2011 Ekim Anneleri

ayyy şimdi haftaya 6,5 aymı olucak bizim 2,5 ay kalıcaksonn ay gelipte doğumu beklemekk nasıl bi duygu acabaa

Tırıs tırıs :18: bişidir sanırım e döt korkusu kolay olmasa gerek ayy çok güldüm bugün kendi kendime delimiyim neyim yahu :)
:18::18::18::18::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

Selam kızlar... Geçmişi bi okuyayım dedim ama nefesim yetmedi. Bayada birikmiş. Puffffff burası çok sıcak. Bende yanan ve terleyenlerdenim. Ama en büyük derdim kızlar kaşıntı. Göbeğim deli gibi kaşınıyor. Önceden de demiştim isilik gibi aynı. Üstü pütür pütür oldu. Haftaya kadar dayanabilirsem (haftaya kontrolüm var) cildiyeye gideceğim. Hanzade sende kaşınıyordun nasıl oldun, geçtimi. Benim gibi kaşınan varmı :26:

:18:her ayyyy dediğimde kocamın noldu doğuyomu demeleri beni öldürüyo kopuyorum bende tabi..bigün gerçek olucak o olcak dio:18:

ivit ivit benim de kaşınıyo tek göbüş olsa iyi göğsüm göbekten daha çok hele bazen dışarıdayken tutuyo sütyenden çıkarıp kaşıyasım gelio

Sibel, Miryem bebeklerinizin hareketlerini nerelerde hissediyorsunuz kaçıncı haftadan sonra yukarılarda hissetmeye başladınız merak ediyorum :)

Yok canım hala kaşınıyo ara ara ve o isilik gibi şeylerden bendede var ama dayanamayacak kadar değil henüz dr. sormadım bende sorcam bu defa..

korkma kıs ssansee o kadar kötü bir şey olsa 3, 5, 10 tane doğurmaz kimse
valla onlarda olan şeysi bende yok sanırsamm kaynanamda 4 doğumunuda evde yapmış,böyle yumuşak yumuşak anlatıyo ,yok göbeğini kestim ,yok bağladım ,yok sonra eşi çıkardım ...ööööggghhhh diyorum bende sendeki şeysi bende yok ,çuval mübarekk

Yok canım hala kaşınıyo ara ara ve o isilik gibi şeylerden bendede var ama dayanamayacak kadar değil henüz dr. sormadım bende sorcam bu defa..

Sibel, Miryem bebeklerinizin hareketlerini nerelerde hissediyorsunuz kaçıncı haftadan sonra yukarılarda hissetmeye başladınız merak ediyorum :)

Kaşıntılar beni acayip rahatsız ediyor. Sıcaklarda tetikliyor. Klimayıda sürekli açamıyorum, beni hemen hasta ediyor o alet. Gül suyu ve pudra sürüyorum ama ilaçsız olmayacak galiba. Benimde göğsüme sıçradı çünkü.
Bebişin hareketleri sürekli yer değişiriyor. En üst nokta göbek deliğin beş parmak üstünün olduğu yer, en alt nokta kasıklarıma yakın yerleri bile vuruyor. En sık tepiklediği yer ise göbek deliğinin biraz üstü sağ taraf. Ama kaçınca haftada yukarlarda hissetmeye başladığımı çok net hatırlamıyorum canım.

ivit ivit benim de kaşınıyo tek göbüş olsa iyi göğsüm göbekten daha çok hele bazen dışarıdayken tutuyo sütyenden çıkarıp kaşıyasım gelio

Seninde göbüşün üstü pütür pütür oldumu. Ne kulsansak iyi gelir acaba. Ay İvedik gibi oldum, boyna göbeğimi kaşıyan bi tip oldum çıktım walla....

Seninde göbüşün üstü pütür pütür oldumu. Ne kulsansak iyi gelir acaba. Ay İvedik gibi oldum, boyna göbeğimi kaşıyan bi tip oldum çıktım walla....

kızarıyo benimki ..ne süreceğimi bilememekte ayrı bi durum dra sormak lazım... bu arada seninle aramızda 3 gün var...

kızarıyo benimki ..ne süreceğimi bilememekte ayrı bi durum dra sormak lazım... bu arada seninle aramızda 3 gün var...

Evet yakınız birbirimize, bakalım önce kim doğuracak :18: Kaşıntılar için bir formül bulursan banada haber ver olur mu...

Ben bebeğimin ilk harekerlerini 19.haftada hissetmeye başladım kasıklarımda hissediyordum 23.hafta itibari ile sağ kaburgama şiddet uyguluyoröyle ki sol tarafımdan destek alıp uturabiliyorum dik oturamıyorum.

Klimayı geçen hafta bende açmıyordum ama bu hafta canıma tak dedi sürekli 22 de efül efül, yoksa dayanamam eririm, su gibi olurum... Kaşıntılar artıcak demekki? Çatlak yok dimi sibel bendede yok şimdilik, kaşınıyosa çatlarsın diyorlar ama çatlakta yok...

meraba kızlarrr,
kaşıntı konuşulmuş bendede bir haftadır var yolda yürürken bile kaşıyorum hafif hafif karnım büyüdüğü için gerilen deri kaşındırıyor galiba ama huzursuz edici bi durum. Hanzade bende 23. haftamın sonlarına doğru bebeğimin hareketlerini yukarıda hissetmeye başladım. Benim bu ara en büyük sorunum hazımsızlık. Bir bardak su bile içsem dünyaları yeyip içmişim gibi hissediyorum çok rahatsız bir durum. Bazen hiç bişey yemek istemiyor bazende ağzım hiç boş kalmasın istiyor doymak bilmiyorum :))
Mide yanmalarım hala devam ediyor ( ama artık kızım daha hareketli ve belirgin diyebilirim en azından eşim elini koyunca rahatlıkla hareketlerini hissediyor. Birde hareket etmeden önce nereye vurucağını anlıyorum o kısımda bir gerginlik yada toplanma oluyor.. Geçenlerde gerneşti sanırım inanılmazdı karnım kasıldı ama çok hoşuma gitti :)) bendede henüz çatlama yok ama olucak gibi geliyor çünkü çok kaşınıyorum. :))

selammmmmmm...şöyle bir bakayım dedim...biri çatlakmı dediii...kız bende 5 çizgi olmuştu karnımda olsaydı harita olurdum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…