2011 Ekim Anneleri

Açıkcası bende hiç bişeylerini görmedim ama en azından huzurumuz var biz onlardan istemeyiz onlardan bizden..aslında biraz yumuşak olsam isterler ama ben dişimi gösterdim onlara.Allaha şükür ki kimseye muhtaç olmadık kendimiz kazanıyoruz Allahtan de hep istediğim Rabbim bizi kimseye muhtaç etme onlarıda bize muhtaç etme hayırlısı artık hakkımızda bizde kiradayız inş bir ev alırız.

Edoş nerde kii :44: cumartesi havuzlu hana gidecekti, gezi fotolarını koysa da baksak ama hadi ama hadiiiiii

Miranda odanız çok güzel olmuş canım sağlıcakla uyusun inşallah oğlun bu güzel odada. Maşallah tatlım.

Canım o kadar sıkıntı yaşayıp sterese gireceğine keşke kredi çekebiliyosanız ev alsanız bilmiyorum gerçi peşin parayla almak en iyisi ama streste insanı mahvediyo

selam kızlar, geçmişi okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım herkesin sağlığı iyidir umarım.
biz iyiz, cumartesi doktora gittik. 30 cm ve 600 gr olmuş oğlum

Canım o kadar sıkıntı yaşayıp sterese gireceğine keşke kredi çekebiliyosanız ev alsanız bilmiyorum gerçi peşin parayla almak en iyisi ama streste insanı mahvediyo
canım kredi çekeriz ama eşimde diyorki birazdaha sabredelim fazla borcumuz olmasın şuan 50bin liramız var istediğimiz ev genelde 120 bin lira civarı.
bakalım hayırlısı neyse o olsun.

size diycektim ki bebeğimin tekmelerini artık eskisi kadar güçlü hissetmiyorum tam düşünürken bir başladı göbeğim hop oturup hop kalkıyor allahım bu nasıl bir şey tutamıyorum kendimi kıkır kıkır gülüyorum ve göbeğimin bir yerinde de değil heryerinde dönüyor sürekli dönerkende sürtünüyor göbeğim kalkıyor çok mutlu etti oğlum beniiii

hele bir da karnının bir tarafına toplandı mı acayip hoş oluyor ya : ) benimki öyle yapıyor sağa topluyor genelde kendini, soldan bakınca hmile değilim, sağdan bakınca hamileyim

selam canlarım...
ben bugün pertim valla, dün gezmek işini abarttık sanırım.. 12de çıktık.. sonracıma 16,30da yarım .. bir saatliğine eve geldik.. kayınvalidem akşam yemeğine çağırdı bizi -( hayret ettim yemekleri kendi hazırladı ve çağırdı)
7de falan onlardaydık.. tabi görümcemi de aldık.. kaynana illa gelirken kızlardan birini de alın gelin dedi.. neysecime.. yedik içtik abarttık ta sanırım biraz.. yemekten sonra da gezelim dedik.. güzel yürüyüş oldu ama dün 2 dondurma yedim ve dokundu sanırım.. ayrıca gündüz başıma güneş geçti :44::44: eve geldik saat 23,30falandı sanırım.. bir duş alayım dedim.. abow.. ayaklar daha doğrusu sağ ayağım balon olmuş resmen.. eller şişti.. hem yediklerimden hem güneşten.. sabah kalktım ama.. kendimde değildim resmen.. dükkanı da açmadım bugün.. sabahtan beri boncuk boncuk terledim nedense.. ateşim falan da yoktu.. ilginç bir durum..
saat 2 gibi sağlık ocağına gittim şikayetlerimi söyledim.. daha önceki başdönmelerini falan.. tansiyonumu ölçtüler biraz düşük çıktı.. nabzım da hızlıydı.. dengemi o bozuyormuş, parol yazdı.. eğer kendini çok kötü hissedersen günde 2 tane kullanabilirsin dedi (yani 12 saatte 1 )
ezcaneden aldım parolu ama.. ne bilim içesim gelmedi.. birazcık daha uzanayım.. doktor da bol bol dinlen dedi..
1saattir geçmişi okuyacağım diye öldüm nekadar çok konuşmuşsunuz yaw
öptüm sizi.. 1-2 saate toparlanırım herhalde serinlesin biraz hava yine gelirim..

Son düzenleme:
işlerimi hallettim canım çıktı ama degdi valllaaaaaaaa
yarım saat sonra sizlere süprüzüm varrrrr bizden ayrılmayınnnnnnn

hele bir da karnının bir tarafına toplandı mı acayip hoş oluyor ya : ) benimki öyle yapıyor sağa topluyor genelde kendini, soldan bakınca hmile değilim, sağdan bakınca hamileyim

ay yavrum benim yaaa demek seninki de öyle yapıyor hiç bitmese keşke o hareketler toplanmalar akşama kadar elim karnımda onu seyredebilirim

geçmiş olsun canım. aman dikkat et kendine, bebişi de yorma

bebişin odası bir gün erken mi geldi yoksa :) başka sürpriz aklıma gelmiyor da

evetttttt nerden bildinnnnnnnnnnn kapıda duruyooo adamlar diğer parçalarını almaya gittilerrrrr ellerim heyecandam tittriyoooooo oglumun yatagı geldi yaaaaaaaaaaaaa çokkk duygulandımmmmmm

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

evetttttt nerden bildinnnnnnnnnnn kapıda duruyooo adamlar diğer parçalarını almaya gittilerrrrr ellerim heyecandam tittriyoooooo oglumun yatagı geldi yaaaaaaaaaaaaa çokkk duygulandımmmmmm

teyze hissi işte dermişim
dediydin ya salı gelecek diye.. 1 gün erken gelmiştir diye tahmin ettim..
hadi bizde sabırsızlıkla bekliyoruz :) yatmıyorum ulen :) yeğenimin odasını görmek için bekliycem

(bu arada yumurta pişirmek isteyen buyursun benim laptopu kullanabilir.. fırın gibi oldu vallahi.. gidip içerden 2li prizi almaya üşeniyorum soğutucuyu takmak için)

hııı bu arada gezdiğim yerleri de söylemeye unutmuşum ..
ankaralılar bilir zaten..
ulusta (stadın yanında köy bahçesi var .. oraya gidecektik.. yolda giderken baktık ankara festivali varmış.. dedik orda kahvaltı yapalım ( her sefesinde köy bahçesinde yiyip akm'ye gidiyoruz böyle organizasyonlarda.. sonra yediğimize pişman oluyoruz orda da çok çeşit yiyecek oluyor genelde..
neyse 12,30du herhalde gittik festivalin oraya .. 2de açılıyor dediler.. bastık göksü parkına gittik.. gölün etrafında dolaştık biraz dondurma ve güneş eşliğinde.. saat 14,30 gibi geri gittik festivale.. amanın nekadan sıcaktı o saatlerde anlatamam.. yiyecek seçenekleri yoktu pek.. ben köfte istedim eşim de köfte yedi.. oturduk biraz işte şemsiye gölgesinde.. son lokmalarımı yerken şemsiye kafama düşmesin mi abow dedim bayıldım mı noldu bembeyaz oldu hertaraf (meğer beyazlık şemsiyedenmiş )
ordan kalktık standları falan gezdik arabaya gidene kadar kafalar pişti ama... planda oraya gitmk yoktu ya şapkaları almadık bizde..
sonracıma bastık ikeaya gittik.. anam o nasıl bir kalabalıktı öyle .. dışardan binaya doğru bakınca sanki millet sıraya girmiş içeri girebilmek için.. neyse göründüğü kadar kalabalık değildi .. ama vardı yine bayağı insan..
dolaştık falan 3-5 bişiler aldım (ihtiyacımdan değil.. maksat para harcansın )
kipaya girmeden çıktık.. ayakta duramadım artık..
eve geldik işte 16,30 gibi sonrasını da anlattıydım zaten kaynanama gittik diye

Son düzenleme:
canım kredi çekeriz ama eşimde diyorki birazdaha sabredelim fazla borcumuz olmasın şuan 50bin liramız var istediğimiz ev genelde 120 bin lira civarı.
bakalım hayırlısı neyse o olsun.

Allaha şükür yarılamışsınız inş yakın zamanda biriktirip alırsınız bizde borcumuz bitsin inş almayı düşünüyoruz. Bizde şöyle bişey var bende çalışıyorum çok rahat öderiz ama doğum için ücretsiz izin alıcam o yüzden sıkışıcaz çok riske girmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…