2011 Ekim Anneleri

haydin kaçtım bendeeee yemek yiyeyim beşiğin karşısına geçip azcık seyredeyimmmmm
görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

maaşaallah kızına canım.
benimde çarşamba günü randevum var bakalım benim oğluşum nekadar oldu.

hayırlı olsun canom çok şirin mışıl mışıl yatsın içinde inş.ben kahverengi sandım sadece uyku setin mavi gözüküyor

canom çok güzel kız bebişinin yatağı. maşşallah uyku setide çok şeker... güle güle kullansın inşallah. bir an önce gelsinler artık ya.. zaman çabuk geçsin... bide mobilyalar yataklar gelince onları her an görmekten iyice zorlaşacak bize beklemek...

huu huuu juujuuuuu
nerrdesiinn, ektin mi yoksa beni

aiyy canım eker miyim ya sabırsızlanıyorum ama dün aksam haberi gelen misafir cagrısından sonra bugün ancak oturabiliyorum.yarın öglen görüscez inşallah :)) aiyy bide ben dün cok güzel seyler aldım kızlarrr her yer acayip indirim de hele zara kids beni benden aldıııııııııı muhtesem seyler var mutlaka bakın.indirimde oldugu için cok cabuk bitiyo benden söylemesi.

canom bebişin beşiği çok güzelmiş. bende hemen almak istiyom .gördükçe içim gidiyo valla.iyi günlerde kulanın canım.allah nazarlardan korusun

kızlaaar bişey sorcam siz göğüs pompası aldınız mı yada düşünüyo musunuz yani almamız mı gerekiyo acaba?:44::44::44:

kızlaaar bişey sorcam siz göğüs pompası aldınız mı yada düşünüyo musunuz yani almamız mı gerekiyo acaba?:44::44::44:

canım bende düsnüyorum almayı calısan anneler için olmazsa olmaz simdi almasa 3-4 ay sonra alınmalı bence cok pratik olur.bende diyorum ki mesela bi yere gitmem gerek 2 saat sagar bırakırım yada yolculuklarda güzel olur rahat olur.yalnız annemin bi hipotezi var bebek bir kere biberonu agzına aldı mı bidaha emmez diyo annenin gögsünden cok aradayım bende :S

doğru cnm çalışan anneler için özellikle çok gerekli ama ben evdeyim çalışmıyorum neyse bebeğim doğsunda çok gerekli olursa alırım artık

canom çok güzelmiş beşiğin bebeiş sağlıkla uyusun içinde.

asiye hanımı sevmenede sevindim, bende 15 gün sonra gidicem kontrole, şeker yüklemeside yapılıcak.

Bugün öğlen hastaneden geldikten sonra ve sizlere muayenemle ilgili bilgileri verdikten sonra bir arkadaşımla doğum yapan bir diğer arkadaşımızı ziyaret ettik hastanede, kızı çok tatlıydı maşallah, 3850 gr doğmuş, kendisi de öyle mutluydu ki...

Genç adam, yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur.
75 yaşındaki amca karısından bir fincan daha çay isterken:
-'Çiçeğim, bir bardak daha verir misin?' der.
Sonra da:
-'Peteğim, şekersiz lütfen' diye ekler.
65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de:
-'Bebeğim, sana çok zahmet oldu' diye ekler.
Genç adam, yaşlı amcanın karısı için kullanıldığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir: -'Amcacığım, kaç yıllık evlisiniz?' diye sorar.
Yaşlı ama dinç adam:
-'40 seneyi geçtik evladım' der.
Genç adam: 'Vallahi maaşallah, Allah muhabbetinizi arttırsın. Sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel sözlerle hitap ediyorsunuz galiba?'
Yanakları pembeleşen teyze:
-'Doğru, birkaç yıldır hep bana böyle hitap ediyor' deyip mutfağa doğru yöneldiğinde yaşlı amca genç adamın kulağına doğru eğilerek:
-'Şiiişşşt, çaktırma! 2 sene önce adını unuttum, hâlâ hatırlayamıyorum...

kızlar bu park yatak??? bir çok kişi tavsiye ederken 2 arkadaşım kafamı karıştırdı biz kullanamadık alçak kalıomuş içine yatak yaptırmışlar bu kez sarkmış. çocuk ayağa kalkıyormuş en iyisi mobilya beşik dediler fikrim değişti benim bu arada yatkları kraft mış böyle odaları falan görünce ben çok mu ruhsuzum diyorum henüz birkaç birşey aldım..

aslında sadece çalışan anneler için değil. doğumdan sonra ilk 10 gün gelen sütten daha yoğun bir şey var. her damlası antikor barındırıyor ve derin dondurucuda 6 ay boyunca saklayabiliyorsunuz. sadece bunu sağmak için bile gerekli. bebeklerimiz sonbahar bebekleri olacak. allah göstermesin ama mutlaka ateşleri çıkacak.. ilaç yerine bunu çözdürüp içiriseniz iyileşiyorlar. benim kayın pederim söylemişti (kendisi doktor), kendi doktoruma da sordum bana bir çocuk doktoruna sormamı söyledi. sorduğum doktor da hak verdi...

Oy oy oy topiğin ablalarından kızın maşallah allah nazarlardan saklasın inşallah :)

Rabbim güzel sağlıklı günlerde kullanmanı nasip etsin oğluşunla inşallah canım :)

Maşallah darısı bizlere inşallah, ne yemiş arkadaşın sorsaydın Ayten :))

Yok canım ne ilgisi var bir çok kişi almadık daha yeni yeni araştırıyoruz. Park yatak almayacağım sanırım bende, bir hayli araştırmam lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…