Eki Görüntüle 218772 Eki Görüntüle 218782 Eki Görüntüle 218781 Eki Görüntüle 218780 Eki Görüntüle 218779 Eki Görüntüle 218778 Eki Görüntüle 218774 Eki Görüntüle 218773 Eki Görüntüle 218771 Eki Görüntüle 218770 Eki Görüntüle 218765 Eki Görüntüle 218783
teyzeleriiiiiiiii oğluşumun odası geldi bakalım beğenecekmisiniz gerçi tam yerleşimi bitmedi ama dayanamadım görmenizi istedim
cok begendım cnm oglunun odasını cok guzel saglıkcakla huzurla yatsın ıns cnm oglun besıgınde
Hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin, çok sakin zamanda geldin :) Bu gün herkesler pazartesi senromunda... Kızlar uyudunuzmu?
Ben yanıyorum ellerim ayaklarım her yerim yanıyor gece atlet ve şortla yattım, şu anda klima açık ama ben ateş gibiyim.. Griptenmi hamileliktenmi çözemedim ayaklarımın altında köz var sanki sizde yanıyomusunuz ateş bastımı sizide hatunlar
Eki Görüntüle 218772 Eki Görüntüle 218782 Eki Görüntüle 218781 Eki Görüntüle 218780 Eki Görüntüle 218779 Eki Görüntüle 218778 Eki Görüntüle 218774 Eki Görüntüle 218773 Eki Görüntüle 218771 Eki Görüntüle 218770 Eki Görüntüle 218765 Eki Görüntüle 218783
teyzeleriiiiiiiii oğluşumun odası geldi bakalım beğenecekmisiniz gerçi tam yerleşimi bitmedi ama dayanamadım görmenizi istedim
Allah razı olsun canım daha iyileri sizlere olsun inşallahh
Hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin, çok sakin zamanda geldin :) Bu gün herkesler pazartesi senromunda... Kızlar uyudunuzmu?
Ben yanıyorum ellerim ayaklarım her yerim yanıyor gece atlet ve şortla yattım, şu anda klima açık ama ben ateş gibiyim.. Griptenmi hamileliktenmi çözemedim ayaklarımın altında köz var sanki sizde yanıyomusunuz ateş bastımı sizide hatunlar
canımm çokk güzell nerden kaça aldın karyolası büyüyor mu
teşekkür ederiz teyzeleri maskoda yaptırdık toplam 4500 lira tuttu karyolası büyüyen değil çünkü ileride araba yatak almayı planlıyoruzcnm çok güzeller bebeğin güle güle yatsın içinde inş kaça ve nerden aldın
inanmıyorum ya oğluşumun odası mı......... eeee fotolara bakarken hep kız dedim ben
ya benimde erkek ama eşimi bi türlü ikna edemedim o süslü püslü beşiklerden almaya ya.....
ama hepsi harika bayıldım valla güle güle kullanın inşallah bebişinle beraber... canım fiyat da yazıversene..o sallanan sandalyenin fiyatını özellikle ..
bende düşünüyorum da..
slm kızlar biz geldikkkk 12 de randevumuz vardı doktor teyzemizle biz çok sevdik asiye hanımı hatta oglum tepik bile attı
boyu 25 cm miş diger dr yanlış hesaplamışveeee kilomuzzzzzzz 760 gramcık olmuşş çok şirindiii gözleri kocaman
burnuda sanki buyuk anasıyla babasına çekmişşşşçok büyük değil ama öyle işte yarın sabah şeker yüklemesi istedi biz bu sabah dayanamayıp kahvaltı yaptık taa herşey normal çıktı eşi yukarı çıkmış çok az kısmı aşagıda kalmış oda bu ayın sonunda yukarı çıkar didi ve 25 hafta 5 günlükmüşüz 4 gün ilerideyizz haftaya p.teside detaylı ultrason istedi kalbini incelemek için 16. haftada herşey net çıkmaz dedibizden bu kadarcıkkk buda ogluşumun fotosuuu
Eki Görüntüle 218835
.
detaylıda inş. daha artistik pozlar alırızzz
slm kızlar biz geldikkkk 12 de randevumuz vardı doktor teyzemizle biz çok sevdik asiye hanımı hatta oglum tepik bile attı
boyu 25 cm miş diger dr yanlış hesaplamışveeee kilomuzzzzzzz 760 gramcık olmuşş çok şirindiii gözleri kocaman
burnuda sanki buyuk anasıyla babasına çekmişşşşçok büyük değil ama öyle işte yarın sabah şeker yüklemesi istedi biz bu sabah dayanamayıp kahvaltı yaptık taa herşey normal çıktı eşi yukarı çıkmış çok az kısmı aşagıda kalmış oda bu ayın sonunda yukarı çıkar didi ve 25 hafta 5 günlükmüşüz 4 gün ilerideyizz haftaya p.teside detaylı ultrason istedi kalbini incelemek için 16. haftada herşey net çıkmaz dedibizden bu kadarcıkkk buda ogluşumun fotosuuu
Eki Görüntüle 218835
ayrıca ferrum fort verdi kan ilacı kullanan varmıııı
Eki Görüntüle 218835
Eki Görüntüle 218835
SLM KIZLAR NASILSINIZ BAYADIR GİREMİYORUM NETE
2LİMİZ NORMAL CIKTI ÜÇLÜMÜZDE DAWN SENDROMU RİSKİ 112/1 cıktı amniyosemtez yaptırdık şimdi sonuç bekliyoruz kızımla
bizim için dua edin kızlarrrrrr
sizler nasılsınız bebeişlerinizi nasıl
saglıkla kucagımızaalmayı nasip etsin rabim
geçmiş olsun, inşallah hayırlı haberler alırsınız ailecek, Allah yardımcınız olsun canım, dualarımız sizinle
masallah cnm oglunabızde cuma yada cumartesı gırıcez ayrıntılıya carsambada seker yuklemem var ıns sonuclarımız guzel cıkar benım doktorumda ozellıkle 24 haftayı beklettı detaylı ultrason ıcın
ya kadın bacagını kafasını karnını ölçtü çok begendim ilk kez gittim çok memnunum dogumada giriyormuş bundan sonra sorun olmazsa devam asiye hanıma yanlız beni ürküten detaylıyı çeken reyhan hanım ters bi hareketinde kafasına bişey indirrmekten korkuyorumcanom maşallah size, asiye uzun benimde dr , kendisini çook severim, pıtırcığım benim
ben nefesim kesiliyo kalbim çarpıntı yapıyo didim hemen yazdı senin ki bizi geçmiştirr valla bizimki sıskamı dogacak acaba:26:maşallah oğluna canımya benim ki 23 +5 te 680 grmdı şimdi kaç oldu acaba ben 3 aydır kullanıyorum ferrum fortu yarın 4. kutumu alıcam doğuma kadar devam yani..
selam güzel anneler.herkes iyibir hafta geçirir inş.
geçmişe bakmadım daha ama umarım bır sorun yoktur.
maaşallah canom prensine.hep böyle haberler ver bize
bu arada mirandaa odayı çokkkkk begendim canım yaaa güzel günlerde yatmayı nasip etsin allahımmmmmhele o bambu beşikkk çok istedim ama çok pahalıymış maddi konuda çok acılamıyorum ben ilerde ikinci bebeme inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?