Eki Görüntüle 219394
buda kızımın odası olacak ınsaallah yakında alıcazz
ay ne fenasın hanzadeeee özledin heral benlen uğraşmayı
dün başlamıştı zaten sabah aradı ağlıyo nasılregl olmuş doğumdan beri(5 yaşında bi oğlu varmış) ilk defa böyle kötü oldum dedi çok kanaması ve ağrısı varmış kitleniyomuş falan yanlış anlamayın nolur diyip durdu valla ben bişi yapmadım
aaayyy canım dikkat et kendine ,geçmiş olsun,keşke izin alma imkanın olsada dinlensen 1-2 gün,son dönemlerinde kusanlarada çok rastlıyorum bu aralar ,niye böyle oluyoki acabaa??? benim başında olmamıştı ,sonundada hiç olmaz inşallahh..Günaydın annelerrr.
Geçmişi okuyamıyorum Umarım herkes çok iyidir.
Dün çok kötüydü benim için. Hem işler çok yoğundu hem de akşama kadar midemde hiçbişi durmadı.Üstüne yolda ayağım burkuldu düştüm, asfaltı öptüm resmen. Ayak bileğim şişti:95: Ama şükür bişeyim yok, sadece debriyaja basarken biraz zorlanıyorum.
Bugünde yerime alınan arkadaş işe başladı. sanırım biraz zor girerim bugün iş yerinden. öpüldünüzzz
canım ben daha yeni geldim tatilden ayıptır söylemesigunaydın arkasdlar herkes ne güzl hazırlıgını yapmaya başlamışlar cok güzrl bi duygu daha erken dıe dusunuyorum o yuzden daha bişe yapmadım ınsallah bu aydan sonra tam bellı olsun bakalım cınsiyeti doktor kız dedi ama cok sevındım.......bu arada arkadaslar malum yaz geldi hamıleyken denize gıren var mı?
hımm...yatağı beğendim ,bende sallanan bişey istiyodum zaten ,istediğinde sallanma olayını durdurabiliyosun dimi?? bide bu taşıma koltuğu ana kucağı olarakta kullanılıyo dimi??ayarlanabiliyomu eğimi ???Eki Görüntüle 219393
buda tasıma koltugumuz
kardelen çok güzelmiş uyusunda büyüsün yavrun içlerinde huzurla
kırmızıya bayılırım bende hatta oğlumun odasının perde ve halısını kırmızımı alsam diye düşünüyorum ama sanırım yeşil daha uygun olur :26:
Ben de panikliyorum ben de, hatta çaktırma tırsıyorum
Doğuma ilk göndereceklerimiz nejla, yalug, sibel geliyor şuan aklıma. onların engin tecrübelerinden faydalanırız, 1 ay 1 aydır :)
günaydınnnnnn
yslzytn beni acayip gaza getiriosun valla... oğluşunun cicilerini gördükçe gidip deli gibi alışveriş yapasım gelio
bu arada canom gelmedi hala. dün gece nerde uyudu çok merak ediyorum da :44:
ayyy bugün bizde sanırım 26 olduk. dün arkadaşım doğum yaptı aradım açmadı yaçatlıycam meraktan sezeryanla yaptı kızı olacaktı inşallah.
bakalım bugün belki haber alırım.
bide dün gece çok korktum arkadaşlar.şimdi bugün misafirim var yabancı diil annemle kardeşlerim gelicek annemle oğluma battaniye başlıycaz inşallah.bende dün geceden dolaba pasta buzluğa da börek yapıp atmam lazım beklemeleri gerekiyo bi gece . ama yorgunum. saat 10.30 gibi yattım eşime de dedim ki beni kaldır birazdan...oda internete dalmış (tv'yi de sanırım dün temizlik yaparken bozdum)bi geldi yatak odasına bende uyandım saat 1. kızdım hani beni uyandırcaktın bırakamadın mı bilgisayarı die bağırdım. onları mutlaka gece yapmam lazım sabah olmaz dedim anlamadınmı falan die sonra ağladım döndüm sağıma. bu arada oğlum bi oynamaya başladı ama nasıl oynuyo çok hızlı ve çok sert tekmeler atıyo...3-4 sn. ara vererek 10- 15 tekme attı... çok korktum. sola döndüm tık yok... tekrar sağa döndüm.. bu sefer yavaş yavaş 10 tekme saydım sonra gelmedi.. doktora gitsem dedim önce çok tekme atınca sonra atmayınca da korktum. sonra tekrar atınca normale dönmüş gibi geldi. acaba dedim uyurken sırt üstü mü uyundum allah korusun kordon falan mı dolandı die aklım gitti. eşimde hayır sola dönük uyudun dedi ben seni arada kontrol ettim dedi...
sonra kalkıp namaz kılıp pasta böreğimi yaptım. saat 3.30 da uyudum . sabah kalkınca da arada hareketleri devam etti ama acaba gitsem mi bi doktora.:44:
gözümden kaçmış demekki bende geçenlerde fenerium dan baktım hastane çıkışı ama oyuncak gibiydi elim kadardı ama bak senden göründe çok özendim bende alayım olsun varsın 1 kere giysin ne olcak
gökkuşağı teyzenize biz de selam ederiz uzun zamandır uğramıyor gelsin de iki sohbet edelim bakalım o neler almış bebeğine
kardelen çok güzelmiş uyusunda büyüsün yavrun içlerinde huzurla
kırmızıya bayılırım bende hatta oğlumun odasının perde ve halısını kırmızımı alsam diye düşünüyorum ama sanırım yeşil daha uygun olur :26:
günaydınnnnnn
yslzytn beni acayip gaza getiriosun valla... oğluşunun cicilerini gördükçe gidip deli gibi alışveriş yapasım gelio
bu arada canom gelmedi hala. dün gece nerde uyudu çok merak ediyorum da :44:
ayyy bugün bizde sanırım 26 olduk. dün arkadaşım doğum yaptı aradım açmadı yaçatlıycam meraktan sezeryanla yaptı kızı olacaktı inşallah.
bakalım bugün belki haber alırım.
bide dün gece çok korktum arkadaşlar.şimdi bugün misafirim var yabancı diil annemle kardeşlerim gelicek annemle oğluma battaniye başlıycaz inşallah.bende dün geceden dolaba pasta buzluğa da börek yapıp atmam lazım beklemeleri gerekiyo bi gece . ama yorgunum. saat 10.30 gibi yattım eşime de dedim ki beni kaldır birazdan...oda internete dalmış (tv'yi de sanırım dün temizlik yaparken bozdum)bi geldi yatak odasına bende uyandım saat 1. kızdım hani beni uyandırcaktın bırakamadın mı bilgisayarı die bağırdım. onları mutlaka gece yapmam lazım sabah olmaz dedim anlamadınmı falan die sonra ağladım döndüm sağıma. bu arada oğlum bi oynamaya başladı ama nasıl oynuyo çok hızlı ve çok sert tekmeler atıyo...3-4 sn. ara vererek 10- 15 tekme attı... çok korktum. sola döndüm tık yok... tekrar sağa döndüm.. bu sefer yavaş yavaş 10 tekme saydım sonra gelmedi.. doktora gitsem dedim önce çok tekme atınca sonra atmayınca da korktum. sonra tekrar atınca normale dönmüş gibi geldi. acaba dedim uyurken sırt üstü mü uyundum allah korusun kordon falan mı dolandı die aklım gitti. eşimde hayır sola dönük uyudun dedi ben seni arada kontrol ettim dedi...
sonra kalkıp namaz kılıp pasta böreğimi yaptım. saat 3.30 da uyudum . sabah kalkınca da arada hareketleri devam etti ama acaba gitsem mi bi doktora.:44:
Bir iki ay önce alışverişler erken diye bekliyorduk, şimdi herkesi bir alışveriş telaşı sardı :) Yakındada doğum telaşı sarar.. Bu arada doğum dedimde, doğum için gecelik ve pijama takımı alan bir tek miryemle fatoşmu vardı? Bakmak lazım doğum çantası 7. ayda hazır olmalıymış...
Esfa sen kocana seni kaldırmadı diye aniden kızdığın stres olduğun için oğluşun tepiklemiş anneis çünkü salgıladığın adrenalin direk plesantaya geçiyor oda hissediyor :
:83::83::83::83: gelmesin gelmeesiiiiiinnn:83::83::83:Ayy panikliyorum Ağustos filan deyince hemen arkası Eylül ve Ekiiim :) Eylülün sonlarında doğurmaya başlar diye düşünüyorum bizden 1 ay büyük anneler :) 30 lu haftalar gelse bir an evvel artık :)
günaydın canım
cano şeker testi yaptırmaya gitti gelmedi sanırım daha
korkma işte hareket ediyormuş endişelenme rahat bırak çocuğu da kendini de o keyfi gelince sana tekmeleri saydırır zaten
bu sırt üstü yatmak takıldı kafama ben hep yatarım sırt üstü hatta televizyon izlerken bile saatlerce sır üstü yatmışlığım var kordonmu dolanırmış öyle:44:
gerçekten yaaa 7.aydan itibaren herşeyin hazır olması lazımmış bizde bişi yok daha bi 2 zıbın mıbın var... o kaaaa.... aslında takımlar falan var ama onlar daha büyük olur. cidden acilen alışverişe çıkmak lazım sankiii...
sanırım o dediğinden oldu . ama hiç böyle kuvvetli olmamıştı. haaa bide sabah uyandığımda da sert atıyodu tekmelerini . acaba artık büyüyo da kuvvetleniyormu tekmeleri...
offf kolum yaa. çok acıyo. dün tetanoz aşımı oldum.kötürüm oldum sanki. temizlik yapınca fazla ayakta kalınca kalçalarım acayip acıyo eklemlerden çıkcak gibi oluyo. bi yattımmı kalıp gibi kalıyom sola döneyim diyorum kolum acıyo berbat bişi ya...kocacım kaldırcaktı yataktan ellerini uzatıyo dedim önce ayaklarımı indir aşağıya gülüyoooo...sizde böyle oluyo musunuz... allah korusun felç gibi tövbe tövbeeeee
bende mavi olanın daha yakışcağını düşünüyorum ,ama daha başka seçenekler yokmukii??onlarıda görseydik??:26:eşim inanılmaz hevesliydi kıramadım yoksa bende senin gibi düşünmüyor değildim :) al gitsin güle güle giysin paşam :)
gökkuşağı geçen hafta izne ayrıldı 1 hafta bandırmadaydı cuma geldiler bugünde evinde büyük temizlik günü bu haftada izinli işi bitince girip ekler o da kızımızın cicilerini hatta bizim resimlerimizde onda onlardan da ekler :)
bahsettiğim perdeler bu şekilde bi bak bakalım sence nasıl olurkızlar fikirlerinizi bekliyorum odayı biliyosunuz zaten nasıl olur bu tarz perdee :26:
:83::83::83::83: gelmesin gelmeesiiiiiinnn:83::83::83:
çok korkuyuruuuummmm...korkularımla yüzleşmek istiyorum ,ama nası yapcaamı b,ilmiyorum ,nasıl olcakkii ...ne yapcamkii..ayy sabah sabah olmadı bu şimdii
bende mavi olanın daha yakışcağını düşünüyorum ,ama daha başka seçenekler yokmukii??onlarıda görseydik??:26:
eşim inanılmaz hevesliydi kıramadım yoksa bende senin gibi düşünmüyor değildim :) al gitsin güle güle giysin paşam :)
gökkuşağı geçen hafta izne ayrıldı 1 hafta bandırmadaydı cuma geldiler bugünde evinde büyük temizlik günü bu haftada izinli işi bitince girip ekler o da kızımızın cicilerini hatta bizim resimlerimizde onda onlardan da ekler :)
bahsettiğim perdeler bu şekilde bi bak bakalım sence nasıl olurkızlar fikirlerinizi bekliyorum odayı biliyosunuz zaten nasıl olur bu tarz perdee :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?