2011 Ekim Anneleri

Selam Kizlar

Yazdiklariniz okudum ve cidden kayinvalide ve kayinbaba derdi cekilmiyor. Zaten her ne iyiligi yapsan ne yaparsan yap hep kötü oluyorsun.
Evlenince sanki onlarlada evleniyormussun gibi laf gecirmeye calisirlar ya ona uyuz olurum. Ama ben hic takmiyorum onlari herseyi kafama göre yapiyorum, hatta sormuyorumda düsüncelerini. Zaten cok uzaktayim onlar baska sehirdeler ondan dolayi kafam rahat.
Allah islah etsin sunlari diyelim AMIIIIIN

Bugün güya seker yükleme testine gidicektim hastaneye sabah saatimi kurdum tam kalkip giyinicektim ki, esim bgn gitme seni biraz sevim felan dedi. Bende yazik acidim, bana öyle masum masum bakinca dayanamiyorum :) E sonra gerisi malum gidemedim tabi :)
Ins yarin gidicem bu sefer kararliyim :)

Ve bugün öyle bir halsizlik var ki bende, basimi nereye koysam uyuyup kaliyorum. Saatlerce uyudum uyumak istemiyorum diyorum ama sonra birden daliyorum uykuya :)

Ben çokmu kararsızım ne ya? Ateş ölçer alan oldumu? Beşiği annemler alcak ama model beğenmem lazım pof..

Fatoş senin engin bilgilerinden yararlanmak lazım nerdesiiiin :))

canom_14

canim bende kullaniorum o ilaci 3. kutumu bitirdim ve cok memnunum bana hicbir yan etki yapmadi. Ve haplar kücük oldugu icin kolay oluyor yutmasi. Elevit ilacini icerken mesela cok zorlaniyorum bana cok büyük geliyor. Ikiye bölüp arka arkaya yutuyorum onda :)

canım bende dün gittim e bebeğe ncity dekine.fiyatlatlar dediğin gibi çok pahalı birde başka yerlerden pahalı oranın fiyatı.park yataklara nette bak aynı modeller daha ucuz.

Erkeğinde böyle olması ne kadar kötü kayananan olsa en azından laf söyler oturtursun. Biz aynı apartmanda oturmuyoruz ama yakın oturuyoruz başka bizmkilerde öyle bi kaç laf etti ama ben dişimi gösterdim biraz ses çıkartamadı bi daha insanın kendini ezzdirmemesi lazım bence sende biraz seviyeli durabilirsin. Allah yardımcın olsun yinede bu hamile halinle bide onları çekiyosun.

Ahh güzelim benim, hem de bu sıcakta... Allah kolaylık versin canım.
Doğumdan sonra da her gün gitmeni istemesinler artık, el kadar çocuğu aşağı indirip yukarı çıkarmanı beklemesinler canım eşinle konuşup halletmen lazım bu konuyu. Herkesin evi ayrı, düzeni ayrı ama nesil farkı var aramızda, anlayamayabiliyorlar maalesef.
Evet benimkiler anlayışlı ama özünde onlar da sizinkiler de çok farklı istemezler, müsaade etmedim yalnızca. şurda 1-2 sene daha durucaz zaten, karşılıklı kalp kırmayalım diye bir şekilde orta yolu buluyoruz canım.

ben biraz sağımı solumu toplayayım çok konuşmayın heeeeee bi gözümü burada bıraktımmmm hadi bana kolay gelsinnnnnnn

canım bende dün gittim e bebeğe ncity dekine.fiyatlatlar dediğin gibi çok pahalı birde başka yerlerden pahalı oranın fiyatı.park yataklara nette bak aynı modeller daha ucuz.

sende mi izmittesin bende ncity dekine gittim bugün. ya nalamnadam 1500 tlye puset var çok iyi faqlan diyolar bide deli oldum ya:)

Kizlar evet durumunuz zor ama suda geldi aklima. Size en azindan ev vermisler oturmaya kira ödemiyorsunuz. Belki yemek yaptiklarinda hasta olduklarinda sizlere yemek getiriyorlardir.
Benim esimin ailesi tam cimri, hicbir faydalarini göremedik. Evlendik ve herseyimizi kendimiz aldik cok borclandik ve kirada oturuyoruz. Bir gün olsun paraniz yetiyor mu yetmiyor mu diye soran olmadi....

Evet her konuya karismalari ve durmadan gitmenizi beklemeleri cok gicik. Ayrica insan sevemiyor esinin ailesini kendi ailesi gibi.
Ama sizinkiler en azindan sahip cikmislar, bunuda söylemek istedim.
Ama belkide bu yüzden basiniza cikmaya calisiyorlar ve beklentileri cok.

doğru canım kayınpeder olunca zor oluyor bazı şeyler.kaynanam sessizdir onun görevini kocası yapıyor zaten orası ayrı
canım keşke bende yakın otursaydımda aynı apartman olmasaydı böylesi daha zor.o kunuda hakılısın ben ses çıkarmıyorum bir konu olunca direk eşimle konuşuyorum.zaten seviyeli halim bu birde seviyeyi bozsam nasıl olurdu düşünemiyorum.

aminn canım.ramazanda neyseki rahatım umreye gidiyolar ondan sonrada doğum olucak zaten ozaman bişey demezler inş.
eşime söylüyorum diyorum ben hamileyim rahat edemiyorum oda idare et diyor işte.evet hem nesil farkı var hemde kafa yapısı işte.
aynen canım bende huzursuzluk olmasını istemiyorum o yüzden ses çıkarmıyorum pek zaten doğumdan sonra yine şehir dışına gidebiliriz.

Ben çokmu kararsızım ne ya? Ateş ölçer alan oldumu? Beşiği annemler alcak ama model beğenmem lazım pof..

Fatoş senin engin bilgilerinden yararlanmak lazım nerdesiiiin :))

Ben de çok kararsızım. Fatoş gibi olmak lazım. arabaya atlayıp, istanbula gidip aynı gün alışveriş yapıp döndü hatun yaa maşallah Ben kırk kere gezerim daha, karar verene kadar. gerçi bugün tembellik yaptım, aynı araba modelinin bulunduğu ankaradaki bütün chicco mağazalarının telefonlarını buldum, telefonla öğrendim fiyatları. Ankaralı hamişler aklınızda olsun, chicco ürünleri en uygun fiyatları olanı Ulus'taki Özelcan bebe mağazasında. aynı mağaza söğütözünde ak parti binasının karşısında da var.

Ateşölçer, braun un kulaktan ölcerini alıcaz galiba. ablam onu kullanıyor çok memnun. ama ulusta bile 110 TL dediler, her an vazgeçebilirim :) Bizim beşiği de amcası alacak. park yatak alıcaz galiba, ama süslü sepet beşiklerde kaldı gözüm. ikisinden de alırız belki :) madem oda almıyoruz (6-7 ay sonra alıcaz inşallah), beşiklerde şımarıklık yapayım hahah :)

İnş gidersiniz bari bunlardan kurtulursunuz. Böylesinide ilk defa duydum diğer eltilerin nasıl onlarda mı aynı şekilde bu adama kimse ses çıkartamıyo mu? Allah hepinize sabır versin bide bunun yaşlılığı var

arkadaşlar ben resim yüklücem ama nasıl yapıcam bilemiyorum, uğraştım ama olmadı, yapan arkadaşlar beni bi aydınlatın, yol gösterin, bende size göbüşümü gösterim

mobilyacı daha uyguna yapmaz canım bizdede kaynım mobilyacıydı önceden ordan biliyorum daha pahalıya bile gelir çok uygun olmuş evet güle güle kullanın tekrar

evet ev verdiler ama eve girdiğimiz zaman biz en az 10 milyar masraf ettik ve bütün masrafları eşim ödedi.düğünde bütün masrafları yine eşim ödedi.kayınpederim sadece 4 bilezik taktı birde 3 milyar mobilya parası verdi.belki yapmazdı hepsini ama büyük oğluna yaptığı için bizede okadrını yaptı.aynı apartmada oturuyoruz diye ne olsa ortak ödüyoruz zaten kapı kilidi bile değişecek olsa kayınpederim 10 liranın hesabını yapar bizimkilerde cimridir yani.anlatıcak çok şey varda işte insanın aklına geldikçe sinirleri bozuluyor.

1500 tl iyi demişler. 2500 euro ya bebek arabası gördük biz haftasonu :)
çocuk hırsızlığına davetiye diye de dalga geçtik hatta.

şaşırmışlar artık ya, ben daha yatakk almayı beceremedim. bide üstüne bu arabaları görünce şok oldum, kamyon lastiği gibi tekerlekleri var, dedim motorlu taşıtmı alıyoruz nedir bu yatak meğersem ucuz kalıyomuş bunların yanında.

Yok Nurcan yanlış anlaşıldım galiba, bizde kimsenin kimsenin başına çıkmaya çalıştığı yok.
Çok şükür durumumuzda zorluk da yok.
Benim ailem mersinde, eşimin ailesini kendi ailemden ayrı tutmuyorum ben, onlar da beni kendi kızı gibi görür. tüm bunlara rağmen insan kendi evi olsun istiyor. Bunun paylaşımını yapıyorduk. Yoksa nejla nın da kimseyle kanlı bıçaklı olduğunu, olacağını sanmıyorum. iyidir nejlacım da iyidir yapmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…