oleyyyyyyyy :)) dimi ya haklsıın valla.ok ayarlayalım hatta yarın bile olabilir bana :) 12-13 arası sana yemek ısmarlayabilirim mado liva big chefs sen sec :)
evettt :) normalde istanbulluyum ailem falan orda ama evlenince ankaraya geldim.cukurambarda oturuyorum.eşimin tarafından akrabalarımız var ama kendi tarafımdan kimse yok
kübracım o zaman sende hosgeldinn .istanbulum yerini hiç birsey tutamaz ama ankarada da dostluklar insanlık daha bi baska sanki ist.da insanlar birbirlerine pençelerini gösteriyolar :) bakk en iyi biz anlarız birbirimizi .ne traftasın canım ?
:) hepsi üç adım mesafede vallahi çok yakınmışız :) yer hiç önemli değil. ama ben cumartesileri çalışmıyorum. pazartesi yapalım istersen. 12'den önce burda yazışalım, program yaparsak 5-10 dk sonra orda olurum ben :) gelmek isteyen olursa buyrun arkadaşlar.
oy yavrum.. benimde ankarada kimseciklerim yok :) ama yalnız değilsin..
ben senden beterim.. bizimkiler bulgarıstanda.. istanbulda da biraz akrabam var
canım çok doğru sölüosun..ist.da oturduğum yerde komşular nerdeyse suratımıza kapıyı çarpıyolardı burda sağolsunlar hiç yalnız bırakmadılar herkes yardım edilcek bişe var mı diye uğradılar..ben cebeciye çok yakınım..bak senin ailende ist.da kalmış gerçekten en iyi biz anlarız birbirimizi..bu arada ben hamilelikle birlikte ev hanımılığı yapıyorum istediğin zaman görüşebiliriz..sakın sıkma canını ben ailen olurum oğlumla sana .. =D
hoşbulduk canım...güzel dileklerin için çok sağol..taşındığım yer mamak diye geçiyo ama cebeciye çok yakınız çok garip gelmedi sevdim gibi gibi..zaten başka alternatifim yok sevmek zorundayım..
:) hepsi üç adım mesafede vallahi çok yakınmışız :) yer hiç önemli değil. ama ben cumartesileri çalışmıyorum. pazartesi yapalım istersen. 12'den önce burda yazışalım, program yaparsak 5-10 dk sonra orda olurum ben :) gelmek isteyen olursa buyrun arkadaşlar.
kım nezaman nerde bulusuyo askolsun benı cagırmıyomusunuz
tamm ok o zaman pzt de olur bana evdeyim zaten :) salı olur carsamba olur :) gelen olursa da cok süper olur valla :)
:) çukurambara yakınsan sende buluşmaya dahil olabilirsin davet ettiler arakadaşlar orada buluşacaklar:)
aa leynacım askolsun aramızdaki mesafe 3 dk oldugu için hemen bulusuverelim dedik.yoksa derseniz ortak noktada hepberaber bulusalım zaten ok yiz daha da güzel olur yanii.
kipracık :) nerde oturuyorsun bakayım :) akdere.. abidinpaşa.. falan filan :) hani cebeciye yakın olan yerler ve mamak diye geçen bunlar aklıma geldi.. komşu falan çıkmayalım :)
canım eminönünde cok fazla cesit oldugu kesin ama cok uygun mu onu bilemiyorumm :s bir de ben kıyafet ve tekstil olarak pek de birsey bedenmedim acıkcası.küçücük seyler üstüne koca koca baskılı tulumlar vs..ama ne mesela hastane kapı süsü işte ikramlık güzel minik biberonlar vs onlar cok güzel ve cokkk fazla cesitlii :)
:) çukurambara yakınsan sende buluşmaya dahil olabilirsin davet ettiler arakadaşlar orada buluşacaklar:)
hoşbulduk canım...güzel dileklerin için çok sağol..taşındığım yer mamak diye geçiyo ama cebeciye çok yakınız çok garip gelmedi sevdim gibi gibi..zaten başka alternatifim yok sevmek zorundayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?