2011 Ekim Anneleri

canım gözün aydın çok sevindim şükürler olsun ...

Arkadaşımızın eşinin davranışlarının cemaatle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Tamamen kendi kişisel bozukluğundan kaynaklanıyo...Cemaat tutup da her gün eşinizle birlikte olun, canı yansa da zorlayın demiyodur herhalde:)) Kendi yorumlarınızı belirtmişsiniz buna katılırım ama bunların konuyla alakası yok.

Bu, dindarlığı erkeklerin özgür, kadınlarınsa evde kapalı çoluk çocuk ve ibadetle geçirmesi zanneden, saçma sapan kafa yapısından geliyo. Bu tür insanlar yüzünden dinimiz de zarar görüyo zaten. Allah arkadaşın eşine akıl fikir, MERHAMET versin...

Gözünüz aydın canım. Rabbim bidaha üzmesin sizleri.

Herkese hayırlı cumalar güzel anneler ve onların tatlı bebişşleriii :))) bebişler nasıl umarım iyilerdirr, bisde çok iyiyiz valla kızım maşalllah futbolcu olcak yaa kıpır kıpırr sizinkilerde öylemii ??? tam tamına 3 ayımız kaldıı sabırsızlanıyoruzz .:)) 20sinde randevumuz var çok özledik hemen zaman geçsin yaaa............

gecen hafta 1 koli yumurta almıştım hepsi minnacıktı çok hoşuma gitti
ama aralarında 1 tane kocaman yumurta vardı onuda çirkin ördek yavrusu gibi en sona atmıştım
sabahleyin kendime menemen yaptım açtım dolabı yumurtaları seçiyorum görende miss turkey güzelini seçiyorum sanır
baktım o büyük yumurta bana bakıyo aldım kırdım eneeeee bide ne göreyim çift sarılıymış
bi tene banaaaa bi tene oglumaaa

dindarlık cemmate katılmakmı canım kesınlıklee hayır
bu cemaatlerden bahsedıyorum insanın psikolojisini bozuyor kesınlıkle kım ne derse desın bu benım fıkrım
bır tanıdıgımda bu cemaatlere takılatakıla kızlarını okutmadı kızlar okumazmıs onların kuran kursuna gıdermıs akıllanması doğru değilmiş

bunun gibi düşünen beyinler yüzündenn birsürü kız birsürü aile mahvolup gidiyor
kendısıde eğitemedı 3 kızınıda zorla evlendırmeye çalıştı 1 i kaçtı 2. si zorla evlendırılıp boşandı 3. sünüde şuanda zorla evlendırdıı

cemmatlerın dındarlıkla alakası yok benceee

benım annemde dındardır hergün kuran öğrenmeye hergün topluca dua etmeye gıder kapalıdır arkadaşlarıyla kuran öğrenıp sohbetlerı olur ama kuranda ne yazıyorsa onlar konusulup sohbet edılıyor hiç bir cemaate üye değil ama
dindar temız kalplı kımsenın kalbını kırmaz

evet dindarlığı cahillik olarak görenlere bende karsıyım ve bence kesınlıklee insanı köreltiyorr bu cemaatler en azından bünyesı zayıf olanlardaa

elifim canım benim tüylerim diken diken oldu ne kadar sevindim anlatamam çok şükür Allahıma canım arkadaşım benim Allah mutluluğunuzu daim etsin bir daha yaşatmasın inşallah ...

maşallah babana nasıl sevindim anlatamam Allah onu sizlerin başından eksik etmesin.

oğlumla müzik dinliyoruz bizzz teyzoşlarr

Eklentiler

• $01072011(001).webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $01072011.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 37
çok sevindim canımm bak boşuna üzülmüşsün biz demiştikkkkkk

çooook sevindim gözünüz aydın güzel arkadaşım babanın ellerinden senin gözlerinden öperim

canım gözün aydın çok sevindim şükürler olsun ...

Gözünüz aydın canım. Rabbim bidaha üzmesin sizleri.

elifim canım benim tüylerim diken diken oldu ne kadar sevindim anlatamam çok şükür Allahıma canım arkadaşım benim Allah mutluluğunuzu daim etsin bir daha yaşatmasın inşallah ...

canlarım benim hepinize çok teşekkür ediyorum ediyorum babam ve biz o pislikten daha güçlü çıktık aslan babam benim bunuda yendi şükürler olsun bu arada kızımıda unutmuyorum kısmetiyle şansıyla bereketiyle geldi yavrum şans getirdi dedesine allahım takip sürecindede hayırlı haberlerini almayı nasip eder inşallah.....
edam canım darısı sizin başınıza inşallah en kısa zamanda sende sevincini paylaşırsın bizlerle....
allah hepinizden birkez daha razı olsun hakkınızı helal edin kızlar biliyorum çok dua ettiniz bizim için....

bizde ağustosta bu sınavı atlatıcaz inşallah, elifim bende sevinciimi paylaşıcam burda sizinle inşallah
dedelerinin nazar boncukları sifaları bizim yavrularımız

Elifcim ne güzel bir haber almışsınız canım maşallah babana. Takip sürecinde de her şey iyi gider ve yenilemez inşallah canım. Çok sevindim tatlım darısı Eda'nın babasının başına olsun inşallah.

araştırma yapanlar
kızlar kesınlıkle emınönunde herseyı daha uyguna bulabiliyormuyuz yoksa başka biryer daha var mı

Selam kızlar.. cumanız yahrolsun.. bu güzel günde tüm dualarımız kabul olur inşallah..
biraz olumsuzluklar yaşanmış sanki..

iremcim.. seni kışkırtmak istemiyorum kesinlikle.. eşin evlendiğinizden beri böyle mi yoksa oraya gittikten sonra mı böyle oldu.. aklını karıştıran birileri mi var acaba.. yada dışarıda bulunduğu ortam mı düzgün değil.. cemaat falan demişsin.. tarikat tipinden bişi olmasın.. ne bilim.. insanın aklına herşey gelir.. ama özünde de çok iyi birisi diyorsun.. beraber bir aile psikoloğuna gitseniz acaba nasıl olur.. hani adama direk sen psikoloğa git denmez ya.. beraber aşarsınız belki bu durumu.. üzme kendini ve karnındakini.. şahsen benim koca k.k. ya takıldığımı bilmez eminim o da tantana eder öğrenirse.. bazı erkekler böyle işte ne yazıkki..

minnoşumu eklemeye çalışayım
24 haftalığız buğün

canım maşallah kuzuna.. nekadar net görünüyor çok tatlı burnu var :) her çizgisi çok güzel.. Rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza nasip eder inşallah

ealtin yavrucuk :) biz dediydik ama sana içini ferah tut herşey güzel olacak diye, Allah ona uzun ömürler versin. :) bak miniğinin dedesi taş gibi. .. daha onunla gezecek tozacaklar :)

Aiyyyyyyy kızlarr hızınıza yetişemiyorum.bir hafta tatile gittim yaklasık 500 sayfa geride kaldımmm :)) Ankaralı anne adaylarıı naptınız toplandınız mı toplanıcaksanız bende gelicemm :)) ama ikea olmasın lütfen ezilme tehlikesi var hamile hamile :)))

araştırma yapanlar
kızlar kesınlıkle emınönunde herseyı daha uyguna bulabiliyormuyuz yoksa başka biryer daha var mı

canım eminönünde cok fazla cesit oldugu kesin ama cok uygun mu onu bilemiyorumm :S bir de ben kıyafet ve tekstil olarak pek de birsey bedenmedim acıkcası.küçücük seyler üstüne koca koca baskılı tulumlar vs..ama ne mesela hastane kapı süsü işte ikramlık güzel minik biberonlar vs onlar cok güzel ve cokkk fazla cesitlii :)

hoşgeldin :80:
ankaralı kızlar olarak henüz bir buluşma planı yok yapamadık yani bakalım zaman ne gösterecek sen de mi ankaradasın ?

Haydi halaya
oğlumla müzik dinliyoruz bizzz teyzoşlarr

Sevdiği şarkıları dinlet çocuğa yoksa fena olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…