2011 Ekim Anneleri

maşallah bebişe arkadaşın nasıl doğum yaptı? normal? sezeryan? epidural?

maşallah bebişe arkadaşın nasıl doğum yaptı? normal? sezeryan? epidural?

epidural sezeryan... kilo fazlası bir de çatı darlığı vardı galiba o nedenle normal doğum olamadı... bayağı dinç ve neşeli görünüyordu... yalnız gögüs ucu çıkmamış, o nedenle eşi pompa almaya gitmişti, sanırım önceden tedarik etmekte fayda var...

Hanzade tatlım, özellikle bir şey yemedi bildiğim kadarıyla; ama yemeklerle arası çok iyiydi "bir domuz eti bir alkol, gerisi yenir seçmeyiz" diye de espri yapardı... ))

Geçen çarşamba doğum yapan arkadaşım toplamda 9,5 kilo almıştı ve bebeği de 3810 gr doğdu...
Dondurmanın bebeğe yaradığını ve bebeğe kilo aldırdığını söylüyor o arkadaşım, hatta bu ikinci bebeği, ilkinde de bol bol dondurma yemiş... ))
Okulda ilk tenefüste nesfit in kırmızı meyvelisinden yerdi bir kase, tabii evde kahvaltısını yapıp geliyordu; netice itibariyle sütlü gıdalar bebeğe yarıyor anlaşılan...

Son düzenleme:

: ) yok canım ne ilgisi var. ben sadece büyük şeyleri alıyorum mesela. yakat odası, telsiz falan gibi. daha sadece 2 tane body aldım oğluşuma. başka almayı da düşünmüyorum çünkü annem de kayın validem de yengem de oğluma birer bavul eşya hazırlıyorlar. galiba arabası da hediye olacak. hatta hediye alacak olan arkadaşlarım benden liste istediler. liste verdim ordan alıyorlar. yani bi sürü şey hediye olcak sanırım :81:

Son düzenleme:
bu arada bu liste olayını size de öneririm. fikir geçen yıl evlenen bir arkadaşımdan çıktı. şimdi bi sürü kişi hediye alacak, içinde değiştirme kartı olsa da bebekle gidip değiştiremiyceksin en iyisi sen bize liste ver isteyen maddi gücünün yettiğini alsın dedi. herkese de mantıklı geldi.

Hımm anlaşılan esprisinin hakkını vermiş arkadaşın :)) Maşallah evet sütlü gıdalar yarıyormuş birazda genetik sanırım bu kilo olayı :)

Hard_ disk

Geçen haftaki arkadaşında 3800 küsürlerde doğum yapmış, şimdi idrak ettim.. Bir yandan gözüm tv deydi... Sizin oranın havasından suyundan sanırım e artık sendende bekliyoruz 3.800 :))

Son düzenleme:
Hard_ disk

Geçen haftaki arkadaşında 3800 küsürlerde doğum yapmış, şimdi idrak ettim.. Bir yandan gözüm tv deydi... Sizin oranın havasından suyundan sanırım e artık sendende bekliyoruz 3.800 :))

Evet aralarında 40 gr var... )) Benimki de 640-680 arası çıktı bugün, bakalım doğduğunda ne kadarlık olacak... ))

Evet aralarında 40 gr var... )) Benimki de 640-680 arası çıktı bugün, bakalım doğduğunda ne kadarlık olacak... ))

Filiz'in benim ve Edanın 22.0 haftalıkken 430-440 arasında çıktı senin 23 haftalıkken bizden 200 küsür gr. önde olman 3.800 konusundaki istikrarını gösteriyor sanırım 1 haftada en fazla 100 gram alınıyor bildiğim kadarıyla bu zamanlarda maşallah canım oğluna, Allah nazarlardan saklasın :)

iyi akşamlar kızlar biz geldik biraz gecikmeli olarak :)
cumartesi ayben(gökkuşağı)teyzemiz ve umut eniştemizle havuzlu handaydık alışveriş yaptık
pazarda bütün gün dışardaydık kocacımla bugünde yeni çalışma arkadaşımla çok çalıştık anca gelebildim :)

oğlumun cicileri

Eklentiler

• $100_3645.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $100_3646.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $100_3647.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 52
  • $100_3648.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 26
  • $100_3649.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $100_3650.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $100_3651.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 55
  • $100_3652.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $100_3653.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMAG0023.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 35
Eda maşallah hepsi birbirinden güzel canım kıyafetlerini biraz daha yakın çekip atsaydiın iyice görseydik ama böylede güzel olmuş, güle güle güzel günlerde giydirin inşallah. Eksik kalmadı sanırım..

Bebek arabası pier cardin enigma modelimi? Birde fiyatı ne kadar?

oy oy maşallah edacım düzmüşsün sen bebişin herşeyini
ben sadece badana yaptım eve tek hazırlığım o oldu
vede 2 çift çorap aldım bu kadar
eşim durduruyo du bakalım daha diye

evet bu sorunun cevabını bende merak ettim hadi eda :)

ya çok cici bunlaaaarrrr :81: güzel günler de giysin inşallah bebişin

Canım tek değilsin bende duruyorum yanlız bir iki gündür marka ve model belirlemeye çalışıyorum ne alacağımı bildikten sonra almak 1 gün sadece :)

ben gittim. bana da uygun gelmedi. ama bugün ankarada chicco trio living satan bütün mağazaları aradım, en son ulustaki özelcan bebe mağazası "piyasadan, chicco nun kendi mağazalarından alabildiğiniz son fiyatları alın, en son buraya gelin çok altında bir fiyata vericem" dedi. pazarlık imkanı var. yine de çok uygun değil evet.

canoomm :) çok güzelmiş canım güle güle iyi günlerinde kullanın inşallah. sağlıcakla uyusun oğluşun içinde canım.

teşekkür ederiz hanzade teyzesi daha güzelleri yiğenlerimin olsun inşallah :)
tek tek de çekip koyarım zaten bayılarak aldığım 3 adet çorabını çekmemişim şimdi fark ettim :)
yatak perde halı bakım ürünleri ateş ölçer vs.. ufak tefek aksesuarlar var daha canım ama baya kolayladık sanki :)
pierre cardin ps 2020 canım arabamız nakit 290-kartla 320 idi aldıklarımızın hepsini arabamıza yükledik yani test sürüşümüzüde yaptık acayip memnun kaldık :) ben gidimde oğlumun çoraplarını çekim

Canım tek değilsin bende duruyorum yanlız bir iki gündür marka ve model belirlemeye çalışıyorum ne alacağımı bildikten sonra almak 1 gün sadece :)

ya biz eşimle her hafta sonu araba beşik vs bakıyoruz fiyat sorup dönüyoruz modelleri görmüş oluyoruz aldırmıyor benim herif daha erken modunda haklı sonra bakıp üzülmek te olabilir ama bende almak istiyorum birşeyler..
büyük şey olarak
1. oda yapıcam veya yatak odama bir park yatak alıcam 1 yıl sonra falan oda yaparım..
2.araba oto koltuğu bunlar kolay
ama sonrası zor minik minik kıyafet düzmek onlarca :)

yok tatlım takıldım ben sana. sana o mesajı burda yazdıktan çok sonra gördüm mesajını cebimde.
olsun canım problem değil, yarın görüşürüz inşallah :)
bu hafta bakamam sanırım, tatil hazırlıkları var bizde. önümüzdeki hafta indirim devam eder umarım. sağol müjdecim teşekkürler.

ayşem sağolasın kolayladık baya darısı başınıza inşallah :)
enişte temkinli davranıyo erkek dedikten sonra prenses geliceğini öğrenince ondan sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…