2011 Ekim Anneleri

edacım arabayı da havuzlu handan mı aldın? bi de oto koltuğu da var mı?

Tamam canım enigma modeli 2020 sabahtan beri bunu araştırıyorum nette 327 idi, 289'ada gördüm sanırım oda tek çekimdi...
Anakucağıda vardı takım içinde sen almadın sanırım? Yoksa oda içindemi birde ağırmı? Ayy ne çok sordum dimi? Ama sabahtan beri aklıma yatan tek model buydu sende alınca sorayım didim :))))

ay ay ayy Allahııımm :) ne güzel şeyler bunlar edacım hayırlı olsun. hepsini iyi günlerde kullanın canım.

edacım hayırlı olsun.hepsi birbirinden cici.rüzgar paşamız sağlıklı güzel günlerde giysin inş.

ayşem sağolasın kolayladık baya darısı başınıza inşallah :)
enişte temkinli davranıyo erkek dedikten sonra prenses geliceğini öğrenince ondan sanırım :)

hahha canım sorma hala şüpheliydi fekat ayrıntılıda tam öğrendi kendisi alıştı artık
güle güle kullansın oğluşun hepsi çok çok güzel

başka parçası yoktu canım yoksa vardı da bizemi vermediler kazıklandıkmı ama nettede hep araba tek parçası yok :26: 6,5 kilo canım arabamız çok sevdik biz tavsiye için erken ama ettim gitti istediğini sorabilirsin canımm seve seve cevaplarım

En kolayı kıyafet diyorum bende :) Bende beşik, araba+anakucağı, bakım ürünleri,temizlik ürünleri, biberon+emzik, bunları alsam kıyafetler çok basit gibime geliyor :)

ben çıktım hanımlar. canom un beşiğine bakmaya geldimdi, sizleri de gördüm, rüzgarın cicilerini görmek de kısmet oldu çok iyi oldu. eşim söylenmeye başladı, radyasyon radyasyon alarmı vermeye başlar az sonra tehlike çanları çalar. zaten tüm gün pc başındasın diyor.
hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar. Allah rahatlık versin mmucksss.

işte küçük erkekimin büyük adam çoraplarııı

Eklentiler

• $04072011.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 46
:26: hiç alacaklı gözle bakmadım be burcum bilsem senin için bakardım vallahi kusuruma bakma

annem almak istiyor arabasını. boşuna gidip pahalı yerden almasınlar diyorum bende. yerini söyliyim de ordan alsınlar. ben de bu hafta sonu tatile gidiyorum dönünce odasıyla falan ilgilenicem ege'min.

neyse kaçtık biz kızlar. babamız çok yanlız kaldı bu akşam :80: kendinize de bebişelere de iyi bakın :80:

Yok şekerim araba dediğin fiyat anakucağı dahil olunca 499 tl idi :) kazıklanmamışsın :))

: ) peki oto koltuğu dahil fiyatı biliyor musun? off ya pazar araştırması yapmaya başladım resmen

Bende onu merak ediyorum bu modeli çok tavsiye ediyorlar 6,5 kilo da gayet iyi ağırlık için bence..

benim de öyle diye herhalde rahatım çok, birde erken gibi geliyor,ama burada bir bakıyorum odalar hazır.. bende has.çıkışı, 2 tane 5 li set aldım daha, yani anneleri bırak amcamın eşi bile benden çok şey aldı bebikimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…