İnş gidersiniz bari bunlardan kurtulursunuz. Böylesinide ilk defa duydum diğer eltilerin nasıl onlarda mı aynı şekilde bu adama kimse ses çıkartamıyo mu? Allah hepinize sabır versin bide bunun yaşlılığı var
evet canım bende izmitteyim körfezde oturuyorum.onlara göre fiatları uygun ama piyasaya göre bence pahalı satıyorlar.
evet ev verdiler ama eve girdiğimiz zaman biz en az 10 milyar masraf ettik ve bütün masrafları eşim ödedi.düğünde bütün masrafları yine eşim ödedi.kayınpederim sadece 4 bilezik taktı birde 3 milyar mobilya parası verdi.belki yapmazdı hepsini ama büyük oğluna yaptığı için bizede okadrını yaptı.aynı apartmada oturuyoruz diye ne olsa ortak ödüyoruz zaten kapı kilidi bile değişecek olsa kayınpederim 10 liranın hesabını yapar bizimkilerde cimridir yani.anlatıcak çok şey varda işte insanın aklına geldikçe sinirleri bozuluyor.
canım anlattıklarına üzüldüm böyle bir durumda ne yapılır ki eşinde sana destekse boşver kayınpederin konuşsun dursun dinleme cevap ta verme anlar hatasını söylenmez belki bir daha allah yardımcın olsundoğru canım kayınpeder olunca zor oluyor bazı şeyler.kaynanam sessizdir onun görevini kocası yapıyor zaten orası ayrı
canım keşke bende yakın otursaydımda aynı apartman olmasaydı böylesi daha zor.o kunuda hakılısın ben ses çıkarmıyorum bir konu olunca direk eşimle konuşuyorum.zaten seviyeli halim bu birde seviyeyi bozsam nasıl olurdu düşünemiyorum.
aminn canım.ramazanda neyseki rahatım umreye gidiyolar ondan sonrada doğum olucak zaten ozaman bişey demezler inş.
eşime söylüyorum diyorum ben hamileyim rahat edemiyorum oda idare et diyor işte.evet hem nesil farkı var hemde kafa yapısı işte.
aynen canım bende huzursuzluk olmasını istemiyorum o yüzden ses çıkarmıyorum pek zaten doğumdan sonra yine şehir dışına gidebiliriz.
arkadaşlar ben resim yüklücem ama nasıl yapıcam bilemiyorum, uğraştım ama olmadı, yapan arkadaşlar beni bi aydınlatın, yol gösterin, bende size göbüşümü gösterim
Eki Görüntüle 218772 Eki Görüntüle 218782 Eki Görüntüle 218781 Eki Görüntüle 218780 Eki Görüntüle 218779 Eki Görüntüle 218778 Eki Görüntüle 218774 Eki Görüntüle 218773 Eki Görüntüle 218771 Eki Görüntüle 218770 Eki Görüntüle 218765 Eki Görüntüle 218783
teyzeleriiiiiiiii oğluşumun odası geldi bakalım beğenecekmisiniz gerçi tam yerleşimi bitmedi ama dayanamadım görmenizi istedim
küçük eltim yani kirada olan zaten hiç gelmiyor konuşmuyorlar.büyük eltimde ses çıkarmaz o çok küçük yaşta evlenmiş.zaten benimde onun gibi olmamı istiyorlar.yok canım ses çıkartmıyor kimse.aminnnn.
263582_2058417394449_1665077068_1998059_5877379_n.jpg64.1 KBX 263582_2058417394449_1665077068_1998059_5877379_n.jpg64.1 KBX 270837_2058418154468_1665077068_1998060_8184553_n.jpg54.1 KBX
beceremedim yaa
bayıldım oğluşunun odasına çokkk minnoş olmuş .....Eki Görüntüle 218772 Eki Görüntüle 218782 Eki Görüntüle 218781 Eki Görüntüle 218780 Eki Görüntüle 218779 Eki Görüntüle 218778 Eki Görüntüle 218774 Eki Görüntüle 218773 Eki Görüntüle 218771 Eki Görüntüle 218770 Eki Görüntüle 218765 Eki Görüntüle 218783
teyzeleriiiiiiiii oğluşumun odası geldi bakalım beğenecekmisiniz gerçi tam yerleşimi bitmedi ama dayanamadım görmenizi istedim
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canom gözün aydınn...slm kızlar biz geldikkkk 12 de randevumuz vardı doktor teyzemizle biz çok sevdik asiye hanımı hatta oglum tepik bile attı
boyu 25 cm miş diger dr yanlış hesaplamışveeee kilomuzzzzzzz 760 gramcık olmuşş çok şirindiii gözleri kocaman
burnuda sanki buyuk anasıyla babasına çekmişşşşçok büyük değil ama öyle işte yarın sabah şeker yüklemesi istedi biz bu sabah dayanamayıp kahvaltı yaptık taa herşey normal çıktı eşi yukarı çıkmış çok az kısmı aşagıda kalmış oda bu ayın sonunda yukarı çıkar didi ve 25 hafta 5 günlükmüşüz 4 gün ilerideyizz haftaya p.teside detaylı ultrason istedi kalbini incelemek için 16. haftada herşey net çıkmaz dedibizden bu kadarcıkkk buda ogluşumun fotosuuu
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canom gözün aydınn
Eki Görüntüle 218835
detaylıda inş. daha artistik pozlar alırızzz
ayrıca ferrum fort verdi kan ilacı kullanan varmıııı
Umarım bebişin sağlıklıdır tırtılkurabiye içini ferah tutmaya çalış. Eminim yazını okuyan herkez senin ve bebeğin için dua etmiştir.SLM KIZLAR NASILSINIZ BAYADIR GİREMİYORUM NETE
2LİMİZ NORMAL CIKTI ÜÇLÜMÜZDE DAWN SENDROMU RİSKİ 112/1 cıktı amniyosemtez yaptırdık şimdi sonuç bekliyoruz kızımla
bizim için dua edin kızlarrrrrr
sizler nasılsınız bebeişlerinizi nasıl
saglıkla kucagımızaalmayı nasip etsin rabim
Taklım benim ateş ölçeri annem almış sağolsun. Braunun kulaktan ateş ölçerini almış. Araştırdığımda bu ürünü bende beğenmiştim. Biliyosun ben park yatak aldım işim bitince katlayıp kaldırıcam en azından yer kaplamaz. Önümüzdeki yılda odasını yapıcaz inşlh. Oda yapmıycaksan park yatak al beşiği işin biitince bir ömür saklayamazsın canım...Ben çokmu kararsızım ne ya? Ateş ölçer alan oldumu? Beşiği annemler alcak ama model beğenmem lazım pof..
Fatoş senin engin bilgilerinden yararlanmak lazım nerdesiiiin :))
canım braunun ateş ölçerini annem indiirmde 80 e almış..Ben de çok kararsızım. Fatoş gibi olmak lazım. arabaya atlayıp, istanbula gidip aynı gün alışveriş yapıp döndü hatun yaa maşallahBen kırk kere gezerim daha, karar verene kadar. gerçi bugün tembellik yaptım, aynı araba modelinin bulunduğu ankaradaki bütün chicco mağazalarının telefonlarını buldum, telefonla öğrendim fiyatları. Ankaralı hamişler aklınızda olsun, chicco ürünleri en uygun fiyatları olanı Ulus'taki Özelcan bebe mağazasında. aynı mağaza söğütözünde ak parti binasının karşısında da var.
ha ha ha :)) tatlım istanbuldan sadece mevlüt süslerini aldım geri kalanını burdan aldım. Ama bebek arabası için bidaha düşün derim. Çhiko ve kraft alan arkadaşlar pek memnun değiller chiko çok ağırmış zorlanıyor buyüzden kullanmıyorlarmış, kraftın da park yatağı berbatmış..
Ateşölçer, braun un kulaktan ölcerini alıcaz galiba. ablam onu kullanıyor çok memnun. ama ulusta bile 110 TL dediler, her an vazgeçebilirim :) Bizim beşiği de amcası alacak. park yatak alıcaz galiba, ama süslü sepet beşiklerde kaldı gözüm. ikisinden de alırız belki :) madem oda almıyoruz (6-7 ay sonra alıcaz inşallah), beşiklerde şımarıklık yapayım hahah :)
Eveeet oldu
Cok tatli cikmissiniz bebisinle
Birde masallah sadece karnin büyümüs baska yerinde kilon yok sanki, seni takdir ediyorum
çok güzel oldu hemde ilk nazar boncuklarınız şehzadenle sana benden olsun maşallah size
bence değişir canım çünkü koydukları kar marjı farklı oluyor.bende izmit merkeze yakınım. bende bilmiyorum ki mobilyaya yer yo9k diye park yatağa karar vermiştim, ama iyice kafam karıştı, kraft ,chicco fiyatları başka yerde değişirmi ki marka bunlar sonuçta. 130 tl ye de var ama onlarda kumaş olarak içime sinmedi hiç. haşır haşır ses geliyo dokununca, onun içinde bebek nası uyusun. senin bildiğin başka yer var mı izmitte yada internet sitesi olarak
Anladim canim, demek cimrilikleride var
10 milyar masraf yaptiysaniz o eve o evde sizin büyük bir payiniz var ama, sonra haksizlik yapip o evi baskasina birakmasalar bari
Allah islah etsin diyelim. Kayinvalidesi kayinbabasi iyi olanlari cok kiskaniyorum. Herseylerini aliyorlar, ev araba aliyorlar. Biz göremedik malesef
Ama en azindan kendi ayaklarimizda duruyoruz sapasaglam, kimseciklere ihtiyacimiz yok. Ve bizlere söyleyecek hicbirseyleri olamaz.
Böyle düsünelim en azindan
öyle canım fazla takmamaya çalışıyorum işte idare ediyoruz bir şekilde.canım anlattıklarına üzüldüm böyle bir durumda ne yapılır ki eşinde sana destekse boşver kayınpederin konuşsun dursun dinleme cevap ta verme anlar hatasını söylenmez belki bir daha allah yardımcın olsun
canım mesajını yazarken karşına çıkan ekranın alt kısmında eklenti ekle var orayı tıklayınca bir sayfa açılacak dosya ekle kısmını açıpfotoğraf neredeyse onu seçip birir diteceksin en sonda en alttaki cevaplaya basacaksın umarım anlatabilmişimdir bekliyoruz güzel fotoğraflarını
ayy ben de büyük elti olucamheeyyo biraz cadılık dersi alsam iyi olur
ablamın eltisi büyük, köyden dün gelmiş gibi hala onlar ne dese onu yapıyor, yaranmak için, onlardan yardım almak için yapmadığı kalmıyor. o da kayınvalidesinin başının tacı. ablamı kötü gelin ilan ettiler bu yüzden ama ablam çok da tınnn deyip geçiyor. bayılıyorum ilişkilerine. yalan rüzgarı gibi :)
Kizlar evet durumunuz zor ama suda geldi aklima. Size en azindan ev vermisler oturmaya kira ödemiyorsunuz. Belki yemek yaptiklarinda hasta olduklarinda sizlere yemek getiriyorlardir.
Benim esimin ailesi tam cimri, hicbir faydalarini göremedik. Evlendik ve herseyimizi kendimiz aldik cok borclandik ve kirada oturuyoruz. Bir gün olsun paraniz yetiyor mu yetmiyor mu diye soran olmadi....
Evet her konuya karismalari ve durmadan gitmenizi beklemeleri cok gicik. Ayrica insan sevemiyor esinin ailesini kendi ailesi gibi.
Ama sizinkiler en azindan sahip cikmislar, bunuda söylemek istedim.
Ama belkide bu yüzden basiniza cikmaya calisiyorlar ve beklentileri cok.
Bence sende şükret, bende eşimin ailesinden bir kırık iğne görmedim, açıkçası böyle bir beklentimde olmadı. Ben bir yardımlarını görmedim aksine görmediğim gibi onların benden beklentisi var bu konuda... Kurt' a ensen neden kalın diye sormuşlar, kendi işimi kendim görürümde ondan demiş. En güzeli böyle bence.... Ne bir çöplerini isterim nede benden istesinler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?