2011 Ekim Anneleri

Ben beğendim ama hani şu saf keten renginde olanlar daha hoş olur gibime geldi ama bu defada çok sade olur, birazda renklenmesi lazım sen bir kaç model daha bul bakalım eda :)

Son düzenleme:

bak canım bu konuyu dün okumuştum kordon dolanmasıyla ilgili bir şeyler var sen de oku istersen
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 26.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

hanzade

hatta 8 ve 9 ayı düşünüyorum sanırım bizi yuvarlayarak indirirler koptum yaaaaaaaa.....
hatta içerden oğlum da kopuyooo

oyyy çok heyecanlandım okuyunca gözümün önüne geldi süpersinnnn
eşim renkli figürlü olsun falan diyo birazda öyle bakıcam en son bi karara varırız heralde

Ne yalan söyleyim ben de panik oldum, sanki yetişmiycek hiçbir şey. hep benim uyuzluğumdan. erken erken, aman şu testi bekleyim, aman bu kontrolü geçireyim diye çarşıya pazara adım atmadım şimdi de ne alsak nasıl alsak diye telaşa düştüm. işin kötü tarafı 2 hafta daha ilgilenemiycem hazırlıklarla. ancak 18 temmuz dan sonra bakabilicem. o zamana kadar da internetten marka, model, fiyat araştırması yapar, temmuz sonuna kadar alım işlerini yaparız diye planlıyorum.
Meryeminkini görmedim ama fatoşu hatırlıyorum evet almıştı. haftasonu ben de gördüm, beğendim bir tane gecelik. 58 TL dedi. sabahlığı yoktu, o yüzden almadım. Ağustos sonunda yeni lohusa modelleri gelirmiş onu bekleyin dedi satıcı :)
Evet 7. ayda kapı önünde bir bohçamız olsun hanımlar, bizim ufaklıklar sabırsızlık yaparsa tak sepeti koluna yapalım hemen. bu arada dün bir yazı okudum, şuana kadar en erken dünyaya gelen ve yaşatılan bebek, kenya'da kelly isminde bir bebekmiş, 19 haftalıkken doğmuş.

Ben beğendim ama hani şu saf keten renginde olanlar daha hoş olur gibime geldi ama bu defada çok sade olur, birazda renklenmesi lazım sen bir kaç model daha bul bakalım eda :)

hımmm :26: öyle yapıp üzerine perde süsü vs.. ile süslesemmi acabaaa

ohoooo o zaman biz her an hazırlıklı olalım... kenyaya göre miadını çoktan doldurmuş bizimkiler içerde..

Bende aynen böyleydim işte aman şu hafta bitsin bu test geçsin detaylı güzel çıksın bekleyip durdum, olsun ama almaya başlayınca gerisi gelir ufaktan ufaktan bu ay sonuna doğru bende başlayacağım araştırmalarım bitsin önce :) Ben 24 haftalık olanı duymuştum en son 19 hafta el kadar bir şey, Allah istedikten sonra oluyor demekki, neyse bizimkiler vaktinde gelsinler, kızlar erken doğar, erkekler geç gelir diyorlar hep bakalım bu tezi doğrulayacakmıyız :))

biz oğluşumla bıcı bıcı olmaya gidiyoz anneler. bebeyağımızı da sürelim ohhh misss gibi olalım misafirlerimiz gelmeden. by byyyyyyyyyyyyyeeeeeeee

hımmm :26: öyle yapıp üzerine perde süsü vs.. ile süslesemmi acabaaa

bence kırmızıdan sadece kanatlar yap, 3 kalın kat pile şeklinde diktir ve sabitle, açılmasın süslük dursun... Cama stor perde yaptır, aydınlık olur storun üzerine kelebekler filan asarsın :) bunuda ikeada satılan perde çubuklarına tak ama.. Komple kornişe takma kaba olmasın :) Çok şeker olur halısınıda stor perde renginde krem bir şey alabilirsin geri kalanlar süsleme işi abajuru mini eteğin dediği gibi süslersin renk olur :)

Son düzenleme:
kesınlıklee başka şeylerede bak sonradan aklın kalmasın

çok kararsız bide aceleci ve panik olunca insan içinden çıkamıycak sanıyor

hatta bişi itiraf edim hafta sonu önce ahşap olanı sonrada bordo olanı ikeada sepetimize koyup bi tur attırmışlığımız var az daha alıyoduk

Eklentiler

• $ahsap-jaluzi-perde.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $IKEA-ENJE-60x250-Stor-Perde-3Renk-ikea_sepetim__41504637_0.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 42
No panik no panik, korkam korkma çatır çatır doğurceksiniz hepiniz, ben sezeryan olcamda Allah nasip ederse
çatırmıı?? çatır yanii... tabii sezeryan olcan diye öyle konuşursuun ,bakalım benim doktor ne diycek:26:ayyy tırsıyorum valla ...çookk tırsıyoruuuuuummm:84::84:

düşündüğüm bişiler yoktu bunlar haftasonu düştü aklıma canım daha gezicem bakıcam modellere seçeneklere inşallah o zmanda paylaşır fikirlerinizi alırım şimdilik bu kadar :)
canımcım inşallah bulursun gönlüne göre bişeyler ,ben tam bir kahve tonları manyağı olarak senin odana böyle arada kahve desenleride olan ama böyle spor desenler olcak ,böööle keten gibi kren rengi bej gibi renkler düşünürdüm,zaten mobilyalarında rengi çok güzel ,eminim çok yakışırdı ..

ayy hanzade süppersin yaaa...sen bi ara benim evede uğrasan ,şöyle senle güzel bi alışverişe çıksakk ...böyle fikirlere çok ihtiyacım var şu sıralar...

Bunları alma bence, çocuk odası olcak bunlarla ofise döner sanki gibime geldi, biraz cicili bicili olsun kuzu.. :)

bir kaç kez okuyup anlamam lazım canlandıramadım gözümde
şöyle resimli bi örnek olaydı
ince ince düşünüp yazdığın için teşekkür ederim

GÜNAYDIN KIZLAR
dun detaylı ultrasonumuz ıyı gectı bobregınde genısleme var ama onemlı deıl gecıcı oluyor dedı oglumdada olmustu kendılıgınden kuculup gectı onun dısında hersey normal yıne cınsıyet sordum ben tabı yıne erkek cevabını aldım ıyıce alıstım bu fıkre oglumla arkadas olucaklar ama 3. dusunurmuyum sonradan hıc bılmıyorum kıyafetlerı elıycem malum kıs bebegı olucak bu bebek benım oglum yaz bebegıydı cok yazlık bebek gıysım var vermem gerekıyo sonra dogdugunda kuculenlerı 6 aylık oldugunda kucuk besıgı vermeyı dusunuyorum napsamkı yapmam heralde dıyılmı 3. yu normalde kesın ıstemezdım ama 2 erkek olunca acaba dedım napsamkı saklasammı versemmı kıyafet neysede anakucagı besık vs pahalı seyler kararsızım
bu arada erken dogumlardan bahsetmıssınız esım malum çoçuksaglıgı ve hastalıkları ve neonatoloji( yeni doğan) uzmanı hergun 600 gr 1kılo bebeklerle ugrasıyo sordum bebegımız dogsa sımdı yasarmı dıye 500 gr ustu yasma olasılıgı yuksek dedı gecenlerde 23 haftalık dogan bı bebegı taburcu ettık dedı heycanlandım yanı heran bebegıme kavusabılırım oylemı dıye allah korusun dedı sakat kalma olasılıgı ccok yuksek karnnda dursun bak 3 aydır annesınden ayrı kuvezde dedı yanı hemen hemen karnında durması gereken donemı hastanede tamamlamıs gıbı cıgerlerı gelısmemıs dogmus vs rabbım saglıklı sıhatlı zamanında dogurmamızı nasıp etsın dusunsenıze bebegınız hastanede ne orda kalabılıyosunuz ne gorebılıosunuz sadece 30 dk fılan sanırım gunde goruolar dokunamıosunuz ne evde durabılrım ne hastanede o orda aglarken kokumu ararken benden uzak cok kotu cok rabbım vermesın sonucta doyurup yatırıyorlardır her aglamada pıspıslanmıyorya bazen ararım esımı bırsuru bebek sesı gelır derım alsalar benı oraya tek tek ılgılensem rabbım hastaneklere dusurmesın ınsallah
erkek bebek bekleyenler ben oglusumu 4aylıkken sunnet ettırmıstım ılla dugun olsun demeyenler dusunsun bu sefer 2 aylık dusunuyorum nekadar eerken olursa okadar az acı hıssedıyo cabuk ıyılesıyo anlmadıgı ıcın korkmuyorda arastırın ıstersenız

gene kahvaltı hazırlayamadım kızlaarr buzlukta misafirleri bekleyen sijgara börkelerim vardı en pratiik onları buldum ,kızartıp yedim ...yalnız bu gidişle kilolarla başım derde gircek gibi ,61,5 le başladım ,şimdi 68.5 im ,nasıl sizcee..ama napıyım yaaa ...hazırlayamıyorum kahvaltı mahvaltı anca hafta sonları...okuıl varkende ,okulda öğlen yemeğiyle başlıyodum zaten güne...

anladım süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr oyyy hemen yapmam lazımmm süper olucakkk ayy çok teşekkür ederim sanırım bu söylediğini yapıcam çok yattı kafama
piki kırmızımı mavimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…