Sanırım bazen hıçkırığını hissediyorum tekme attığı zaman daha sert vuruyor ve dışarıdan gözlenebiliyor arada bir karnımın içinde derinlerden mısır patlıyormuş gibi garip bir hareketlenme oluyor hıçkırıyormu acaba diye düşünüyorum ama emin olamıyorum:26:
Ben bebeğimin ilk harekerlerini 19.haftada hissetmeye başladım kasıklarımda hissediyordum 23.hafta itibari ile sağ kaburgama şiddet uyguluyoröyle ki sol tarafımdan destek alıp uturabiliyorum dik oturamıyorum.
iyi akşamlar kızlar biz geldik biraz gecikmeli olarak :)
cumartesi ayben(gökkuşağı)teyzemiz ve umut eniştemizle havuzlu handaydık alışveriş yaptık
pazarda bütün gün dışardaydık kocacımlabugünde yeni çalışma arkadaşımla çok çalıştık anca gelebildim :)
oğlumun cicileri
Klimayı geçen hafta bende açmıyordum ama bu hafta canıma tak dedi sürekli 22 de efül efül, yoksa dayanamam eririm, su gibi olurum... Kaşıntılar artıcak demekki? Çatlak yok dimi sibel bendede yok şimdilik, kaşınıyosa çatlarsın diyorlar ama çatlakta yok...
buluşma toplantılarımızın ankara ayağının ilkini gerçekleştirdik az önce jujuuu (müjde) ile buluştuk. öğlen yemeği yiyip ayrıldık. biraz acele oldu ama ilk için bir adım oldu :)
selammmmmmm...şöyle bir bakayım dedim...biri çatlakmı dediii...kız bende 5 çizgi olmuştu karnımdaolsaydı harita olurdum...
Canım çatlak kaşıntısı değil. Tahriş olmuş gibi cildim, toplu iğne başı gibi şeyler var derimin üstünde. Sıcaktan oldum böyle gibime geliyor. Çıldırıyoum kaşıntıdan ama.
selammmmmmm...şöyle bir bakayım dedim...biri çatlakmı dediii...kız bende 5 çizgi olmuştu karnımdaolsaydı harita olurdum...
maşallah size ya benim her yerim çatladı vallameraba kızlarrr,
kaşıntı konuşulmuş bendede bir haftadır var yolda yürürken bile kaşıyorum hafif hafif karnım büyüdüğü için gerilen deri kaşındırıyor galiba ama huzursuz edici bi durum. Hanzade bende 23. haftamın sonlarına doğru bebeğimin hareketlerini yukarıda hissetmeye başladım. Benim bu ara en büyük sorunum hazımsızlık. Bir bardak su bile içsem dünyaları yeyip içmişim gibi hissediyorum çok rahatsız bir durum. Bazen hiç bişey yemek istemiyor bazende ağzım hiç boş kalmasın istiyor doymak bilmiyorum :))
Mide yanmalarım hala devam ediyor( ama artık kızım daha hareketli ve belirgin diyebilirim en azından eşim elini koyunca rahatlıkla hareketlerini hissediyor. Birde hareket etmeden önce nereye vurucağını anlıyorum o kısımda bir gerginlik yada toplanma oluyor.. Geçenlerde gerneşti sanırım inanılmazdı karnım kasıldı ama çok hoşuma gitti :)) bendede henüz çatlama yok ama olucak gibi geliyor çünkü çok kaşınıyorum. :))
Hey maşallah :) Senin kızın nasıl doğacağını çok merak ediyorum..
sibel o bahsettiğin toplu iğne başı gibi birsürü yan yana olan ve kaşıdıkça belirginleşip çoğalan şey bendede var. İlk bakışta isilik gibi gelsede aslında o gebelik mantarıymış. benim göbeğimde yok elleride ve kollarımda var ve kesinlikle güneşte kaşıntı artıyor ve acıyor. Bir arkadaşım elimi gördüğünde aa bendede olmuştu ben cildiyeye gidecekkken doktorum gebelik mantarı bu demişti, güneş kaşıntıyı artıyor mümkün olduğunca kaşımaki çoğalmasın kaşırsan içindeki su patlıyr demişti...
Selam yeşimcim nasılsın :) 5 çizgimi? Bir dahakine harita olursun kıss nasıl moral veriyorum demi :)) Aman olan çatlak olsun napalım :)
sibel o bahsettiğin toplu iğne başı gibi birsürü yan yana olan ve kaşıdıkça belirginleşip çoğalan şey bendede var. İlk bakışta isilik gibi gelsede aslında o gebelik mantarıymış. benim göbeğimde yok elleride ve kollarımda var ve kesinlikle güneşte kaşıntı artıyor ve acıyor. Bir arkadaşım elimi gördüğünde aa bendede olmuştu ben cildiyeye gidecekkken doktorum gebelik mantarı bu demişti, güneş kaşıntıyı artıyor mümkün olduğunca kaşımaki çoğalmasın kaşırsan içindeki su patlıyr demişti...
ayy kızlar o dediğiniz benim geceleri delicesine kaşınan elimin üstündede çıkıyor..:18::18::18:
selam yeşimcim hoşgeldin. ne iyi ettin, gel böyle. nasılsın, sağlığın keyfin iyi mi tatlım?
5 çizzgi miii. uyyy. düşüncesi bile içimi gıcıkladı ama olsun.
ben de çok kaşınıyorum. hatta eşim durup durup tırnaklarınla kaşıma diyor. bi tane dedelerin ninelerin sırt kaşımakta kullandığı tahtadan kol olur ya, ondan mı alsam :) kaşırken çıkan sesten rahatsız oluyor :) söyliim de o elden alsın bana hahahgece uykuda bile kaşıyormuşum, ben kaşıyorum o elimi çekiyor göbeğimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?