2011 Ekim Anneleri

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinn maşallah 4 kiloya yakın iyiki sezeryan olmuş koca bebik nasıl çıkardı ordan

cicilerinizi çokkkk begendim güle güle kullanmayı nasip etsin allahımmmm arabayada bayıldımmm bendemi böyle alsamm dogumdan sonra almayı düşünüyoruz bundan olsun bariii :

Canım ben maskoda yaptırdım abajur ,avize,tül,halı henüz almadık biz daha bakıcam yani fiyatları nasıldı bilgi edineyim senden
Canooo allah güzel günlerde huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin ne kadar muhteşem bir duygu değilmi bizde eşimle oğlumun odasında oturuyoruz arada içim gidiyor masal evi gibi içinde bebikleri düşünmek süperr

Yerim ben cicilerini yaa edacım güle güle sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallahhhhh

Son düzenleme:
günaydınnn meleklerin melek anneleriiii beni bıraksalara fosurrr fosurrr yatardım ama şeker yüklemesi için hastaneye gitcezz:18:
gece oglumun beşiğini izlemekten uyuyamadım daainşallah oralarda bayılmam yeni maceralarımla dönmem birgünde macerasız normal bi gün yaşayayım

çok güzeller sağlıkla mutlulukla giymek giydirmek nasip olur inşallah

Eki Görüntüle 219101

heyecanım gittikten sonra çektim 1 tene bunda daha net
ninnilerle tatlı tatlı mışıl mışıl uyutursun inşallah vakti gelince canom.güle güle kullanın
gözü aydın arkadaşının.ay bende 3.870 doğurmuştum.kıza o kadar kilo aldırtmıcam dermişim benim elimde olsa.zor çıkarmıştım.ebe tosun paşa demişti.ama bi daha hiç tosun olamadı.hep cılız devam etti.hala da cılız.
bu fıkraya bayıldımmm

ilk 8 ay falan üst katı kullanıyon.alçak değil.sonra alt kata geçiyon.o zaman alırken belki zorlanılır.ben zorlanmadım.boyum uzun olduğu için.ama o zamanda hareketli oldukları için derin olması iyi.o vakitte mobilyadan da sarkıyolar.ben memnundum kısacası

maaaşallah diyim önce.miranda bebişinin odasına tek kelimeyle bayıldım.sepet tam benim istediğim gibi.herşey ayrı ayrı çok güzel .inşallah sağlıklı güzel günlerde eskitirsiniz.odanın boyası tam olarak ne renk.marka olarak yani.

günaydın güzeller ben bu ara sabah 8 oldu mu gözü açıyorum ama yalnızım canım sıkılıyo vakit geçmiyo sanki.. en iisi ben gidip biraz uyuyayım

Günaydınnnnnnn anneciklerrrrrrrrrrrrrr
Bugün erkenciyiz babamızla beraber kalktıktan sonra bi daha geri yatmadık şimdide kızımla kahvaltımızı yapıcaz
Erken kalkıpta size günaydın demeden güne başlamayalım dedik

günaydınn anncikler,,, maşşallah odalar, ciciler, beşiklerrr ben daha beklıorum ne beklıosam..sanki bebem bunlarıda yanında getircekk çıakrkennn

günayddıınnnlarrr herkeseeeeeeeee....
canom oğlunun beşiği çok güzelmiş güle güle büyür içinde inşaallahh
yeslzeytn aldığın kıyafetler de çok tatlıı rüzgar oğlan güle güle giysin .

ayrıca bende krafttan aldım park yatak ve oto-taşıma koltugu.çok da begendım.park yatak 2 kademelı sallanıyorda ses felan da cıkartmıyor.oto-tasıma koltuguda hem arabada oto koltugu olarak da kullanılıyor, hem sallanıyor ,hemde tasıma kolttuguu.memnunum simdilik begenerek aldık bakalım sonradan yanılmam ınsaallahh....

Tatlımm resimi yüklesenee bakammmm

Günaydın annelerrr.
Geçmişi okuyamıyorum Umarım herkes çok iyidir.
Dün çok kötüydü benim için. Hem işler çok yoğundu hem de akşama kadar midemde hiçbişi durmadı. Üstüne yolda ayağım burkuldu düştüm, asfaltı öptüm resmen. Ayak bileğim şişti:95: Ama şükür bişeyim yok, sadece debriyaja basarken biraz zorlanıyorum.
Bugünde yerime alınan arkadaş işe başladı. sanırım biraz zor girerim bugün iş yerinden. öpüldünüzzz

gunaydın arkasdlar herkes ne güzl hazırlıgını yapmaya başlamışlar cok güzrl bi duygu daha erken dıe dusunuyorum o yuzden daha bişe yapmadım ınsallah bu aydan sonra tam bellı olsun bakalım cınsiyeti doktor kız dedi ama cok sevındım.......bu arada arkadaslar malum yaz geldi hamıleyken denize gıren var mı?

günaydın balım
geçmiş olsun allahtan bir şey olmamış buz falan koysaydın ayağına eve gelince..
öperim seni kolay gelsin...

çok güzeller sağlıkla mutlulukla giymek giydirmek nasip olur inşallah

çok teşekkür ederiz güzel teyzelerim daha güzelleri kardeşlerimin olsun inşallah

Allah razı olsun canım allah sanada nasip etsin gönlündekini mobilyanın rengi kırık beyaz duvarları soruyosan başak rengi dyo saten

geçmiş olsun canım

günaydın bacılarım
yeni çalışma arkadaşım hastaymış gelmicekmiş bugün bende geçen haftadan izin almıştım 13.00 de çıkıcaktım umarım gümbürtüye gitmem

rumuzum çokkk geçmiş olsun dikkat et kendine araba kullanmasan keşke :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…