emin değilim canım ya... öyle demişlerdi sanki. arkadaşımda demişti bana sakın yatma die. o kordon dolanması içinde içerdeyken kimbilir kaç kere dolanıyodur önemli olan çıkarken olmaması demişlerdi. ama işte ilk aklıma o geldi .
kesınlıkle kırmızı uygun olur süper olur hatta kumastan fazla al sepetinide bu kumaştan kaplat belkı avıze telı gıbı seyler satılıyorya ondanda alırsan üzerıne bu kumaşı döşet benım kayınvalıdem yapmıstı görümcemın oğluna çokda güzel olmuştu
Bir iki ay önce alışverişler erken diye bekliyorduk, şimdi herkesi bir alışveriş telaşı sardı :) Yakındada doğum telaşı sarar.. Bu arada doğum dedimde, doğum için gecelik ve pijama takımı alan bir tek miryemle fatoşmu vardı? Bakmak lazım doğum çantası 7. ayda hazır olmalıymış... :
hanzade
hatta 8 ve 9 ayı düşünüyorum sanırım bizi yuvarlayarak indirirlerkoptum yaaaaaaaa.....
hatta içerden oğlum da kopuyooo
Ben beğendim ama hani şu saf keten renginde olanlar daha hoş olur gibime geldi ama bu defada çok sade olur, birazda renklenmesi lazım sen bir kaç model daha bul bakalım eda :)
Ne yalan söyleyim ben de panik oldum, sanki yetişmiycek hiçbir şey. hep benim uyuzluğumdan. erken erken, aman şu testi bekleyim, aman bu kontrolü geçireyim diye çarşıya pazara adım atmadım şimdi de ne alsak nasıl alsak diye telaşa düştüm. işin kötü tarafı 2 hafta daha ilgilenemiycem hazırlıklarla. ancak 18 temmuz dan sonra bakabilicem. o zamana kadar da internetten marka, model, fiyat araştırması yapar, temmuz sonuna kadar alım işlerini yaparız diye planlıyorum.
Meryeminkini görmedim ama fatoşu hatırlıyorum evet almıştı. haftasonu ben de gördüm, beğendim bir tane gecelik. 58 TL dedi. sabahlığı yoktu, o yüzden almadım. Ağustos sonunda yeni lohusa modelleri gelirmiş onu bekleyin dedi satıcı :)
Evet 7. ayda kapı önünde bir bohçamız olsun hanımlar, bizim ufaklıklar sabırsızlık yaparsa tak sepeti koluna yapalım hemen. bu arada dün bir yazı okudum, şuana kadar en erken dünyaya gelen ve yaşatılan bebek, kenya'da kelly isminde bir bebekmiş, 19 haftalıkken doğmuş.
Ne yalan söyleyim ben de panik oldum, sanki yetişmiycek hiçbir şey. hep benim uyuzluğumdan. erken erken, aman şu testi bekleyim, aman bu kontrolü geçireyim diye çarşıya pazara adım atmadım şimdi de ne alsak nasıl alsak diye telaşa düştüm. işin kötü tarafı 2 hafta daha ilgilenemiycem hazırlıklarla. ancak 18 temmuz dan sonra bakabilicem. o zamana kadar da internetten marka, model, fiyat araştırması yapar, temmuz sonuna kadar alım işlerini yaparız diye planlıyorum.
Meryeminkini görmedim ama fatoşu hatırlıyorum evet almıştı. haftasonu ben de gördüm, beğendim bir tane gecelik. 58 TL dedi. sabahlığı yoktu, o yüzden almadım. Ağustos sonunda yeni lohusa modelleri gelirmiş onu bekleyin dedi satıcı :)
Evet 7. ayda kapı önünde bir bohçamız olsun hanımlar, bizim ufaklıklar sabırsızlık yaparsa tak sepeti koluna yapalım hemen. bu arada dün bir yazı okudum, şuana kadar en erken dünyaya gelen ve yaşatılan bebek, kenya'da kelly isminde bir bebekmiş, 19 haftalıkken doğmuş.
oyyy çok heyecanlandım okuyunca gözümün önüne geldi süpersinnnn
eşim renkli figürlü olsun falan diyo birazda öyle bakıcam en son bi karara varırız heralde
hımmm :26: öyle yapıp üzerine perde süsü vs.. ile süslesemmi acabaaa
kesınlıklee başka şeylerede bak sonradan aklın kalmasın
çatırmıı?? çatır yanii... tabii sezeryan olcan diye öyle konuşursuun ,bakalım benim doktor ne diycek:26:ayyy tırsıyorum valla ...çookk tırsıyoruuuuuummmNo panik no panik, korkam korkma çatır çatır doğurceksiniz hepiniz, ben sezeryan olcamda Allah nasip ederse
canımcım inşallah bulursun gönlüne göre bişeyler ,ben tam bir kahve tonları manyağı olarak senin odana böyle arada kahve desenleride olan ama böyle spor desenler olcak ,böööle keten gibi kren rengi bej gibi renkler düşünürdüm,zaten mobilyalarında rengi çok güzel ,eminim çok yakışırdı ..düşündüğüm bişiler yoktu bunlar haftasonu düştü aklıma canım daha gezicem bakıcam modellere seçeneklere inşallah o zmanda paylaşır fikirlerinizi alırım şimdilik bu kadar :)
ayy hanzade süppersin yaaa...sen bi ara benim evede uğrasan ,şöyle senle güzel bi alışverişe çıksakk ...böyle fikirlere çok ihtiyacım var şu sıralar...bence kırmızıdan sadece kanatlar yap, 3 kalın kat pile şeklinde diktir ve sabitle, açılmasın süslük dursun... Cama stor perde yaptır, aydınlık olur storun üzerine kelebekler filan asarsın :) bunuda ikeada satılan perde çubuklarına tak ama.. Komple kornişe takma kaba olmasın :) Çok şeker olur halısınıda stor perde renginde krem bir şey alabilirsin geri kalanlar süsleme işi abajuru mini eteğin dediği gibi süslersin renk olur :)
çok kararsız bide aceleci ve panik olunca insan içinden çıkamıycak sanıyor
hatta bişi itiraf edim hafta sonu önce ahşap olanı sonrada bordo olanı ikeada sepetimize koyup bi tur attırmışlığımız var az daha alıyoduk
bence kırmızıdan sadece kanatlar yap, 3 kalın kat pile şeklinde diktir ve sabitle, açılmasın süslük dursun... Cama stor perde yaptır, aydınlık olur storun üzerine kelebekler filan asarsın :) bunuda ikeada satılan perde çubuklarına tak ama.. Komple kornişe takma kaba olmasın :) Çok şeker olur halısınıda stor perde renginde krem bir şey alabilirsin geri kalanlar süsleme işi abajuru mini eteğin dediği gibi süslersin renk olur :)
bence kırmızıdan sadece kanatlar yap, 3 kalın kat pile şeklinde diktir ve sabitle, açılmasın süslük dursun... Cama stor perde yaptır, aydınlık olur storun üzerine kelebekler filan asarsın :) bunuda ikeada satılan perde çubuklarına tak ama.. Komple kornişe takma kaba olmasın :) Çok şeker olur halısınıda stor perde renginde krem bir şey alabilirsin geri kalanlar süsleme işi abajuru mini eteğin dediği gibi süslersin renk olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?