teşekkür ederiz hanzade teyzesi daha güzelleri yiğenlerimin olsun inşallah :)
tek tek de çekip koyarım zaten bayılarak aldığım 3 adet çorabını çekmemişim şimdi fark ettim :)
yatak perde halı bakım ürünleri ateş ölçer vs.. ufak tefek aksesuarlar var daha canım ama baya kolayladık sanki :)
pierre cardin ps 2020 canım arabamız nakit 290-kartla 320 idi aldıklarımızın hepsini arabamıza yükledik yani test sürüşümüzüde yaptık acayip memnun kaldık :) ben gidimde oğlumun çoraplarını çekim
ya çok cici bunlaaaarrrr :81: güzel günler de giysin inşallah bebişin
teşekkür ederiz hanzade teyzesi daha güzelleri yiğenlerimin olsun inşallah :)
tek tek de çekip koyarım zaten bayılarak aldığım 3 adet çorabını çekmemişim şimdi fark ettim :)
yatak perde halı bakım ürünleri ateş ölçer vs.. ufak tefek aksesuarlar var daha canım ama baya kolayladık sanki :)
pierre cardin ps 2020 canım arabamız nakit 290-kartla 320 idi aldıklarımızın hepsini arabamıza yükledik yani test sürüşümüzüde yaptık acayip memnun kaldık :) ben gidimde oğlumun çoraplarını çekim
iyi akşamlar kızlar biz geldik biraz gecikmeli olarak :)
cumartesi ayben(gökkuşağı)teyzemiz ve umut eniştemizle havuzlu handaydık alışveriş yaptık
pazarda bütün gün dışardaydık kocacımlabugünde yeni çalışma arkadaşımla çok çalıştık anca gelebildim :)
oğlumun cicileri
iyi akşamlar kızlar biz geldik biraz gecikmeli olarak :)
cumartesi ayben(gökkuşağı)teyzemiz ve umut eniştemizle havuzlu handaydık alışveriş yaptık
pazarda bütün gün dışardaydık kocacımlabugünde yeni çalışma arkadaşımla çok çalıştık anca gelebildim :)
oğlumun cicileri
edacım arabayı da havuzlu handan mı aldın? bi de oto koltuğu da var mı?
ayşem sağolasın kolayladık baya darısı başınıza inşallah :)
enişte temkinli davranıyo erkek dedikten sonra prenses geliceğini öğrenince ondan sanırım :)
Tamam canım enigma modeli 2020 sabahtan beri bunu araştırıyorum nette 327 idi, 289'ada gördüm sanırım oda tek çekimdi...
Anakucağıda vardı takım içinde sen almadın sanırım? Yoksa oda içindemi birde ağırmı? Ayy ne çok sordum dimi? Ama sabahtan beri aklıma yatan tek model buydu sende alınca sorayım didim :))))
evet canım arabayıda han dan aldık oto koltuğu almadık canım otomuz yok :)
ay ay ayy Allahııımm :) ne güzel şeyler bunlar edacım hayırlı olsun. hepsini iyi günlerde kullanın canım.
edacım hayırlı olsun.hepsi birbirinden cici.rüzgar paşamız sağlıklı güzel günlerde giysin inş.
ya biz eşimle her hafta sonu araba beşik vs bakıyoruz fiyat sorup dönüyoruz modelleri görmüş oluyoruz aldırmıyor benim herif daha erken modunda haklı sonra bakıp üzülmek te olabilir ama bende almak istiyorum birşeyler..
büyük şey olarak
1. oda yapıcam veya yatak odama bir park yatak alıcam 1 yıl sonra falan oda yaparım..
2.araba oto koltuğu bunlar kolay
ama sonrası zor minik minik kıyafet düzmek onlarca :)
: ) peki oto koltuğu dahil fiyatı biliyor musun? off ya pazar araştırması yapmaya başladım resmen
:26: hiç alacaklı gözle bakmadım be burcum bilsem senin için bakardım vallahi kusuruma bakma
başka parçası yoktu canım yoksa vardı da bizemi vermediler kazıklandıkmıama nettede hep araba tek parçası yok :26: 6,5 kilo canım arabamız çok sevdik biz tavsiye için erken ama ettim gitti istediğini sorabilirsin canımm seve seve cevaplarım
: ) peki oto koltuğu dahil fiyatı biliyor musun? off ya pazar araştırması yapmaya başladım resmen
nejlam teşekkür ederim inşallah aldıklarımı giydirmek odasında yatırmak arabasında gezdirmekte nasip olur :)
: ) yok canım ne ilgisi var. ben sadece büyük şeyleri alıyorum mesela. yakat odası, telsiz falan gibi. daha sadece 2 tane body aldım oğluşuma. başka almayı da düşünmüyorum çünkü annem de kayın validem de yengem de oğluma birer bavul eşya hazırlıyorlar. galiba arabası da hediye olacak. hatta hediye alacak olan arkadaşlarım benden liste istediler. liste verdim ordan alıyorlar. yani bi sürü şey hediye olcak sanırım :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?