2011 Ekim Anneleri

anlıyorum seni canım bende biraz iş yapınca öyle oluyorum ayrıca bende bir haftadır karnımda ağırlık hisseder oldum daha bi emin oldum artık ben hamileyim

Büyük bi ihtimal hamilesin canim, sikayetlerin onu gösteriyor :)
Bende hamile kaldigimda sol kaburgam feci agrimisti :)
Ama bi test yap istersen hemen Kacinci bebek olucak Allah nasip ederse ?

Büyük bi ihtimal hamilesin canim, sikayetlerin onu gösteriyor :)
Bende hamile kaldigimda sol kaburgam feci agrimisti :)
Ama bi test yap istersen hemen Kacinci bebek olucak Allah nasip ederse ?

allah nasip ederse ilk olacak cnm benim
ben çıkıp bi nöbetçi eczane falan bakayım pazar pazar nerden bulacaksam şimdi ama öğrenmezsemde çatlarım şimdi meraktan

günaydın güzel annelerrr...
hızlı bir dalış yapıyorum.. akşam eşimi size şikayet ediyordum elin işini yapmaktan pazar günleri mahfoluyor diye.. bugüne 4 kişinin işi vardı.. eşim hepsine rest çekti sanırım telefonunu kapattı.. beni de köy bahçesine kahvaltıya götürecek :) sevinçten uçuyorum, tabi öğleden sonra fikri değişmez birine gitmezse...
ama olsun bana da vakit ayırdı ya :)
öptüm sizi kaçtım

hadi gözün aydun canım napsın adamlar onlarıda anlamak lazım yoruluyorlar benim aşkım bugünde çalışıyo

selam kızlaaaarrr...ben geldiimm ..ama imse yok ..gerçi burda olduunuzda yetmiş yaniii 5 günde 150 sayfa konuşmuşunuz çenebazlarrr...geçmişte neler konuşuldu bakalım ,ayy hepsine bakamıycam iri bana bi özet geçsee...herkes iyidir umarım ,biz maşşallah çok iyiyiz teyzeleri ,kızımla çıp çıp yapıp geldik ,perşembe günüde malatyaya uçuyoruzz bu ara ben hala çooook yorgunumn ,siz herüflerinizle otura durun bende biraz uyukluyum şuracıkta..çoook işim var çok ,bütün çamaşırları yıka ,ütüle ,perşembeye hazırlaannn

selam kızlar.. biz bu akşam yolcuyuz:87: çamaşır, yemek, ütü, alışveriş derken giremedim dün.. daha valiz hazılanacak... hazır vakit bulmuşken size yazıp çıkıyım dedim. kendinize ve bebişlere çok iyi bakın, canınızı sıkmayın hiç bişeye emi:82: sanırım ben 15 günden evvel dönemem, tabi duruma bağlı rahat edemezsem geliriz. nasip artık.. yolculuk hali ne olur ne olmaz, hakkınız helal edin olur mu, benden yana varsa helaldir inş.. Rabbime emanet olun, ebeden daima...
çok çokkk öptüm siziiii ben emin olun sizleri özlicem sizde beni özleyin emi

ohhh ne güzell iyi eglenceler canımmm

ya ben bugun uykuya doyamıyorummmm sabah 9 da uyandım 1 gibi geri yattım 10 dk sonra önce uyandım kendime yuhhh diyorum gözlerim minnacık kalmışş aynaya bakıp bu kim diyesim var

bende çok istiyorum ama gündüzleri hiç uyuyamıyorum alışık değilim anam uzanınca canım sıkılıyo geri kalkıyorum

SELAM KIZLARR
bu sabah çok iş yaptık , uyanır uyanmaz iki odanın perdelerini indirdik kocişle yıkadık, tülleri astık güneşlikler ütü bekliyor
sonra kahvaltıyı ettik kociş evi süpürürken ben ortalığı mutfağı toparladım derken attık kendimizi dışarı
önce ikea ya gittik, bebişin elbiselerini eşyalarını koymaya bir dolaba ihtiyacımız var ikeadan baktık, bir dolap birde şifonyer tarzı bişey beğendik, biri 200 biri 270 tl, koçtaşada bakıcaz sonra uygun bi tanesini alıcaz.

ordan forumistanbula geçtik, ebebek wenice falan dolaştık, yaa kışlık tulumlar falan yok pek, hep yazlık şeyler var,
ayaklı tulumlar bikaç model onlarda 20 25 tl, mothercarede öyle.

ebebekde park yataklara baktık, bize genişliği 60cm bir yatak lazım, babiş kraftın 604ünü beğenmedi, 804 mü ne onu beğendi şimdilik aklımızda o var,
pusetlere tekrar baktık, kraft twist hala en çekici gelen, ebebekde 960, havuzlu handa 680 tl . arada tam park yatak kadar fiyat farkı var :)

selam kızlarr..moralim çok bozuk benim ,anlatcak kimsemde yok bugün eşimle mutfağımıza masa bakmaya gittik ,ama evimiz 37 metre kare olduğundan ve yeterli alanımız hiç bi zaman omöadıığından bari biz çizelim ,sandalyede almayalım yerine banklar yapalım masanın altına gitsin ,hatta bankların içine minik bölümler yapalım hasır kutular alır onunda içine bişeyler koyarız dedik ama her zamanki gibi istediğimiz gibi bişey bulamadık,dahası yaptırınca piyasadaki çok güxzel modellerin bile iki katına geliyo nerdeyse...hadi masa bi yerde kalsın diyelim biz pufumuzda yemek yiyoruz bu arada ...bebek gelcek bu eve ,eşyasını koyacak dolap yok ,beşiği içinde masa üstü bilgisayarın yerini düşünüyorum ..yatak odasımıı??? sadece bazam tuvalet aynam ve çamaşırlığım var gardrop yerine 2 kapılı bi dolap yaptırdım onu kullanıyorum ,tamam evim bahçeli ,zemin kat ,gelen özeniyo ama güneş bile almıyo ,duvarlar rutubet yapıyo ,kiraya çıkalım desekkk birikim yapalım diye oturuyoruz 3 yıldır burda gerçi adam akılı birikim bile yapamadık ,eşim 1,5 yıl iş bulamadı maalesef(mak. müh. kendisi)her neyse o evi elinden geldiğince en kullanışlı hale getirdi zaten ,laminantlar ,alçı tavan ,amerikan kapılar,1. sınıf mutfak dolapları ve eşyalar ama olmuyoo sığamıyorum ,köşe takımımı bile modokoda özel yaptırdım ,en kulşlanışlısı olsun diye ,ama gelin görünki misafirlerimi ağırlıyacak doğru düzgün bi oda ,masa vs. istiyorum ben...çoook sıkıldım ,ama elimdende bişey gelmiyo maalesef ,tartışıyorum eşimle oda üzülüyo garibim ..napcaz bilemiyorum

Bahsettiğiniz park yatak burada 249 lira...

KRAFT 804 LÜKS OYUNCAKLI OYUN PARKI -siyah | ORBEBE.COM GELECEĞİNİZİN GÜLÜMSEYEN YÜZÜ

Ben de kraft 504 ü düşünüyorum, puset olarak da yine kraft'ın atlanta ya da duo modellerine bakacağım...

Son düzenleme:

Biz bayanlar için evimizin içimize sinmesi ve içinde mutlu olmamız çok önemli; umarım siz de en kısa sürede mutlu olacağınız gönlünüze göre olan geniş bir eve sahip olabilirsiniz...

yarın 12 de randevumuz var doktor teyzeyle bakalım sevebilecekmiyiz
birde kızlar şeker yklemesi için randevuya gerek yok değilmi
oralarda armut gibi kalmayalımbilen bi teyzemizden cevap bekliyoruzz

selam kızlar gezdik gezdik geldik iyi yorulmuşum ama ayaklarımı uzatim şöle pcninde başına geçim ohhhhh :126::126:

Ben önceki gidişimde sormuştum, ayrıntılı ultrason için gittiğimde şeker yüklemesinin zamanını ayarlarız demişti doktorum, diğer arkadaşlarım da randevulu yaptırdılar...

Son düzenleme:

dotorun yapıcak zaten ayrı bi randevuya gerek yok en azından bizim doktorumuz istemio..yarın bizimde var bakalım aşımızında 2. dozu varzor bi gün olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…