- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
Yazarım tabii, randevum sabah 10 da, belki doğum yapacak olan arkadaşımı ziyarete de giderim...
ayy 26 oluyo demiiii
ya türk max ta dudaktan kalbeyi izliyodum orada adam içki içiyodu ve bir anda içesim geldiolsada içsem dedim
keske daha mantıklı bişi isteseydimmmmmeşime didim tövbe de tövbe de diyo
:) :) ahh güzelim benim. olur olmadık şeyler istiyor canımız. benim canım da ilk zamanlar bira ve sigara istiyordu. halbuki ben sigara içen biri değilim :) hem de nasıl canım isterdi anlatamam. hala da çok sıcaklarda buz gibi bira olsa derim yani :) ama sadece aklımdan geçirdiğimle kalırım, içmem kesinlikle. canınnın içki istemesi, ona aşermen eşinin işine yaramıştır, nasıl olsa yiyip içilemiycek bi şey. haliyle televizyonundan ayrılmasına gerek yok :)
eşim diyoki cok canın çekiyosa alayım sana vişne elma suyu iç onların yerine
diyorum ya hep gülerdim toprak aşeren kadınlara falan saçma şeyler istemem derdim
büyük konuştum galiba
eşim diyoki cok canın çekiyosa alayım sana vişne elma suyu iç onların yerine
diyorum ya hep gülerdim toprak aşeren kadınlara falan saçma şeyler istemem derdim
büyük konuştum galiba
toprak kül aşermek bunlar doğru şeyler canım kansızlıktan kaynaklanıyo..
kız ben toprak falan aşermedim sadece canım tv de gördüğüm içkiden içmek istedi
anladım da şekerim bunlar sağlık sorunları gülüncek bişey olmamalı yani ..
o zaman bende kansızlıkmıı varrr
yok be güzelim ya sen içki istemişsin hani toprak falan isteyenlerin ciddi kansızlık sorunu var demek istiyorumanlatabildim mi
büyük konuşmayayım ama asla izin vermem..sevgili bayanlar sizin oğlunuz 39 yaşındayken kendisinden 16 ve 17 yaş büyük bir bayanla evlenmesine sevgili olmasına ve çıkmasına izin verir misiniz ve evlilik yapmasına izin verir misiniz o kdınla çünkü erkekler olgun bayanlar hoşlanıyormuş ve bir anket yapılmış türkiyede türkiyede ankette olgun kadınlardan hoşlanan erkek sayısı baya bir yüksekmiş sizinde oğlunuz olgun bir kadınla 56 ve 57 yaşında bir bayanla evlenmek istese ve çıkmak istese ve evlilik yapmak istese izin verir misiniz bizim türk kültüründe bizi türk toplumunda illaki kadının yaşının küçük olması gerekiyormuş evlilikler için ve aşk için ve insanların geneli diyorlarki erkek kadından büyük olursa sorun olmaz ama kadın çok yaşça büyük olsa yaşlansa kadın olmaz sorun çıkar boşanmalar olur diyorlar peki siz oğlunuz 39 yaşındayken olgun kadınlarla evlilik yapmasına izin vermez misiniz ve hani biz türk kültüründe ve türk toplumunda kadın erkekten küçük olmalı diye bir gelenek bir adet var olduğu için sizde o adeti ve geleneği sürdürür müsünüz ve sizin akrabalarınız ve sizin eşiniz ve siz bu duruma karşı çıkar mısınız eğer kadın sevecnse sadece aradığı şey kendisinden küçük bir erkekle evlilik ve aşk yaşamaksa o zaman oğlunuzun o kadınla evlenmesine izin verir misiniz ve o kadınla sevgili olmasına ve çıkmasına izin verir misiniz bu konuda karışır mısınız oğlunuza eğer kadın oğlunuzun aklını çelmezse ve kadın güzel ahlaklı ve iyi ahlaklı ve aile terbiyesi almış iyi kalpli imanlı ve dürüst ve cömert bir kadın olursa o kadın 56 ve 57 yaşındayken oğlunuz 39 yaşında olucaktır o zaman o kadınla evlenmesine karışır mısınız
sevgili bayanlar sizin oğlunuz 39 yaşındayken kendisinden 16 ve 17 yaş büyük bir bayanla evlenmesine sevgili olmasına ve çıkmasına izin verir misiniz ve evlilik yapmasına izin verir misiniz o kdınla çünkü erkekler olgun bayanlar hoşlanıyormuş ve bir anket yapılmış türkiyede türkiyede ankette olgun kadınlardan hoşlanan erkek sayısı baya bir yüksekmiş sizinde oğlunuz olgun bir kadınla 56 ve 57 yaşında bir bayanla evlenmek istese ve çıkmak istese ve evlilik yapmak istese izin verir misiniz bizim türk kültüründe bizi türk toplumunda illaki kadının yaşının küçük olması gerekiyormuş evlilikler için ve aşk için ve insanların geneli diyorlarki erkek kadından büyük olursa sorun olmaz ama kadın çok yaşça büyük olsa yaşlansa kadın olmaz sorun çıkar boşanmalar olur diyorlar peki siz oğlunuz 39 yaşındayken olgun kadınlarla evlilik yapmasına izin vermez misiniz ve hani biz türk kültüründe ve türk toplumunda kadın erkekten küçük olmalı diye bir gelenek bir adet var olduğu için sizde o adeti ve geleneği sürdürür müsünüz ve sizin akrabalarınız ve sizin eşiniz ve siz bu duruma karşı çıkar mısınız eğer kadın sevecnse sadece aradığı şey kendisinden küçük bir erkekle evlilik ve aşk yaşamaksa o zaman oğlunuzun o kadınla evlenmesine izin verir misiniz ve o kadınla sevgili olmasına ve çıkmasına izin verir misiniz bu konuda karışır mısınız oğlunuza eğer kadın oğlunuzun aklını çelmezse ve kadın güzel ahlaklı ve iyi ahlaklı ve aile terbiyesi almış iyi kalpli imanlı ve dürüst ve cömert bir kadın olursa o kadın 56 ve 57 yaşındayken oğlunuz 39 yaşında olucaktır o zaman o kadınla evlenmesine karışır mısınız
arkadaş yeni üye olmuş sanırsam ve sabahtan beri bütün hamile sayfalarına girip aynı yazıyı kopyalayıp çıkıyor suandada başka bir sayfa arıyorracaba kendidimi bubu yaşayan yoksa oglumu merak ettim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?