2011 Ekim Anneleri

selam güzellerim ve bebişleri...
hızınıza zor yetiştim vallahi.. :)
umarım herkes iyidir..

Edacım Rüzgar paşamız cicilerini güle güle kullansın..
perde seçiminde takılmışsın.. tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.. ama bende kendi fikrimi söyleyim istedim :) herşeye maydanoz olucam ya... umarım beğenirsin :) bebiş odası olacak sonuçta.. hem renkli hem abartılı değil bence

çok güzeller bayıldımmmmmm

evet canım kedi eli gibi olan tahtadan lazım :) her yere yetişemiyorum bacaklarımı filan oturduğum yerden kaşıyım onunla :)
krem konusunda tembelim, sabah akşam sürün yazıyor üzerinde, iki günde bir sürüyorum tek sefer. sen de ikinci bebişinde kullan ki 5'te kalabilsen bu çizgiler yol yol olma canım.
kuzucuk iyi teyzesi, büyüyor. canı isterse hareketleniyor. bir sıkıntımız yok şimdilik iyi diyelim yeşimcim. çok şükür. senin de iyi olmana çok çok çokkk sevindim canım benim öpüyorum.

yok canım vermemiş. kaşımak yok ve güneşe maruz bırakılmayacak okadar. Benim doktorumda ellerim ve kolum için cildiyeye yönlendirdi ama hamileyim diye ordada ileç vermediler. Dayanılmaz olduğunda belki ama şimdi değil diyorlar, dayanılmaz canım canıyo diyorum yok diye kaşıma,güneş kremi kullan ama arkadaşım tuzlu ve sirkeli su yapıp sürmüş kaşıntııs azalmış bölece.. bende deniycem bakalım benim kollarım falan acayip acıyor ama kaşımadığım sürece pıtırtılar çoğalmıyor :)) benim doktorum mantar demedi sadece normal hamilelerde görülen bir alerji diyelim biz ona dedi :) malum benim ayaklarımdada gebelik egzamam var. doktorum son ay göbeğimin kötüleşebiliceğini söyledi alerjiler artabilir ve göbeğim dayanılmaz kaşınırmış ama doğumdan hemen sonraki gün kaybolm aya başlarmış. genellikle ilk gebeliklerde ve alerjik,hassas bünyeli kişilerde görülürmüş. Dayanmaktan başka çare yok. kremi ancak kaşımaktan yara yaptığımızda vericekler galiba.... krem alan olursa banada yazsın nolur....

kuzucuğa maşallah canım benim..:) ayy mutlaka kullan gerçi potansiyel meselesi cildede bağlı galiba...bende senden farklı olmam sanırım üşenirim onu sürmeye :))) bende çok öpüyorum arkadaşımmm...

canım yaa bende de var kaşıntı ama hafif sana krem vermediyse tuzlu su sür bari hiç değilse hafifletir

canım yaa bende de var kaşıntı ama hafif sana krem vermediyse tuzlu su sür bari hiç değilse hafifletir

canım kollarıma sürücem tuzlu su avcum ve ayaklarımda egzamam var onlara sadece zeytinyağı ve vazelin sürebiliyorum çünkü egzamalı bölgelerim aşırı kuru olduğundan derim geriliyor ve canımı çok yakıyor. Buyüzden o bölgeleri sürekli nemlendiriyorum. Bu pıtıtr pıtır olan şeyler ellerimin üstü ve kollarımda var oralara tuzlu suyu deniycem. Ama göbeğimde bir alerji belirtisi yok fakat çok kaşınıyor. çatlıycakmı kaşınıyo yoksa ordada alerjimi başlıycak yada kaşınması normalmi onu bilmiyorum işte. Hayırlısıyla üç ayım kaldı bende egzama ilk günden beri var 6 ay dayandıysam 3 ay daha dayanırım Allahın izniyle yeterki kızım sağlıklı olsun

doğumdan bahsetmişsiniz... ya kızlar üstüme vazife değil ama eğer doktorunuz iyiyse ve şartlarınız müsaitse (çatı, kilo, bebek duruşu vs ) normal doğurun...o anda herşey bitiyor...hafifliyorsunuz....tabi dr ve başındaki ebeler çok önemli...

bende normal doğum istiyorum yeşimm ama çokda tırsıyorum. benim canım çok taklıdır ama dediğin gibi o anda acır sonra geçer diyorum bakalım herşey yolunda gider inşallahta bir avazda doğururuz. Aslında gebelik ilerleyip şikayetler arttıkça tırssamda zaman çabucak geçsin ve o beklenen gün gelsin istiyorum ama sonra doğum aklıma geliyo tırsıyorum (

mantardanmı kaşınıyos biz

Ayy bende 23 haftanın sonunda göbüşümün yanlarında hissettim ama miryemin kızının şiddet eğilimini okudukça bizimkisi sürekli dayak yiyen bişimi olcak diyorum Eline avcuna sığmayacak kanımca ipek hanım :) Bende hazımsızım yesem tıkanıyorum yemesem bayılacak gibi oluyorum..

bide beni konuşurlar herşeyini aldı diye eda bebek arabasını bilem almış :)) taklım çok güseller güle güle giydir rüzgarına.. pier cardin almışın arabayı enigma 2020 modelimi o hangi modeli ?

enigma 2020 günlerdir ona bakıyorum nasıl sence fikrin ne bu konuda, araştırmacı prof'umuz :))

Maşallah canım daha daha iyi ol inşallah, evet çok doğru söylüyosun benimkinde biraz tembellik var sanırım, görümcemi kınadım kınadım başımamı gelcek ne? uyuşuk der dururdum Bence bu yıl bikinini giy o kadar fena değilsindir bir daha hiç giyemeyebilirsin :))

Hepimiz mantarlandık galiba:18:

Ayyy evet mantarlanmışız

Ya birde çok sıcaklara kalıyoruz son aylarda fatoş sudan çıkmamak lazım sanırım :)

Kalktım hemen tuzlu su yaptım. Sık sık yaparım artık. Umarım işe yarar. Göğüslerime yayıldığını bugün hissettim çünkü. Napalım artık derdimiz bu olsun. Bebişimize zarar vermesinde.

İnşallah canım Allah hepimize sağlıklı evlat verir ve hepimiz kolayca doğururuz....

Leyna senin doğumuna 25 haftalık olmana rağmen 120 gün kalmış görünüyor, Denizin 23 haftalık 118 gün kalmış görünüyor nasıl oluyor kuzum hangisi doğru ?

sanırım leynanın tarihlerinde bir karışıklık var.. sata göre 176 günlük hamile .. geri kalan 104 gün..

Kalktım hemen tuzlu su yaptım. Sık sık yaparım artık. Umarım işe yarar. Göğüslerime yayıldığını bugün hissettim çünkü. Napalım artık derdimiz bu olsun. Bebişimize zarar vermesinde.
inşallah faydasını görürsün canım kaşıntı ne pis bir şeydir iyi bilirim önceden ota b.. a allerjim vardı hemen kabarırdı her tarafım tabii şimdi ilaç kullanımı sakıncalı olduğundan en doğalı tuzlu su kaşıma unutmaya çalış kaşındıkça kaşınır hem de kırmızılaşır yara olur dualaraım sizinle...
Leyna senin doğumuna 25 haftalık olmana rağmen 120 gün kalmış görünüyor, Denizin 23 haftalık 118 gün kalmış görünüyor nasıl oluyor kuzum hangisi doğru ?
bilmem çizelge bana torpil geçmemiş herhalde geriden takip ediyorum hala

ben allah izin verirse normal doğum yapamam da küçük olduğu için normal yaptım...yoksa ben mecburen sezaryan olucam...rahim ameliyatım var...kardeşim hastanede doğururken yanına gitmiştim çok korkmuştum...normal hatanede doğurmuştu o 10 yıl önce...ebeler çemkiriyorlardı...ama şimdi özel hastaneler çok rahat biz çemkiriyoruz onlara...inşallah herşey yolunda olursa doğur anacımm...benim annem 3 tane doğurmuş bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…