2011 Ekim Anneleri

dotorun yapıcak zaten ayrı bi randevuya gerek yok en azından bizim doktorumuz istemio..yarın bizimde var bakalım aşımızında 2. dozu varzor bi gün olucak

ilk aşı oldugunda çokmu acımıştı :26:aşşah yardımcın olsun benim hiç acımadı gibi bişey ilk gün sızladı sonraki günler üzerine yatmadıkça acımı hissetmedim

bu akıntılar beni öldürecekkk eşimle çay bahçesine gidiyorduk bi öksürdüm akıntım oldu yada altıma kaçırdım ama evden çıkarken çişi babmıştım

ilk aşı oldugunda çokmu acımıştı :26:aşşah yardımcın olsun benim hiç acımadı gibi bişey ilk gün sızladı sonraki günler üzerine yatmadıkça acımı hissetmedim
olurken ço acımadı ama sonraki günler 3-4 gün acıdı unutmuşum aşı olduğumu kolum neden ağrıyo benim die sızlanıodum
bu akıntılar beni öldürecekkk eşimle çay bahçesine gidiyorduk bi öksürdüm akıntım oldu yada altıma kaçırdım ama evden çıkarken çişi babmıştım

bu akıntı belası bendede var ya çok fena sinir bozucu birde neredeyse 15 dkda bir çişe çıkıom.sanki hamileliğin ilk günlerine geri döndüm...

selam anneler biz geldiiik... bugün fuarımızın son günüydü, dün de gitmiştik ve benim daha önceden beğendiğim mobilyayı gösterdim eşime o da beğendi düşündük taşındık ve bugün aldık. kapora verdik. 2 ay sonra teslim alıcaz inşallah....

ya bide ben napıcam ya... bu evde kalmak istemiyorum . merkeze uzak . evim güzel 3+1 ve 110 m2 evi ok beğeniyorum ama sırf uzaklığından istemiyorum artık. bu ev kayınpederimin kira vermiyoruz :) bense merkeze ve işe yakın bi yere taşınmak istiyorum... bi ev çıksa belki kayınpederim alır , öyle bi yer vardı ama olmadı... merkeze 2 km işe 1 km ydi... çok istemiştim orayı ama nasip diilmiş. bu evde de kalırsam tadilat yaptırmam lazım. banyomda bi dolabım bile yok ya... çamaşırlar deterjanlar orta yerde... ve fayanslarını falanda değiştirmek istiyorum. bi küvetim var onu kaldırmak istiyorum...banyoyu komple yeniletmek istiyorum ve birde koridorlarımda fayans. onlarıda parke yaptırmak istiyorum .. veeee şu an çocuk odası olmayı bekleyen oda eşya dolu onları koycak bi yerim yok...ama o odanın küçük bi balkonu var o balkonu kapattırıp eşyaları oraya almam lazım ki oda boşalsın oğlumun mobilyaları gelsin...offf offf burda kalırsam en az 4-5 milyar masraf yapıcam. bide bu ara apartman yönetimi karar alıyor bi sürü şey yapılcak yok mantolama yok güvenlik ıvır zıvır.. oradan da daire başına en az 3500 tl düşecek...
yani burda kalmak hiç mantıklı gelmio...
kayınpederimle konuşup izniyle bi yere kiraya çıksak...bu evin kirasını oraya versek olur mu acep.

veee kaynanam da hiç istemio burdan taşınmamı çünkü kendi de bu tarafa gelmeye çalışıyo...şimdi bide bebek olunca hiç bırakmak istemio
evin önü kapanıyo inşaat var okul yapılıyo kocamaaaannnn büütn manzaramıızı kapatıyo... hiç perde açamıyorum aylardır... ama kaynanam gelmiş evde balkona çıkıyo bakıyo diyomki ne manzara kaldı ne bişi ama dio balkondan sarkıyo yan tarafa bakıyo böyle yandan bakınca görünüyo diyoooo

o evden taşınmamam için herşeyi yapıcak sanırım... acaba bütün tadilat maliyetine de katlanır mıki

haaaa bide noldu bilio musunuz... bugün köye gittik eşimin anneannesinin köyüne hayır vardı. orda kaynanam elimi aldı eline baktı bileziklerime bilezik alcam nasıl alsam dedi dedim bunların 2 kat kalınları var süper dedim onlardan al... kendine alcak sandım.. sana alcam sana dio...
bilmeeeem dedim. yada dio şu beşibirliklerden takar mısın dio... bilmem ki nasıl onlar dedim... neyse getçti konu...

beşi birlik ne kızlar tam altın değil dimi.. yani 4 çeyrek eden tam altın değildir herhalde... ama beşi bi yerde ya 5 tane tam altın değerinde olabilir mi...yok canım ya...çeyrek = 130 tl. 5 tam = 20 çeyrek yapar oda 2600 yapar herhalde öyle değildir ya... o zaman bilezik istiim ben en iyisi 22 - 23 gr. gibi gelio bileziklerim.

amma uzun yazdım ya.. bide mobilyamı görmek ister msiiniz...?????????

http://www.meleklerdunyasi.com/default.asp?git=9&urun=1155

bu takımın 3 kapılı dolabını ve büyüyen yatağını aldım. şifonyer almadım yerim fazla değil. bide eski bi koltuk var onu beyaz deri kaplatmak istiyorum emzirme koltuğu olarak kullanmak için.
bunlar bebek odasında olur.
ilk zamanlar da yatak odası için orta halli bi park yatak alıcam inşallah .

Son düzenleyen: Moderatör:
oooo kaynanaya bak sennnnnnnn bizimkide bebege bana dandik ne varsa toplarr
kadın gelinine beşi biryerde takacakmış şimdiden hayırlı olsun takılarınnnn
bebişin odasıda çok güzelll olacakkkk çok begendimmm bizim beşik çok fakirrr kaldı kızzz

teşekkür ederiz teyzesiii... darısı başınıza inşallahhhhhh..

Amannn canımmm inanki hiz canını sıkma..bu ara cevremde o kadar hastalıkla ugrasan kişi varki en yakınlarımdan birinin ayrıca bebegi de olmuyorr kendini yıprattı bitirdi artık.bakk senn ne güzel evin var bebişin olucakk :) varsın esyalarını kovalara koy nedir yaniii .böyle düsün bak nasıl mujtlu olucaksın.en güzel zamanlarımız hepimiz için böyle seylere canını sıkma.sahsi fikrim mutfak için de ikea da görmüştüm sanırsam.mutfakta duvara monte edilmiş masa tipleri oluyo yemek yerken koyarsınız taburelerinizi sonra da masayı katlayıp duvara düz koyuyosun tabureleri de üst üste koydun mu hatta duvara asılan sandalyeler vardı katlanıp..mutlaka ikea ya bak derim yer tasarrufu konusunda bir numaralarrr .hadii öptümmmm :)

aa evet hakkaten burda 100 tl daha indirimli , sağol harddisc arkadaşım, yeri küçükçekmecedeymiş gidip bakabilirizde aklımda olsun

Modellere bakayım nasıllarmış diye bakınırken buldum, ben de kraftın ürünlerineden alacağım sanırım, o yüzden ilgimi çekti...
Hem para kolay kazanılmıyor, aynı ürüne neden daha fazla ödeyelim ki değil mi?

aynı dert bende de var canım bizim evimizde 88metre kare oturma odama 2 çekyat zor sğıyor yatak odamdada ancak mobilyalar var bende bebişimin yatağını nereye koyacam bilmiyorum.bizim oturduğumuz şuanki evde kayınpederimin ev almak istiyoruz ama şuan paramız tam değil.bende de bebişime oda yapmak istiyordum ama bu şartlarda yapamıcam.bizde eve girmeden çok masraf ettik herşeyini değiştirdik evin bu günkü aklım olsa o kadar para harcamazdım ama işte ne yapcaksın.hani demişlerya insan ölceğine bilse yaşamazmış diye bizde de öyle oldu işte.neyse sıkma canını.

bencede canom böyle kaynana dostlar başına.bizimkide düğünde bana ayrıca bir bilezikdaha takacaktı onu bile takmadı.ama hersene umreye gitmeyi iyi biliyolar.ben büyük konuşmayayım ama evladımdan 5 kuruş esirgemem asla cimri bir kaynana olmam imkanım el verdikçe yaparım.

herkese günaydınlar. Evin küçük olması çok zor ama eğer kayınpederin zin verirse orayı kiraya verip daha geniş bir ev tutabilirsin canım. Bebekte işin içine girince bence razı olurlar. Kaynananda çok garipmiş cidden insan her sene umreye gidipte bide çocuklarından kıskanır mı? eşin kaç kardeş diğerlerinede mi aynı?

Günaydın kızlar bu hafta sonu uykumu almışım ama bu defada nezle olmuşum sabahtan beri hapşurmaktan burun silmekten bir hal oldum... Bunada şükür diyelim... Beterin beteri var..

Evlerden konu açılmış, elbette gönül daha daha iyisini ister... Ama varsın tek göz oda olsun bebekler sağlıkla sıhhatele doğsunda ileride herşey olur.. Hani derler ya sağlık olsun! Siz eşiniz ve bebişiniz sağlıklı olun gerisi gelir Allahın izniyle... Üzmeyin tatlı canınızı, benim yerim müsait olmasına rağmen oda yapmayacağım, bir beşik birde komidin yada dolap türü bir şey alacağım sadece, odayı kendi evime taşındığımda yapacağım nasip olursa...

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr,

Evlilik yıldönümümde leynanın verdiği fikri denedim ve görümcemle birlikte tam 100 tane balon şişirdik. Ogün iiznliydim ama iş çıkışı işyerinin önüne gittim eşimde beni işten çıkmışım gibi aldı ve yemeğe gittik akşam 21:30 a kadar onu oyaladım. Annemi arıyormuş gibi yapıp görümcemi aradım ve eve yaklaştığımızı haber verdim :)) Kapıda ayakkabimı geç çıkarttım ve eşim eve girdiğinde antrede balondan bir yol, oturma odasında bir sürü balon ve onlarca yanan mum birde slov bir parça çalıyordu sağolsun görümcem en küçük detayı bile düşünmüştü eşim resmen şok oldu çok güzel bir gündü. Ogüne ait bir kaç fotoda size ekliyorum...
Buarada leynaaaa tekrar teşekkür ederimmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…