2011 Ekim Anneleri

oleyyyyyyyy :)) dimi ya haklsıın valla.ok ayarlayalım hatta yarın bile olabilir bana :) 12-13 arası sana yemek ısmarlayabilirim mado liva big chefs sen sec :)

:) hepsi üç adım mesafede vallahi çok yakınmışız :) yer hiç önemli değil. ama ben cumartesileri çalışmıyorum. pazartesi yapalım istersen. 12'den önce burda yazışalım, program yaparsak 5-10 dk sonra orda olurum ben :) gelmek isteyen olursa buyrun arkadaşlar.

evettt :) normalde istanbulluyum ailem falan orda ama evlenince ankaraya geldim.cukurambarda oturuyorum.eşimin tarafından akrabalarımız var ama kendi tarafımdan kimse yok

oy yavrum.. benimde ankarada kimseciklerim yok :) ama yalnız değilsin..
ben senden beterim.. bizimkiler bulgarıstanda.. istanbulda da biraz akrabam var

canım çok doğru sölüosun..ist.da oturduğum yerde komşular nerdeyse suratımıza kapıyı çarpıyolardı burda sağolsunlar hiç yalnız bırakmadılar herkes yardım edilcek bişe var mı diye uğradılar..ben cebeciye çok yakınım..bak senin ailende ist.da kalmış gerçekten en iyi biz anlarız birbirimizi..bu arada ben hamilelikle birlikte ev hanımılığı yapıyorum istediğin zaman görüşebiliriz..sakın sıkma canını ben ailen olurum oğlumla sana .. =D

Ben açıkçası foruma girip girmemenin çok önemli olduğunu düşünmüyorum canım, yanlız olmaman açısından elbette burada bizimle olman güzel ama daha önemlisi cinsel hayatın, bu hamile halinle nasıl bu kadar gaddar davranabiliyor eşin anlayamadım. Ağrım sızım var taş kesiliyorum, istemiyorum vs. diyorsun ki buna rağmen nasıl sadece kendi nefsi arzularını düşünerek sana ve kızına saygı duymadan hareket edebiliyor eşin anlam veremedim.

Hemde öğretmen, hemde bir eğitimci.. Ben en çok buna kızdım.. Yeni evlisiniz evet erkeklerin ilk zamanlarda arzuları fazla olabiliyor ama senin bu döneminde bu denli anlayışsız olması insanlık dışı geldi bana kusura bakma... Ben eşinin söylediği sözlerden hiç birisini üzerime alınmadım... Sana biraz daha saygılı olsa çok daha güzel olurdu.. Her anlamda... İnşallah kısa sürede herşey düzelir ve istediğin gibi olur.. Sen ve kızında Allaha emanet ol, sende hakkını helal et...

Benim eşim yazıklarımı okumuyor buraya üye olduğumu biliyor ama nickimi bilmiyor, herşeyimi bilmesini istemiyorum ama burda olmamdan memnun çünkü kanamam olduğu zamanlarda korkulu anlarımda burdaki arkadaşlarında durumlarını takip ederek çok fazla destek aldım... Moralim düzeldi... Aynı dönemde hamile olduğum arkadaşların yaşadıklarını takip etmek hemde canlı canlı bence çok büyük bir şans... Yaşayarak görmek kulaktan dolam şeylerden daha sağlıklı bence.. Eşine birde bu bakımdan anlat...

Psikolojik destek alın diyeceğim leyna gibi ama jinekolok için dahi bu şekilde düşünen bir adamın, psikiyatristin kapısından geçmeyeceğini düşünüyorum.. Allah yardımcın olsun...

tamm ok o zaman pzt de olur bana evdeyim zaten :) salı olur carsamba olur :) gelen olursa da cok süper olur valla :)

oy yavrum.. benimde ankarada kimseciklerim yok :) ama yalnız değilsin..
ben senden beterim.. bizimkiler bulgarıstanda.. istanbulda da biraz akrabam var

ayy canımm ..olsun işte napalım kocalarımzla mutlu olalaım zaten 3 aya arkadas da geliyo :) bugünümüze sükür birbirimize destek olucaz artık :)

uiyy canım benm eksik olma .biz de kızımla size oturmaya geliriz :) valla canım cebeci nerde dersen hiç bilmiyorum :)) 2 yıl olacak ankaradayım ama bildigim yerler sınırlı.bi google map ten bakayım ne kadar yakınız :)

kım nezaman nerde bulusuyo askolsun benı cagırmıyomusunuz

hoşbulduk canım...güzel dileklerin için çok sağol..taşındığım yer mamak diye geçiyo ama cebeciye çok yakınız çok garip gelmedi sevdim gibi gibi..zaten başka alternatifim yok sevmek zorundayım..

kipracık :) nerde oturuyorsun bakayım :) akdere.. abidinpaşa.. falan filan :) hani cebeciye yakın olan yerler ve mamak diye geçen bunlar aklıma geldi.. komşu falan çıkmayalım :)

cemaatler konusuna değinmişsiniz öncelikle çok bozuk cemaatler var onların yüzünden bütün cemaatleri ele almayalım..gerçekten alim hocalar var bunları kötülemek olmaz..önamli olan kimin yanlış kimin doğru söylediğini bilmek lazım..

oo bizde burdan çağrı yapıyoruz hep beraber buluşalım diye
iyi bari size iyi buluşmalar:79:

tamm ok o zaman pzt de olur bana evdeyim zaten :) salı olur carsamba olur :) gelen olursa da cok süper olur valla :)

Tamam pazartesi görüşürüz. 9'da geliyorum şirkete, en geç 10'da burda olurum konuşur görüşürüz inşallah.
Salı olur çarşamba da olur. her öğlen fellik fellik dışardayım farketmez günü.

kızlar bugün sabah aç karnına şeker testi için o su ne iğrençti sonra 1 saat bekledim bide kan tahlilim vardı üzerine kan aldılar bir başım döndü eve zor geldim daha yeni kendime gelebildim 1 saat sonra sonuçlarımı öğrenicem tlfnda baya sonuç öğrenicem şeker, tiroid ,idrar ,tam kan sayımı, falan inş hiç birinde birşey çıkmaz

:) çukurambara yakınsan sende buluşmaya dahil olabilirsin davet ettiler arakadaşlar orada buluşacaklar:)

aa leynacım askolsun aramızdaki mesafe 3 dk oldugu için hemen bulusuverelim dedik.yoksa derseniz ortak noktada hepberaber bulusalım zaten ok yiz daha da güzel olur yanii.

aa leynacım askolsun aramızdaki mesafe 3 dk oldugu için hemen bulusuverelim dedik.yoksa derseniz ortak noktada hepberaber bulusalım zaten ok yiz daha da güzel olur yanii.

konuşuruz hayatım ayarlarız siz ilk buluşmayı yapın da
şaka yapıyorum ben

kipracık :) nerde oturuyorsun bakayım :) akdere.. abidinpaşa.. falan filan :) hani cebeciye yakın olan yerler ve mamak diye geçen bunlar aklıma geldi.. komşu falan çıkmayalım :)

burası ne diye tam geçiyo onu bile tam bilmiyom.. mkm varya..ordan içeri doğru girince siteler var..onun orası oluyo işte.. eski çinçin diolar buraya..eski çingene mahallesiymiş burası daa..g.o.p sitesi..bilio musun??

dime penyesı falan kalıtelı şeyler bulan var mı hiç emınönunde uyguna gecen haftalarda kızkardesım gıttı bana söyledıgı fıyatlar avmlerdekınden farklı değildı

bebek arabasını pusetınıde fatıhdekı alt gecıt varya bisikletçı pazarı dıyorlar ordan bakıcam daha uygunmuss

:) çukurambara yakınsan sende buluşmaya dahil olabilirsin davet ettiler arakadaşlar orada buluşacaklar:)

kullanıcı ısmımı degıstırdım leynacım ostimdeyim bende :) mücevherkentte
topluca bır bulusma ayarlayalım bırde hatta bebeklerımıze alısverıs yapabılıcegımız bıryerdede olabılır alısverıs merkezı gıbı

hoşbulduk canım...güzel dileklerin için çok sağol..taşındığım yer mamak diye geçiyo ama cebeciye çok yakınız çok garip gelmedi sevdim gibi gibi..zaten başka alternatifim yok sevmek zorundayım..

oo ikea ya kommşuu ollmuuuşşş :) kıskansam mı acaba daha gidemedim ben haftasonu gidicem kısmetse. oraya da bir organizasyon yapalım sonra. sana ve müjdeye telefonumu yolluyorum az sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…