2011 Ekim Anneleri

haklisin allahtan useniyorum kalkmaya kendimi oyaliyorum bilgisayar onunde :86: sabah ilk is patates kizartmak olucak

okadar yattım uyuyamadım.. şimdi de yahşi cazibenin geçen haftaki sezon finali bölümünü izliyorum sıkıntıdan.. kocacığım nezaman gelecek ki..
bari kalkim bir çorba yapayım... yarına bişiycim yok yemeğe.. gerçi gene birilerine sürükler beni sevgili kocam.. sülalesinin işi bitmiyor ki adam bana da vakit ayırsın..
yarın evde bıraksa keşke beni..
neysecime ben mutfağa gidirem ... öpirem sizleri..

kolay gelsin SIKMA canini hem kimler neden surukluyorlar ki seni ?:44:

kız kocam kocam o nereye giderse bende gidicem.. geçen hafta kayınımın yapılan dairesinde işler vardı gitti yardım etmeye, eşim de eltimin yanına gitmemi istedi ben gitmedim tabi.. kızı zaten sevmiyorum.. işleri bitti arıyorlar atla taksiye gel.. iyi değilim diyorum.. eşim taksiyi çağırmış bile..
yarın yine kayınımda işleri var.. bu sefer daha uzun sürecek.. pööf... akşama kadar dikecek eltimin yanına beni.. neymiş yalnız kalamıyormuş kırkı çıkmamış diye.. bana kadar başka kimse mi gitmez oraya.. tabi nasıl gitsin ki.. eltim çevre bırakmadı kendisine.. anası bile tek tük gidiyor

iyi geceler arkadaşlar ayrıntılım çok güzel geçti kızım çok sağlıklı 1 ay sonraya çağırdı şeker yüklemesi için

iyi geceler arkadaşlar ayrıntılım çok güzel geçti kızım çok sağlıklı 1 ay sonraya çağırdı şeker yüklemesi için

maşallah kızına :) ay 1 ay nekadar uzun geliyor insana yaw :) neyse ki 7.aya yaklaştınız.. ondan sonra 2 haftada bir olacak kontroller

ha tamam simdi anladim vallah haklisin insan istemedigi bir yere gittimi zaman gecmek bilmiyor ne yapicaksin artik kirki cikmasini bekliyeceksin allah sabir ve kolaylik versin sana

Son düzenleme:
ha tamam simdi anladim vallah haklisin insan istemedigi bir yere gittimi zaman gecmek bilmiyor ne yapicaksin artik kirki cikmasini bekliyeceksin allah sabir ve kolaylik versin sana

ya ben pek böyle şeyleri bilmem aslında da..
hani akşam ezanından sonra lohusa yalnız kalmamalı diye biliyorum ama.. gün boyunca da birileri başında mı durması lazım..
benim annem gelse bile 1 hafta kalabilir anca işleri çok yoğun.. ondan sonra eşim görümcelerime emanet eder beni.. bende onların çocuklarından aşırı derecede huzursuz oluyorum.. sürü halinde gidiyorlar heryere..
kış vakti bir de..üüf anam.. kendim kendime dua eder oldum Allah bana sabır versin diyorum.. veriyor da rabbim şükürler olsun.. ama bir gün kafayı yemekten korkuyorum

maşallah kızına :) ay 1 ay nekadar uzun geliyor insana yaw :) neyse ki 7.aya yaklaştınız.. ondan sonra 2 haftada bir olacak kontroller

teşekkür ederim
iki aydır ayda bir çağırdı önceleri 15 günde bir di.
demek 7. aydan sonrada 2 haftada bir gidicez
ben şeker yüklemesini merak ettim acaba açmı tokmu nası gidicem :44: sormayıda unuttum

benilk dogumda bir hafta ailemde kaldim gerisi hep yalniz evde gecirdim allaha sukur hic bir sey olmadi
aman insan evinde zaman gecirmek ister bir yere gittim mi en fazla 3saat fazla kalamiyorum seni allah korusun aklina dikkat et

Günaydın arkadaşlar... Yarın ayrıntılı ultrason randevumuz var bakalım ne durmumda Utku bey... ))
Yarın yine okuldan çok sevdiğim bir arkadaşım doğuma girecek, hayırlısıyla bebeklerine kavuştular 2 arkadaşım, darısı bizlere...

heyoooo 25.haftamıza girdikkkk
kızlar ben hep gülerdim çamur yiyen toprak aşeren kadınlara
dün canım öyle bişey istediki şok oldumm utanıyorumda söylemeyeee

ayrıntıları bizede yazmayı unutmaaa benimde yarın kontolum varrr oglumu özledim yawwww 1 ay olduu görmeyeliii

heyoooo 25.haftamıza girdikkkk
kızlar ben hep gülerdim çamur yiyen toprak aşeren kadınlara
dün canım öyle bişey istediki şok oldumm utanıyorumda söylemeyeee

oncelikle maşallah canom ama 26. haftaya girmissiniz canım . bu durumda bir kat daha maşallah :)
canının istediği şeyi sormaya korkuyorum vallahi :) tüm cesaretimi toplayıp sordum hadi, ne istedi ne istedi :)

oncelikle maşallah canom ama 26. haftaya girmissiniz canım . bu durumda bir kat daha maşallah :)
canının istediği şeyi sormaya korkuyorum vallahi :) tüm cesaretimi toplayıp sordum hadi, ne istedi ne istedi :)

ayy 26 oluyo demiiii
ya türk max ta dudaktan kalbeyi izliyodum orada adam içki içiyodu ve bir anda içesim geldiolsada içsem dedim
keske daha mantıklı bişi isteseydimmmmmeşime didim tövbe de tövbe de diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…