- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinnBugün öğlen hastaneden geldikten sonra ve sizlere muayenemle ilgili bilgileri verdikten sonra bir arkadaşımla doğum yapan bir diğer arkadaşımızı ziyaret ettik hastanede, kızı çok tatlıydı maşallah, 3850 gr doğmuş, kendisi de öyle mutluydu ki...
Genç adam, yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur.
75 yaşındaki amca karısından bir fincan daha çay isterken:
-'Çiçeğim, bir bardak daha verir misin?' der.
Sonra da:
-'Peteğim, şekersiz lütfen' diye ekler.
65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de:
-'Bebeğim, sana çok zahmet oldu' diye ekler.
Genç adam, yaşlı amcanın karısı için kullanıldığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir: -'Amcacığım, kaç yıllık evlisiniz?' diye sorar.
Yaşlı ama dinç adam:
-'40 seneyi geçtik evladım' der.
Genç adam: 'Vallahi maaşallah, Allah muhabbetinizi arttırsın. Sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel sözlerle hitap ediyorsunuz galiba?'
Yanakları pembeleşen teyze:
-'Doğru, birkaç yıldır hep bana böyle hitap ediyor' deyip mutfağa doğru yöneldiğinde yaşlı amca genç adamın kulağına doğru eğilerek:
-'Şiiişşşt, çaktırma! 2 sene önce adını unuttum, hâlâ hatırlayamıyorum...
iyi akşamlar kızlar biz geldik biraz gecikmeli olarak :)
cumartesi ayben(gökkuşağı)teyzemiz ve umut eniştemizle havuzlu handaydık alışveriş yaptık
pazarda bütün gün dışardaydık kocacımlabugünde yeni çalışma arkadaşımla çok çalıştık anca gelebildim :)
oğlumun cicileri
Canım ben maskoda yaptırdım abajur ,avize,tül,halı henüz almadık biz daha bakıcam yani fiyatları nasıldı bilgi edineyim sendenmirandaaa kızzz ben bu bambu beşiği çok beğenmiştimm zevklerimiz aynıymışşşşş bayıldım hattaaa ümraniyede bi mağazanın vizrinindee ümraniyede bunun iki abajuru ve bi de avize takımı varr sen nerden aldıınnnnn ben bu beşiği ve abajur avize takımını alıyodum eşim oğluma incili şeler almam dediiD ama benim aklım halaa bundaa eğer ümraniye civarındaysan al bencee avizesiyle abajurlarınıdaaaaaaa
Canooo allah güzel günlerde huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin ne kadar muhteşem bir duygu değilmi bizde eşimle oğlumun odasında oturuyoruz arada içim gidiyor masal evi gibi içinde bebikleri düşünmek süperrEki Görüntüle 218994 Eki Görüntüle 218995 Eki Görüntüle 218996 Eki Görüntüle 218997 Eki Görüntüle 218998
kızlar telefonumdanmıdır yoksa heyecanımdanmıdır güzel çekemedim ama paylaşmak istedim
o kadar sabırsızlandım kii utanmasam adamlara bırakın ben yaparım 5 saattir yapamadınız diyecektim
yaa çok güzelll bir duyguuuu adamların yanında bide agladım bennn adamlar anlamadı allahtann ben bu gece oglumun beşiğindemi yatsam neeee
oglumda benim kladar heyecanlandı kıpır kıpırdı hop hop hopluyodu içimdeeeeeee
cumartesi ayben(gökkuşağı)teyzemiz ve umut eniştemizle havuzlu handaydık alışveriş yaptık
pazarda bütün gün dışardaydık kocacımlabugünde yeni çalışma arkadaşımla çok çalıştık anca gelebildim :)
oğlumun cicileri
oğlumun cicileri
ninnilerle tatlı tatlı mışıl mışıl uyutursun inşallah vakti gelince canom.güle güle kullanın
gözü aydın arkadaşının.ay bende 3.870 doğurmuştum.kıza o kadar kilo aldırtmıcam dermişim benim elimde olsa.zor çıkarmıştım.ebe tosun paşa demişti.ama bi daha hiç tosun olamadı.hep cılız devam etti.hala da cılız.Bugün öğlen hastaneden geldikten sonra ve sizlere muayenemle ilgili bilgileri verdikten sonra bir arkadaşımla doğum yapan bir diğer arkadaşımızı ziyaret ettik hastanede, kızı çok tatlıydı maşallah, 3850 gr doğmuş, kendisi de öyle mutluydu ki...
bu fıkraya bayıldımmmGenç adam, yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur.
75 yaşındaki amca karısından bir fincan daha çay isterken:
-'Çiçeğim, bir bardak daha verir misin?' der.
Sonra da:
-'Peteğim, şekersiz lütfen' diye ekler.
65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de:
-'Bebeğim, sana çok zahmet oldu' diye ekler.
Genç adam, yaşlı amcanın karısı için kullanıldığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir: -'Amcacığım, kaç yıllık evlisiniz?' diye sorar.
Yaşlı ama dinç adam:
-'40 seneyi geçtik evladım' der.
Genç adam: 'Vallahi maaşallah, Allah muhabbetinizi arttırsın. Sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel sözlerle hitap ediyorsunuz galiba?'
Yanakları pembeleşen teyze:
-'Doğru, birkaç yıldır hep bana böyle hitap ediyor' deyip mutfağa doğru yöneldiğinde yaşlı amca genç adamın kulağına doğru eğilerek:
-'Şiiişşşt, çaktırma! 2 sene önce adını unuttum, hâlâ hatırlayamıyorum...
kızlar bu park yatak??? bir çok kişi tavsiye ederken 2 arkadaşım kafamı karıştırdı biz kullanamadık alçak kalıomuş içine yatak yaptırmışlar bu kez sarkmış. çocuk ayağa kalkıyormuş en iyisi mobilya beşik dediler fikrim değişti benim bu arada yatkları kraft mış böyle odaları falan görünce ben çok mu ruhsuzum diyorum henüz birkaç birşey aldım..
günayddıınnnlarrr herkeseeeeeeeee....
canom oğlunun beşiği çok güzelmiş güle güle büyür içinde inşaallahh
yeslzeytn aldığın kıyafetler de çok tatlıı rüzgar oğlan güle güle giysin .
ayrıca bende krafttan aldım park yatak ve oto-taşıma koltugu.çok da begendım.park yatak 2 kademelı sallanıyorda ses felan da cıkartmıyor.oto-tasıma koltuguda hem arabada oto koltugu olarak da kullanılıyor, hem sallanıyor ,hemde tasıma kolttuguu.memnunum simdilik begenerek aldık bakalım sonradan yanılmam ınsaallahh....
Günaydın annelerrr.
Geçmişi okuyamıyorum Umarım herkes çok iyidir.
Dün çok kötüydü benim için. Hem işler çok yoğundu hem de akşama kadar midemde hiçbişi durmadı.Üstüne yolda ayağım burkuldu düştüm, asfaltı öptüm resmen. Ayak bileğim şişti:95: Ama şükür bişeyim yok, sadece debriyaja basarken biraz zorlanıyorum.
Bugünde yerime alınan arkadaş işe başladı. sanırım biraz zor girerim bugün iş yerinden. öpüldünüzzz
Canım ben maskoda yaptırdım abajur ,avize,tül,halı henüz almadık biz daha bakıcam yani fiyatları nasıldı bilgi edineyim senden
Canooo allah güzel günlerde huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin ne kadar muhteşem bir duygu değilmi bizde eşimle oğlumun odasında oturuyoruz arada içim gidiyor masal evi gibi içinde bebikleri düşünmek süperr
Yerim ben cicilerini yaa edacım güle güle sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallahhhhh
çok güzeller sağlıkla mutlulukla giymek giydirmek nasip olur inşallah
günayddıınnnlarrr herkeseeeeeeeee....
canom oğlunun beşiği çok güzelmiş güle güle büyür içinde inşaallahh
yeslzeytn aldığın kıyafetler de çok tatlıı rüzgar oğlan güle güle giysin .
ayrıca bende krafttan aldım park yatak ve oto-taşıma koltugu.çok da begendım.park yatak 2 kademelı sallanıyorda ses felan da cıkartmıyor.oto-tasıma koltuguda hem arabada oto koltugu olarak da kullanılıyor, hem sallanıyor ,hemde tasıma kolttuguu.memnunum simdilik begenerek aldık bakalım sonradan yanılmam ınsaallahh....
Allah razı olsun canım allah sanada nasip etsin gönlündekini mobilyanın rengi kırık beyaz duvarları soruyosan başak rengi dyo satenmaaaşallah diyim önce.miranda bebişinin odasına tek kelimeyle bayıldım.sepet tam benim istediğim gibi.herşey ayrı ayrı çok güzel .inşallah sağlıklı güzel günlerde eskitirsiniz.odanın boyası tam olarak ne renk.marka olarak yani.
Günaydın annelerrr.
Dün çok kötüydü benim için. Hem işler çok yoğundu hem de akşama kadar midemde hiçbişi durmadı.Üstüne yolda ayağım burkuldu düştüm, asfaltı öptüm resmen. Ayak bileğim şişti:95: Ama şükür bişeyim yok, sadece debriyaja basarken biraz zorlanıyorum.
Bugünde yerime alınan arkadaş işe başladı. sanırım biraz zor girerim bugün iş yerinden. öpüldünüzzz
Günaydın annelerrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?