2011 Ekim Anneleri

Eki Görüntüle 219394
buda kızımın odası olacak ınsaallah yakında alıcazz

Hepsi çok güzel maşallah canım ya, güzel günlerde sağlıkla kullanmak nasip olsun hepsinide... :) biz sona kalıp donamı kalcaz ne :)

Bırak bu işleri mayk kimbilir nasıl bir baskı altına aldın garibi, stresten reglisi sapıttı kadıncağızın Nihahahaha:)) Ayy özlemişim sana takılmayı napim hem eslem turşusunu arattırmayayım didim, iyilik edim didim

Son düzenleme:
günaydınnnnnn

yslzytn beni acayip gaza getiriosun valla... oğluşunun cicilerini gördükçe gidip deli gibi alışveriş yapasım gelio

bu arada canom gelmedi hala. dün gece nerde uyudu çok merak ediyorum da :44:

ayyy bugün bizde sanırım 26 olduk. dün arkadaşım doğum yaptı aradım açmadı ya çatlıycam meraktan sezeryanla yaptı kızı olacaktı inşallah.
bakalım bugün belki haber alırım.

bide dün gece çok korktum arkadaşlar.şimdi bugün misafirim var yabancı diil annemle kardeşlerim gelicek annemle oğluma battaniye başlıycaz inşallah.bende dün geceden dolaba pasta buzluğa da börek yapıp atmam lazım beklemeleri gerekiyo bi gece . ama yorgunum. saat 10.30 gibi yattım eşime de dedim ki beni kaldır birazdan...oda internete dalmış (tv'yi de sanırım dün temizlik yaparken bozdum) bi geldi yatak odasına bende uyandım saat 1. kızdım hani beni uyandırcaktın bırakamadın mı bilgisayarı die bağırdım. onları mutlaka gece yapmam lazım sabah olmaz dedim anlamadınmı falan die sonra ağladım döndüm sağıma. bu arada oğlum bi oynamaya başladı ama nasıl oynuyo çok hızlı ve çok sert tekmeler atıyo...3-4 sn. ara vererek 10- 15 tekme attı... çok korktum. sola döndüm tık yok... tekrar sağa döndüm.. bu sefer yavaş yavaş 10 tekme saydım sonra gelmedi.. doktora gitsem dedim önce çok tekme atınca sonra atmayınca da korktum. sonra tekrar atınca normale dönmüş gibi geldi. acaba dedim uyurken sırt üstü mü uyundum allah korusun kordon falan mı dolandı die aklım gitti. eşimde hayır sola dönük uyudun dedi ben seni arada kontrol ettim dedi...
sonra kalkıp namaz kılıp pasta böreğimi yaptım. saat 3.30 da uyudum . sabah kalkınca da arada hareketleri devam etti ama acaba gitsem mi bi doktora.:44:

günaydın canlaaarrr
yaaa bu saatlerde çok acıkıyorum ,resmen karnım gümbür gümbür ama hiiiç bişey yiyesim gelmiyo ,şimdi bi bardak süt içicem ,artık öğlene kadar ne yersem ,kahvaltı hazırlamaya üşen,yorum sanırsam ,tevekkeli tatilde açık büfede löpür löpür götürüyodum bu arada dün yaptırdığım tahlil sonuçlarım çıkmış bugün kontrole gitcem inş.açlık şekerim 89 ,yükleme sonrası 92 çıktı ,etrafımdakiler çok beğendi ama doktorum ne diycek bakalım...
sabah sabah bide öğrenim kredisi bozdu sinirimi tatile gittiğim için haziran ödemesini yapamamıştım ,şimdi yatırmaya yolladım görümcemi ,son taksitim kalmıştı onunla beraber toplamı borcumu gösteriyomuş sistem ,nedenki acaba ben anlayamdım bu içi ,vaz geçtim yatırmaktan araştırma yapcam öylee...

aaayyy canım dikkat et kendine ,geçmiş olsun,keşke izin alma imkanın olsada dinlensen 1-2 gün,son dönemlerinde kusanlarada çok rastlıyorum bu aralar ,niye böyle oluyoki acabaa??? benim başında olmamıştı ,sonundada hiç olmaz inşallahh..

canım ben daha yeni geldim tatilden ayıptır söylemesi hep denize girdim ,bide üzerimde ıslak bikiniyi tumadım hiç ,denizden çıkar çıkmaz hemen değiştirdim ,hiç bi sıkıntı yaşamadım ,hatta yüzme bile öğrendim

hımm...yatağı beğendim ,bende sallanan bişey istiyodum zaten ,istediğinde sallanma olayını durdurabiliyosun dimi?? bide bu taşıma koltuğu ana kucağı olarakta kullanılıyo dimi??ayarlanabiliyomu eğimi ???

bence senin mobilyaların doğal rengiyle kırmızı acayip yakışır

Ben de panikliyorum ben de, hatta çaktırma tırsıyorum
Doğuma ilk göndereceklerimiz nejla, yalug, sibel geliyor şuan aklıma. onların engin tecrübelerinden faydalanırız, 1 ay 1 aydır :)

Bir iki ay önce alışverişler erken diye bekliyorduk, şimdi herkesi bir alışveriş telaşı sardı :) Yakındada doğum telaşı sarar.. Bu arada doğum dedimde, doğum için gecelik ve pijama takımı alan bir tek miryemle fatoşmu vardı? Bakmak lazım doğum çantası 7. ayda hazır olmalıymış...

Esfa sen kocana seni kaldırmadı diye aniden kızdığın stres olduğun için oğluşun tepiklemiş anneis çünkü salgıladığın adrenalin direk plesantaya geçiyor oda hissediyor :

eşim inanılmaz hevesliydi kıramadım yoksa bende senin gibi düşünmüyor değildim :) al gitsin güle güle giysin paşam :)
gökkuşağı geçen hafta izne ayrıldı 1 hafta bandırmadaydı cuma geldiler bugünde evinde büyük temizlik günü bu haftada izinli işi bitince girip ekler o da kızımızın cicilerini hatta bizim resimlerimizde onda onlardan da ekler :)

bahsettiğim perdeler bu şekilde bi bak bakalım sence nasıl olur kızlar fikirlerinizi bekliyorum odayı biliyosunuz zaten nasıl olur bu tarz perdee :26:

Eklentiler

• $ekosebordok.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $ekosemavi.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 39

kuzum benim yatak odamın güneşliği bordo. ışıkta uyuyamıyorum ben. ona rağmen bazen ruhum daralıyor ve misafir odasında uyuyorum. oraya kaçıyorum daha ferah, daha aydınlık diye. depresif olmasın sonra çocuk :) pastel renkler iyi sanki. yine de sen bilirsin annesiii.

evet park yatagı sallamadan da kullanabıolıyorsun.sallama ayakları katlanıyor.zaten ana kucagı o.oto koltugu olarak da kullanılıyor. ayrıca onunda sallanma ozellıgı var.oyle....

günaydın canım
cano şeker testi yaptırmaya gitti gelmedi sanırım daha
korkma işte hareket ediyormuş endişelenme rahat bırak çocuğu da kendini de o keyfi gelince sana tekmeleri saydırır zaten
bu sırt üstü yatmak takıldı kafama ben hep yatarım sırt üstü hatta televizyon izlerken bile saatlerce sır üstü yatmışlığım var kordonmu dolanırmış öyle:44:

gerçekten yaaa 7.aydan itibaren herşeyin hazır olması lazımmış bizde bişi yok daha bi 2 zıbın mıbın var... o kaaaa.... aslında takımlar falan var ama onlar daha büyük olur. cidden acilen alışverişe çıkmak lazım sankiii...

sanırım o dediğinden oldu . ama hiç böyle kuvvetli olmamıştı. haaa bide sabah uyandığımda da sert atıyodu tekmelerini . acaba artık büyüyo da kuvvetleniyormu tekmeleri...

offf kolum yaa. çok acıyo. dün tetanoz aşımı oldum.kötürüm oldum sanki. temizlik yapınca fazla ayakta kalınca kalçalarım acayip acıyo eklemlerden çıkcak gibi oluyo. bi yattımmı kalıp gibi kalıyom sola döneyim diyorum kolum acıyo berbat bişi ya...kocacım kaldırcaktı yataktan ellerini uzatıyo dedim önce ayaklarımı indir aşağıya gülüyoooo...sizde böyle oluyo musunuz... allah korusun felç gibi tövbe tövbeeeee

Ayy panikliyorum Ağustos filan deyince hemen arkası Eylül ve Ekiiim :) Eylülün sonlarında doğurmaya başlar diye düşünüyorum bizden 1 ay büyük anneler :) 30 lu haftalar gelse bir an evvel artık :)
:83::83::83::83: gelmesin gelmeesiiiiiinnn:83::83::83:
çok korkuyuruuuummmm... korkularımla yüzleşmek istiyorum ,ama nası yapcaamı b,ilmiyorum ,nasıl olcakkii ...ne yapcamkii..ayy sabah sabah olmadı bu şimdii

emin değilim canım ya... öyle demişlerdi sanki. arkadaşımda demişti bana sakın yatma die. o kordon dolanması içinde içerdeyken kimbilir kaç kere dolanıyodur önemli olan çıkarken olmaması demişlerdi. ama işte ilk aklıma o geldi .

Olmazmı, Çok komik oluyor ama napalım, hatta 8 ve 9 ayı düşünüyorum sanırım bizi yuvarlayarak indirirler 26. haftanız dolmuş esfacım maşallah oğluşun kutlama yapıyor sende anlamıyosun, anne artık 6 aylık oldum diyor sana :)

bende mavi olanın daha yakışcağını düşünüyorum ,ama daha başka seçenekler yokmukii??onlarıda görseydik??:26:

:83::83::83::83: gelmesin gelmeesiiiiiinnn:83::83::83:
çok korkuyuruuuummmm... korkularımla yüzleşmek istiyorum ,ama nası yapcaamı b,ilmiyorum ,nasıl olcakkii ...ne yapcamkii..ayy sabah sabah olmadı bu şimdii

No panik no panik, korkam korkma çatır çatır doğurceksiniz hepiniz, ben sezeryan olcamda Allah nasip ederse

bende mavi olanın daha yakışcağını düşünüyorum ,ama daha başka seçenekler yokmukii??onlarıda görseydik??:26:

düşündüğüm bişiler yoktu bunlar haftasonu düştü aklıma canım daha gezicem bakıcam modellere seçeneklere inşallah o zmanda paylaşır fikirlerinizi alırım şimdilik bu kadar :)

yok bebeğim yaaa mobilyalarının rengi çok güzel onların daha açık renginde hatta kremle karışık sütlü kahve çok güzel olur gözünüz gönlünüz açılır yine içinde kalmasın senin hevesin daha önemli ama bu da benim fikrim

kesınlıkle kırmızı uygun olur süper olur hatta kumastan fazla al sepetinide bu kumaştan kaplat belkı avıze telı gıbı seyler satılıyorya ondanda alırsan üzerıne bu kumaşı döşet benım kayınvalıdem yapmıstı görümcemın oğluna çokda güzel olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…