- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
dotorun yapıcak zaten ayrı bi randevuya gerek yok en azından bizim doktorumuz istemio..yarın bizimde var bakalım aşımızında 2. dozu varzor bi gün olucak
bu akıntılar beni öldürecekkk eşimle çay bahçesine gidiyorduk bi öksürdüm akıntım oldu yada altıma kaçırdım ama evden çıkarken çişi babmıştım
olurken ço acımadı ama sonraki günler 3-4 gün acıdı unutmuşum aşı olduğumu kolum neden ağrıyo benim die sızlanıodumilk aşı oldugunda çokmu acımıştı :26:aşşah yardımcın olsun benim hiç acımadı gibi bişey ilk gün sızladı sonraki günler üzerine yatmadıkça acımı hissetmedim
bu akıntılar beni öldürecekkk eşimle çay bahçesine gidiyorduk bi öksürdüm akıntım oldu yada altıma kaçırdım ama evden çıkarken çişi babmıştım
Aslında evden cıkarken yanına yanına yedek kıyafet alman lazım :))
oooo kaynanaya bak sennnnnnnn bizimkide bebege bana dandik ne varsa toplarr
kadın gelinine beşi biryerde takacakmışşimdiden hayırlı olsun takılarınnnn
bebişin odasıda çok güzelll olacakkkk çok begendimmm bizim beşik çok fakirrr kaldı kızzz
selam kızlarr..moralim çok bozuk benim ,anlatcak kimsemde yokbugün eşimle mutfağımıza masa bakmaya gittik ,ama evimiz 37 metre kare olduğundan ve yeterli alanımız hiç bi zaman omöadıığından bari biz çizelim ,sandalyede almayalım yerine banklar yapalım masanın altına gitsin ,hatta bankların içine minik bölümler yapalım hasır kutular alır onunda içine bişeyler koyarız dedik ama her zamanki gibi istediğimiz gibi bişey bulamadık,dahası yaptırınca piyasadaki çok güxzel modellerin bile iki katına geliyo nerdeyse...hadi masa bi yerde kalsın diyelim biz pufumuzda yemek yiyoruz bu arada ...bebek gelcek bu eve ,eşyasını koyacak dolap yok ,beşiği içinde masa üstü bilgisayarın yerini düşünüyorum ..yatak odasımıı??? sadece bazam tuvalet aynam ve çamaşırlığım var gardrop yerine 2 kapılı bi dolap yaptırdım onu kullanıyorum ,tamam evim bahçeli ,zemin kat ,gelen özeniyo ama güneş bile almıyo ,duvarlar rutubet yapıyo ,kiraya çıkalım desekkk birikim yapalım diye oturuyoruz 3 yıldır burda gerçi adam akılı birikim bile yapamadık ,eşim 1,5 yıl iş bulamadı maalesef(mak. müh. kendisi)her neyse o evi elinden geldiğince en kullanışlı hale getirdi zaten ,laminantlar ,alçı tavan ,amerikan kapılar,1. sınıf mutfak dolapları ve eşyalar ama olmuyoo sığamıyorum ,köşe takımımı bile modokoda özel yaptırdım ,en kulşlanışlısı olsun diye ,ama gelin görünki misafirlerimi ağırlıyacak doğru düzgün bi oda ,masa vs. istiyorum ben...çoook sıkıldım ,ama elimdende bişey gelmiyo maalesef ,tartışıyorum eşimle oda üzülüyo garibim ..napcaz bilemiyorum
Bahsettiğiniz park yatak burada 249 lira...
KRAFT 804 LÜKS OYUNCAKLI OYUN PARKI -siyah | ORBEBE.COM GELECEĞİNİZİN GÜLÜMSEYEN YÜZÜ
Ben de kraft 504 ü düşünüyorum, puset olarak da yine kraft'ın atlanta ya da duo modellerine bakacağım...
aa evet hakkaten burda 100 tl daha indirimli , sağol harddisc arkadaşım, yeri küçükçekmecedeymiş gidip bakabilirizde aklımda olsun
aynı dert bende de var canım bizim evimizde 88metre kare oturma odama 2 çekyat zor sğıyor yatak odamdada ancak mobilyalar var bende bebişimin yatağını nereye koyacam bilmiyorum.bizim oturduğumuz şuanki evde kayınpederimin ev almak istiyoruz ama şuan paramız tam değil.bende de bebişime oda yapmak istiyordum ama bu şartlarda yapamıcam.bizde eve girmeden çok masraf ettik herşeyini değiştirdik evin bu günkü aklım olsa o kadar para harcamazdım ama işte ne yapcaksın.hani demişlerya insan ölceğine bilse yaşamazmış diye bizde de öyle oldu işte.neyse sıkma canını.selam kızlarr..moralim çok bozuk benim ,anlatcak kimsemde yokbugün eşimle mutfağımıza masa bakmaya gittik ,ama evimiz 37 metre kare olduğundan ve yeterli alanımız hiç bi zaman omöadıığından bari biz çizelim ,sandalyede almayalım yerine banklar yapalım masanın altına gitsin ,hatta bankların içine minik bölümler yapalım hasır kutular alır onunda içine bişeyler koyarız dedik ama her zamanki gibi istediğimiz gibi bişey bulamadık,dahası yaptırınca piyasadaki çok güxzel modellerin bile iki katına geliyo nerdeyse...hadi masa bi yerde kalsın diyelim biz pufumuzda yemek yiyoruz bu arada ...bebek gelcek bu eve ,eşyasını koyacak dolap yok ,beşiği içinde masa üstü bilgisayarın yerini düşünüyorum ..yatak odasımıı??? sadece bazam tuvalet aynam ve çamaşırlığım var gardrop yerine 2 kapılı bi dolap yaptırdım onu kullanıyorum ,tamam evim bahçeli ,zemin kat ,gelen özeniyo ama güneş bile almıyo ,duvarlar rutubet yapıyo ,kiraya çıkalım desekkk birikim yapalım diye oturuyoruz 3 yıldır burda gerçi adam akılı birikim bile yapamadık ,eşim 1,5 yıl iş bulamadı maalesef(mak. müh. kendisi)her neyse o evi elinden geldiğince en kullanışlı hale getirdi zaten ,laminantlar ,alçı tavan ,amerikan kapılar,1. sınıf mutfak dolapları ve eşyalar ama olmuyoo sığamıyorum ,köşe takımımı bile modokoda özel yaptırdım ,en kulşlanışlısı olsun diye ,ama gelin görünki misafirlerimi ağırlıyacak doğru düzgün bi oda ,masa vs. istiyorum ben...çoook sıkıldım ,ama elimdende bişey gelmiyo maalesef ,tartışıyorum eşimle oda üzülüyo garibim ..napcaz bilemiyorum
bencede canom böyle kaynana dostlar başına.bizimkide düğünde bana ayrıca bir bilezikdaha takacaktı onu bile takmadı.ama hersene umreye gitmeyi iyi biliyolar.ben büyük konuşmayayım ama evladımdan 5 kuruş esirgemem asla cimri bir kaynana olmam imkanım el verdikçe yaparım.oooo kaynanaya bak sennnnnnnn bizimkide bebege bana dandik ne varsa toplarr
kadın gelinine beşi biryerde takacakmışşimdiden hayırlı olsun takılarınnnn
bebişin odasıda çok güzelll olacakkkk çok begendimmm bizim beşik çok fakirrr kaldı kızzz
aynı dert bende de var canım bizim evimizde 88metre kare oturma odama 2 çekyat zor sğıyor yatak odamdada ancak mobilyalar var bende bebişimin yatağını nereye koyacam bilmiyorum.bizim oturduğumuz şuanki evde kayınpederimin ev almak istiyoruz ama şuan paramız tam değil.bende de bebişime oda yapmak istiyordum ama bu şartlarda yapamıcam.bizde eve girmeden çok masraf ettik herşeyini değiştirdik evin bu günkü aklım olsa o kadar para harcamazdım ama işte ne yapcaksın.hani demişlerya insan ölceğine bilse yaşamazmış diye bizde de öyle oldu işte.neyse sıkma canını.
bencede canom böyle kaynana dostlar başına.bizimkide düğünde bana ayrıca bir bilezikdaha takacaktı onu bile takmadı.ama hersene umreye gitmeyi iyi biliyolar.ben büyük konuşmayayım ama evladımdan 5 kuruş esirgemem asla cimri bir kaynana olmam imkanım el verdikçe yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?