çok kararsız bide aceleci ve panik olunca insan içinden çıkamıycak sanıyor
hatta bişi itiraf edim hafta sonu önce ahşap olanı sonrada bordo olanı ikeada sepetimize koyup bi tur attırmışlığımız var az daha alıyoduk
kahverengiii:)))anladım süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr oyyy hemen yapmam lazımmm süper olucakkk ayy çok teşekkür ederim sanırım bu söylediğini yapıcam çok yattı kafama
piki kırmızımı mavimi
ayy hanzade süppersin yaaa...sen bi ara benim evede uğrasan ,şöyle senle güzel bi alışverişe çıksakk ...böyle fikirlere çok ihtiyacım var şu sıralar...
gene kahvaltı hazırlayamadım kızlaarrbuzlukta misafirleri bekleyen sijgara börkelerim vardı en pratiik onları buldum ,kızartıp yedim ...yalnız bu gidişle kilolarla başım derde gircek gibi ,61,5 le başladım ,şimdi 68.5 im ,nasıl sizcee..ama napıyım yaaa ...hazırlayamıyorum kahvaltı mahvaltı anca hafta sonları...okul varkende ,okulda öğlen yemeğiyle başlıyodum zaten güne...
anladım süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr oyyy hemen yapmam lazımmm süper olucakkk ayy çok teşekkür ederim sanırım bu söylediğini yapıcam çok yattı kafama
piki kırmızımı mavimi
İtina ile dekorasyon yapılır ehu:) severim evle uğraşmayı kendi evimde cicili bicili :) Ama çocuk odası yapmıcam şimdilik :)
Hiç iyi yapmıyosun, sabah kahvaltısını kimseyle paylaşma, öğlen kahvaltısını arkadaşınla paylaş, akşam yemeğini düşmanına ver derler.. Hani süt peynir yumurta? Olmaz... :) Bebeğin için yemelisin.. Bak denize nerdeyse 3. posta kahvaltıyı yapacak örnek al biraz
Lazmısın kız senNeyse lazlar alınmasın bende lazım :) Beğenmene sevindim canım güzel olur yapınca resim çek koy bizde bakalım :) Kırmızı.
Günaydın annelerrr.
Geçmişi okuyamıyorum Umarım herkes çok iyidir.
Dün çok kötüydü benim için. Hem işler çok yoğundu hem de akşama kadar midemde hiçbişi durmadı.Üstüne yolda ayağım burkuldu düştüm, asfaltı öptüm resmen. Ayak bileğim şişti:95: Ama şükür bişeyim yok, sadece debriyaja basarken biraz zorlanıyorum.
Bugünde yerime alınan arkadaş işe başladı. sanırım biraz zor girerim bugün iş yerinden. öpüldünüzzz
kuzum benim yatak odamın güneşliği bordo. ışıkta uyuyamıyorum ben. ona rağmen bazen ruhum daralıyor ve misafir odasında uyuyorum. oraya kaçıyorum daha ferah, daha aydınlık diye. depresif olmasın sonra çocuk :) pastel renkler iyi sanki. yine de sen bilirsin annesiii.
:83::83::83::83: gelmesin gelmeesiiiiiinnn:83::83::83:
çok korkuyuruuuummmm...korkularımla yüzleşmek istiyorum ,ama nası yapcaamı b,ilmiyorum ,nasıl olcakkii ...ne yapcamkii..ayy sabah sabah olmadı bu şimdii
Olmazmı, Çok komik oluyor ama napalım, hatta 8 ve 9 ayı düşünüyorum sanırım bizi yuvarlayarak indirirler26. haftanız dolmuş esfacım maşallah oğluşun kutlama yapıyor sende anlamıyosun, anne artık 6 aylık oldum diyor sana :)
6 aymıama 28.haftada 7.aya başlanıyor şuan 6 buçuk aylık değilmi?
Ne yalan söyleyim ben de panik oldum, sanki yetişmiycek hiçbir şey. hep benim uyuzluğumdan. erken erken, aman şu testi bekleyim, aman bu kontrolü geçireyim diye çarşıya pazara adım atmadım şimdi de ne alsak nasıl alsak diye telaşa düştüm. işin kötü tarafı 2 hafta daha ilgilenemiycem hazırlıklarla. ancak 18 temmuz dan sonra bakabilicem. o zamana kadar da internetten marka, model, fiyat araştırması yapar, temmuz sonuna kadar alım işlerini yaparız diye planlıyorum.
Meryeminkini görmedim ama fatoşu hatırlıyorum evet almıştı. haftasonu ben de gördüm, beğendim bir tane gecelik. 58 TL dedi. sabahlığı yoktu, o yüzden almadım. Ağustos sonunda yeni lohusa modelleri gelirmiş onu bekleyin dedi satıcı :)
Evet 7. ayda kapı önünde bir bohçamız olsun hanımlar, bizim ufaklıklar sabırsızlık yaparsa tak sepeti koluna yapalım hemen. bu arada dün bir yazı okudum, şuana kadar en erken dünyaya gelen ve yaşatılan bebek, kenya'da kelly isminde bir bebekmiş, 19 haftalıkken doğmuş.
4 hafta1ay yapmıyor elenicim, şimdi 7. aya girdi 26+1 de 7. aydan gün almaya başlıyor, 28 de 6,5 aylık olucak..
4 hafta1ay yapmıyor elenicim, şimdi 7. aya girdi 26+1 de 7. aydan gün almaya başlıyor, 28 de 6,5 aylık olucak..
ben bu hesaptan bişey anlamıyorum canım ya ama internette araştırdım doktorlar 4 haftayı 1 ay olarak hesaplarmış
selam kızlar durumlar nasıl??? oh oh ciciler alınmış güle güle kullanma nasip olsun bebişlerimize ...dün 2 doz aşımızı oldukacıooooo...şeker yükklemesi rutin tahliller herşey normal çok şükür ama o şeker neydi öle içene kadar öldüm öldüm dirildim
bu arada şu sırtüstü yatma mevzusu kafama takıldı şimdi sırtüstü yada sağımıza yatmıcakmıyız hiç :44::44:gece deli gibi yatıorum ben bazen şartlanıorum yüz kere uyanıorum ama bukadar ciddi olduğunu bilmiodum....
birde nefes almak çok zor artık sizdede oluyomu boğazıma basıolar sanki daha 7.ayın başındayız 3 ay var nasıl geçicek
ruhum laz benim çok severim lazları sivaslılardan da daha çok benzerim
pekiiii son bişi halı olarakta bu iki halıyı atsam yere nasıl olarrr acaba çok kapansın istemiyorum yer zaten bu ikisinin sığcağı kadar alan kaldı
birisi buzluktan< cıkarıp kızarttığı sigara böreklerinden bahsetmiş. birde afiyetle yemiş. Çok canım çektiiiiii. Ufffff.. Okuldayım nerden bulcam ben şimdi
ben bu hesaptan bişey anlamıyorum canım ya ama internette araştırdım doktorlar 4 haftayı 1 ay olarak hesaplarmış
ayyy şimdi haftaya 6,5 aymı olucak bizim 2,5 ay kalıcaksonn ay gelipte doğumu beklemekk nasıl bi duygu acabaa
:26::26::26::26::26::26birisi buzluktan< cıkarıp kızarttığı sigara böreklerinden bahsetmiş. birde afiyetle yemiş. Çok canım çektiiiiii. Ufffff.. Okuldayım nerden bulcam ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?