2011 Ekim Anneleri

maşallahhh çok güzel seçimler yapmışsınız süper hepsii bende çok heyecanlanıyorum kızımın cicileri odası tam olsun onu bekleyelım sadece

çok iyi yaptınız erkenden başlamakla

ben gectığımız pazar gırdım dr problem olmaz dedı yarım saat anca gırdım belkı gırmedım bıle zatenn

günaydın kızlar nasılsınız bebeişler nasıl biz haala sonucumuzu beklemedeyiz kızımla

Hayırlı haberler gelir inşallah canım kızında gayet sağlıklı diye doğuyor içime :)

Evrem günaydın, denize giriyor arkadaşlarımız bir sorun yok. Havuz klorlu olduğu ve ilaçlandığı için tavsiye edilmiyor. Ama deniz'e girmekte bir mahsur yok...

Hiiihhh çok geçmiş olsun neyseki dikkatli düşmüşsün :) Ayağın acıyorsa ihmal etme bir görün.. Rumuz benimde yine iki gündür bulantım var, kızımın saçlarımı çıkıyor acaba diye düşünüyorum yada rahim büyüdükçe miğdemi yukarı itiyorda ondanmı bulanıyorum böyle bilmiyorum.. İki gündür güzel beslenemedimde, sizlerin yerlerinize ne çabuk personel alıyorlar böyle.. Benim patronum hiç gitmeyeceğimi düşünüyor hala, doğurup hemencecik gelirim sanıyor zannediyorum.. Bakçaz artık :)

Son düzenleme:
edacığım günaydın canım
bebeğinin eşyalarına hayranlıkla baktım hepsi birbirinden güzel ne kadar çok şey almışsın maşallah ayrıca orada bir tane sarı lacivert önlük gördüm onu daha bir sevdim güle güle kullansın rüzgar paşa

Günaydın fıstıklar, biz geldik. Çok obur başladık güne. evden çıkmadan kahvaltı yaptım, ofise gelince bir daha yaptım, ancak doydum. şimdi bitti kahvaltı faslım Gece sıcak bastı yine, kızgın kumlardan serin sulara atlamak istiyorum hep. içim yanıyor içiiiimmmm :84:

Günaydın canım. Bu mide bulantısı geçmek bilmedi sende rumuzum yaa amma çok çektin, güzelim benim. Mide bulantısıyla birlikte baş dönmen de vardı herhalde, bir de sıcaklar bastırdı. bir de göbekler oldu birer topp, dengemiz şaştı e haliyle düştün kıyamam sana. çok çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Ben iyiyim, şükür idare ediyoruz bir sıkıntımız yok canım çok öpüyorum seni.

Doktorum bana ağustosta bir yere gitme dedi, tatile yani. Malum, 7. ayda olucam ve her an her şey olabilir. ağustosa da 1 ay kaldığına göre bana hazırlıklar için henüz erken gibi gelmiyor ama hazırlık yok hala o ayrı gerçi ufaktan hazırlıklara başladık, önce araştırma yapıyoruz. ona da bu haftasonu başladık.
Deniz konusunda da kısıtlama getirmedi doktorum. Yapmaktan keyif aldığın her şeyi yap tatilde, ama atraksiyona gerek yok dedi. Bol dinlenmeli, bol sıvı tüketmeli, çılgınlıktan uzak bir tatil önerdi. zaten ben de çılgın değilim, sorunsuz gidip gelicez inşallah. yalnız havuza girmiycem, sen de uzak dur istersen.

çok teşekkür ederim minietekcim daha nelerde gözüm kaldı bilemessin :) herşeyi son ana bırakmak istemedim hem beni hemde bütçemi zorlardı iyi oldu iyi manevi olarakta iyi geliyor girip odasına aldıklarımı mıncıklamak :) darısı alışverişe başlayamamış annelerimize :)

Eda kız, bu ikinci arkadaş sanırım, geleni hasta edip kaçırıyonmu napıyon

ay ne fenasın hanzadeeee özledin heral benlen uğraşmayı
dün başlamıştı zaten sabah aradı ağlıyo nasıl regl olmuş doğumdan beri(5 yaşında bi oğlu varmış) ilk defa böyle kötü oldum dedi çok kanaması ve ağrısı varmış kitleniyomuş falan yanlış anlamayın nolur diyip durdu valla ben bişi yapmadım

günaydın canım benimmmmmmmm
beyenmene çok sevindik rüzgarımla sarı lacivert önlük dışında bide fanatik takımı var orda hast. çıkışı kısmet olursa onu giydircez oğluma

bu arada çoook ayıp ettim hemen söylimm burdan da fbli takımımızı, lacivert patilerimizi, renkli 3 lü çoraplarımızı ve mama kaşıklarımız bize hediye alan biricik teyzemiz GÖKKUŞAĞI na sonsuz teşekkür ederiz

kardelen çok güzelmiş uyusunda büyüsün yavrun içlerinde huzurla
kırmızıya bayılırım bende hatta oğlumun odasının perde ve halısını kırmızımı alsam diye düşünüyorum ama sanırım yeşil daha uygun olur :26:

Ayy panikliyorum Ağustos filan deyince hemen arkası Eylül ve Ekiiim :) Eylülün sonlarında doğurmaya başlar diye düşünüyorum bizden 1 ay büyük anneler :) 30 lu haftalar gelse bir an evvel artık :)

Son düzenleme:

gözümden kaçmış demekki bende geçenlerde fenerium dan baktım hastane çıkışı ama oyuncak gibiydi elim kadardı ama bak senden göründe çok özendim bende alayım olsun varsın 1 kere giysin ne olcak
gökkuşağı teyzenize biz de selam ederiz uzun zamandır uğramıyor gelsin de iki sohbet edelim bakalım o neler almış bebeğine

canım ya nacizane bir tavsiye perdesini kırmızı alma benim oturma odamın perdeleri kırmızı çok boğuyor odayı açık renk al içiniz açılsın zaten yeşil demişsin:82:

Ayy panikliyorum Ağustos filan deyince hemen arkası Eylül ve Ekiiim :) Eylülün sonlarında doğurmaya başlar diye düşünüyorum bizden 1 ay büyük anneler :) 30 lu haftalar gelse bir an evvel artık :)

Ben de panikliyorum ben de, hatta çaktırma tırsıyorum
Doğuma ilk göndereceklerimiz nejla, yalug, sibel geliyor şuan aklıma. onların engin tecrübelerinden faydalanırız, 1 ay 1 aydır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…