2011 Ekim Anneleri

Çok güzel olmuş fatoş, Allah dana nice 10 15 20 yıllar nasip etsin bu mutluluk ve huzurla inşallah canım, E tabi bebeğinizle birlikte :) Ya unutmadan o kadar balonu nasıl şişirdiniz= Hele sen nefesin ansıl yetti? :)

Son düzenleme:

canım ben 20-25 tane falan şişirdim geri kalanını sağolsun görümcem şişirdi. Zaten şişirdiklerimede hamileyim diye kızdı ama gerçekten zor şişiyorlar :)))

Herkese günayydıın. Hepimize iyi bir hafta olsun, herkese iyi çalışmalar. Evde olanlara da onları çok kıskandığımı söylemeliyim. Sabah çok çok isteksiz çıktım evden, evim evim güzel evim, seni öyle bırakıp boynu bükük ayrılmak çoook zor. Sıcak bir yandan, uykusuzluk bir yandan. Başlangıç pek iyi olmadı benim için, ilerleyen saatler daha keyifli olur umarım.

Günaydın kızlar... Evde misafirim var, şöyle size bi ci diyip kaçıcam. Merak ettim nasılsınız. Allah'a şükür bende bir yaramazlık yok, Cuma son aşımıda oldum. Yine ağrı yapmadı bende. Akşamada üniversiteden ev arkadaşımın düğünü var. Hatırlarsınız anlatmıştım, arkadaşıma bi espri yapıp, kayınvalidesi beni yerden yere vurmuştu laflarıyla. O pis kadını göreceğim bi de bu akşam:97:

Yaaa aslında daha güzel resimler var fakat onları bitürlü yüklemiyor nedenini anlayamadım (

Eşin çok şanslı Fatoşcuğum, ne güzel düşünmüşsün, bende hiç böyle akraksiyonlar yok, biraz sizi örnek alsam iyi olacak. Nice nice senelere eşinle, yavrunla arkadaşım....

ben aldım canım sıtesınde var bak

Annelik Akademisi Hamile Paketi | Boyut Store

ergenliğe kadar yardımcı olabılcek bır set bunun dısında bırd anne işte diye bir kitap var onu aldım

canım evet ıkea da o duvara monte edılen masalardan al altınada tabure beşiğinyerını sen düşünmüşsün zaten olabılecek gıbı seylerı düşün yapamadıklarını düşünme canım olduğu kadar şükür evın var ayda 700 -800 kirada olsan mahvolurdun

bebeğinizlee geçireceğiniz günlere odaklan canım olur hersey zamanla olurr bebeklerımız kısmetlı gelır inşallah istediğimiz seylerı yapabılırız maşallah ailenizee kendını üzmee sağlıklı olsun evladın inşallahh

süper olmuş canım yaaa çok güzellllll maşallah sizeee

herkesee günayddınnn kızlarrrrrrr

benımde evın pımapenlerı değişcek yoksa bebeğim üşür o evde ne yapcaz bilmiyorum bebek masrafı odası yenıden boyancak kazıncak pımapenler değişcek bizimde çok masrafımız var

Günaydınlar olsun bayanlar. Huzurlu,mutlu,şikayetsiz bir hafta olsun inşallah. Ben bir geçmişe bakınıp geleyim

yüklüyorsun fatoşcum geliyor ekrana :)
maşallah canım nice nice 5-15-25... yıllarınız olsun inşallah. büyüyen ailenizle sağlı, mutlu olsun yuvanız.

yok denizcim aynı klasörün içindeki diğer resimleri yükleyemiyorum. sadece ekleyebildiğim resimler yüklendi. sanırım bir sorun var sonra tekrar denerim artık. Güzel dileklerin için sağol canım...

canım ben dolap ve yatağını aldım takımın 1300 e anlaştık. 300 ü verdik kalanı mal tesliminde 2 ay sonra inşallah... dolabımız 3 kapılı yatağımız altı bazalı ve büyüyen yatak. aynı takımı mağazasında 2700 demişti fuar özelde 1750 inmiş şifonyer de iptal olunca 1300 e indi... çok pahalı geldi şifonyer 450 tl. marangoza yaptırsam 100 150 ye yapmazmıkine... kulplarından da aldım yedek aynısını bulamam die. marangoza yaptırırsam onları takcam takım olcak

bana genel olarak fiyat acayip uygun geldi ama bilemiorum tabiki... inşallah kazıklanmamışızdır :d

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar araba ve puset model ve markalarını inceliyordum birde kk ya bakayım kimler ne kulanmış tecrübeli olanlarda diye ama yorumlaırn hepsi bu yönde sizde bir okuyun isterseniz kafam çok karıştı benim..

canım bende kraftın urununu aldım pusetle takım bı dunya para verdım ınanırmısın arabayı cıkarrmak ıskence gıbı gelıo hem agar kaldır bındır zor oluyo bebegım martta dogdu yaza gelene kadar zaten 1 2 defa kullandım yazın o kadar pısman oldumkı ufak ınce baston alsaydım keske hoop katla ayak altına koy araba bagaja bıle zor gırıyo puset desen cocuk olunca kutuk gıbı oluyo tamam butun markalar guzel kalıtelı ama kullanıslı olması cok onemlı senın yerınde olsam hafıf ınce bısey alırım zaten kısın en fazla gıdecegın yer market ve alısverıs merkezı oluyo yazında rahat edersın pusette alma ana kucagı al cok rahatsız edıo bebegı ıkı buklum onuda pek kullanamdım sımdı sokucak yer arıorum..

Aynen canım benimde evim geniş, hatta yanımda da boş bir çocuk odam var. Kalabalığımı koyuyorum o odaya ama ona rağmen yerim var ama bende oda yapmayacağım bebikime. Çünkü kira eve mobilya almak mantıksız geliyor bana. ZAten kısmetse seneye kendi evime çıkıcam, beşikle idare edeyim diyorum. Beşiği çekmeceli alıp, şifonyer dahi almıcam hatta. Dolabımızdan da biraz fedakarlık yaptık mı tamaaaam.

Ben onu da şimdi almıcam yaa. Zaten bebek ilk 6 ay ana kucağı/oto koltuğu kullanacak. Hem kışa denk geliyor doğumlarımız. Kışın karda yağmurda bebeği dışarı çıkaracak değilim. ee hal böyle olunca ne zaman ihtiyaç hissettim o zaman alırım. O zamana da sizler almış, denemiş olursunuuuuuzz ve bana akıl verirsiniiiz...

herkese gunaydın
insanın evinde olması super otesı bırseymıs hala evıme doyamadım
odalar alınıyor hayırlı ugurlu olsun uykuları bol olsun Nazar
bızım eksıgımız cok az sızlere kolay gelsın masraflı ama zevklı bı ıs
oyleden sonra detaylı ultrasona gıdıcez bebegımı yenıden gorucem umarım guzel sonuclarla donerız

Rumuzucum bende almayacağım ama marka ve modelleri yazmak istiyorum ki doğumdan sonra brid ebunlarla uğraşmaya vakit ayırmayayım.. Bende oda konusunda aynı fikirdeyim gardrobumda yer yok ya keşke olsada bende artı bir dolap yada şifonyer almasam ama dediğin gibi beşiği çekmeceli alırız dimi..

Ne alıcağımı hangi marka ve model alacağımı şimdiden yazıcam alırken çok rahat ederim.. Ben doğumdan sonra alıcam 0,2 aydan sonra araba kullanılıyor rumuz, sürekli maxi kozide taşıyamayız.. Kış olucak ama sürekli evde durmayacağız en kötü ihtimal sıkılınca avm ye gezmeye filan gideriz. Bebeği kucakta taşımak zor olur bence :) Ama bende doğumdan 2 ay sonra alıcam inşallah 40 ım çıkınca :)

Son düzenleme:

benımde bir arkadaşım böyle dedi aslında mantıklı ve doğru 9-10 ay dan sonra baston pusetler çok pratık bırde yatıyorsa süperr

Exor Baby XR1350 Prostlye TRAVEL 5´li SET ( SÜPER FİYAT ) | | Bebefix.com

bana hedıye olcak büyük ihtımal bu alıncak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…