bende bende bende hemde çok seviyorum bu çiçekler oğlumla benden size
evetttttt nerden bildinnnnnnnnnnn kapıda duruyooo adamlar diğer parçalarını almaya gittilerrrrr ellerim heyecandam tittriyoooooo oglumun yatagı geldi yaaaaaaaaaaaaa çokkk duygulandımmmmmm
Ben de çok kararsızım. Fatoş gibi olmak lazım. arabaya atlayıp, istanbula gidip aynı gün alışveriş yapıp döndü hatun yaa maşallahBen kırk kere gezerim daha, karar verene kadar. gerçi bugün tembellik yaptım, aynı araba modelinin bulunduğu ankaradaki bütün chicco mağazalarının telefonlarını buldum, telefonla öğrendim fiyatları. Ankaralı hamişler aklınızda olsun, chicco ürünleri en uygun fiyatları olanı Ulus'taki Özelcan bebe mağazasında. aynı mağaza söğütözünde ak parti binasının karşısında da var.
Ateşölçer, braun un kulaktan ölcerini alıcaz galiba. ablam onu kullanıyor çok memnun. ama ulusta bile 110 TL dediler, her an vazgeçebilirim :) Bizim beşiği de amcası alacak. park yatak alıcaz galiba, ama süslü sepet beşiklerde kaldı gözüm. ikisinden de alırız belki :) madem oda almıyoruz (6-7 ay sonra alıcaz inşallah), beşiklerde şımarıklık yapayım hahah :)
Açıkcası bende hiç bişeylerini görmedim ama en azından huzurumuz var biz onlardan istemeyiz onlardan bizden..aslında biraz yumuşak olsam isterler ama ben dişimi gösterdim onlara.Allaha şükür ki kimseye muhtaç olmadık kendimiz kazanıyoruz Allahtan de hep istediğim Rabbim bizi kimseye muhtaç etme onlarıda bize muhtaç etme hayırlısı artık hakkımızda bizde kiradayız inş bir ev alırız.
Bende ondan alıcam ama 110 ne ya sanki altın alıyoruz... Ama en iyisiymiş yanılma payı yok diyorlar...
Evet olmuş merve çok güzel çıkmışsınız maşallah karnın bir hayli çıkmış :)
Amin canım inşallah, bende diş göstermekmi denir bilmiyorum ama başından beri mesafeliyim, hiç samimi olmadım... Şimdiye kadar hiç yüz göz olmadım...Ama yerini ve zeminini bulduysam çok güzel iğnelemişliğim vardır... Benden isteyemez ama oğluna söyler.. Oğluda benden habersiz bir şey göndermez.. Kızacağımı tartışacağımızı bile bile söyler... Bekliyorum doğumumda nasip olursa gelicek o zaman gerekeni söyleyeceğim kendisine güzelce...
size diycektim ki bebeğimin tekmelerini artık eskisi kadar güçlü hissetmiyorum tam düşünürken bir başladı göbeğim hop oturup hop kalkıyor allahım bu nasıl bir şey tutamıyorum kendimi kıkır kıkır gülüyorum ve göbeğimin bir yerinde de değil heryerinde dönüyor sürekli dönerkende sürtünüyor göbeğim kalkıyor çok mutlu etti oğlum beniiii
Ben aslında kendimin bile şaşırdığı bir insan oldum onlara karşı hep sessizdim kimseye ses çıkartmazdım ama öyle şeyler yaşıyoki insan kendini düşünmek zorunda kalıyo. Birde şunu düşündüm kendimce ne kadar doğru bilmem ama başkasını kırmak günah evet ama banada bu canı Allah emanet verdi bende ona sahip çıkmazsam kim sahip çıkar? kimseden maddi bişey beklemiyorum Allaha hem şükür hem dua ediyorum bizi kimseye muhtaç etmedi etmesin diye ama birde onlarda bize muhtaç olmasın diyorum insan verse olmaz vermese olmaz. Ben çalışıyorum diye bizi iyi gördüler ama neliklerle çalışıyo insan sabah sıcak yatağından kim kalkar. Yinede çok şükür daimi bir işim,huzurlu bir yuvam ve bana sahip çıkan her zaman yardım eden bi eşim var.
çok şükür yarıladık sayılır canım.inş sizde en kısa zamanda alırsınız.tek maaşla ev almak tabiki daha zor ama ne demişler ALLAH ev alanla düğün yapana yardım eder.Allaha şükür yarılamışsınız inş yakın zamanda biriktirip alırsınız bizde borcumuz bitsin inş almayı düşünüyoruz. Bizde şöyle bişey var bende çalışıyorum çok rahat öderiz ama doğum için ücretsiz izin alıcam o yüzden sıkışıcaz çok riske girmek istemiyorum.
selam cici anneler.bugun bizde kontrole gidenler kervanindaydik.kizim artik kocaman oldu.1200 gr olmus.ayak parmaklarini emiyodu.dogdugunda ayaklarini agzina goturmeye korkariz bisey olacak diye.kendi icerde ne saklabanliklar yapiyo.inanilmaz.hala 1 hafta onden gidiyoruz.ben cok kilo aldim diye yakinirken gayet iyi gidiyosun dedi.sasirdim kaldim..bende zayif hamile kalanlardanim..moralim bi anda tavan yapti valla.kiloyu cok takiyodum cunnku kafama.artik rejime basliyoruz.tuzu mumkun oldugu kadar azalt, bundan sonra odemler basliyacak dediayin 17 sinde tatile gidicem onu sordum bi problem yok gidebilirsin dedi.bolbol yuzucez kizimla artik.hicbi sikayetim yok cok sukur.agrim sizim kramplarim hic olmuyor.ama buna ragmen yine magnezyum verdi.artik kramplarinda baslicak icmelisin bundan dedi.bizden haberler bu kadar
Eki Görüntüle 218994 Eki Görüntüle 218995 Eki Görüntüle 218996 Eki Görüntüle 218997 Eki Görüntüle 218998
kızlar telefonumdanmıdır yoksa heyecanımdanmıdır güzel çekemedim ama paylaşmak istedim
o kadar sabırsızlandım kii utanmasam adamlara bırakın ben yaparım 5 saattir yapamadınız diyecektim
yaa çok güzelll bir duyguuuu adamların yanında bide agladım bennn adamlar anlamadı allahtann ben bu gece oglumun beşiğindemi yatsam neeee
oglumda benim kladar heyecanlandı kıpır kıpırdı hop hop hopluyodu içimdeeeeeee
Eki Görüntüle 218994 Eki Görüntüle 218995 Eki Görüntüle 218996 Eki Görüntüle 218997 Eki Görüntüle 218998
kızlar telefonumdanmıdır yoksa heyecanımdanmıdır güzel çekemedim ama paylaşmak istedim
o kadar sabırsızlandım kii utanmasam adamlara bırakın ben yaparım 5 saattir yapamadınız diyecektim
yaa çok güzelll bir duyguuuu adamların yanında bide agladım bennn adamlar anlamadı allahtann ben bu gece oglumun beşiğindemi yatsam neeee
ay kahverengi çıkmış ama mavi beyaz beşiğimizzz heyecanım geçsin güzel çekerim birde şu cibinlikmi neee takmayı beceremedim çok komik duruyooo
hadi gözün aydın canım darısı bize inş oğlun gülele kullansın beşiğini..
sağolun kızlarrrr inşallahhhhçok cici bunlar ya :81: güle güle büyüsün inşallah içinde
oy oy oy.. yavrumun cici beşiğine bakın :) rengi çok güzel.. büyüyen beşik aldığını sandıydım ben .. yanlış anlamışım sanırım..
güle güle kullansın oğluşun..
beşiğinin içinde güzel rüyalar görsün inş.
oglumda benim kladar heyecanlandı kıpır kıpırdı hop hop hopluyodu içimdeeeeeee[/QUOTE
bircimmmm oglusun guzel guzel uyusun bu besikte.masallah.boyle gordukce bende cok heycanlaniyorum.benim kizimin yatacak bi dosegi bile yok :) burda kucuk bambu besiklerden alcam kizima.donerkende bizim geline birakirim artik.oda cocugu olunca kullanir.artik dondukten sonra odasini halledecegiz.babamiza kalsa gidip kendi alacak.bizden heycanli..bende burda bos durmim bari kizimin odasini hazirliyim diyip duruyo.korkuyorum bize supriz yapmaya kalkmasin.erkek nede olsa.ne anlar bu islerden :)))
sağolun kızlarrrr inşallahhhh
sağol kopiş büyüyor derken 5-6 yaşına kadar kullanılabiliyor ondan sonra bakarız didiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?