Günaydın kızlarrr,
Evlilik yıldönümümde leynanın verdiği fikri denedim ve görümcemle birlikte tam 100 tane balon şişirdik. Ogün iiznliydim ama iş çıkışı işyerinin önüne gittim eşimde beni işten çıkmışım gibi aldı ve yemeğe gittik akşam 21:30 a kadar onu oyaladım. Annemi arıyormuş gibi yapıp görümcemi aradım ve eve yaklaştığımızı haber verdim :)) Kapıda ayakkabimı geç çıkarttım ve eşim eve girdiğinde antrede balondan bir yol, oturma odasında bir sürü balon ve onlarca yanan mum birde slov bir parça çalıyordu sağolsun görümcem en küçük detayı bile düşünmüştü eşim resmen şok oldu çok güzel bir gündü. Ogüne ait bir kaç fotoda size ekliyorum...
Buarada leynaaaa tekrar teşekkür ederimmmm....Eki Görüntüle 218678 Eki Görüntüle 218679 Eki Görüntüle 218680 Eki Görüntüle 218681 Eki Görüntüle 218682 Eki Görüntüle 218684
Çok güzel olmuş fatoş, Allah dana nice 10 15 20 yılalr nasip etsin bu mutlulouk ve huzurla inşallah canım, E tabi bebeğinizle birlikte :) Ya unutmadan o kadar balonu nasıl şişirdiniz= Hele sen nefesin ansıl yetti? :)
Yaaa aslında daha güzel resimler var fakat onları bitürlü yüklemiyor nedenini anlayamadım(
Birde ne dicektim,
arada sirada kanal d nin doktorum programina katilan bir psikolog vardi adi Sabiha Paktuna Keskin. Onun kitaplarini alip okumak istiyorum.
Okuyaniniz var mi ?
Cocuk egitimi hakkinda cok faydali seyler yaziyor. Mesela sunu almak istiyorum:
http://www.tulumba.com/mmTULUMBA/Images/bk/zBK964359SJ244_250.jpg
selam kızlarr..moralim çok bozuk benim ,anlatcak kimsemde yokbugün eşimle mutfağımıza masa bakmaya gittik ,ama evimiz 37 metre kare olduğundan ve yeterli alanımız hiç bi zaman omöadıığından bari biz çizelim ,sandalyede almayalım yerine banklar yapalım masanın altına gitsin ,hatta bankların içine minik bölümler yapalım hasır kutular alır onunda içine bişeyler koyarız dedik ama her zamanki gibi istediğimiz gibi bişey bulamadık,dahası yaptırınca piyasadaki çok güxzel modellerin bile iki katına geliyo nerdeyse...hadi masa bi yerde kalsın diyelim biz pufumuzda yemek yiyoruz bu arada ...bebek gelcek bu eve ,eşyasını koyacak dolap yok ,beşiği içinde masa üstü bilgisayarın yerini düşünüyorum ..yatak odasımıı??? sadece bazam tuvalet aynam ve çamaşırlığım var gardrop yerine 2 kapılı bi dolap yaptırdım onu kullanıyorum ,tamam evim bahçeli ,zemin kat ,gelen özeniyo ama güneş bile almıyo ,duvarlar rutubet yapıyo ,kiraya çıkalım desekkk birikim yapalım diye oturuyoruz 3 yıldır burda gerçi adam akılı birikim bile yapamadık ,eşim 1,5 yıl iş bulamadı maalesef(mak. müh. kendisi)her neyse o evi elinden geldiğince en kullanışlı hale getirdi zaten ,laminantlar ,alçı tavan ,amerikan kapılar,1. sınıf mutfak dolapları ve eşyalar ama olmuyoo sığamıyorum ,köşe takımımı bile modokoda özel yaptırdım ,en kulşlanışlısı olsun diye ,ama gelin görünki misafirlerimi ağırlıyacak doğru düzgün bi oda ,masa vs. istiyorum ben...çoook sıkıldım ,ama elimdende bişey gelmiyo maalesef ,tartışıyorum eşimle oda üzülüyo garibim ..napcaz bilemiyorum
Günaydın kızlarrr,
Evlilik yıldönümümde leynanın verdiği fikri denedim ve görümcemle birlikte tam 100 tane balon şişirdik. Ogün iiznliydim ama iş çıkışı işyerinin önüne gittim eşimde beni işten çıkmışım gibi aldı ve yemeğe gittik akşam 21:30 a kadar onu oyaladım. Annemi arıyormuş gibi yapıp görümcemi aradım ve eve yaklaştığımızı haber verdim :)) Kapıda ayakkabimı geç çıkarttım ve eşim eve girdiğinde antrede balondan bir yol, oturma odasında bir sürü balon ve onlarca yanan mum birde slov bir parça çalıyordu sağolsun görümcem en küçük detayı bile düşünmüştü eşim resmen şok oldu çok güzel bir gündü. Ogüne ait bir kaç fotoda size ekliyorum...
Buarada leynaaaa tekrar teşekkür ederimmmm....Eki Görüntüle 218678 Eki Görüntüle 218679 Eki Görüntüle 218680 Eki Görüntüle 218681 Eki Görüntüle 218682 Eki Görüntüle 218684
Eki Görüntüle 218692 kızlarr neden resim yükleyemiyorum acabaaaaa
yüklüyorsun fatoşcum geliyor ekrana :)
maşallah canım nice nice 5-15-25... yıllarınız olsun inşallah. büyüyen ailenizle sağlı, mutlu olsun yuvanız.
Yaaa aslında daha güzel resimler var fakat onları bitürlü yüklemiyor nedenini anlayamadım(
mobilyalar harika esfacım çok beğendim sağlıcakla büyüsün bebişiniz.fiyatı nekadar tuttu?bizde bi takım beğendik önümüzdeki ay sipariş vericez 1 ayda geliomuş zaten genç odasıda oluyomuş...kızımız ergen dönemlerine kadar kullansın ileride beğenirse tabi
Royal - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
Günaydın kızlar bu hafta sonu uykumu almışım ama bu defada nezle olmuşum sabahtan beri hapşurmaktan burun silmekten bir hal oldum... Bunada şükür diyelim... Beterin beteri var..
Evlerden konu açılmış, elbette gönül daha daha iyisini ister... Ama varsın tek göz oda olsun bebekler sağlıkla sıhhatele doğsunda ileride herşey olur.. Hani derler ya sağlık olsun! Siz eşiniz ve bebişiniz sağlıklı olun gerisi gelir Allahın izniyle... Üzmeyin tatlı canınızı, benim yerim müsait olmasına rağmen oda yapmayacağım, bir beşik birde komidin yada dolap türü bir şey alacağım sadece, odayı kendi evime taşındığımda yapacağım nasip olursa...
Kızlar araba ve puset model ve markalarını inceliyordum birde kk ya bakayım kimler ne kulanmış tecrübeli olanlarda diye ama yorumlaırn hepsi bu yönde sizde bir okuyun isterseniz kafam çok karıştı benim..
canım bende kraftın urununu aldım pusetle takım bı dunya para verdım ınanırmısın arabayı cıkarrmak ıskence gıbı gelıo hem agar kaldır bındır zor oluyo bebegım martta dogdu yaza gelene kadar zaten 1 2 defa kullandım yazın o kadar pısman oldumkı ufak ınce baston alsaydım keske hoop katla ayak altına koy araba bagaja bıle zor gırıyo puset desen cocuk olunca kutuk gıbı oluyo tamam butun markalar guzel kalıtelı ama kullanıslı olması cok onemlı senın yerınde olsam hafıf ınce bısey alırım zaten kısın en fazla gıdecegın yer market ve alısverıs merkezı oluyo yazında rahat edersın pusette alma ana kucagı al cok rahatsız edıo bebegı ıkı buklum onuda pek kullanamdım sımdı sokucak yer arıorum..
Aynen canım benimde evim geniş, hatta yanımda da boş bir çocuk odam var. Kalabalığımı koyuyorum o odaya ama ona rağmen yerim var ama bende oda yapmayacağım bebikime. Çünkü kira eve mobilya almak mantıksız geliyor bana. ZAten kısmetse seneye kendi evime çıkıcam, beşikle idare edeyim diyorum. Beşiği çekmeceli alıp, şifonyer dahi almıcam hatta. Dolabımızdan da biraz fedakarlık yaptık mı tamaaaam.
Ben onu da şimdi almıcam yaa. Zaten bebek ilk 6 ay ana kucağı/oto koltuğu kullanacak. Hem kışa denk geliyor doğumlarımız. Kışın karda yağmurda bebeği dışarı çıkaracak değilim. ee hal böyle olunca ne zaman ihtiyaç hissettim o zaman alırım. O zamana da sizler almış, denemiş olursunuuuuuzz ve bana akıl verirsiniiiz...
Kızlar araba ve puset model ve markalarını inceliyordum birde kk ya bakayım kimler ne kulanmış tecrübeli olanlarda diye ama yorumlaırn hepsi bu yönde sizde bir okuyun isterseniz kafam çok karıştı benim..
canım bende kraftın urununu aldım pusetle takım bı dunya para verdım ınanırmısın arabayı cıkarrmak ıskence gıbı gelıo hem agar kaldır bındır zor oluyo bebegım martta dogdu yaza gelene kadar zaten 1 2 defa kullandım yazın o kadar pısman oldumkı ufak ınce baston alsaydım keske hoop katla ayak altına koy araba bagaja bıle zor gırıyo puset desen cocuk olunca kutuk gıbı oluyo tamam butun markalar guzel kalıtelı ama kullanıslı olması cok onemlı senın yerınde olsam hafıf ınce bısey alırım zaten kısın en fazla gıdecegın yer market ve alısverıs merkezı oluyo yazında rahat edersın pusette alma ana kucagı al cok rahatsız edıo bebegı ıkı buklum onuda pek kullanamdım sımdı sokucak yer arıorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?