum ki şuan ne desem ne yazsam bilmiyorum ama cnm arkadaşlarım bu zamana kadar benden desteğinizi ve dualarınızı esirgemediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum
Arkadaşımızın eşinin davranışlarının cemaatle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Tamamen kendi kişisel bozukluğundan kaynaklanıyo...Cemaat tutup da her gün eşinizle birlikte olun, canı yansa da zorlayın demiyodur herhalde:)) Kendi yorumlarınızı belirtmişsiniz buna katılırım ama bunların konuyla alakası yok.
Bu, dindarlığı erkeklerin özgür, kadınlarınsa evde kapalı çoluk çocuk ve ibadetle geçirmesi zanneden, saçma sapan kafa yapısından geliyo. Bu tür insanlar yüzünden dinimiz de zarar görüyo zaten. Allah arkadaşın eşine akıl fikir, MERHAMET versin...
çok sevindim canımm bak boşuna üzülmüşsün biz demiştikkkkkk
çooook sevindim gözünüz aydın güzel arkadaşım babanın ellerinden senin gözlerinden öperim
canım gözün aydın çok sevindim şükürler olsun ...
Gözünüz aydın canım. Rabbim bidaha üzmesin sizleri.
elifim canım benim tüylerim diken diken oldu ne kadar sevindim anlatamam çok şükür Allahıma canım arkadaşım benim Allah mutluluğunuzu daim etsin bir daha yaşatmasın inşallah ...
canlarım benim hepinize çok teşekkür ediyorum ediyorum babam ve biz o pislikten daha güçlü çıktık aslan babam benim bunuda yendi şükürler olsun bu arada kızımıda unutmuyorum kısmetiyle şansıyla bereketiyle geldi yavrum şans getirdi dedesine allahım takip sürecindede hayırlı haberlerini almayı nasip eder inşallah.....
edam canım darısı sizin başınıza inşallah en kısa zamanda sende sevincini paylaşırsın bizlerle....
allah hepinizden birkez daha razı olsun hakkınızı helal edin kızlar biliyorum çok dua ettiniz bizim için....
maşallah babana nasıl sevindim anlatamam Allah onu sizlerin başından eksik etmesin.
minnoşumu eklemeye çalışayım
24 haftalığız buğün
araştırma yapanlar
kızlar kesınlıkle emınönunde herseyı daha uyguna bulabiliyormuyuz yoksa başka biryer daha var mı
Aiyyyyyyy kızlarr hızınıza yetişemiyorum.bir hafta tatile gittim yaklasık 500 sayfa geride kaldımmm :)) Ankaralı anne adaylarıı naptınız toplandınız mı toplanıcaksanız bende gelicemm :)) ama ikea olmasın lütfen ezilme tehlikesi var hamile hamile :)))
oğlumla müzik dinliyoruz bizzz teyzoşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?