2011 Ekim Anneleri

ayy 26 oluyo demiiii
ya türk max ta dudaktan kalbeyi izliyodum orada adam içki içiyodu ve bir anda içesim geldiolsada içsem dedim
keske daha mantıklı bişi isteseydimmmmmeşime didim tövbe de tövbe de diyo

:) :) ahh güzelim benim. olur olmadık şeyler istiyor canımız. benim canım da ilk zamanlar bira ve sigara istiyordu. halbuki ben sigara içen biri değilim :) hem de nasıl canım isterdi anlatamam. hala da çok sıcaklarda buz gibi bira olsa derim yani :) ama sadece aklımdan geçirdiğimle kalırım, içmem kesinlikle. canınnın içki istemesi, ona aşermen eşinin işine yaramıştır, nasıl olsa yiyip içilemiycek bi şey. haliyle televizyonundan ayrılmasına gerek yok :)

eşim diyoki cok canın çekiyosa alayım sana vişne elma suyu iç onların yerine
diyorum ya hep gülerdim toprak aşeren kadınlara falan saçma şeyler istemem derdim
büyük konuştum galiba

diyorum ya hep gülerdim toprak aşeren kadınlara falan saçma şeyler istemem derdim
büyük konuştum galiba

toprak kül aşermek bunlar doğru şeyler canım kansızlıktan kaynaklanıyo..

büyük konuştum galiba

evde şarap kadehi varsa vişne suyu doldur, mahsusçuktan kırmızı şarap niyetine iç canom :) e aşerdin şimdi, yiyip içmen lazım bi şekilde kandır bünyeyi
bu hafta öyle bir aşerme olayı duydum ki aklım dimağım durdu. bizim şirketten biri, bir arkadaşının hamile eşine canı istedi diye serçe avladığını görmüş
burdan tüm yetkililere sesleniyorum, aşermelere de bir sınır getirilsin canım aa zavallı serçenin ne günahı vardı :)

Günaydin kizlar
Herkese güzel bir pazar günü diliyorum

Yazdiklarinizi okudum da, insanin cani nasil toprak kül vs o seyler ceker anlayamadim
Tadini biliyor musunuz ki caniniz cekiyooo

büyük konuşmayayım ama asla izin vermem..

acıkçası ben izin vermem oglumun yuva kurup baba olmasını isterim ki o yaşta ki kadın çoktan menepoza girmiş olacak ve anne olması olanaksız...

allahinsevdigikulu_

Benim bu tür iliskiler karsisinda midem bulaniyor desem yeridir.
Bir kadinin esinden büyük olmasi kesinlikle cok büyük bir sorun. Zaten bu asiri yas farki kisilerde farkli ilgi alanlari, performans farki, saglik sorunlari ve sayamadigim bir sürü sey getirir.
Ayrica 57 yasindaki bir kadin neden evlenir, veya kendi oglu yasindaki bir erkege ne verebilir bunlarda soru isareti.

arkadaş yeni üye olmuş sanırsam ve sabahtan beri bütün hamile sayfalarına girip aynı yazıyı kopyalayıp çıkıyor suandada başka bir sayfa arıyorracaba kendisimi bunu yaşayan yoksa oglumu merak ettim:44:

Son düzenleme:

Aynen canim, bencede kendi durumunu anlatiyor.
Icindeki huzursuzlugu yok etmek icin ugrasiyor heralde.

aman sakın yorum falan yazmayalım bu konu hakkında böyle konular yüzünden bir çok arkadaşım banlandı
ben kimseyi kaybetmek istemiyorummmmmm

günaydın kızlar 2 gündür bana bişeyler oluyo acaba ben hamilemiyim
2 gündür resmen yataktan kazınarak kalkıyorum ilk uyandığımda belim çok ağrıyo ilk adımlarımı ördek gibi paytak paytak atıyorum halsizim dün ilk defa karnımda bişey taşıdığımı hissettim yani ağırlık olarak bacak kramplarımda arttı bi gece olmasa bi gece mutlaka oluyo bide 2 gündür sol kaburga kemiğim batıyomuş gibi hissediyorum....
dün biraz temizlik yaptım çamaşır ütü falan hepsini dinlenerek yaptım ama banamısın dememiş akşam çok yorulup koltukta sızmısım ütüyü oturarakda yapamıorum ben 1.5 saat ayakta kaldım ve ayaklarım tepkisini şişerek verdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…