2011 Ekim Anneleri

cok begendım cnm oglunun odasını cok guzel saglıkcakla huzurla yatsın ıns cnm oglun besıgınde

geçmiş olsun canm bana genelde geceleri ateş basıyo bunalıyorum..

inanmıyorum ya oğluşumun odası mı......... eeee fotolara bakarken hep kız dedim ben
ya benimde erkek ama eşimi bi türlü ikna edemedim o süslü püslü beşiklerden almaya ya.....

ama hepsi harika bayıldım valla güle güle kullanın inşallah bebişinle beraber... canım fiyat da yazıversene.. o sallanan sandalyenin fiyatını özellikle ..
bende düşünüyorum da..

basmaz olur mu hem de nasıııll geceleri özellikle alev alev yanıyorum. :84:

canımm çokk güzell nerden kaça aldın karyolası büyüyor mu

cnm çok güzeller bebeğin güle güle yatsın içinde inş kaça ve nerden aldın
teşekkür ederiz teyzeleri maskoda yaptırdık toplam 4500 lira tuttu karyolası büyüyen değil çünkü ileride araba yatak almayı planlıyoruz

zevk meselesi tatlım erkek oda takımı alıp ileride kızım olursa kullananamamaktan iyidir o bambular hep hayalimdi benim sallanan koltuk 650 tl

Son düzenleme:
slm kızlar biz geldikkkk 12 de randevumuz vardı doktor teyzemizle biz çok sevdik asiye hanımı hatta oglum tepik bile attı
boyu 25 cm miş diger dr yanlış hesaplamışveeee kilomuzzzzzzz 760 gramcık olmuşşçok şirindiii gözleri kocaman
burnuda sanki buyuk anasıyla babasına çekmişşşşçok büyük değil ama öyle işteyarın sabah şeker yüklemesi istedi biz bu sabah dayanamayıp kahvaltı yaptık taaherşey normal çıktı eşi yukarı çıkmış çok az kısmı aşagıda kalmış oda bu ayın sonunda yukarı çıkar didi ve 25 hafta 5 günlükmüşüz 4 gün ilerideyizz haftaya p.teside detaylı ultrason istedi kalbini incelemek için 16. haftada herşey net çıkmaz dedibizden bu kadarcıkkk buda ogluşumun fotosuuu

detaylıda inş. daha artistik pozlar alırızzz

ayrıca ferrum fort verdi kan ilacı kullanan varmıııı

Son düzenleme:
selam güzel anneler.herkes iyibir hafta geçirir inş.
geçmişe bakmadım daha ama umarım bır sorun yoktur.

maaşallah canom prensine.hep böyle haberler ver bize

maşallah oğluna canım ya benim ki 23 +5 te 680 grmdı şimdi kaç oldu acaba ben 3 aydır kullanıyorum ferrum fortu yarın 4. kutumu alıcam doğuma kadar devam yani..

canom maşallah size, asiye uzun benimde dr , kendisini çook severim, pıtırcığım benim

masallah cnm ogluna bızde cuma yada cumartesı gırıcez ayrıntılıya carsambada seker yuklemem var ıns sonuclarımız guzel cıkar benım doktorumda ozellıkle 24 haftayı beklettı detaylı ultrason ıcın

SLM KIZLAR NASILSINIZ BAYADIR GİREMİYORUM NETE
2LİMİZ NORMAL CIKTI ÜÇLÜMÜZDE DAWN SENDROMU RİSKİ 112/1 cıktı amniyosemtez yaptırdık şimdi sonuç bekliyoruz kızımla
bizim için dua edin kızlarrrrrr
sizler nasılsınız bebeişlerinizi nasıl
saglıkla kucagımızaalmayı nasip etsin rabim

geçmiş olsun, inşallah hayırlı haberler alırsınız ailecek, Allah yardımcınız olsun canım, dualarımız sizinle

Tünaydın kısslar, nasılsınız
maşaallah ne gusel herkes almış bi sürü şey hayırlı olsun inş ..ben hiç 1şey alamadım daha kocam çok ağır böle işlerde...ramazanda bakarız dıo hem zaman geçer dıo ama bnm moralim bozuluoo böle olunca

masallah cnm ogluna bızde cuma yada cumartesı gırıcez ayrıntılıya carsambada seker yuklemem var ıns sonuclarımız guzel cıkar benım doktorumda ozellıkle 24 haftayı beklettı detaylı ultrason ıcın

teşekkür ederim canım inşallah sorun çıkmaz sonuçlarında bizlerede haber verr
canom maşallah size, asiye uzun benimde dr , kendisini çook severim, pıtırcığım benim
ya kadın bacagını kafasını karnını ölçtü çok begendim ilk kez gittim çok memnunum dogumada giriyormuş bundan sonra sorun olmazsa devam asiye hanıma yanlız beni ürküten detaylıyı çeken reyhan hanım ters bi hareketinde kafasına bişey indirrmekten korkuyorum
maşallah oğluna canım ya benim ki 23 +5 te 680 grmdı şimdi kaç oldu acaba ben 3 aydır kullanıyorum ferrum fortu yarın 4. kutumu alıcam doğuma kadar devam yani..
ben nefesim kesiliyo kalbim çarpıntı yapıyo didim hemen yazdı senin ki bizi geçmiştirr valla bizimki sıskamı dogacak acaba:26:
selam güzel anneler.herkes iyibir hafta geçirir inş.
geçmişe bakmadım daha ama umarım bır sorun yoktur.

maaşallah canom prensine.hep böyle haberler ver bize

sağol canım benimmm doktorumuz hiç bir sorun yok dediğinde resmen gözümden 1 damla yaş aktııı

bu arada mirandaa odayı çokkkkk begendim canım yaaa güzel günlerde yatmayı nasip etsin allahımmmmmhele o bambu beşikkk çok istedim ama çok pahalıymış maddi konuda çok acılamıyorum ben ilerde ikinci bebeme inşallahh

allah razı olsun canım daha iyileri sizin olsun bambu 850 tl idi sanırım yanılmıorsam cano ama tülüne göre fiyatta değişio benimde içimde uhte idi sende alaırsın inşallah.bu arada bebeğine maşallah canım inşallah doğuma kadar böyle sorunsuz geçsin kontrolleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…