iyi akşamlar kızlar biz geldik biraz gecikmeli olarak :)
cumartesi ayben(gökkuşağı)teyzemiz ve umut eniştemizle havuzlu handaydık alışveriş yaptık
pazarda bütün gün dışardaydık kocacımlabugünde yeni çalışma arkadaşımla çok çalıştık anca gelebildim :)
oğlumun cicileri
gunaydın arkasdlar herkes ne güzl hazırlıgını yapmaya başlamışlar cok güzrl bi duygu daha erken dıe dusunuyorum o yuzden daha bişe yapmadım ınsallah bu aydan sonra tam bellı olsun bakalım cınsiyeti doktor kız dedi ama cok sevındım.......bu arada arkadaslar malum yaz geldi hamıleyken denize gıren var mı?
günaydın kızlar nasılsınız bebeişler nasıl biz haala sonucumuzu beklemedeyiz kızımla
gunaydın arkasdlar herkes ne güzl hazırlıgını yapmaya başlamışlar cok güzrl bi duygu daha erken dıe dusunuyorum o yuzden daha bişe yapmadım ınsallah bu aydan sonra tam bellı olsun bakalım cınsiyeti doktor kız dedi ama cok sevındım.......bu arada arkadaslar malum yaz geldi hamıleyken denize gıren var mı?
Günaydın annelerrr.
Geçmişi okuyamıyorum Umarım herkes çok iyidir.
Dün çok kötüydü benim için. Hem işler çok yoğundu hem de akşama kadar midemde hiçbişi durmadı.Üstüne yolda ayağım burkuldu düştüm, asfaltı öptüm resmen. Ayak bileğim şişti:95: Ama şükür bişeyim yok, sadece debriyaja basarken biraz zorlanıyorum.
Bugünde yerime alınan arkadaş işe başladı. sanırım biraz zor girerim bugün iş yerinden. öpüldünüzzz
günaydın bacılarım
yeni çalışma arkadaşım hastaymış gelmicekmiş bugün bende geçen haftadan izin almıştım 13.00 de çıkıcaktım umarım gümbürtüye gitmem
Eda kız, bu ikinci arkadaş sanırım, geleni hasta edip kaçırıyonmu napıyon
Günaydın annelerrr.
Geçmişi okuyamıyorum Umarım herkes çok iyidir.
Dün çok kötüydü benim için. Hem işler çok yoğundu hem de akşama kadar midemde hiçbişi durmadı.Üstüne yolda ayağım burkuldu düştüm, asfaltı öptüm resmen. Ayak bileğim şişti:95: Ama şükür bişeyim yok, sadece debriyaja basarken biraz zorlanıyorum.
Bugünde yerime alınan arkadaş işe başladı. sanırım biraz zor girerim bugün iş yerinden. öpüldünüzzz
maşallahhh çok güzel seçimler yapmışsınız süper hepsii bende çok heyecanlanıyorum kızımın cicileri odası tam olsun onu bekleyelım sadece
çok iyi yaptınız erkenden başlamakla
ben gectığımız pazar gırdım dr problem olmaz dedı yarım saat anca gırdım belkı gırmedım bıle zatenn
Eda kız, bu ikinci arkadaş sanırım, geleni hasta edip kaçırıyonmu napıyon
edacığım günaydın canım
bebeğinin eşyalarına hayranlıkla baktım hepsi birbirinden güzel ne kadar çok şey almışsın maşallah ayrıca orada bir tane sarı lacivert önlük gördüm onu daha bir sevdim güle güle kullansın rüzgar paşa
Günaydın fıstıklar, biz geldik. Çok obur başladık güne. evden çıkmadan kahvaltı yaptım, ofise gelince bir daha yaptım, ancak doydum. şimdi bitti kahvaltı faslımGece sıcak bastı yine, kızgın kumlardan serin sulara atlamak istiyorum hep. içim yanıyor içiiiimmmm :84:
Doktorum bana ağustosta bir yere gitme dedi, tatile yani. Malum, 7. ayda olucam ve her an her şey olabilir. ağustosa da 1 ay kaldığına göre bana hazırlıklar için henüz erken gibi gelmiyor ama hazırlık yok hala o ayrıgerçi ufaktan hazırlıklara başladık, önce araştırma yapıyoruz. ona da bu haftasonu başladık.
Deniz konusunda da kısıtlama getirmedi doktorum. Yapmaktan keyif aldığın her şeyi yap tatilde, ama atraksiyona gerek yok dedi. Bol dinlenmeli, bol sıvı tüketmeli, çılgınlıktan uzak bir tatil önerdi. zaten ben de çılgın değilim, sorunsuz gidip gelicez inşallah. yalnız havuza girmiycem, sen de uzak dur istersen.
günaydın canım benimmmmmmmm
beyenmene çok sevindik rüzgarımlasarı lacivert önlük dışında bide fanatik takımı var orda hast. çıkışı kısmet olursa onu giydircez oğluma
bu arada çoook ayıp ettim hemen söylimm burdan da fbli takımımızı, lacivert patilerimizi, renkli 3 lü çoraplarımızı ve mama kaşıklarımız bize hediye alan biricik teyzemiz GÖKKUŞAĞI na sonsuz teşekkür ederiz
kardelen çok güzelmiş uyusunda büyüsün yavrun içlerinde huzurla
kırmızıya bayılırım bende hatta oğlumun odasının perde ve halısını kırmızımı alsam diye düşünüyorum ama sanırım yeşil daha uygun olur :26:
Ayy panikliyorum Ağustos filan deyince hemen arkası Eylül ve Ekiiim :) Eylülün sonlarında doğurmaya başlar diye düşünüyorum bizden 1 ay büyük anneler :) 30 lu haftalar gelse bir an evvel artık :)
saol eda. inşaallah hepimizin bebeği sağlıkla büyüsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?