Hepimiz mantarlandık galiba:18:
selam güzellerim ve bebişleri...
hızınıza zor yetiştim vallahi.. :)
umarım herkes iyidir..
Edacım Rüzgar paşamız cicilerini güle güle kullansın..
perde seçiminde takılmışsın.. tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.. ama bende kendi fikrimi söyleyim istedim :) herşeye maydanoz olucam ya... umarım beğenirsin :) bebiş odası olacak sonuçta.. hem renkli hem abartılı değil bence
Eki Görüntüle 219548 Eki Görüntüle 219549 Eki Görüntüle 219550 Eki Görüntüle 219551 Eki Görüntüle 219552
:))) denizimmm iyiyim tatlım çok şükür....evett 5 çizgi şaka gibi...krem kullan mutlaka ben kullanmaya başlamamıştım ondan oldu yada çatmaya müsaitmiş karnım normalde kilo alıp veririm ama çatlağım yoktu... o tahtaları biliyorum kedi eli gibi :)) sen nasılsın kuzucuk nasıl...
iyiyim canım benim..:))evet tam beş çizgim var çok kaşınıyordum o dönemde harbiden 2.cide harita olucam ben inanıyorum..potansiyelim var yani...bikini giyineyeceğim bu yıl :))...aman boşver kucağımıza alalımda harita marita boşşş...
evet canım kedi eli gibi olan tahtadan lazım :) her yere yetişemiyorum bacaklarımı filan oturduğum yerden kaşıyım onunla :)
krem konusunda tembelim, sabah akşam sürün yazıyor üzerinde, iki günde bir sürüyorum tek sefer. sen de ikinci bebişinde kullan ki 5'te kalabilsen bu çizgiler yol yol olma canım.
kuzucuk iyi teyzesi, büyüyor. canı isterse hareketleniyor. bir sıkıntımız yok şimdilik iyi diyelim yeşimcim. çok şükür. senin de iyi olmana çok çok çokkk sevindim canım benim öpüyorum.
yok canım vermemiş. kaşımak yok ve güneşe maruz bırakılmayacak okadar. Benim doktorumda ellerim ve kolum için cildiyeye yönlendirdi ama hamileyim diye ordada ileç vermediler. Dayanılmaz olduğunda belki ama şimdi değil diyorlar, dayanılmaz canım canıyo diyorum yok diye kaşıma,güneş kremi kullan ama arkadaşım tuzlu ve sirkeli su yapıp sürmüş kaşıntııs azalmış bölece.. bende deniycem bakalım benim kollarım falan acayip acıyor ama kaşımadığım sürece pıtırtılar çoğalmıyor :)) benim doktorum mantar demedi sadece normal hamilelerde görülen bir alerji diyelim biz ona dedi :) malum benim ayaklarımdada gebelik egzamam var. doktorum son ay göbeğimin kötüleşebiliceğini söyledi alerjiler artabilir ve göbeğim dayanılmaz kaşınırmış ama doğumdan hemen sonraki gün kaybolm aya başlarmış. genellikle ilk gebeliklerde ve alerjik,hassas bünyeli kişilerde görülürmüş. Dayanmaktan başka çare yok. kremi ancak kaşımaktan yara yaptığımızda vericekler galiba.... krem alan olursa banada yazsın nolur....
canım yaa bende de var kaşıntı ama hafif sana krem vermediyse tuzlu su sür bari hiç değilse hafifletir
günaydın canlaaarrr
sabah sabah bide öğrenim kredisi bozdu sinirimi tatile gittiğim için haziran ödemesini yapamamıştım ,şimdi yatırmaya yolladım görümcemi ,son taksitim kalmıştı onunla beraber toplamı borcumu gösteriyomuş sistem ,nedenki acaba ben anlayamdım bu içi ,vaz geçtim yatırmaktan araştırma yapcam öylee...
cnm yatır bence geciktirmeden bir arkadaşım son taksiti yüzünden 150 lira fazla ödedi.. millet trilyon kaçırır sen 1 taksiti ödemezsin başın ağrır..
doğumdan bahsetmişsiniz... ya kızlar üstüme vazife değil ama eğer doktorunuz iyiyse ve şartlarınız müsaitse (çatı, kilo, bebek duruşu vs ) normal doğurun...o anda herşey bitiyor...hafifliyorsunuz....tabi dr ve başındaki ebeler çok önemli...
sibel o bahsettiğin toplu iğne başı gibi birsürü yan yana olan ve kaşıdıkça belirginleşip çoğalan şey bendede var. İlk bakışta isilik gibi gelsede aslında o gebelik mantarıymış. benim göbeğimde yok elleride ve kollarımda var ve kesinlikle güneşte kaşıntı artıyor ve acıyor. Bir arkadaşım elimi gördüğünde aa bendede olmuştu ben cildiyeye gidecekkken doktorum gebelik mantarı bu demişti, güneş kaşıntıyı artıyor mümkün olduğunca kaşımaki çoğalmasın kaşırsan içindeki su patlıyr demişti...
meraba kızlarrr,
kaşıntı konuşulmuş bendede bir haftadır var yolda yürürken bile kaşıyorum hafif hafif karnım büyüdüğü için gerilen deri kaşındırıyor galiba ama huzursuz edici bi durum. Hanzade bende 23. haftamın sonlarına doğru bebeğimin hareketlerini yukarıda hissetmeye başladım. Benim bu ara en büyük sorunum hazımsızlık. Bir bardak su bile içsem dünyaları yeyip içmişim gibi hissediyorum çok rahatsız bir durum. Bazen hiç bişey yemek istemiyor bazende ağzım hiç boş kalmasın istiyor doymak bilmiyorum :))
Mide yanmalarım hala devam ediyor( ama artık kızım daha hareketli ve belirgin diyebilirim en azından eşim elini koyunca rahatlıkla hareketlerini hissediyor. Birde hareket etmeden önce nereye vurucağını anlıyorum o kısımda bir gerginlik yada toplanma oluyor.. Geçenlerde gerneşti sanırım inanılmazdı karnım kasıldı ama çok hoşuma gitti :)) bendede henüz çatlama yok ama olucak gibi geliyor çünkü çok kaşınıyorum. :))
bide beni konuşurlar herşeyini aldı diye eda bebek arabasını bilem almış :)) taklım çok güseller güle güle giydir rüzgarına.. pier cardin almışın arabayı enigma 2020 modelimi o hangi modeli ?
iyiyim canım benim..:))evet tam beş çizgim var çok kaşınıyordum o dönemde harbiden 2.cide harita olucam ben inanıyorum..potansiyelim var yani...bikini giyineyeceğim bu yıl :))...aman boşver kucağımıza alalımda harita marita boşşş...
Hepimiz mantarlandık galiba:18:
yok canım vermemiş. kaşımak yok ve güneşe maruz bırakılmayacak okadar. Benim doktorumda ellerim ve kolum için cildiyeye yönlendirdi ama hamileyim diye ordada ileç vermediler. Dayanılmaz olduğunda belki ama şimdi değil diyorlar, dayanılmaz canım canıyo diyorum yok diye kaşıma,güneş kremi kullan ama arkadaşım tuzlu ve sirkeli su yapıp sürmüş kaşıntııs azalmış bölece.. bende deniycem bakalım benim kollarım falan acayip acıyor ama kaşımadığım sürece pıtırtılar çoğalmıyor :)) benim doktorum mantar demedi sadece normal hamilelerde görülen bir alerji diyelim biz ona dedi :) malum benim ayaklarımdada gebelik egzamam var. doktorum son ay göbeğimin kötüleşebiliceğini söyledi alerjiler artabilir ve göbeğim dayanılmaz kaşınırmış ama doğumdan hemen sonraki gün kaybolm aya başlarmış. genellikle ilk gebeliklerde ve alerjik,hassas bünyeli kişilerde görülürmüş. Dayanmaktan başka çare yok. kremi ancak kaşımaktan yara yaptığımızda vericekler galiba.... krem alan olursa banada yazsın nolur....
canım yaa bende de var kaşıntı ama hafif sana krem vermediyse tuzlu su sür bari hiç değilse hafifletir
doğumdan bahsetmişsiniz... ya kızlar üstüme vazife değil ama eğer doktorunuz iyiyse ve şartlarınız müsaitse (çatı, kilo, bebek duruşu vs ) normal doğurun...o anda herşey bitiyor...hafifliyorsunuz....tabi dr ve başındaki ebeler çok önemli...
Leyna senin doğumuna 25 haftalık olmana rağmen 120 gün kalmış görünüyor, Denizin 23 haftalık 118 gün kalmış görünüyor nasıl oluyor kuzum hangisi doğru ?
inşallah faydasını görürsün canım kaşıntı ne pis bir şeydir iyi bilirim önceden ota b.. a allerjim vardı hemen kabarırdı her tarafım tabii şimdi ilaç kullanımı sakıncalı olduğundan en doğalı tuzlu su kaşıma unutmaya çalış kaşındıkça kaşınır hem de kırmızılaşır yara olur dualaraım sizinle...Kalktım hemen tuzlu su yaptım. Sık sık yaparım artık. Umarım işe yarar. Göğüslerime yayıldığını bugün hissettim çünkü. Napalım artık derdimiz bu olsun. Bebişimize zarar vermesinde.
bilmem çizelge bana torpil geçmemiş herhalde geriden takip ediyorum halaLeyna senin doğumuna 25 haftalık olmana rağmen 120 gün kalmış görünüyor, Denizin 23 haftalık 118 gün kalmış görünüyor nasıl oluyor kuzum hangisi doğru ?
sanırım leynanın tarihlerinde bir karışıklık var.. sata göre 176 günlük hamile .. geri kalan 104 gün..
bende normal doğum istiyorum yeşimm ama çokda tırsıyorum. benim canım çok taklıdır ama dediğin gibi o anda acır sonra geçer diyorum bakalım herşey yolunda gider inşallahta bir avazda doğururuz. Aslında gebelik ilerleyip şikayetler arttıkça tırssamda zaman çabucak geçsin ve o beklenen gün gelsin istiyorum ama sonra doğum aklıma geliyo tırsıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?