yok canım kayınpederim bu konuda taviz vermez çocuklarını hep yanında istiyor.kimse bu konuda anlayışlı davranmaz eşimin ailesinde.herkese günaydınlar. Evin küçük olması çok zor ama eğer kayınpederin zin verirse orayı kiraya verip daha geniş bir ev tutabilirsin canım. Bebekte işin içine girince bence razı olurlar. Kaynananda çok garipmiş cidden insan her sene umreye gidipte bide çocuklarından kıskanır mı? eşin kaç kardeş diğerlerinede mi aynı?
Günaydın kızlar bu hafta sonu uykumu almışım ama bu defada nezle olmuşum sabahtan beri hapşurmaktan burun silmekten bir hal oldum... Bunada şükür diyelim... Beterin beteri var..
Evlerden konu açılmış, elbette gönül daha daha iyisini ister... Ama varsın tek göz oda olsun bebekler sağlıkla sıhhatele doğsunda ileride herşey olur.. Hani derler ya sağlık olsun! Siz eşiniz ve bebişiniz sağlıklı olun gerisi gelir Allahın izniyle... Üzmeyin tatlı canınızı, benim yerim müsait olmasına rağmen oda yapmayacağım, bir beşik birde komidin yada dolap türü bir şey alacağım sadece, odayı kendi evime taşındığımda yapacağım nasip olursa...
Günaydın kızlarrr,
Evlilik yıldönümümde leynanın verdiği fikri denedim ve görümcemle birlikte tam 100 tane balon şişirdik. Ogün iiznliydim ama iş çıkışı işyerinin önüne gittim eşimde beni işten çıkmışım gibi aldı ve yemeğe gittik akşam 21:30 a kadar onu oyaladım. Annemi arıyormuş gibi yapıp görümcemi aradım ve eve yaklaştığımızı haber verdim :)) Kapıda ayakkabimı geç çıkarttım ve eşim eve girdiğinde antrede balondan bir yol, oturma odasında bir sürü balon ve onlarca yanan mum birde slov bir parça çalıyordu sağolsun görümcem en küçük detayı bile düşünmüştü eşim resmen şok oldu çok güzel bir gündü. Ogüne ait bir kaç fotoda size ekliyorum...
Buarada leynaaaa tekrar teşekkür ederimmmm....Eki Görüntüle 218678 Eki Görüntüle 218679 Eki Görüntüle 218680 Eki Görüntüle 218681 Eki Görüntüle 218682 Eki Görüntüle 218684
Eki Görüntüle 218772 Eki Görüntüle 218782 Eki Görüntüle 218781 Eki Görüntüle 218780 Eki Görüntüle 218779 Eki Görüntüle 218778 Eki Görüntüle 218774 Eki Görüntüle 218773 Eki Görüntüle 218771 Eki Görüntüle 218770 Eki Görüntüle 218765 Eki Görüntüle 218783
teyzeleriiiiiiiii oğluşumun odası geldi bakalım beğenecekmisiniz gerçi tam yerleşimi bitmedi ama dayanamadım görmenizi istedim
yok canım kayınpederim bu konuda taviz vermez çocuklarını hep yanında istiyor.kimse bu konuda anlayışlı davranmaz eşimin ailesinde.
kaynanamda kayınpederimde gerçekten gariptirler.kaynanamla sorun yaşamam ama kayınpederimi hiç sevmem.eşim 4 kardeşler.1 kız 3 erkekler.hepsine aynı canım hatta kaynımın biri kirada ona apartmanda daire kalmadı.
hanzadecim çok geçmişolsun.
haklısın canım en önemlisi sağlık ve huzur ama insan istiyor işte.
fatoşcum nice senelere canım.çok güzel olmuş sürprizin.
hayırlı olsun canım paşa oğlun sağlıklı güzel günlerde yatsın içinde.
Eki Görüntüle 218772 Eki Görüntüle 218782 Eki Görüntüle 218781 Eki Görüntüle 218780 Eki Görüntüle 218779 Eki Görüntüle 218778 Eki Görüntüle 218774 Eki Görüntüle 218773 Eki Görüntüle 218771 Eki Görüntüle 218770 Eki Görüntüle 218765 Eki Görüntüle 218783
teyzeleriiiiiiiii oğluşumun odası geldi bakalım beğenecekmisiniz gerçi tam yerleşimi bitmedi ama dayanamadım görmenizi istedim
Niye böyle insanların hayatlarını zorlaştırırlar anlamıyorum. Ne güzel herkes mutlu geçinip gitse ama cidden garip insanlar. Birarada oturmak zor olsa gerek yinede en şanslısı dışarda oturan kaynın galiba bu durumda. Hayırlısı olsun inş en yakın zamanda ev alırsınızda bebeğinde odasına kavuşur
evet canım zor sevmiyrum bende aynı apartmada oturmayı.hergün illaki yanlarına çıkacaksın.çıkmazsan görünmezsen kayınpederim hemen söylenmeye başlıyor benim kayınpeder kaynanadan beter.evet en şanlısı o gerçekten bugünkü aklım olsa bende kiraya çıkardım.
inş en kısa zaman olur canım.
evet canım zor sevmiyrum bende aynı apartmada oturmayı.hergün illaki yanlarına çıkacaksın.çıkmazsan görünmezsen kayınpederim hemen söylenmeye başlıyor benim kayınpeder kaynanadan beter.evet en şanlısı o gerçekten bugünkü aklım olsa bende kiraya çıkardım.
inş en kısa zaman olur canım.
Haftasonu bebek ürünleri satan mağazaları çok gezdik. araba, puset vs takımını chicco trio living seti alıcaz sanırım. ona karar verdik gibi.
url=http://www.chiccoliving.com/tr/trioliving.asp?id=passeggino]CHICCO | GZLEMEVI[/url]
slm kızlar biz geldikkkk 12 de randevumuz vardı doktor teyzemizle biz çok sevdik asiye hanımı hatta oglum tepik bile attı
boyu 25 cm miş diger dr yanlış hesaplamışveeee kilomuzzzzzzz 760 gramcık olmuşş çok şirindiii gözleri kocaman
burnuda sanki buyuk anasıyla babasına çekmişşşşçok büyük değil ama öyle işte yarın sabah şeker yüklemesi istedi biz bu sabah dayanamayıp kahvaltı yaptık taa herşey normal çıktı eşi yukarı çıkmış çok az kısmı aşagıda kalmış oda bu ayın sonunda yukarı çıkar didi ve 25 hafta 5 günlükmüşüz 4 gün ilerideyizz haftaya p.teside detaylı ultrason istedi kalbini incelemek için 16. haftada herşey net çıkmaz dedibizden bu kadarcıkkk buda ogluşumun fotosuuu
Eki Görüntüle 218835
detaylıda inş. daha artistik pozlar alırızzz
ayrıca ferrum fort verdi kan ilacı kullanan varmıııı
SLM KIZLAR NASILSINIZ BAYADIR GİREMİYORUM NETE
2LİMİZ NORMAL CIKTI ÜÇLÜMÜZDE DAWN SENDROMU RİSKİ 112/1 cıktı amniyosemtez yaptırdık şimdi sonuç bekliyoruz kızımla
bizim için dua edin kızlarrrrrr
sizler nasılsınız bebeişlerinizi nasıl
saglıkla kucagımızaalmayı nasip etsin rabim
mAŞALLAH OĞLUNAslm kızlar biz geldikkkk 12 de randevumuz vardı doktor teyzemizle biz çok sevdik asiye hanımı hatta oglum tepik bile attı
boyu 25 cm miş diger dr yanlış hesaplamışveeee kilomuzzzzzzz 760 gramcık olmuşş çok şirindiii gözleri kocaman
burnuda sanki buyuk anasıyla babasına çekmişşşşçok büyük değil ama öyle işte yarın sabah şeker yüklemesi istedi biz bu sabah dayanamayıp kahvaltı yaptık taa herşey normal çıktı eşi yukarı çıkmış çok az kısmı aşagıda kalmış oda bu ayın sonunda yukarı çıkar didi ve 25 hafta 5 günlükmüşüz 4 gün ilerideyizz haftaya p.teside detaylı ultrason istedi kalbini incelemek için 16. haftada herşey net çıkmaz dedibizden bu kadarcıkkk buda ogluşumun fotosuuu
Eki Görüntüle 218835
detaylıda inş. daha artistik pozlar alırızzz
ayrıca ferrum fort verdi kan ilacı kullanan varmıııı
chicoyada baktım ama forumlarda hep ağır olduğundan çok yer kapladığından şikayet etmişler deniz, araştırıcam biraz daha özellikle kız annelerinin modellerine bakıyorum :) Paylaştığınız iyi oluyor..
sorma canım hemde çok zor.türkmenistandayken kafam çok rahattı ama işte başka sorunlar vardı.ondan öncede 1 sene iskenderundaydık orada daha bir rahattık.eşimde uzakta olmayı istiyor.işte diyorumya bize kaynannalık görevini kayınpederim yapıyor.iste hiç düşünmüyorlar okadarını.birde ben kapalıyım onların yanında bu sıcakta mecburen farklı giyinmek gerekli.offf offf Allah en kısa zamanda bizlere ev almayı nasipetsin inş.Nejlacım senin kayınpederle işin zormuş. Kayınvalide öyle olsa anlarım da, ona ne oluyor yani. Hem sen hamilesin, şugünlerde bari anlayış gösterseymiş. Dinlenmen lazım, uzanmak isteyeceksin uyumak isteyeceksin.
Ben de aynı binada oturuyorum ama biraz daha şanslıyım sanırım. Haftaiçi canım istemeyince, akşam karnım toksa filan çıkmıyorum. Haftasonu da evdeyim, hasta filan değillerse çoğunlukla çıkmıyorum. Eşimin içi rahat etmezse bir saat bi görünüp geliyoruz, ya da yalnız çıkıyor.
Kısa zamanda evinizi alır, evimizi alır kendi evimizin sahibi oluruz inşallah canım. Ben de küçücük olsun ama bizim olsun derim hep. şimdiki evimiz çok güzel, çok seviyorum ama bizim olmayınca insan bi tuhaf oluyo yine de. yine de sağ olsunlar evlendiğimizden beri kira ödemiyoruz onların sayesinde.
SELAM KIZLAR:79:
okuduğum kadarıyla iyi haberler var biz dün çok yorulduk evin bütün camlarını sildi eşim bende perdelerini yıkadım evi süpürdüm ıvır zıvır işler yaptım hamlamışım kollarım bacaklarım feci vaziyette...
fatoşcuğum süprizin harika olmuş canım çok mutlu oldum fotoğraflarınızı görünce allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah..
bebek mobilyaları eklenmiş yanlış söylemiş olmayım mirandaydı sanırım fotoğrafların sahibi onlar da çok güzel güle güle kullanın hard dick ve canom sizinde hastane dönüşleriniz güzel haberlerle olmuş çok sevindim adını unuttuğum yeni haberler veren arkadaşlarım varsa da onlara öpücük gönderiyorum
küçük evlerden şikayet edilmiş napıcaksınız büyük evi çabuk dağılıyor çabuk kirleniyor kutu gibi olsun toplu dursun iştehiç değilse kira vermiyorsunuz kayınpederinizin evi siz ilerleyen zamanlarda kendi evinize çıkacağınız günleri düşünün kendinizi üzmeyin ya benim yerimde olsanız keçiörende kayınpederimin fıstık gibi evi var ama gidip oraya oturabilmek için babannenin ölmesini beklemek zorundayız tövbe tövbeee:90:dükkanı satcam arsayı satcam size ev alcam diyor bekliyoruz bakalım ben de gece gündüz onun hayalindeyim
ayy tıpkı benim kayınpederi anlattın nejla köye 3-5 günlüğüne gitsek kaynanayı sıkıştırıp bu gelin niye bizle oturmuyo
diye söyleniyomuş ya anacım ahırdan geliyosun bi yıkan üstünü değiş bakalım kokarca gibi kokuyo bide benim yanında durmamı istiyo
yaslı kafası işte onlara göre gelin yanlız oturmaz komşuya yada başka biyere gidecegi zaman ya koca ya kaynana eşliğinde gidilecek
allahtan uzagım yoksa kafayı yerdim allah sana kolaylık versinnnnn
hanzadeciğim geçmiş olsun canım biraz üşütmüşsün yanıyormuşsun sanırım benimde 2 gündür içimden alevler püskürüyor sanırım.. hamile kaldığımdan beri ilk defa elbise giydim etek kısmını sallıyorum sürekli içime hava girsin diyeburdakiler de bana bakıp gülüşüyolar amannnn napiyim ben hamile bir kadınım allah allah
bir tanıdık falan bulsak acaba fiyatlar nasıl yaa
ayy sorma canım ya benimde bilgim yok şuan unutmuşum 3 odamda pimapen yapılcak
Evet hanzade... diğerlerine, özellikle baston olanlara kıyasla ağır. balkonumu camla kapatıcam kısmet olursa, orda muhafaza edicem. evin içinde yer yok, ama katlanınca küçülüyor bu da. bagaja filan da rahat sığar. zaten keçiörende kendi başıma gidebileceğim bi yer olmadığı için gittiğimiz hemen her yerde eşim yanımızda olucak mutlaka, onun kollarından faydalanmayı düşünüyorum :) bu ürünün çok kullanışlı (4 ayrı pozisyonda) ve çok güvenli olması hoşumuza gitti. daha uygun bir şey bulursak karar değiştirebiliriz. evet bu paylaşımlar kesinlikle iyi oluyor, takip ediyorum verdiğiniz linkleri.
Evet leyna a bu yanma ateş basması hamilelikten sanırım, Denizde yanıyormuş... :) eşimde grip gece üstü başı açık yatıyor diye söylenirim kapat derim dinlemez sonrada hasta olur.. Dünde bir hayli kızdım çocuk gibisin laf dinlemiyosun hasta oluyosun diye.. Sabah bana diyoki sende sabaha kadar açık saçık yattın, yanıyorum dedim, bende yanıyorum dedi.. Benim kan basıncım seninkinin iki katı şu anda dedim, benimkide dedi... benim karnımda bebek var dediim ve ekledim hadi benimde var desene diye apıştı kaldı
Seninkide iyiymiş bendede incecik pantolon var efil efil çok serin ama yinede her yerim ateş gibi... Etekle bacaklarım birbirine yapışıyo sanki daha çok ateşleniyorumTemmuz Ağustos gibi napcaz merak ediyorum
sağol canım önceleri kasık tarafıma jel sürerdi doktor bu sefer göbüşüme sürdü allahım dünyalar benim oldu artık gezebilirimmmchicoyada baktım ama forumlarda hep ağır olduğundan çok yer kapladığından şikayet etmişler deniz, araştırıcam biraz daha özellikle kız annelerinin modellerine bakıyorum :) Paylaştığınız iyi oluyor..
Maşallah canom oğluşuna çok sevindim eşinin yukarı çıkmasına :) Birdahaki ay tamamen çıkmış olur sende rahatlarsın inşallah :)
Çok geçmiş olsun, Rabbim sağlıklı haberlerini duymayı nasip etsin inşallah...
sağol canımmmm ben ilk kez başlicammmSELAM KIZLAR
mAŞALLAH OĞLUNA
BEN 3 KUTU BİTİRDİM 8İNDE 4.KUTUYU YAZDIRICAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?