2011 Ekim Anneleri

Sanırım bazen hıçkırığını hissediyorum tekme attığı zaman daha sert vuruyor ve dışarıdan gözlenebiliyor arada bir karnımın içinde derinlerden mısır patlıyormuş gibi garip bir hareketlenme oluyor hıçkırıyormu acaba diye düşünüyorum ama emin olamıyorum:26:

buluşma toplantılarımızın ankara ayağının ilkini gerçekleştirdik az önce jujuuu (müjde) ile buluştuk. öğlen yemeği yiyip ayrıldık. biraz acele oldu ama ilk için bir adım oldu :)

dr sölemişti artarda seri hareketler geliosa hıçkırık oluyomuş ..bendede oluyo 2-3 sn aralıkla çok komik oluyo ama onu öle hıçkırırken hayal ediyorum

bide beni konuşurlar herşeyini aldı diye eda bebek arabasını bilem almış :)) taklım çok güseller güle güle giydir rüzgarına.. pier cardin almışın arabayı enigma 2020 modelimi o hangi modeli ?

Az önce taşınacağımız evimiz için temizlik şirketi ayarladım, üzerimden yük kalktı valla... Kapıcının hanımı temizliğe geliyordu ama onlarda izne ayrıldılar, memlekete gittiler, stres olmuştum yaaa temizlik işi yüzünden... Tadilat bitse de evimize bir taşınsaydık, bebeğimiz için alışverişlere başlayacaktık... ))

Canım çatlak kaşıntısı değil. Tahriş olmuş gibi cildim, toplu iğne başı gibi şeyler var derimin üstünde. Sıcaktan oldum böyle gibime geliyor. Çıldırıyoum kaşıntıdan ama.

oğluma kıyafet alıyım diye gittim ankamall e hep kısa kollu bodyler tulumlar çok cici şeyler ama ince ve kısa kollu kalınları ağustos sonunda çıkacakmış yine hiç bir şey alamadım :44:

buluşma toplantılarımızın ankara ayağının ilkini gerçekleştirdik az önce jujuuu (müjde) ile buluştuk. öğlen yemeği yiyip ayrıldık. biraz acele oldu ama ilk için bir adım oldu :)

evet kızlarr biz siftahı yaptıkkk :) darısı nice bulusmalara !! toplu bulusmamızı da kızılay civarında yapalım derim herkese merkezi olur..

ben kontrole gidiyorum kızlaarrr sonrada biraz çarşı gezmesi yapcam inşallah bi sıkıntı olmazsa...görüşürüüüzz

Canım çatlak kaşıntısı değil. Tahriş olmuş gibi cildim, toplu iğne başı gibi şeyler var derimin üstünde. Sıcaktan oldum böyle gibime geliyor. Çıldırıyoum kaşıntıdan ama.

sibel o bahsettiğin toplu iğne başı gibi birsürü yan yana olan ve kaşıdıkça belirginleşip çoğalan şey bendede var. İlk bakışta isilik gibi gelsede aslında o gebelik mantarıymış. benim göbeğimde yok elleride ve kollarımda var ve kesinlikle güneşte kaşıntı artıyor ve acıyor. Bir arkadaşım elimi gördüğünde aa bendede olmuştu ben cildiyeye gidecekkken doktorum gebelik mantarı bu demişti, güneş kaşıntıyı artıyor mümkün olduğunca kaşımaki çoğalmasın kaşırsan içindeki su patlıyr demişti...

selammmmmmm...şöyle bir bakayım dedim...biri çatlakmı dediii...kız bende 5 çizgi olmuştu karnımda olsaydı harita olurdum...

selam yeşimcim hoşgeldin. ne iyi ettin, gel böyle. nasılsın, sağlığın keyfin iyi mi tatlım?

5 çizzgi miii. uyyy. düşüncesi bile içimi gıcıkladı ama olsun.
ben de çok kaşınıyorum. hatta eşim durup durup tırnaklarınla kaşıma diyor. bi tane dedelerin ninelerin sırt kaşımakta kullandığı tahtadan kol olur ya, ondan mı alsam :) kaşırken çıkan sesten rahatsız oluyor :) söyliim de o elden alsın bana hahah gece uykuda bile kaşıyormuşum, ben kaşıyorum o elimi çekiyor göbeğimden.

maşallah size ya benim her yerim çatladı valla

Hadi ya, tüüüü bi mantar olmam eksikti, peki arkadaşına ilaç vermişmi dr.u, hemen dr.a gidemiyorum bende ondan soruyorum canım. Dr.a gitmem için eşimin işyerinden izin alması lazım malesef.

Selam yeşimcim nasılsın :) 5 çizgimi? Bir dahakine harita olursun kıss nasıl moral veriyorum demi :)) Aman olan çatlak olsun napalım :)

iyiyim canım benim..:))evet tam beş çizgim var çok kaşınıyordum o dönemde harbiden 2.cide harita olucam ben inanıyorum..potansiyelim var yani...bikini giyineyeceğim bu yıl :))...aman boşver kucağımıza alalımda harita marita boşşş...

ayy kızlar o dediğiniz benim geceleri delicesine kaşınan elimin üstündede çıkıyor..:18::18::18:

:))) denizimmm iyiyim tatlım çok şükür....evett 5 çizgi şaka gibi...krem kullan mutlaka ben kullanmaya başlamamıştım ondan oldu yada çatmaya müsaitmiş karnım normalde kilo alıp veririm ama çatlağım yoktu... o tahtaları biliyorum kedi eli gibi :)) sen nasılsın kuzucuk nasıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…