2011 Ekim Anneleri

selam kızlar durumlar nasıl??? oh oh ciciler alınmış güle güle kullanma nasip olsun bebişlerimize ...dün 2 doz aşımızı oldukacıooooo...şeker yükklemesi rutin tahliller herşey normal çok şükür ama o şeker neydi öle içene kadar öldüm öldüm dirildim
bu arada şu sırtüstü yatma mevzusu kafama takıldı şimdi sırtüstü yada sağımıza yatmıcakmıyız hiç :44::44:gece deli gibi yatıorum ben bazen şartlanıorum yüz kere uyanıorum ama bukadar ciddi olduğunu bilmiodum....
birde nefes almak çok zor artık sizdede oluyomu boğazıma basıolar sanki daha 7.ayın başındayız 3 ay var nasıl geçicek

hanzadenın dedığı daha güzel olur bence kırmızı olsun

ayy hanzade süppersin yaaa...sen bi ara benim evede uğrasan ,şöyle senle güzel bi alışverişe çıksakk ...böyle fikirlere çok ihtiyacım var şu sıralar...

İtina ile dekorasyon yapılır ehu:) severim evle uğraşmayı kendi evimde cicili bicili :) Ama çocuk odası yapmıcam şimdilik :)

Hiç iyi yapmıyosun, sabah kahvaltısını kimseyle paylaşma, öğlen kahvaltısını arkadaşınla paylaş, akşam yemeğini düşmanına ver derler.. Hani süt peynir yumurta? Olmaz... :) Bebeğin için yemelisin.. Bak denize nerdeyse 3. posta kahvaltıyı yapacak örnek al biraz

anladım süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr oyyy hemen yapmam lazımmm süper olucakkk ayy çok teşekkür ederim sanırım bu söylediğini yapıcam çok yattı kafama
piki kırmızımı mavimi

Lazmısın kız sen Neyse lazlar alınmasın bende lazım :) Beğenmene sevindim canım güzel olur yapınca resim çek koy bizde bakalım :) Kırmızı.

Son düzenleme:

ruhum laz benim çok severim lazları sivaslılardan da daha çok benzerim
pekiiii son bişi halı olarakta bu iki halıyı atsam yere nasıl olarrr acaba çok kapansın istemiyorum yer zaten bu ikisinin sığcağı kadar alan kaldı

Eklentiler

• $IKEA-Ringum-PASPAS-KISA-TUYLU-BEYAZ-RENK__32338245_0.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $IKEA-Ringum-PASPAS-KISA-TUYLU-KIRAZ-KIRMIZISI__32338198_0.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 41

Canım çokkk geçmiş olsun
şimdi daha iyisindir inşallah

birisi buzluktan< cıkarıp kızarttığı sigara böreklerinden bahsetmiş. birde afiyetle yemiş. Çok canım çektiiiiii. Ufffff.. Okuldayım nerden bulcam ben şimdi

:83::83::83::83: gelmesin gelmeesiiiiiinnn:83::83::83:
çok korkuyuruuuummmm... korkularımla yüzleşmek istiyorum ,ama nası yapcaamı b,ilmiyorum ,nasıl olcakkii ...ne yapcamkii..ayy sabah sabah olmadı bu şimdii

ben şuan çok soğuk kanlıyım doğum konusunda onca şey duymama rağmen vız gelir korkmuyorum allahın izni ile bir an önce kızıma kavuşmak istiyorum.:90::90::90:

[arkadaslar cok sağolun ben dAHa doktora sormadım denıze de gırmek ıstıyorum eşimde goturmek ıstemıyo korkuyorum da bişe olur dıye

6 aymı ama 28.haftada 7.aya başlanıyor şuan 6 buçuk aylık değilmi?

ayyy çok hoş yaa sen kenya da kelly yazmışsın bende okuyorum konya da kelly kaldım böyle

Yok henüz nefes darlığı başlamadı, ( dedimya başlar :)) ) ben yanıyorum şu an ateş basıyor beni sürekli... Son aylarda daha zor olucak diyorlar hep..
Allah yardımcımız olsun...

Ruhunu sevsinler senin :)) ikiside olur bence bu pempe perdedekine yakın bir renk sanırım ama bana sorarsan nacizhane fikrim, ben kremi tercih ederdim beyaz krem renklerini seviyorum odayı ferah açık ve büyük gösteriyor :) Perdelerin renkli olucak yere kadar yap onları uzun olsun, halıda krem olsun bence.. :)

birisi buzluktan< cıkarıp kızarttığı sigara böreklerinden bahsetmiş. birde afiyetle yemiş. Çok canım çektiiiiii. Ufffff.. Okuldayım nerden bulcam ben şimdi

Yakınlarda ev yemekleri yapan bir yer olsa keşke?

ben bu hesaptan bişey anlamıyorum canım ya ama internette araştırdım doktorlar 4 haftayı 1 ay olarak hesaplarmış

Eleni satından tekip et canım o zaman mesela 1 ocak satın, 2 ocalta 1 aylıksın, 3 ocakta 2aylıksın gibi... :)

Son düzenleme:
:26::26::26::26::26::26 birisi benim perolidyaamm ya çok zor bişi olmadığı için yazdım yoksa yazarmıyım hiç ,sen gel yakınsanb pendiğe ben hemen kalanları kızartır getiririm sanaa,hem bu vakitte okulda ne işin var tatil olmadınmı dahaa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…