maaşaallah kızına canım.selam cici anneler.bugun bizde kontrole gidenler kervanindaydik.kizim artik kocaman oldu.1200 gr olmus.ayak parmaklarini emiyodu.dogdugunda ayaklarini agzina goturmeye korkariz bisey olacak diye.kendi icerde ne saklabanliklar yapiyo.inanilmaz.hala 1 hafta onden gidiyoruz.ben cok kilo aldim diye yakinirken gayet iyi gidiyosun dedi.sasirdim kaldim..bende zayif hamile kalanlardanim..moralim bi anda tavan yapti valla.kiloyu cok takiyodum cunnku kafama.artik rejime basliyoruz.tuzu mumkun oldugu kadar azalt, bundan sonra odemler basliyacak dediayin 17 sinde tatile gidicem onu sordum bi problem yok gidebilirsin dedi.bolbol yuzucez kizimla artik.hicbi sikayetim yok cok sukur.agrim sizim kramplarim hic olmuyor.ama buna ragmen yine magnezyum verdi.artik kramplarinda baslicak icmelisin bundan dedi.bizden haberler bu kadar
Eki Görüntüle 218994 Eki Görüntüle 218995 Eki Görüntüle 218996 Eki Görüntüle 218997 Eki Görüntüle 218998
kızlar telefonumdanmıdır yoksa heyecanımdanmıdır güzel çekemedim ama paylaşmak istedim
o kadar sabırsızlandım kii utanmasam adamlara bırakın ben yaparım 5 saattir yapamadınız diyecektim
yaa çok güzelll bir duyguuuu adamların yanında bide agladım bennn adamlar anlamadı allahtann ben bu gece oglumun beşiğindemi yatsam neeee
oglumda benim kladar heyecanlandı kıpır kıpırdı hop hop hopluyodu içimdeeeeeee
Eki Görüntüle 218994 Eki Görüntüle 218995 Eki Görüntüle 218996 Eki Görüntüle 218997 Eki Görüntüle 218998
kızlar telefonumdanmıdır yoksa heyecanımdanmıdır güzel çekemedim ama paylaşmak istedim
o kadar sabırsızlandım kii utanmasam adamlara bırakın ben yaparım 5 saattir yapamadınız diyecektim
yaa çok güzelll bir duyguuuu adamların yanında bide agladım bennn adamlar anlamadı allahtann ben bu gece oglumun beşiğindemi yatsam neeee
huu huuu juujuuuuu
nerrdesiinn, ektin mi yoksa beni
kızlaaarbişey sorcam siz göğüs pompası aldınız mı yada düşünüyo musunuz yani almamız mı gerekiyo acaba?:44::44::44:
canım bende düsnüyorum almayı calısan anneler için olmazsa olmaz simdi almasa 3-4 ay sonra alınmalı bence cok pratik olur.bende diyorum ki mesela bi yere gitmem gerek 2 saat sagar bırakırım yada yolculuklarda güzel olur rahat olur.yalnız annemin bi hipotezi var bebek bir kere biberonu agzına aldı mı bidaha emmez diyo annenin gögsünden cok aradayım bende :S
hayirli aksamlar kim kiminle nerede
Biz küçük balkonu kapattırdık, duvar da yıkıldı 1400 liraya maloldu, sadece pvc si 1100 liraydı; çift cam yapıldı; çift kanatlı pencere de 300-400 arası arkadaşlar...
canım bende düsnüyorum almayı calısan anneler için olmazsa olmaz simdi almasa 3-4 ay sonra alınmalı bence cok pratik olur.bende diyorum ki mesela bi yere gitmem gerek 2 saat sagar bırakırım yada yolculuklarda güzel olur rahat olur.yalnız annemin bi hipotezi var bebek bir kere biberonu agzına aldı mı bidaha emmez diyo annenin gögsünden cok aradayım bende :S
selam cici anneler.bugun bizde kontrole gidenler kervanindaydik.kizim artik kocaman oldu.1200 gr olmus.ayak parmaklarini emiyodu.dogdugunda ayaklarini agzina goturmeye korkariz bisey olacak diye.kendi icerde ne saklabanliklar yapiyo.inanilmaz.hala 1 hafta onden gidiyoruz.ben cok kilo aldim diye yakinirken gayet iyi gidiyosun dedi.sasirdim kaldim..bende zayif hamile kalanlardanim..moralim bi anda tavan yapti valla.kiloyu cok takiyodum cunnku kafama.artik rejime basliyoruz.tuzu mumkun oldugu kadar azalt, bundan sonra odemler basliyacak dediayin 17 sinde tatile gidicem onu sordum bi problem yok gidebilirsin dedi.bolbol yuzucez kizimla artik.hicbi sikayetim yok cok sukur.agrim sizim kramplarim hic olmuyor.ama buna ragmen yine magnezyum verdi.artik kramplarinda baslicak icmelisin bundan dedi.bizden haberler bu kadar
Bugün öğlen hastaneden geldikten sonra ve sizlere muayenemle ilgili bilgileri verdikten sonra bir arkadaşımla doğum yapan bir diğer arkadaşımızı ziyaret ettik hastanede, kızı çok tatlıydı maşallah, 3850 gr doğmuş, kendisi de öyle mutluydu ki...
kızlar bu park yatak??? bir çok kişi tavsiye ederken 2 arkadaşım kafamı karıştırdı biz kullanamadık alçak kalıomuş içine yatak yaptırmışlar bu kez sarkmış. çocuk ayağa kalkıyormuş en iyisi mobilya beşik dediler fikrim değişti benim bu arada yatkları kraft mış böyle odaları falan görünce ben çok mu ruhsuzum diyorum henüz birkaç birşey aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?