Bugün öğlen hastaneden geldikten sonra ve sizlere muayenemle ilgili bilgileri verdikten sonra bir arkadaşımla doğum yapan bir diğer arkadaşımızı ziyaret ettik hastanede, kızı çok tatlıydı maşallah, 3850 gr doğmuş, kendisi de öyle mutluydu ki...
maşallah bebişearkadaşın nasıl doğum yaptı? normal? sezeryan? epidural?
kızlar bu park yatak??? bir çok kişi tavsiye ederken 2 arkadaşım kafamı karıştırdı biz kullanamadık alçak kalıomuş içine yatak yaptırmışlar bu kez sarkmış. çocuk ayağa kalkıyormuş en iyisi mobilya beşik dediler fikrim değişti benim bu arada yatkları kraft mış böyle odaları falan görünce ben çok mu ruhsuzum diyorum henüz birkaç birşey aldım..
epidural sezeryan... kilo fazlası bir de çatı darlığı vardı galiba o nedenle normal doğum olamadı... bayağı dinç ve neşeli görünüyordu... yalnız gögüs ucu çıkmamış, o nedenle eşi pompa almaya gitmişti, sanırım önceden tedarik etmekte fayda var...
Hanzade tatlım, özellikle bir şey yemedi bildiğim kadarıyla; ama yemeklerle arası çok iyiydi "bir domuz eti bir alkol, gerisi yenir seçmeyiz" diye de espri yapardı...))
Geçen çarşamba doğum yapan arkadaşım toplamda 9,5 kilo almıştı ve bebeği de 3810 gr doğdu...
Dondurmanın bebeğe yaradığını ve bebeğe kilo aldırdığını söylüyor o arkadaşım, hatta bu ikinci bebeği, ilkinde de bol bol dondurma yemiş...))
Okulda ilk tenefüste nesfit in kırmızı meyvelisinden yerdi bir kase, tabii evde kahvaltısını yapıp geliyordu; netice itibariyle sütlü gıdalar bebeğe yarıyor anlaşılan...
Hard_ disk
Geçen haftaki arkadaşında 3800 küsürlerde doğum yapmış, şimdi idrak ettim.. Bir yandan gözüm tv deydi... Sizin oranın havasından suyundan sanırım e artık sendende bekliyoruz 3.800 :))
Evet aralarında 40 gr var...)) Benimki de 640-680 arası çıktı bugün, bakalım doğduğunda ne kadarlık olacak... ))
Eda maşallah hepsi birbirinden güzel canım kıyafetlerini biraz daha yakın çekip atsaydiın iyice görseydik ama böylede güzel olmuş, güle güle güzel günlerde giydirin inşallah. Eksik kalmadı sanırım..
Bebek arabası pier cardin enigma modelimi? Birde fiyatı ne kadar?
iyi akşamlar kızlar biz geldik biraz gecikmeli olarak :)
cumartesi ayben(gökkuşağı)teyzemiz ve umut eniştemizle havuzlu handaydık alışveriş yaptık
pazarda bütün gün dışardaydık kocacımlabugünde yeni çalışma arkadaşımla çok çalıştık anca gelebildim :)
oğlumun cicileri
oy oy maşallah edacım düzmüşsün sen bebişin herşeyini
ben sadece badana yaptım eve tek hazırlığım o oldu
vede 2 çift çorap aldım bu kadar
eşim durduruyo du bakalım daha diye
kızlar.. hanginiz suluhana gitmişti yaw.. ben eşime dedim de dün oraya gidelim diye.. boşver dedi orası kazıktan başka bişiy değil dedi..
(eşim çıkrıkçıla yokuşundaki kayalarda yıllarca çalışmışta.. ulusta çoğunun nekadar üçkağıt yaptığını bilir yani... vakti gelince toptancılara gideriz dedi.. malum biz sizden epeyi küçüğüz ya
aklınızda bulunsun diye diyorum.. orası pek uygun değilmiş yani.. oraya vereceğiniz paraya mesela tekstilde.. bildiğiniz kaliteli bir markadan aynı fiyata alabiliyormuşsunuz.. kocam öle didi yani
Eki Görüntüle 218994 Eki Görüntüle 218995 Eki Görüntüle 218996 Eki Görüntüle 218997 Eki Görüntüle 218998
kızlar telefonumdanmıdır yoksa heyecanımdanmıdır güzel çekemedim ama paylaşmak istedim
o kadar sabırsızlandım kii utanmasam adamlara bırakın ben yaparım 5 saattir yapamadınız diyecektim
yaa çok güzelll bir duyguuuu adamların yanında bide agladım bennn adamlar anlamadı allahtann ben bu gece oglumun beşiğindemi yatsam neeee
oglumda benim kladar heyecanlandı kıpır kıpırdı hop hop hopluyodu içimdeeeeeee
Eda maşallah hepsi birbirinden güzel canım kıyafetlerini biraz daha yakın çekip atsaydiın iyice görseydik ama böylede güzel olmuş, güle güle güzel günlerde giydirin inşallah. Eksik kalmadı sanırım..
Bebek arabası pier cardin enigma modelimi? Birde fiyatı ne kadar?
Canım tek değilsin bende duruyorum yanlız bir iki gündür marka ve model belirlemeye çalışıyorum ne alacağımı bildikten sonra almak 1 gün sadece :)
aiyy canım eker miyim ya sabırsızlanıyorum ama dün aksam haberi gelen misafir cagrısından sonra bugün ancak oturabiliyorum.yarın öglen görüscez inşallah :)) aiyy bide ben dün cok güzel seyler aldım kızlarrr her yer acayip indirim de hele zara kids beni benden aldıııııııııı muhtesem seyler var mutlaka bakın.indirimde oldugu için cok cabuk bitiyo benden söylemesi.
oy oy maşallah edacım düzmüşsün sen bebişin herşeyini
ben sadece badana yaptım eve tek hazırlığım o oldu
vede 2 çift çorap aldım bu kadar
eşim durduruyo du bakalım daha diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?